NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

CFB követő 2026

2 feliratkozó

35 másodperce
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 400 — hotty f*cking toddy
a Florida se véletlenül volt favorit az Ole Miss ellen

és hajrá Iowa, amit ők és a Wake Forest művel az NIL-érában relatíve semmi pénzből az óriási dolog

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
20 perce

Videót is nézzétek meg hozzá, zseniálisan ahyabeteg, 10/10 sicko
zacknorb
 www.reddit.com/r/CFB/comments/1wr13z4/highlight_uconn_miami_oh_uconn_recovers_their_own/

Mateer xdd

zacknorb
Jameis Winston is így kezdte anno...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 órája
beltazor Michigan Wolverines 3 012 — Pfizer & Moderna fan
Nem tudom ki hivja Michiganben az O# playeket, de eleg nagy csacsi....

1 órája
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 597 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
Mateer xdd
1 órája
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 597 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya

Videót is nézzétek meg hozzá, zseniálisan ahyabeteg, 10/10 sicko
1 órája
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 49 119 — Így remélem megfelelek nektek.....
Remélem a Disney+ egyszer a BigTennel is leszerződik 😏
dande2
Tekintve hogy jópár évre most a Dazn vette meg nehezen hinném
kapitnono
Igen tudom de DAZNt nem akarok....
1 órája
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 654 — WHO DAT!!!!
dande2
Tekintve hogy jópár évre most a Dazn vette meg nehezen hinném

1 órája
Chambliss 😕
Szerencsére saját lábon megy le
2 órája
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 24 183
Ole Miss?!?! Van egy potens passzjáték, de sérült Lacy. Jó ötlet vajon 4 futással kezdeni saját 30-nál 0 FD-ért. College foci, én így szeretlek 😂
2 órája
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 49 119 — Így remélem megfelelek nektek.....
2 órája
JustoVillar Michigan State Spartans 735
Fog ez a Vols még 10 pontot szerezni, vagy más is azt gondolja, váltani lehet meccset?
zacknorb
Szerintem teljesen esélytelen. Én is inkább benyomom a BC - VT-t a Wake Louisville mellé
JustoVillar
20-17, és a tennesse támad. 1:30 maradt. ...
Ventura
Próbáltam eljinxelni de sajnos nem jött össze😀

Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
2 órája
Na, a Texas levédekezte Hail Maryt.
2 órája
aláz a UCLA, Bob Chesney is egy mágus
r.baggio
Valid top25ös csapat, pont láttam egyik TDjüket és akkor jöttem rá
2 órája
aláz a UCLA, Bob Chesney is egy mágus

---
2 órája
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 763 — 🏈🐬🐂🤘🏽
Fog ez a Vols még 10 pontot szerezni, vagy más is azt gondolja, váltani lehet meccset?
zacknorb
Szerintem teljesen esélytelen. Én is inkább benyomom a BC - VT-t a Wake Louisville mellé
JustoVillar
20-17, és a tennesse támad. 1:30 maradt. ...

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

2 órája
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 763 — 🏈🐬🐂🤘🏽
mi eza 20-17?

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

2 órája
És ott a blokkolt FG, Wake upset
2 órája

zacknorb
legjobb párosítás ever, a 2007-es Orange Bowl volt az első college focimeccs, amit élőben néztem az elejétől a végéig
r.baggio
A Wake vs Louisville vagy a bírók VS Louisville? 😅
2 órája
Hoppá, ott a Wake upset alert, gigasack 3.ra majd kimarad a 42es FG
3 órája
zacknorb

Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
New Hampshire Wildcats
3 órája
3 órája

zacknorb
legjobb párosítás ever, a 2007-es Orange Bowl volt az első college focimeccs, amit élőben néztem az elejétől a végéig

---
3 órája
Azért ez a Tennessee offense is nagyon impotens. 1st downra mindig futas, ha nem negatív yardos az már jó, Brandon még rohadt pontatlan.
Louisville meccs jó.

Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
New Hampshire Wildcats
3 órája
3 órája
Nagyon gyász ez a texas #o. Nem értem, hogy nem tudnak összerakni egy epkezlab egységet, pedig papíron ennek hasitania kellene. Szerintem itt sarkisiannak is vege lesz az esztendo vegen, mert egyszerűen nem tudunk feljebb lepni.
Ventura
no.1. a csapat és most is vezettek még, ezt "enyhe" túlreagálásnak érzem

---