CFB követő 2025
5 feliratkozó
2 hónapja
Az Oregon Duck pedig ma Labubunak öltözött.
Poloska vagyok.
2 hónapja
Addig pedig ott a Kansas - Missouri, a Kentucky - Ole Miss és a Florida - South Florida

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Ejszaka melyik meccseket erdemes nezni?A hét rangadója a Michigan @ Oklahoma, emellett a Vanderbilt @ Virginia Tech lehet szerintem egy sneaky good game
Hendrix

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
2 hónapja
Ejszaka melyik meccseket erdemes nezni?
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
2 hónapja
Ma lesz egy jó kis upset gyanús Alabama-Louisiana-Monroe, remélem, addigra a USF lenyomja a Floridát.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
2 hónapja
kár, de köszi 😊 Jó kis meccs ez a Kentucky idáiga Kentucky meccs után lesz valami NCAA az Net 4+-on?Nem, a Duke-Illinois ment előtte, kettő van egy nap
Toto21
r.baggio
2 hónapja
a Kentucky meccs után lesz valami NCAA az Net 4+-on?Nem, a Duke-Illinois ment előtte, kettő van egy nap
Toto21

---
2 hónapja
a Kentucky meccs után lesz valami NCAA az Net 4+-on?
2 hónapja
Nyer a Baylor!valami 14. egymást követő meccsen az SMU ellen...tulajdonképp nem történt semmi extra, de azért ez a meccs igencsak az volt
zacknorb
2 hónapja
És az Orange ezért rendesen megszenvedett...
2 hónapja
És megnyerte a CyclonesMár 3:0-lal állnak 😀
zacknorb
Most pedig elkezdődött a Border War is, újraéledt a Missouri - Kansas rivalizálás!

---
2 hónapja
Illinois pedig a végére gála lettA 4 millió dolláros QB ellen
zacknorb

---
2 hónapja
Illinois pedig a végére gála lett
Poloska vagyok.
2 hónapja
A Baylor @ SMU vége is drámai lehetKimaradt az 57 yardos fg, itt is OT!
r.baggio
www.youtube.com/live/sv2c0RNKTcQ?si=RBNJGHMU_L1CGJG_

---
2 hónapja
Uramisten mi elkapás a UConn WRtőlJöhet a hosszabbítás!
zacknorb
www.youtube.com/live/XDZaJlSbZQE?si=Zgr9q9ZRnfMBpofs
A Baylor @ SMU vége is drámai lehet

---
2 hónapja
Kevés érdemtelenebb fordítást láttam, mint az Orange-é. Aztán a UConn visszajött és hosszabbítás jön...
2 hónapja
Uramisten mi elkapás a UConn WRtől
Poloska vagyok.
2 hónapja
És vezet a Cuse is az utolsó percben
Poloska vagyok.
2 hónapja
Komoly végjáték RaleighbanA defensive end hátralépett passz ellen védekezni és az ő end zone interceptionjével nyert az NC State 😀
www.youtube.com/live/EmrmxbByZPg?si=Oya3bL6bLP9cnifv
r.baggio

---