Bowl-szezon 2014/15
3 feliratkozó
több mint 9 éve
Les Miles 😀Felteszed a három pontot és te kezded a második félidőt...
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Jaj mekkora idióta, akkor már dobd el a labdát
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
mindjárt vége a félidőnek és egy LSU elkapás van 😀
több mint 9 éve
Mikor fog feltűnni az LSU-nak, hogy Fullerre megy minden passz?
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
bár a 'horns-nak idéntől kezdtem teljes lendületben szurkolni, nekik még van pár évük mielőtt teljesen frusztrált leszek.VenturaAddigra minden fasza lesz 😊
több mint 9 éve
De a lényeg, hogy irány Houston, és a telt házas Texas Bowl!baggionem maradtam fenn hajnalba. most néztem végig a meccset.
hányingerem van. undorító. e hétvége után csak az jár a fejembe, hogy kiknek szurkolok te jó ég... (miami dolphins, texas longhorns) :#
bár a 'horns-nak idéntől kezdtem teljes lendületben szurkolni, nekik még van pár évük mielőtt teljesen frusztrált leszek.
több mint 9 éve
Klaci79
22 220
azért legalább spec team még van a pályán...
több mint 9 éve
Fournette egyedül megveri az Irisht? 😛
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
a DC John Chavis is már lehet fél lábbal a Texas A&M-nél van
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
lol ezt a D-t, a mezek vannak csak a pályán
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Most talán kezdenek 😊Ez a baj az SEC-vel, a bowl meccsekre sok csapat teljesen leeresztJakehomeraz LSU mikor volt felpörögve 2014-ben?baggio
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Ez a baj az SEC-vel, a bowl meccsekre sok csapat teljesen leeresztJakehomeraz LSU mikor volt felpörögve 2014-ben?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Ez a baj az SEC-vel, a bowl meccsekre sok csapat teljesen leereszt
Tepper takarodj!
több mint 9 éve
Elég álmosnak tűnik a TigersJakehomertalán a halottak nem sértődnek meg, ha álmosnak nézzük őket :-/
több mint 9 éve
pfú de sok sárga
---
több mint 9 éve
Hát ha az LSU kikap ettől az Irishtól....Jakehomeraz ND-nek szurkolok, de én se látok rá sok esélyt
több mint 9 éve
Hát ha az LSU kikap ettől az Irishtól....
Tepper takarodj!