CFB követő 2025
5 feliratkozó
3 hónapja
Javítva 😀Most csekkoltam az eredményeket, USF-Boise State AZT.A.KURVANekem megvan a csapatom erre a hétre
zacknorb
r.baggio
Poloska vagyok.
3 hónapja
Most csekkoltam az eredményeket, USF-Boise State AZT.A.KURVANekem megvan a csapatom erre az évre
zacknorb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
Az éjszaka hipszter sztárja:ALL RISE. 🐱@BG_Football | #MACtion pic.twitter.com/ebLQ2XdqRZ
— MACtion (@MACSports) August 28, 2025
W. #AyZiggy pic.twitter.com/laQ9QmTMqh
— BGSU Football (@BG_Football) August 29, 2025
Poloska vagyok.
3 hónapja
A Nimród nevű fekete ősmagyar is szépeket kapott el.Most csekkoltam az eredményeket, USF-Boise State AZT.A.KURVAMeg kell nézni az összefoglalót legalább. Elképesztő dolgokat csinált a USF. Byrun Brown játékát öröm nézni néha. Olyan ütéseket oszt a sec játékosoknak. A freshman qb Hewlett meg felment, gondolták hátha nem ismerik fel a puntert, azt kiosztott egy 45yardos TD passzt. Nem hiszem, hogy idén még egyszer ennyi minden bejön nekik…
zacknorb
Klaci79
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
3 hónapja
Délutánra le van mentve, meg az ECU-NCSU is.Most csekkoltam az eredményeket, USF-Boise State AZT.A.KURVA
zacknorb
Meg kell nézni az összefoglalót legalább.
Klaci79
Poloska vagyok.
3 hónapja
Most csekkoltam az eredményeket, USF-Boise State AZT.A.KURVAMeg kell nézni az összefoglalót legalább. Elképesztő dolgokat csinált a USF. Byrun Brown játékát öröm nézni néha. Olyan ütéseket oszt a sec játékosoknak. A freshman qb Hewlett meg felment, gondolták hátha nem ismerik fel a puntert, azt kiosztott egy 45yardos TD passzt. Nem hiszem, hogy idén még egyszer ennyi minden bejön nekik…
zacknorb
3 hónapja
Nebraska has won TWO STRAIGHT games by one score. Huskers had been 4-22 in one-score games since the start of 2021 before these last two.
Poloska vagyok.
3 hónapja
Most csekkoltam az eredményeket, USF-Boise State AZT.A.KURVA
Poloska vagyok.
3 hónapja
Az az utolsó pick double coveragebe nekem is coveRAGE-be ment. Hogy kedvenc AI generált tartalmamat idézzem: Gyere le csere nélkül. A faszomat már.
Poloska vagyok.
3 hónapja
A 0. hét elnyaralása után számomra is kezdődik végre az idei szezon!Temus Mahomes 😀 Raiola rekt
Kezdésnek hajnalban a Temus Mahomest le kell csapni, mint a legyet, a merchet meg el kell adni Taylorral a Swiftiknek.
zacknorb
3 hónapja
A 0. hét elnyaralása után számomra is kezdődik végre az idei szezon!Kezdésnek hajnalban a Temus Mahomest le kell csapni, mint a legyet, a merchet meg el kell adni Taylorral a Swiftiknek.
Poloska vagyok.
3 hónapja
Állítólag a YouTube-ról tanult rúgni 😊És a Hawai'i megverte a Stanfordot!JAPÁN kicker szerezte a győztes FG-t 😊
Bár ők voltak az esélyesek, nem gondoltam hogy sikerül is egy utolsó mp-es mezőnygóllal.
Luck-nak lesz dolga bőven.
Klaci79
hawaiiathletics.com/sports/football/roster/kansei-matsuzawa/21978
r.baggio
youtu.be/N5ho3PRW4s0?si=PFBvSQauD6m_LF7b
A meccs összefoglalója alapján hosszú szezonja lesz a Cardinalnak.
+ A Hawaii HC nyakában a zöld csimbók egész meccsen 😊
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
3 hónapja
És a Hawai'i megverte a Stanfordot!JAPÁN kicker szerezte a győztes FG-t 😊
Bár ők voltak az esélyesek, nem gondoltam hogy sikerül is egy utolsó mp-es mezőnygóllal.
Klaci79
hawaiiathletics.com/sports/football/roster/kansei-matsuzawa/21978

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 hónapja
És a Hawai'i megverte a Stanfordot!Bár ők voltak az esélyesek, nem gondoltam hogy sikerül is egy utolsó mp-es mezőnygóllal.
3 hónapja
UNLV talán 30 pontos favorit volt az Idaho State ellen....félidőben égnk 17-14-re....éljen a college foci 😀
3 hónapja
Jó idènykezdet
3 hónapja
hát egy fél méteren se múlt az az 50 pont amit vártam erre a meccsre...de ilyen ez
3 hónapja
Basszus, mennyien repültek át az óceánon a Farmageddonra, királyság.
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
3 hónapja
na erre epic meccs lesz a végén 😀
3 hónapja
KEzd eldőlni!? Avery Johnson óriásit kapott, érdekes volt, hogy azt nem is vizsgálták...szép jinx 😀
Klaci79

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 hónapja
KEzd eldőlni!? Avery Johnson óriásit kapott, érdekes volt, hogy azt nem is vizsgálták...
3 hónapja
Csak beindul a meccs. Lehetne is mondjuk egy 2x-i hosszabbítás is kezdèskènt 🙂