CFB követő 2025
4 feliratkozó
23 napja
látom a tulane-nek ki is lehet osztani a résztvételi díjakat és mehetnek is haza. nagy viccek ezek a 37. helyen bejutó hollókapáló liga győztesei
23 napja
te leszel a meccsen, mint közvetítő? Elég simának tűnik az a meccs egyébként 😀Yep, Zsombival
Toto21

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
23 napja
Michael Irvin delivers the game-winning smooch to Mario Cristobal. 😂😂 pic.twitter.com/CCNBa9PExZ
— Ben Stevens (@BenScottStevens) December 20, 2025
Poloska vagyok.
23 napja
te leszel a meccsen, mint közvetítő? Elég simának tűnik az a meccs egyébként 😀Kit érdekel az NFL, mikor lesz egy James Madison @ Oregon szuperrangadó az ország legjobb kommentátor párosávalazért annyira simán nem fog tudni nyerni a Bears, mint gondolod 😕Amúgy én nem várok atomsima meccset itt, érdekel, mi lesz Kiffin nélkül.Szerintem meg ez simább lesz, mint az éjszakai
zacknorb
r.baggio
Toto21
r.baggio
23 napja
Kit érdekel az NFL, mikor lesz egy James Madison @ Oregon szuperrangadó az ország legjobb kommentátor párosávalazért annyira simán nem fog tudni nyerni a Bears, mint gondolod 😕Amúgy én nem várok atomsima meccset itt, érdekel, mi lesz Kiffin nélkül.Szerintem meg ez simább lesz, mint az éjszakai
zacknorb
r.baggio
Toto21

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
23 napja
azért annyira simán nem fog tudni nyerni a Bears, mint gondolod 😕Amúgy én nem várok atomsima meccset itt, érdekel, mi lesz Kiffin nélkül.Szerintem meg ez simább lesz, mint az éjszakai
zacknorb
r.baggio
23 napja
nagyon hamar eldőlt 😀 Mehetek aludni egyet a hajnali derbi előttAmúgy én nem várok atomsima meccset itt, érdekel, mi lesz Kiffin nélkül.Oké, erre 3 play és Lacy
zacknorb
zacknorb
23 napja
Amúgy én nem várok atomsima meccset itt, érdekel, mi lesz Kiffin nélkül.Szerintem meg ez simább lesz, mint az éjszakai
zacknorb

---
23 napja
Amúgy én nem várok atomsima meccset itt, érdekel, mi lesz Kiffin nélkül.Oké, erre 3 play és Lacy
zacknorb
Poloska vagyok.
23 napja
Amúgy én nem várok atomsima meccset itt, érdekel, mi lesz Kiffin nélkül.
Poloska vagyok.
23 napja
De, én is azt nézem majd persze, fel is kapom mindjárt a Tulane pólómatEz jó volt, most pedig jöhet az év legjobban várt meccse...Nem az Ole Miss - Tulane fog menni a Net 4-en?
A FERRIS STATE VS HARDING DIV2-DÖNTŐ!
Két veretlen csapat csatája
r.baggio
Toto21
Mellé viszont nagyon ajánlom a div2 döntőt meg a montanai derbit is, ha esetleg a CFB playoffban most ülne a papírforma

---
23 napja
The SEC is now the only conference with a losing record in the 2025 CFP.They are also the only conference with a school to ever lose a home game in the 12-team playoff, now twice.
They are also the only conference with a school to not score a touchdown in the 2025 CFP.
Poloska vagyok.
23 napja
Ez jó volt, most pedig jöhet az év legjobban várt meccse...Nem az Ole Miss - Tulane fog menni a Net 4-en?
A FERRIS STATE VS HARDING DIV2-DÖNTŐ!
r.baggio
23 napja
Ez jó volt, most pedig jöhet az év legjobban várt meccse...A FERRIS STATE VS HARDING DIV2-DÖNTŐ!

---
23 napja
Reed nagyon keves ezen a szinten.
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
23 napja
UraimMario Cristobal playoff meccset nyert
Poloska vagyok.
23 napja
Nekem ugy tunt mintha a tamado sisak ment a vedo sisak fele.

23 napja
Ezt vissza se nézték? Simán sisakon fejelte….
23 napja
Reed gyenge QB-nak tűnik
23 napja
ott van!!
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
23 napja
szószerint a földre vitte a védőt a támadófalember és semmi nem jött. Na mind1pár holding zászló azért benn marad a bíróknál 😀Minden playben van holding, ha az összesre bedobnák, holnap reggelig játszanának.
Toto21
Kampman
23 napja
Targeting…a látványosabb fajta és még tönkre is teszi magát
23 napja
Az micsoda védekezés, bár sima targeting

---
23 napja
pár holding zászló azért benn marad a bíróknál 😀Minden playben van holding, ha az összesre bedobnák, holnap reggelig játszanának.
Toto21