NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
79
13
2:15, Arena4
CFB követő 2022
5 feliratkozó
több mint 1 éve
jó lenne jövőre bejutni, hogy CSAK 2 meccset kelljen nyerni 😀
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
na akkor idén egy 1/5-ös picket kell összehoznom GM játékban hogy jövőre kivihessem Harrisont 😊
Heisman nádor
több mint 1 éve
ott a második off-schedule TD passzAkkor most bebizonyithatja Stroud hogy esetleg 1/1-es lehet-e!na, lehet? 😊
steelwolf
r.baggio
több mint 1 éve
na akkor idén egy 1/5-ös picket kell összehoznom GM játékban hogy jövőre kivihessem Harrisont 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
nana
naaaaa
több mint 1 éve
Ez a Buckeyes LB páros brutális. Eichenberg pressure + Chambers INT
több mint 1 éve
Akkor most bebizonyithatja Stroud hogy esetleg 1/1-es lehet-e!na, lehet? 😊
steelwolf
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Megen meccs van, kár, hogy bele fogok aludni...
több mint 1 éve
de buta dobás volt a felnőttől
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
hát aki erre húzza a száját az tényleg nem tudom mit vár a college footballtólszerintem aki nem szereti az szarjon kecskét és nézze krisztiánó ronáldinnyót dekázhgatni szaud arábiában. nagyon örülök a tcu-nak. már csaka big12 miatt is.
r.baggio
Szerkesztette: Ventura
több mint 1 éve
yeaaaah
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
jó védelemmel és rossz támadósorral is lehet kevés pontot összehoznicsodás meccs volt a Music City Bowl!kivéve mikor nemIlyet is csak box watcher ír, a TCU D nagyon fasza volthát aki erre húzza a száját az tényleg nem tudom mit vár a college footballtóla D vajommi?
r.baggio
Gróf de sutianap
dancogo
🤘gaben🤘
ja nem
r.baggio
más kávéház a kettő
több mint 1 éve
na a maradék 3 negyed majd felvételről, BUÉK mindenkinek!
több mint 1 éve
csodás meccs volt a Music City Bowl!kivéve mikor nemIlyet is csak box watcher ír, a TCU D nagyon fasza volthát aki erre húzza a száját az tényleg nem tudom mit vár a college footballtóla D vajommi?
r.baggio
Gróf de sutianap
dancogo
🤘gaben🤘
ja nem
---
több mint 1 éve
kivéve mikor nemIlyet is csak box watcher ír, a TCU D nagyon fasza volthát aki erre húzza a száját az tényleg nem tudom mit vár a college footballtóla D vajommi?
r.baggio
Gróf de sutianap
dancogo
több mint 1 éve
Ja, és természetesen nagyon boldog, szeretetben, egészségben és sikerekben gazdag új évet kívánok nektek! Örülök, hogy itt lehetek!
Hajrá Maka!!
több mint 1 éve
aki azt mondja, hogy nem voltak védelmek a pályán az meg nyissa ki a szeméthát aki erre húzza a száját az tényleg nem tudom mit vár a college footballtóla D vajommi?
r.baggio
Gróf de sutianap
---
több mint 1 éve
hát aki erre húzza a száját az tényleg nem tudom mit vár a college footballtóla D vajommi?
r.baggio
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
őrületgotmilk.mp4 #GoFrogs #DFWBig12Team #FiestaFrogs #CFBPlayoff pic.twitter.com/sFYa7MwoAe
— TCU Football (@TCUFootball) January 1, 2023
---
több mint 1 éve
én azért még mindig nem tudok hinni ebben a Buckeyes-ban
---
több mint 1 éve
ez is egy izgalmas meccs lesz 😊Access bowls are the best 😀
több mint 1 éve
gyönyörű route volt
több mint 1 éve
Kicsi Harrison mekkora tehetség?Szóval eléggé 😄
steelwolf