Bowl-szezon 2018/19
1 feliratkozó
több mint 7 éve
wiz1.net/channel1
több mint 7 éve
Kellett is...de nagyon kevés fog maradni a TD-hez. Ez nyilván eldőlt 😉
több mint 7 éve
Ez milyen drive volt már az Eaglestől. Wow.
több mint 7 éve
Igazi classic football drive. Bőven megvan a szépsége az ilyennek és gyakorlatilag eldönti ezt a meccset ha meg egy FD összejön.Igen szép munka. De az FG kimaradt. Ó college kickerek.
Klaci79
több mint 7 éve
Igazi classic football drive. Bőven megvan a szépsége az ilyennek és gyakorlatilag eldönti ezt a meccset ha meg egy FD összejön.
több mint 7 éve
A Bison lassan bedarálja az Eaglest.
több mint 7 éve
Ne de ez már újra tetszik 😊Ez eddig egy jó meccs volt, most meg egy-két play és TD...kicsit védekezhetnének a srácokTessék egy 3 & out. A meccs szempontjából ez nem jött jól.
Klaci79
iktriad
több mint 7 éve
Ez eddig egy jó meccs volt, most meg egy-két play és TD...kicsit védekezhetnének a srácokTessék egy 3 & out. A meccs szempontjából ez nem jött jól.
Klaci79
több mint 7 éve
Ez eddig egy jó meccs volt, most meg egy-két play és TD...kicsit védekezhetnének a srácok
több mint 7 éve
Mi ez a BigXII meccs?
több mint 7 éve
mi van itt 😀😀😀

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 7 éve
Neked gyorsabb a streamed sztem várj egy picit mielőtt beírsz 😛#jinxtriad 😀😀Óriási ez a meccs 😊A 2 ordító EWU QB hiba miatt lehet fuccs a végig izgalmas, szoros meccsnek. Pedig az első félidő végén egyértelműen az Eagles volt jó helyzetben.
Klaci79
iktriad
Löfli
több mint 7 éve
Értem, jinx mester! 😂😂😂Óriási ez a meccs 😊A 2 ordító EWU QB hiba miatt lehet fuccs a végig izgalmas, szoros meccsnek. Pedig az első félidő végén egyértelműen az Eagles volt jó helyzetben.
Klaci79
iktriad
több mint 7 éve
Megteszem, amit tudok. 😊#jinxtriad 😀😀Óriási ez a meccs 😊A 2 ordító EWU QB hiba miatt lehet fuccs a végig izgalmas, szoros meccsnek. Pedig az első félidő végén egyértelműen az Eagles volt jó helyzetben.
Klaci79
iktriad
Löfli
több mint 7 éve
Megint meccs van emberek!
több mint 7 éve
#jinxtriad 😀😀Óriási ez a meccs 😊A 2 ordító EWU QB hiba miatt lehet fuccs a végig izgalmas, szoros meccsnek. Pedig az első félidő végén egyértelműen az Eagles volt jó helyzetben.
Klaci79
iktriad

Don't blink!
több mint 7 éve
Óriási ez a meccs 😊A 2 ordító EWU QB hiba miatt lehet fuccs a végig izgalmas, szoros meccsnek. Pedig az első félidő végén egyértelműen az Eagles volt jó helyzetben.
Klaci79
több mint 7 éve
Óriási ez a meccs 😊
több mint 7 éve
bekapcsolom a streamet, fumble... 😀A csere cseréje ladies and gentleman.
Löfli
A 3. turnover kb 1 perc alatt.
több mint 7 éve
bekapcsolom a streamet, fumble... 😀

Don't blink!
több mint 7 éve
Az EWU-nál a csere cseréje van bent QB-ben.
több mint 7 éve
LOL Pick parádé. 😊
több mint 7 éve
Kellett is nagyon a meccsnek. Szerintem az EWU D egész jól megfogja Stickjéket, de a támadósoruk hajlamos elszerencsétlenkedni az adódó lehetőségeiket.Wow, FG fakeből TD. Szép volt EWU!Rég láttam ilyen jól kivitelezettet
iktriad
twitter.com/SBNationCFB/status/1081617985406668800
r.baggio
több mint 7 éve
Wow, FG fakeből TD. Szép volt EWU!Rég láttam ilyen jól kivitelezettet
iktriad
twitter.com/SBNationCFB/status/1081617985406668800

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
17 -10 a Bisonnak a szünetben, és az Eastern Washington kezdi a 2. félidőt. Eddig azt kell mondjam, meglepően egyenrangú ellenfele az EWU az NDSU-nak.