CFB követő 2025
5 feliratkozó
1 hónapja
Ennél jobb oldal nincs jelenleg. Minden major usa sport van rajta kb 20 linkkel eseményenkéntés még a kedvenc kalóz oldalamat is lelőtték, hát élet ez, Mauni?!v2.sportsurge.net/list6-cfb
Löfli
Ventura

1 hónapja
Cula DB majdnem behúzta az intet..

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
1 hónapja
és még a kedvenc kalóz oldalamat is lelőtték, hát élet ez, Mauni?!v2.sportsurge.net/list6-cfb
Löfli
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
1 hónapja
és még a kedvenc kalóz oldalamat is lelőtték, hát élet ez, Mauni?!Yt-on megy
Löfli
Szép KO volt...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 hónapja
és még a kedvenc kalóz oldalamat is lelőtték, hát élet ez, Mauni?!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 hónapja
én hülye meg a Dolbyval levelezgetek, ahelyett hogy hagynának focit nézni

Don't blink!
1 hónapja
Hopp egy Sorsby bombaBtw ezek voltak az első pontok, amiket a UCF idén az első negyedben kapott (a Bearcats a harmadik legtöbbet szerezte az FBS-ből az első negyedben)
zacknorb
Poloska vagyok.
1 hónapja
Valaki dobjon egy streamet pls, főzés közben nem tudom a tv-ben nézni 😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 hónapja
I’ll say it: they should have replaced Lee Corso with the Duck full time. https://t.co/5wxgCn93yh
— Sickos Committee (@SickosCommittee) October 11, 2025
Poloska vagyok.
1 hónapja
Jövő héten a Michigan ellen rácáfolhatnak erre.Jó kis meccs volt ez a Washington -Rutgers.Hát nem tudom, idén egyszer találkoztak focicsapat ellen, akkor 2FG jött össze egész meccsen. Kis csapatokat megpakolnak ok, de biztos attól lesz egy offense jó?
A Huskiesé az egyik legjobb Big Ten offense idén, élmény nézni.
Dzsokijuing
Sixo
Az Ohio State ellen vállalható vereséget toltak, a Buckeyes ellen ma talán, ha 3-4 csapat kompetitív.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Jó kis meccs volt ez a Washington -Rutgers.Hát nem tudom, idén egyszer találkoztak focicsapat ellen, akkor 2FG jött össze egész meccsen. Kis csapatokat megpakolnak ok, de biztos attól lesz egy offense jó?
A Huskiesé az egyik legjobb Big Ten offense idén, élmény nézni.
Dzsokijuing
1 hónapja
Statement win a USF vs North Texas meccsenLesz egy Memphis meg egy Navy is, de simán lehet, hogy a tavalyi Boise Statehez hasonlóan idén is csak a #1 teamtől kap ki a Go5-os PO résztvevő.
youtu.be/97nip4Ounf0?si=LB2yAyWij9EToKZL
r.baggio
Poloska vagyok.
1 hónapja
Jó kis meccs volt ez a Washington -Rutgers.A Huskiesé az egyik legjobb Big Ten offense idén, élmény nézni.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
1 hónapja
Statement win a USF vs North Texas meccsenyoutu.be/97nip4Ounf0?si=LB2yAyWij9EToKZL

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Since 1936, only four teams ranked in the AP top 10 have lost to a team with a record of 0-4 or worse. The last time it happened was in 1985, when UTEP beat No. 7 BYU.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Basszus mekkora égés ez a PSU-nak….Allar és a védelem is kitért magáért, persze a legnagyobb hibás ott rohangál az oldalvonal mellett…
2 hónapja
Ha ez se söpri el Franklint akkor semmi 😎
2 hónapja
A Hurricanes felmossa a padlót a Seminoles-al.
2 hónapja
kurvajó ez a himnusz a Miami meccsen

Don't blink!
2 hónapja
jesszus mit kapott a Virginia QBSajnálom, hogy kikapott a Cards, de ez a Virginia az év sztorija eddig. A menetrendjük pedig innentől papíron sétagalopp
Löfli

---
2 hónapja
Úgy értem hogy szar, hogy zárva van.fele? az ibolyán kívül minden metrómegállónál ide van gyűjtve az összes létező legnagyobb shithole hely xdIgen, ehhez ragaszkodnak túl masszívan, pedig ennek a fele szar.Az a baj, így is, mert M3 metró kocsmatúrán vagyok.
zacknorb
fake.id
zacknorb
fake.id
Bár tartom, hogy egy ilyen túrát csapat max 5 fős létszámmal lehet tolni.
Poloska vagyok.
2 hónapja
jesszus mit kapott a Virginia QB

Don't blink!