NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2026
233
26
01:45 Texas A&M @ LSU [NET4+]
CFB követő 2026
2 feliratkozó
35 másodperce
a Florida se véletlenül volt favorit az Ole Miss ellenés hajrá Iowa, amit ők és a Wake Forest művel az NIL-érában relatíve semmi pénzből az óriási dolog

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
20 perce
www.reddit.com/r/CFB/comments/1wr13z4/highlight_uconn_miami_oh_uconn_recovers_their_own/This was a fumble recovered by Miami... but he handed it to a UConn player, so it's UConn's ball. https://t.co/bWRGbQb9UR
— Sickos Committee (@SickosCommittee) September 26, 2026
Videót is nézzétek meg hozzá, zseniálisan ahyabeteg, 10/10 sicko
zacknorb
Mateer xddJameis Winston is így kezdte anno...
GEORGIA SCOOPS UP JOHN MATEER’S FUMBLE FOR THE TD🐶
— On3 (@On3) September 26, 2026
(via ESPN) pic.twitter.com/47ZWZMa2M5
zacknorb

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 órája
Nem tudom ki hivja Michiganben az O# playeket, de eleg nagy csacsi....

1 órája
Mateer xddGEORGIA SCOOPS UP JOHN MATEER’S FUMBLE FOR THE TD🐶
— On3 (@On3) September 26, 2026
(via ESPN) pic.twitter.com/47ZWZMa2M5
1 órája
This was a fumble recovered by Miami... but he handed it to a UConn player, so it's UConn's ball. https://t.co/bWRGbQb9UR
— Sickos Committee (@SickosCommittee) September 26, 2026
Videót is nézzétek meg hozzá, zseniálisan ahyabeteg, 10/10 sicko
1 órája
Igen tudom de DAZNt nem akarok....Remélem a Disney+ egyszer a BigTennel is leszerződik 😏Tekintve hogy jópár évre most a Dazn vette meg nehezen hinném
dande2
kapitnono
1 órája
Remélem a Disney+ egyszer a BigTennel is leszerződik 😏Tekintve hogy jópár évre most a Dazn vette meg nehezen hinném
dande2

1 órája
Chambliss 😕Szerencsére saját lábon megy le
2 órája
Ole Miss?!?! Van egy potens passzjáték, de sérült Lacy. Jó ötlet vajon 4 futással kezdeni saját 30-nál 0 FD-ért. College foci, én így szeretlek 😂
2 órája
Remélem a Disney+ egyszer a BigTennel is leszerződik 😏
2 órája
Próbáltam eljinxelni de sajnos nem jött össze😀20-17, és a tennesse támad. 1:30 maradt. ...Fog ez a Vols még 10 pontot szerezni, vagy más is azt gondolja, váltani lehet meccset?Szerintem teljesen esélytelen. Én is inkább benyomom a BC - VT-t a Wake Louisville mellé
zacknorb
JustoVillar
Ventura
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
2 órája
Na, a Texas levédekezte Hail Maryt.
2 órája
aláz a UCLA, Bob Chesney is egy mágusValid top25ös csapat, pont láttam egyik TDjüket és akkor jöttem rá
r.baggio
2 órája
aláz a UCLA, Bob Chesney is egy mágus

---
2 órája
20-17, és a tennesse támad. 1:30 maradt. ...Fog ez a Vols még 10 pontot szerezni, vagy más is azt gondolja, váltani lehet meccset?Szerintem teljesen esélytelen. Én is inkább benyomom a BC - VT-t a Wake Louisville mellé
zacknorb
JustoVillar
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
2 órája
mi eza 20-17?
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
2 órája
És ott a blokkolt FG, Wake upset
2 órája
A Wake vs Louisville vagy a bírók VS Louisville? 😅legjobb párosítás ever, a 2007-es Orange Bowl volt az első college focimeccs, amit élőben néztem az elejétől a végéig
zacknorb
r.baggio
2 órája
Hoppá, ott a Wake upset alert, gigasack 3.ra majd kimarad a 42es FG
3 órája
Fog ez a Vols még 10 pontot szerezni, vagy más is azt gondolja, váltani lehet meccset?Szerintem teljesen esélytelen. Én is inkább benyomom a BC - VT-t a Wake Louisville mellé
zacknorb
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
New Hampshire Wildcats
3 órája
Fog ez a Vols még 10 pontot szerezni, vagy más is azt gondolja, váltani lehet meccset?
3 órája
legjobb párosítás ever, a 2007-es Orange Bowl volt az első college focimeccs, amit élőben néztem az elejétől a végéig
zacknorb

---
3 órája
Azért ez a Tennessee offense is nagyon impotens. 1st downra mindig futas, ha nem negatív yardos az már jó, Brandon még rohadt pontatlan. Louisville meccs jó.
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
New Hampshire Wildcats
3 órája
Nagyon gyász ez a texas #o. Nem értem, hogy nem tudnak összerakni egy epkezlab egységet, pedig papíron ennek hasitania kellene. Szerintem itt sarkisiannak is vege lesz az esztendo vegen, mert egyszerűen nem tudunk feljebb lepni.no.1. a csapat és most is vezettek még, ezt "enyhe" túlreagálásnak érzem
Ventura

---