CFB követő 2024
4 feliratkozó
2 napja
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 napja
Szóval kapunk egy Dakota Marker Game-t és egy Montana State - South Dakotát jövő héten az FCS elődöntőkben. Elég remek meccseknek néznek ezek ki.
3 napja
Na akkor ez végleg eldőlt 😊
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 napja
Közben úgy tűnik Boumanék is behúzzák. Érik, hogy 3 csapat legyen idén a legjobb 4-ben a 2 Dakotából. És a 4. meg Montanaból.
3 napja
Remek fake punt volt 😁
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
3 napja
Navy fake punt!
3 napja
Az Army ki fog kapni, szóval kifejezetten örülök, hogy inkább a Coyotes vs Aggies-re neveztem be, micsoda meccs
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 napja
Már 8 labdaeladásnál jár a 2 csapat. Az Aggies 5-3-ra vezet. Talán ezért is van a hazaiaknál az előny. De még mindig csak 24-17 az állás Aidan Boumanék javára.Tényleg a South Dakota - UC Davis lesz a forduló legszorosabb meccse. A 2 QB egy félidő után 4 TD passznál és 5 INT-él jár. 😀Beteg egy meccs, kb minden drive turnoverrel végződik
iktriad
r.baggio
És mire ezt leírom, persze, hogy a Coyotes TD-t szerez, szóval már 28-14 a South Dakotának.
Szerkesztette: iktriad
3 napja
Tényleg a South Dakota - UC Davis lesz a forduló legszorosabb meccse. A 2 QB egy félidő után 4 TD passznál és 5 INT-él jár. 😀Beteg egy meccs, kb minden drive turnoverrel végződik
iktriad
---
3 napja
csúnya missed tackle
3 napja
na hazaértem, go Navy, beat Army!
3 napja
Tényleg a South Dakota - UC Davis lesz a forduló legszorosabb meccse. A 2 QB egy félidő után 4 TD passznál és 5 INT-él jár. 😀 A Mercer most azért támad a Fargodomeban, hogy ott is 21-14 legyen az állás félidőben, mint jelenleg Dél Dakotában.
3 napja
www.streameast.gd/game/cfb/84414231Nekem ez jó, bár épp szünet van
LanceVance
GO ARMY, BEAT NAVY
---
3 napja
Eddig eleg egyoldalu meccs. Huha
3 napja
KosziJó estét!www.youtube.com/live/r62sdNJP7jA
Ugyanitt esedezek egy használható Army-Navy stream-ért...
Vitézlő Titoknok tomz
LanceVance
3 napja
Go Navy!!! A mi kutyánk kölyke a navy irányítója, Blake Horvath.27-én Navy vs Oklahoma az Arena4-en! Két Horváth kommentálja majd Horvathot
LanceVance
---
3 napja
Vitézlő Titoknok tomz
1 406
Very köszi!Jó estét!www.youtube.com/live/r62sdNJP7jA
Vitézlő Titoknok tomz
LanceVance
3 napja
Közben a South Dakota State is bejutott a Montana State után az FCS elődöntőjébe, miután 55-14-20 legázolták az Incarnat Word-ot(UIW). Pedig azt hittem a hajnali 52-19-es Idaho kiütésnél nem lesz nagyobb arányú difi a hétvégén.Közben a South Dakota és a UC Davis is elkezdte a meccsét, kb az lesz a legszorosabb a 4-ből.
3 napja
LanceVance
1 403
Jó estét!www.youtube.com/live/r62sdNJP7jA
Vitézlő Titoknok tomz
3 napja
Vitézlő Titoknok tomz
1 406
Jó estét!Ugyanitt esedezek egy használható Army-Navy stream-ért...
3 napja
Kampman
28 447
Army-Navy 21:00.Pacifista vagyok, a világbékéért
Ki kinek szurkol?
bcsarli, Udvari Főkóstoló
Egyébként mindig is az Air Force volt a legszimpatikusabb a 3 közül