Bowl-szezon 2014/15
3 feliratkozó
több mint 10 éve
O vs D meccsen mindig a D-vel kell menni, annyira tudtam.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
3&out, majd első d# playből benyelt td, nájszStoops-nak mintha lejárt volna az ideje

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
A kommentátor mindjárt odabasz egyet az asztalra, annyira idegesíti ez a gagyi TD, amit a Sooners benyelt 😊 Agyon fogják őket verni
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Vagy mégse 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Mennyit droppolnak ezek a hegymászó gyerekek
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
De teljesen véletlen volt, próbálta elkerülni a kontaktot, azért nyúlt oda 😊 Running into the kicker ez, nem roughing.következetesen hülyék. ezek a döntések már a játék szellemiségét köpik szemen. senkiháziak kezében van az egyetemi futball 😕jorgeszerintem ez neked is fájt volna (feltételezem, hogy férfiből vagy) :p baggio
Attól még jó a Clemson D és nem tudom, hogy a Sooners mennyire lesz motivált, persze rajtuk vagyok, de tartok ettől a meccstől.A Sooners-Tigers meccsen nem tudok dönteni két ilyen balfasz csapat között 😊JakehomerWatson nem játszik, nincs kérdés baggio
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
következetesen hülyék. ezek a döntések már a játék szellemiségét köpik szemen. senkiháziak kezében van az egyetemi futball 😕jorgeszerintem ez neked is fájt volna (feltételezem, hogy férfiből vagy) :p
A Sooners-Tigers meccsen nem tudok dönteni két ilyen balfasz csapat között 😊JakehomerWatson nem játszik, nincs kérdés
Jól látom, hogy már nincs ott az oldalvonalnál a lökdösődő asszisztens?Jakehomerfigyelni kellene a közvetítést, mert be is mondták, hogy nem 😊

---
több mint 10 éve
Jól látom, hogy már nincs ott az oldalvonalnál a lökdösődő asszisztens?
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
A Sooners-Tigers meccsen nem tudok dönteni két ilyen balfasz csapat között 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
következetesen hülyék. ezek a döntések már a játék szellemiségét köpik szemen. senkiháziak kezében van az egyetemi futball 😕
több mint 10 éve
Legalább következetesek a sporik

---
több mint 10 éve
Mondjuk a kisebb futót se tudják szerelni 😊

---
több mint 10 éve
Csóri cornernek kellett levinni a kétszer akkora backetJakehomerhát, az élet nem habostorta. de ebből a carson gyerekből még lehet valami
több mint 10 éve
Csóri cornernek kellett levinni a kétszer akkora backet
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
ilyen esetben az ESPN News-on startol, ahogy pl. a Holiday Bowl esetébende a másik meccs el fog kezdődni, csak ez szépen belecsúszik majdDe az espn adja azt is, kis csúszásokat be szoktak várni a kezdéssel, mondjuk itt lesz fél óraJakehomer
student assistant amúgy, aki csinálta, és ezen a meccsen egy másik videó tanúsága szerint már volt egy ütése...baggio

---
több mint 10 éve
de a másik meccs el fog kezdődni, csak ez szépen belecsúszik majdDe az espn adja azt is, kis csúszásokat be szoktak várni a kezdéssel, mondjuk itt lesz fél óra
student assistant amúgy, aki csinálta, és ezen a meccsen egy másik videó tanúsága szerint már volt egy ütése...baggio
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
uhh... ja, elkaptam sajnos egy rövid részletet...a szünet miért tart 25 perce? azt hittem, meg tudom nézni, de ez egyre sansztalanabb, pedig élvezetes derbi:-/jorgemert a bowlokon szokott lenni half-time show, ahogy most láthatod 😊baggio
több mint 10 éve
a szünet miért tart 25 perce? azt hittem, meg tudom nézni, de ez egyre sansztalanabb, pedig élvezetes derbi:-/jorgemert a bowlokon szokott lenni half-time show, ahogy most láthatod 😊

---
több mint 10 éve
a szünet miért tart 25 perce? azt hittem, meg tudom nézni, de ez egyre sansztalanabb, pedig élvezetes derbi:-/
több mint 10 éve
de a másik meccs el fog kezdődni, csak ez szépen belecsúszik majdstudent assistant amúgy, aki csinálta, és ezen a meccsen egy másik videó tanúsága szerint már volt egy ütése...

---
több mint 10 éve
Jó nagy paraszt.Ez a feka Aggies assistant egész meccsen nyomja a trash talkot a WVU játékosoknak 😀Jakehomernem csak a trash talkot nyomja
vine.co/v/Owb2whXXijhbaggio
a legjobb benne, hogy ilyen hosszan elnyúlik a meccs, hogy nincs reklám 😊Kétórás félidő... Így nem fog elkezdődni fél 12-kor a következő meccs. (A 1st down óramegállást el lehetne törölni)
baggio
Tepper takarodj!