NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 586
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
CFB követő 2022
5 feliratkozó
több mint 1 éve
A MAC-döntőn 10:7-re vezet a Toledo a nagyszünethez érve
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Ezt de benèzte a vèdő😒
több mint 1 éve
Csudába pedig jó lett volna az X
több mint 1 éve
Johnston-tól mentsen meg az ég a drafton, Reagor 2.0 leszszerintem inkább Kevin White 2.0, de a végeredmény ugyanaz
zacknorb
és az espn-nél miért örülnek majd nagyon, ha két big ten csapat elődöntőzik:
Overnight ratings for the Pac 12 championship game:
Salt Lake City - 16.0/50
Columbus - 10.0/27
Los Angeles - 6.0/19
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Johnston-tól mentsen meg az ég a drafton, Reagor 2.0 lesz
több mint 1 éve
nem az ellenfeleire, hanem azokra a csapatokra 😀 Michigan-Georgia-Clemson hármas kötés 8)És most is össze fog jönni!Túl sokszor láttam már megvalósulni 😀Úgyis Bama playoff lesz, akárhogy számolgat itt akárki.Neked mindig ez a vesszőparipád 😀
Kampman
r.baggio
Kampman
| Tessék. én megtettem, amit tudtam! Ha nagy a gáz, majd Baggio tesz egy kis lét a rájátszásra pályázó, de veszélyben lévő csapatok ellenfeleire. |
iktriad
---
több mint 1 éve
Hajrá lilák! 😆🏈
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
És most is össze fog jönni!Túl sokszor láttam már megvalósulni 😀Úgyis Bama playoff lesz, akárhogy számolgat itt akárki.Neked mindig ez a vesszőparipád 😀
Kampman
r.baggio
Kampman
| Tessék. én megtettem, amit tudtam! Ha nagy a gáz, majd Baggio tesz egy kis lét a rájátszásra pályázó, de veszélyben lévő csapatok ellenfeleire. |
több mint 1 éve
Kampman
28 301
Túl sokszor láttam már megvalósulni 😀Úgyis Bama playoff lesz, akárhogy számolgat itt akárki.Neked mindig ez a vesszőparipád 😀
Kampman
r.baggio
több mint 1 éve
komoly ijesztgetős cumók.na akkor hajrá tcu(?), hajrá big12(?)
Ventura— Sickos Committee (@SickosCommittee) December 3, 2022
nem lehet nem szeretni ezt a csapatot
dancogo
több mint 1 éve
Azt bízza rám vagy Baggiora!Csak próbálja elinxelni 😛 😉Úgyis Bama playoff lesz, akárhogy számolgat itt akárki.Neked mindig ez a vesszőparipád 😀
Kampman
r.baggio
dande2
több mint 1 éve
Streamet dob valaki?
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Csak próbálja elinxelni 😛 😉Úgyis Bama playoff lesz, akárhogy számolgat itt akárki.Neked mindig ez a vesszőparipád 😀
Kampman
r.baggio
több mint 1 éve
arena4.network4.hu/press/ket-konferencia-rangadoval-jovunk-az-egyetemi-bajnoksagbol
---
több mint 1 éve
Úgyis Bama playoff lesz, akárhogy számolgat itt akárki.Neked mindig ez a vesszőparipád 😀
Kampman
---
több mint 1 éve
na akkor hajrá tcu(?), hajrá big12(?)
Ventura
— Sickos Committee (@SickosCommittee) December 3, 2022
nem lehet nem szeretni ezt a csapatot
több mint 1 éve
na akkor hajrá tcu(?), hajrá big12(?)
több mint 1 éve
Úgyis Bama playoff lesz, akárhogy számolgat itt akárki.Csúnya lenne 😁
Kampman
több mint 1 éve
Kampman
28 301
Úgyis Bama playoff lesz, akárhogy számolgat itt akárki.
több mint 1 éve
Nem tudom Aréna4 en miért gondolják úgy ha esetleg kikap, akkor biztos nincs PO a TCU nak, szerintem legrosszabb esetben is 4. helyen bent lesznek.Egyszerűen nincs mást berakni, nincs másik egy vereséges csapat az OSUn kívül.
több mint 1 éve
Zsír, nem volt OT a soccer vb meccsen.Go lilák (Zombori Mester után szabadon)
több mint 1 éve
Nem, zacknorb arra gondolt, hogy a Clemson Orange Bowlja se biztos, ami jogos, hiszen ha a North Carolina győz az ACC-döntőn akkor automatikusan övék a hely2 vereséggel, ráadásul az egyik nem rangsorolt ellenfél ellen, ráadásul otthon... Csúnya volna ha betennék őketezért is kell a 12 csapatos rájátszás, mint egy falat kenyér, mert a Utah-nak is a PO-helyet jelentené a győzelem, nem alávágva tulajdonképp így a saját konferenciájuknakClemsont ne kiabáljuk el még.
a meccs végén volt amúgy a Trojans ELSŐ elvesztett fumble-je a szezonban
Rose Bowlban a Utah, rájátszásban az Ohio State, Tennessee-Clemson lesz az Orange Bowl, mennyi-mennyi érdekesség
r.baggio
zacknorb
kapitnono
---
több mint 1 éve
2 vereséggel, ráadásul az egyik nem rangsorolt ellenfél ellen, ráadásul otthon... Csúnya volna ha betennék őketezért is kell a 12 csapatos rájátszás, mint egy falat kenyér, mert a Utah-nak is a PO-helyet jelentené a győzelem, nem alávágva tulajdonképp így a saját konferenciájuknakClemsont ne kiabáljuk el még.
a meccs végén volt amúgy a Trojans ELSŐ elvesztett fumble-je a szezonban
Rose Bowlban a Utah, rájátszásban az Ohio State, Tennessee-Clemson lesz az Orange Bowl, mennyi-mennyi érdekesség
r.baggio
zacknorb