CFB követő 2025
4 feliratkozó
23 napja
There have been 833 games featuring an FBS team this year ...
— Rodger Sherman (@rodger.bsky.social) 2025. december 20. 20:43
At least 9 points have been scored in all of them (San Diego State beat NIU 6-3 in Week 5)
13 minutes to glory here

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
23 napja
A 6 pont megvanÉjszakai meccsen éreztem, hogy a Bama O beindul egyszer és akkor jó meccs lesz. Na itt most két impotens csapatot látok, gyenge QB-kat és baromi jó vedelmeket. Lehet 20 pont alatt lesz a vége.Szoros, 4-2-es végeredményt tippelek
Klaci79
Kampman
23 napja
Nem néztem az college focit annyira. Ennyire jók a védelmek tényleg, vagy ennyire rosszak az irányítók mind a két oldalon?kurvajó mindkét DLine
Toto21

Don't blink!
23 napja
Nem néztem az college focit annyira. Ennyire jók a védelmek tényleg, vagy ennyire rosszak az irányítók mind a két oldalon?Általában nem jók a védelmek, de ez a kettő most tényleg az.
Toto21
23 napja
Reed borzasztó pontatlan.
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
23 napja
Nem néztem az college focit annyira. Ennyire jók a védelmek tényleg, vagy ennyire rosszak az irányítók mind a két oldalon?
23 napja
Most mondom, hogy a legvégén fog fordítani az Aggiesennyi kihagyott field gól után meg is érdemli ha kikap a Miami
r.baggio
23 napja
Most mondom, hogy a legvégén fog fordítani az Aggies

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
23 napja
Az ember nem szívesen hagy ott egy ilyen meccset…de ez az Aggies foci sértő a PO-ra nézve.
23 napja
nagyon kemény védelmek vannak itt. Remélem a Bears scout-ok kinn vannak a meccsen
23 napja
lehet szidni a kickert, de eddig csak Ő szerzett pontot a meccsen 😛😀
23 napja
Ha kikap a Miami az oltozot inkabb kerulnem a Kicker helyeben.

23 napja
Ha nézem, belövi.Ha nem, #collegekickers.
Poloska vagyok.
23 napja
Három kihagyott FG, szerencsétlen...De ezt felejtettem még el leírni a meccs előtt, hogy Cristobal az egyik legkonzervatívabb edző a ligában, és ami rosszabb, hogy nem is tanul a hibáiból

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
23 napja
#collegekickers nem hiszem el 😀vicc
Löfli
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
23 napja
zseniális 😀😀

Don't blink!
23 napja
Mi ez a 0-0 a harmadik negyedben,most kezdtem csak el nézni?😂

23 napja
Na, elkezdtem nézni, most jönnék majd a pontok
Poloska vagyok.
23 napja
Lesz itt pont? 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
23 napja
ne szopassatok, hogy félidő van és 0-0 ?😀
23 napja
Beck mit művel, hát így nehéz lesz nyerniDe én már láttam annyi kiütéses playoff-meccset meg a mai másik kettőnél se várok sajnos nagyon mást, hogy örülök, hogy itt legalább vannak izgalmak

---