NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 197
39
02:00 #24 North Texas @ #20 Tulane [AAC konfdöntő]
CFB követő 2022
5 feliratkozó
több mint 3 éve
Csak ha először nem kapsz, akkor elég egy FG is a győzelemhez, és nem kell feleslegesen izmozniodáig ok, de én először adni szeretem a pofont nem kapnivedekezni akarnak?Itt mindenki kap fixen lasztit OTben
🤘gaben🤘
zacknorb
🤘gaben🤘

több mint 3 éve
teljesen ertheto. remelem, csak meglesz a w.hoppa, nem is problkoznak valami egyszeru playel megkiserleni az FG tavolsagot?a hosszabbítás kiharcolása nekik már győzelemmel ér fel, nem akartak valami brainfartot kockáztatni
Ventura
r.baggio
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 3 éve
odáig ok, de én először adni szeretem a pofont nem kapnivedekezni akarnak?Itt mindenki kap fixen lasztit OTben
🤘gaben🤘
zacknorb
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 3 éve
Baggio, csak az OT után kapcsoltok NOLA-ba, ugye?persze, hiszen abc adja az AAC döntőt is, addig meg úgyse kezdik el míg ennek nem lesz vége
zacknorb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
vedekezni akarnak?Itt mindenki kap fixen lasztit OTben
🤘gaben🤘
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Baggio, csak az OT után kapcsoltok NOLA-ba, ugye?
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
vedekezni akarnak?
több mint 3 éve
hoppa, nem is problkoznak valami egyszeru playel megkiserleni az FG tavolsagot?a hosszabbítás kiharcolása nekik már győzelemmel ér fel, nem akartak valami brainfartot kockáztatni
Ventura

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Közben a New Mexico State simán vezet, így nekik is lesz bowl meccs
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
benne volt a levegőben a hosszabbitás
több mint 3 éve
hoppa, nem is problkoznak valami egyszeru playel megkiserleni az FG tavolsagot?
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 3 éve
Balfasz döntésvagy kivannak már eléggé és nem akarnak hosszú pályát menni
Vereség lesz
És lehet no playoff
zacknorb
több mint 3 éve
Elnézést 😁Hát ezt jól eltaktikázta a kansas. Ebből többet is ki lehett volna hozni. Hosszabbításban nem biztos hogy ők jönnének ki jól,de 1 percet hagyni a TCU nak FG hoz,azért merész.Kansas STATE 😉
kapitnono
Free football!
r.baggio
Meglepett a TCU térdelés

több mint 3 éve
Balfasz döntésVereség lesz
És lehet no playoff
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Hát ezt jól eltaktikázta a kansas. Ebből többet is ki lehett volna hozni. Hosszabbításban nem biztos hogy ők jönnének ki jól,de 1 percet hagyni a TCU nak FG hoz,azért merész.Kansas STATE 😉
kapitnono
Free football!

---
több mint 3 éve
Ő a határ, de sztem második kör eleje Detroit vagy Carolina (aki nem vitte ki Stroudot elől)A harmadik meg most játszik a Troy ellenDugganből lehet 1. kör?2 első körös QB van idén
Adirotor
Young és Stroud
zacknorb
r.baggio
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Hát ezt jól eltaktikázta a kansas. Ebből többet is ki lehett volna hozni. Hosszabbításban nem biztos hogy ők jönnének ki jól,de 1 percet hagyni a TCU nak FG hoz,azért merész.

több mint 3 éve
Ahogy LJ se 😉Dugganből lehet 1. kör?Nem nfl matéria ő
Adirotor
r.baggio
több mint 3 éve
A harmadik meg most játszik a Troy ellenDugganből lehet 1. kör?2 első körös QB van idén
Adirotor
Young és Stroud
zacknorb

---
több mint 3 éve
Dugganből lehet 1. kör?2 első körös QB van idén
Adirotor
Young és Stroud
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Dugganből lehet 1. kör?Nem nfl matéria ő
Adirotor

---
több mint 3 éve
Dugganből lehet 1. kör?
több mint 3 éve
fuh Duggan mit tolt ebben a driveban 😮 (picit le van maradva a streamem)

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
anno a texas sonny dykes-al is szoba hoztak. nem tudom, talan lehet jobban jartunk volna, mint steve sarkisian-al?
több mint 3 éve
duggan állat