CFB követő 2024
6 feliratkozó
több mint 1 éve
Na vègre összejönn valami 🙏😏
több mint 1 éve
most olvasom, hogy a Bama azért próbálkozott passzjátékkal 3&20-ra a második negyed végén (amiből az INT lett), mert a stadion kijelzője szerint még volt egy időkérésük és az edzői stáb is ebben a hitben volt 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Pazar Beck TD passz, ez a meccs jó választás lesz
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Eaststream faszaSajna nekem is hol működik hol nem amúgy a crakstreamet próbalom de mèg ott a vipleague vipbox kombóha lenne egy jó stream mennék át szurkolni 😊No hát a mienk nem volt nehèz...ott is van....az újabbJól van remèlem a balfsz brigád tabletta mára jól esett 😏😔három biztos tippem volt a hétre: a Maryland, a Rutgers és a Penn State chokerkedése
dande2
r.baggio
dande2
Klaci79
dande2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
áh...maradok szerintem Pennsylvania szebbik felén...a Pitt egész jól megy, pedig a California sem rossz. Mendoza alig tud hibázni. De azért nyerjetek, elég a végén vezetni 😉Sajna nekem is hol működik hol nem amúgy a crakstreamet próbalom de mèg ott a vipleague vipbox kombóha lenne egy jó stream mennék át szurkolni 😊No hát a mienk nem volt nehèz...ott is van....az újabbJól van remèlem a balfsz brigád tabletta mára jól esett 😏😔három biztos tippem volt a hétre: a Maryland, a Rutgers és a Penn State chokerkedése
dande2
r.baggio
dande2
Klaci79
dande2
több mint 1 éve
a Georgia-MSU meccsen éreztem, hogy az a 34 pont nincs közte, amit a fogadóirodák gondoltak.
több mint 1 éve
Na, átkapcsoltam a Bulldogs derbyre este elég szép Mississippi State TD
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Sajna nekem is hol működik hol nem amúgy a crakstreamet próbalom de mèg ott a vipleague vipbox kombóha lenne egy jó stream mennék át szurkolni 😊No hát a mienk nem volt nehèz...ott is van....az újabbJól van remèlem a balfsz brigád tabletta mára jól esett 😏😔három biztos tippem volt a hétre: a Maryland, a Rutgers és a Penn State chokerkedése
dande2
r.baggio
dande2
Klaci79
több mint 1 éve
USC averaged 9.9 yards per play in the first half.Átvettèk az Eagles játèkksoktól a missed tackle playbúkot olyan tetszetős 😏 PA nèmely felèn ez így dívik 🤪 illetve Manny Diaz bácsi is Fándzsi papát utánozza 🙈
ANYÁD
zacknorb
több mint 1 éve
USC averaged 9.9 yards per play in the first half.ANYÁD
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
majd újabb fumble...kapcsolok is el, mielőtt lemészárolják őket
több mint 1 éve
És ez is fumble lesz
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
bekapcsolom a streamet, Texas TD, szívesen!nem hiszed el...én is átkapcsoltam, egyből fumbli és TD...😀
Löfli
nagyon érezzük ezt a Texast
több mint 1 éve
eldőlt?

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
ennyi volt a red river, meg is érdemli a sooners, ilyen game plannel nem lehet meccset nyerniaz Arizona @ BYU-t tudom ajánlani helyette

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
És még fumbli is a Soonersnél
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
enyhén mákos TD

Don't blink!
több mint 1 éve
egészen szánalmas, amit az oklahomai OC művel játékhívás címen

---
több mint 1 éve
ha lenne egy jó stream mennék át szurkolni 😊No hát a mienk nem volt nehèz...ott is van....az újabbJól van remèlem a balfsz brigád tabletta mára jól esett 😏😔három biztos tippem volt a hétre: a Maryland, a Rutgers és a Penn State chokerkedése
dande2
r.baggio
dande2
több mint 1 éve
No hát a mienk nem volt nehèz...ott is van....az újabbJól van remèlem a balfsz brigád tabletta mára jól esett 😏😔három biztos tippem volt a hétre: a Maryland, a Rutgers és a Penn State chokerkedése
dande2
r.baggio
Szerkesztette: dande2
több mint 1 éve
Thanks!Van aki itt tuti top 15 pick jelenleg? Tudom messze a tavasza red riveren? a texasi LT Kelvin Banks Jr.
Janek
r.baggio
Nem néz ki rosszul igaz nincs nehéz dolga
több mint 1 éve
Jól van remèlem a balfsz brigád tabletta mára jól esett 😏😔három biztos tippem volt a hétre: a Maryland, a Rutgers és a Penn State chokerkedése
dande2

---
több mint 1 éve
bekapcsolom a streamet, Texas TD, szívesen!

Don't blink!
több mint 1 éve
Csak sikerült egy Longhorns 1st down
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Jól van remèlem a balfsz brigád tabletta mára jól esett 😏😔