NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 538
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
CFB követő 2022
5 feliratkozó
több mint 1 éve
Írok majd, a következő hetekben lesz végre időm cikket írniSzabálytalanság, amit Bama ellen SEC-döntőn sose dobtak volna beirtal/irtatok errol cikket, hogy is lesy a playoff felallasa?
De Duggan visszahozta annyira meccsbe a TCU-t, hogy vereség esetén is meglesz így a PO
r.baggio
(marmint az uj)
Ventura
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Szabálytalanság, amit Bama ellen SEC-döntőn sose dobtak volna beirtal/irtatok errol cikket, hogy is lesy a playoff felallasa?
De Duggan visszahozta annyira meccsbe a TCU-t, hogy vereség esetén is meglesz így a PO
r.baggio
(marmint az uj)
Szerkesztette: Ventura
több mint 1 éve
Én is amit nálunk nyújtottKedveltem a játékátTényleg, nem is tudtam hogy ide járt,de most a közvetítés alatt raktak be összehasonlító videótBüntetett is a KansasSproles ☺
Egy picit Mccaffrey beütése van Vaughnnak
kapitnono
🤘gaben🤘
kapitnono
🤘gaben🤘
több mint 1 éve
Duggan kissé rotty
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Na viszont akkor a Sun Belt döntőhöz kell link, a TVn meg AAC döntő, mert everybody love AACyoutu.be/g7C26_bNH84
zacknorb
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Na hosszabitás?most már nem annyira 😊
🤘gaben🤘
több mint 1 éve
Szabálytalanság, amit Bama ellen SEC-döntőn sose dobtak volna beDe Duggan visszahozta annyira meccsbe a TCU-t, hogy vereség esetén is meglesz így a PO
---
több mint 1 éve
Na hosszabitás?attól még messze vagyunk
🤘gaben🤘
több mint 1 éve
Na hosszabitás?
több mint 1 éve
Na viszont akkor a Sun Belt döntőhöz kell link, a TVn meg AAC döntő, mert everybody love AAC
több mint 1 éve
mondomlatod micsoda flash-eket tol!!
dande2
több mint 1 éve
kemény gyerek
több mint 1 éve
Opi 😕
---
több mint 1 éve
mondom
több mint 1 éve
Grayson McCall játszik a Sun Belt döntőn!3.20as az odds, a hypster kedvencem játszik, és ez a college career, megérdemelt egy kistétest.
A Toledo Rockets pedig megnyeri a MAC konferenciát, szegény Ohio továbbra is nyeretlen sokadik fináléján
r.baggio
Amúgy ha kimegy Young és Stroud az első 5ben, én várnék a 2. körig McCall-ra, ha QB kell
Szerkesztette: zacknorb
több mint 1 éve
kikapott az Ohio, viszont kezd Grayson, vissza a bandwagonra!
több mint 1 éve
Kedveltem a játékátTényleg, nem is tudtam hogy ide járt,de most a közvetítés alatt raktak be összehasonlító videótBüntetett is a KansasSproles ☺
kapitnono
🤘gaben🤘
kapitnono
több mint 1 éve
na egy igazi heismann dijas comeback.Az a baj, hogy attól tartok nagy variáció nem lesz, feldobja és vagy jó vagy nem, de hátha 😀
Ventura
több mint 1 éve
na egy igazi heismann dijas comeback.
több mint 1 éve
Grayson McCall játszik a Sun Belt döntőn!A Toledo Rockets pedig megnyeri a MAC konferenciát, szegény Ohio továbbra is nyeretlen sokadik fináléján
---
több mint 1 éve
Tényleg, nem is tudtam hogy ide járt,de most a közvetítés alatt raktak be összehasonlító videótBüntetett is a KansasSproles ☺
kapitnono
🤘gaben🤘
több mint 1 éve
na de kezdődik a forduló meccse a Valpo - New Mexico State, mondjuk stream kéne 😀buffstream.io/cfb-streams/valparaiso-live-stream
Löfli
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
na de kezdődik a forduló meccse a Valpo - New Mexico State, mondjuk stream kéne 😀streameast.to/nfl/event/10913301
Löfli
nehogy azt hidd, hogy nincs
több mint 1 éve
na de kezdődik a forduló meccse a Valpo - New Mexico State, mondjuk stream kéne 😀