NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 518
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
CFB követő 2022
5 feliratkozó
több mint 1 éve
Csak ha először nem kapsz, akkor elég egy FG is a győzelemhez, és nem kell feleslegesen izmozniodáig ok, de én először adni szeretem a pofont nem kapnivedekezni akarnak?Itt mindenki kap fixen lasztit OTben
🤘gaben🤘
zacknorb
🤘gaben🤘
több mint 1 éve
teljesen ertheto. remelem, csak meglesz a w.hoppa, nem is problkoznak valami egyszeru playel megkiserleni az FG tavolsagot?a hosszabbítás kiharcolása nekik már győzelemmel ér fel, nem akartak valami brainfartot kockáztatni
Ventura
r.baggio
több mint 1 éve
odáig ok, de én először adni szeretem a pofont nem kapnivedekezni akarnak?Itt mindenki kap fixen lasztit OTben
🤘gaben🤘
zacknorb
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Baggio, csak az OT után kapcsoltok NOLA-ba, ugye?persze, hiszen abc adja az AAC döntőt is, addig meg úgyse kezdik el míg ennek nem lesz vége
zacknorb
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
vedekezni akarnak?Itt mindenki kap fixen lasztit OTben
🤘gaben🤘
több mint 1 éve
Baggio, csak az OT után kapcsoltok NOLA-ba, ugye?
több mint 1 éve
vedekezni akarnak?
több mint 1 éve
hoppa, nem is problkoznak valami egyszeru playel megkiserleni az FG tavolsagot?a hosszabbítás kiharcolása nekik már győzelemmel ér fel, nem akartak valami brainfartot kockáztatni
Ventura
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Közben a New Mexico State simán vezet, így nekik is lesz bowl meccs
több mint 1 éve
benne volt a levegőben a hosszabbitás
több mint 1 éve
hoppa, nem is problkoznak valami egyszeru playel megkiserleni az FG tavolsagot?
több mint 1 éve
Balfasz döntésvagy kivannak már eléggé és nem akarnak hosszú pályát menni
Vereség lesz
És lehet no playoff
zacknorb
több mint 1 éve
Elnézést 😁Hát ezt jól eltaktikázta a kansas. Ebből többet is ki lehett volna hozni. Hosszabbításban nem biztos hogy ők jönnének ki jól,de 1 percet hagyni a TCU nak FG hoz,azért merész.Kansas STATE 😉
kapitnono
Free football!
r.baggio
Meglepett a TCU térdelés
több mint 1 éve
Balfasz döntésVereség lesz
És lehet no playoff
több mint 1 éve
Hát ezt jól eltaktikázta a kansas. Ebből többet is ki lehett volna hozni. Hosszabbításban nem biztos hogy ők jönnének ki jól,de 1 percet hagyni a TCU nak FG hoz,azért merész.Kansas STATE 😉
kapitnono
Free football!
---
több mint 1 éve
Ő a határ, de sztem második kör eleje Detroit vagy Carolina (aki nem vitte ki Stroudot elől)A harmadik meg most játszik a Troy ellenDugganből lehet 1. kör?2 első körös QB van idén
Adirotor
Young és Stroud
zacknorb
r.baggio
több mint 1 éve
Hát ezt jól eltaktikázta a kansas. Ebből többet is ki lehett volna hozni. Hosszabbításban nem biztos hogy ők jönnének ki jól,de 1 percet hagyni a TCU nak FG hoz,azért merész.
több mint 1 éve
Ahogy LJ se 😉Dugganből lehet 1. kör?Nem nfl matéria ő
Adirotor
r.baggio
több mint 1 éve
A harmadik meg most játszik a Troy ellenDugganből lehet 1. kör?2 első körös QB van idén
Adirotor
Young és Stroud
zacknorb
---
több mint 1 éve
Dugganből lehet 1. kör?2 első körös QB van idén
Adirotor
Young és Stroud
több mint 1 éve
Dugganből lehet 1. kör?Nem nfl matéria ő
Adirotor
---
több mint 1 éve
Dugganből lehet 1. kör?
több mint 1 éve
fuh Duggan mit tolt ebben a driveban 😮 (picit le van maradva a streamem)
több mint 1 éve
anno a texas sonny dykes-al is szoba hoztak. nem tudom, talan lehet jobban jartunk volna, mint steve sarkisian-al?
több mint 1 éve
duggan állat