CFB követő 2025

5 feliratkozó

2 hónapja
r.baggio New York Giants North Texas Mean Green 64 116 — no es importante
Komoly végjáték Raleighban
 www.youtube.com/live/EmrmxbByZPg?si=Oya3bL6bLP9cnifv

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 415 — Kinek mit intézett a kormánya
maning. amatőr döntés, mindezt két évnyi padozás után. semmi szükség nem volt erre: vezetünk, félidő, end zone. elég lett volna, ha FG-vel próbálkozunk, ha mégsem jön össze, de erre be kell próbálni a passzt. INT.
Ventura
Mondjuk pont egy ilyen meccsen fér bele és kell is kipróbálni, tétje nincs és lehet belőle tanulni.

Poloska vagyok.
2 hónapja
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 560 — 🏈🐬🐂🤘🏽
maning. amatőr döntés, mindezt két évnyi padozás után. semmi szükség nem volt erre: vezetünk, félidő, end zone. elég lett volna, ha FG-vel próbálkozunk, ha mégsem jön össze, de erre be kell próbálni a passzt. INT.

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

2 hónapja
Én leragadtam az Illinois @ Duke-nál, semmi extra, de azért történnek érdekes dolgok, szórakoztató és szoros meccs.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 415 — Kinek mit intézett a kormánya
Félidei érdekességek, a rengeteg blowout mellett:
A Virginia 24-14-re veri a North Carolina State-et
A UConn 14-6-ra a Syracuset

Poloska vagyok.
2 hónapja

Poloska vagyok.
2 hónapja
Ma este El Assico!
r.baggio

Poloska vagyok.
2 hónapja
Hát ez eddig egyértelmű Cyclones dominancia.

Poloska vagyok.
2 hónapja
ez a TD most javított a megítélésen, de meg merem kockáztatni, hogy ez így eddig a leggyengébb támadósor amit évek óta láttunk (sarkisian éra).

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”

2 hónapja
reddit stream-et lelőtték? : - (

3 hónapja
Ma este El Assico! 18 órától Iowa vs Iowa State, a net4+ közben az Illinois @ Duke-ot adja majd (amit kiszorított a tv-ről a brazil NFL meccs ismétlése).

21:30-tól Ole Miss @ Kentucky az Arena4-en, ott mindig szoktak érdekes dolgok történni, meg persze megy majd még a magyar soccerválogatott fellépése is ekkor, de nekem a game to watch ezen a héten a 22:15-kor kezdődő South Florida @ Florida.

Éjszaka Michigan @ Oklahoma, reméljük jobb lesz, mint a múlt heti Ohio State - Texas.

---
3 hónapja
BB bekezdett

---
3 hónapja
Uraimsten mennyire zseniális lett ez a hajnali meccs. A 15 perces összefoglaló alap, de vissza is lehet nézni a teljeset.

Poloska vagyok.
3 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 942 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azt hiszem megvan a következő "Madden" borító 😏

Miami's CJ Daniels makes insane one-handed leaping TD catch 🤯
 thescore.com/s/32245452

Szerkesztette: dande2
3 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 630
Jó kis meccs volt ez…ráadásul meg a 6,5 pontos SC győzelem is ott lehet. Azért a VTech elkapók is kitettek magukért időnként.
3 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 329 — LIGHTS OUT!
Jó és akkor ilyenkor már jönnek a hero playek amikor már mind1.

3 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 643 — je suis poloska
Össze-vissza repülnek a drónok😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
3 hónapja
Nah akkor ez így zsebben.

3 hónapja
Nem annyira jó ez a védelem. Inkább Drone rontogatja el, vagy a nem Greene elkapói ejtik el.

3 hónapja
Az istenit már ezekbe a Greene testvérekbe, leállhatnának.

3 hónapja
FG-kkel nem fogunk nyerni
eaglesmcnabb
így meg pláne 😀

papírforma pulykakakas vereséggel kezdődik a szezon

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
3 hónapja
OTT IS VAN !!!! Ráadásul Harbornak.

3 hónapja
FG-kkel nem fogunk nyerni

3 hónapja
Nah gyerünk Sellers, egy TD drive és akkor meg vagyunk mára.

3 hónapja
Hát akkor Sellers most sem mutatja meg, jöhet megint a D.