CFB követő 2025
5 feliratkozó
2 hónapja
Komoly végjáték Raleighbanwww.youtube.com/live/EmrmxbByZPg?si=Oya3bL6bLP9cnifv

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
maning. amatőr döntés, mindezt két évnyi padozás után. semmi szükség nem volt erre: vezetünk, félidő, end zone. elég lett volna, ha FG-vel próbálkozunk, ha mégsem jön össze, de erre be kell próbálni a passzt. INT.Mondjuk pont egy ilyen meccsen fér bele és kell is kipróbálni, tétje nincs és lehet belőle tanulni.
Ventura
Poloska vagyok.
2 hónapja
maning. amatőr döntés, mindezt két évnyi padozás után. semmi szükség nem volt erre: vezetünk, félidő, end zone. elég lett volna, ha FG-vel próbálkozunk, ha mégsem jön össze, de erre be kell próbálni a passzt. INT.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
2 hónapja
Én leragadtam az Illinois @ Duke-nál, semmi extra, de azért történnek érdekes dolgok, szórakoztató és szoros meccs.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Félidei érdekességek, a rengeteg blowout mellett:A Virginia 24-14-re veri a North Carolina State-et
A UConn 14-6-ra a Syracuset
Poloska vagyok.
2 hónapja
THICC SIX 🔥
— Texas Tech Football (@TexasTechFB) September 6, 2025
📺 TNT & MAX https://t.co/mpiBdG51va pic.twitter.com/82IX3dbLnl
Poloska vagyok.
2 hónapja
Ma este El Assico!
r.baggio
🎺 ¡Los reyes de El Assico! 🎺 https://t.co/V68dEhcOdS
— Sickos Committee (@SickosCommittee) September 6, 2025
Poloska vagyok.
2 hónapja
Hát ez eddig egyértelmű Cyclones dominancia.
Poloska vagyok.
2 hónapja
ez a TD most javított a megítélésen, de meg merem kockáztatni, hogy ez így eddig a leggyengébb támadósor amit évek óta láttunk (sarkisian éra).
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
2 hónapja
reddit stream-et lelőtték? : - (
3 hónapja
Ma este El Assico! 18 órától Iowa vs Iowa State, a net4+ közben az Illinois @ Duke-ot adja majd (amit kiszorított a tv-ről a brazil NFL meccs ismétlése).21:30-tól Ole Miss @ Kentucky az Arena4-en, ott mindig szoktak érdekes dolgok történni, meg persze megy majd még a magyar soccerválogatott fellépése is ekkor, de nekem a game to watch ezen a héten a 22:15-kor kezdődő South Florida @ Florida.
Éjszaka Michigan @ Oklahoma, reméljük jobb lesz, mint a múlt heti Ohio State - Texas.

---
3 hónapja
BB bekezdett

---
3 hónapja
Uraimsten mennyire zseniális lett ez a hajnali meccs. A 15 perces összefoglaló alap, de vissza is lehet nézni a teljeset.
Poloska vagyok.
3 hónapja
Azt hiszem megvan a következő "Madden" borító 😏Miami's CJ Daniels makes insane one-handed leaping TD catch 🤯
thescore.com/s/32245452
Keep up the fight. pic.twitter.com/SKEGk8gEU0
— Miami Hurricanes Football (@CanesFootball) September 1, 2025
Szerkesztette: dande2
3 hónapja
Jó kis meccs volt ez…ráadásul meg a 6,5 pontos SC győzelem is ott lehet. Azért a VTech elkapók is kitettek magukért időnként.
3 hónapja
Össze-vissza repülnek a drónok😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
3 hónapja
Nem annyira jó ez a védelem. Inkább Drone rontogatja el, vagy a nem Greene elkapói ejtik el.
3 hónapja
FG-kkel nem fogunk nyerniígy meg pláne 😀
eaglesmcnabb
papírforma pulykakakas vereséggel kezdődik a szezon
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
3 hónapja
FG-kkel nem fogunk nyerni