NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
171
17
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
84
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
70
15
22:25
Week 12
1 feliratkozó
több mint 10 éve
ÉRDEKESEBB PÁROSÍTÁSOKstreamek
forum.wiziwig.eu/threads/92285-2014-NCAA-Football-Week-12-Streaming-amp-Discussion
abc, CBS, CW, FOX, NBC: www.ustvnow.com/
Big Ten Network: xrxs.net/video/live-btn-1240.m3u8
SEC Network: jtvs-fb-uf.cdnllnwnl.nlss.neulioncloud.com/nlds/jtvs/fb-uf/as/live/fb-uf_hd_1600.m3u8
Pac-12 Network (National): xrxs.net/video/live-p12netw-2328.m3u8 -> további Pac12-es linkek: xrxs.net/
(utóbbi háromnál: VLC Player -> eszközök -> beállítások -> beállítások megtekintése: mind -> bemenet/kodekek -> hálózati gyorsítótárazás: 5000 ms // Link másolása a böngészőben -> VLC-ben ctrl+v és lejátszás)
friss eredmények: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.se/
több mint 10 éve
Kidől(?) a védelem legjobbja, ez még pont hiányzott a Floridának.vassadiNe is mondd...
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Kidől(?) a védelem legjobbja, ez még pont hiányzott a Floridának.
több mint 10 éve
Javítottunk, innen már kell a pontszerzés
több mint 10 éve
akkor gondolom ezt a linket próbáltadDuke-Virginia TechcsepcsavoBocsi a hülye kérdésért, de hogy lehet streamet nézni? sehol nem találom, letölt vmit de nem tudom elindítanicsepcsavomelyik meccs vagy csatorna érdekel?baggio
jtvs-fb-duke.cdnllnwnl.nlss.neulioncloud.com/nlds/jtvs/fb-duke/as/live/fb-duke_hd_1600.m3u8
VLC player program kell -> eszközök -> beállítások -> beállítások megtekintése: mind -> bemenet/kodekek -> hálózati gyorsítótárazás: 5000 ms // Link másolása a böngészőben -> VLC-ben ctrl+v és lejátszás
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Harris ritka fogalmatlan QB ezen a szinten....Delonso_de legalabb omlik a kezebol a ver....
több mint 10 éve
Duke-Virginia TechBocsi a hülye kérdésért, de hogy lehet streamet nézni? sehol nem találom, letölt vmit de nem tudom elindítanicsepcsavomelyik meccs vagy csatorna érdekel?baggio
több mint 10 éve
Bocsi a hülye kérdésért, de hogy lehet streamet nézni? sehol nem találom, letölt vmit de nem tudom elindítanicsepcsavomelyik meccs vagy csatorna érdekel?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Bocsi a hülye kérdésért, de hogy lehet streamet nézni? sehol nem találom, letölt vmit de nem tudom elindítani
több mint 10 éve
Harris ritka fogalmatlan QB ezen a szinten....
több mint 10 éve
akkor ugrás a Clemson @ Georgia Tech-re...
---
több mint 10 éve
Vannak események. A másik oldalon meg a labda megszelídítése okozott gondot. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Stoudt nyomott is egy szép INT-et.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
stoudt baszki...
több mint 10 éve
Na, Watson össze is törte magát?
több mint 10 éve
rohadt jó kis football idő van 😊Driptetszik nekem is, a Vikings meccsekre is kitarthatna. Igaz nem félek, hogy nem fog.
több mint 10 éve
rohadt jó kis football idő van 😊
több mint 10 éve
Gophers sikerben gazdag jó estét kívánok!KmetyGna akkor ma egymás ellen drukkolunk 😛
több mint 10 éve
holy shit 😀
több mint 10 éve
szép futás volt, kár hogy a védelmünk ilyen szépen kísérte őt az endzoneba
több mint 10 éve
Sok futásra lehet számítani a meccsen, ezért tetszeni fog. 😊
több mint 10 éve
Gyorsan el is vesztette a lasztit a GT. Mintha nem számolt volna a löbbölt hátra passzra.
több mint 10 éve
Ohh koszi 😊En meg a Florida meccsel kezdek de elegge akad a stream. Go Swamp.Delonso_Nálam ezzel nincs gond:
wiz1.net/channel58vassadi
több mint 10 éve
De inkább a GaTech-re vagyok kíváncsi. Nem láttam még idén meccset tőlük.
több mint 10 éve
vassadi
15 617
En meg a Florida meccsel kezdek de elegge akad a stream. Go Swamp.Delonso_Nálam ezzel nincs gond:
wiz1.net/channel58