NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
166
16
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
78
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
63
14
22:25
Week 12
1 feliratkozó
több mint 10 éve
ÉRDEKESEBB PÁROSÍTÁSOKstreamek
forum.wiziwig.eu/threads/92285-2014-NCAA-Football-Week-12-Streaming-amp-Discussion
abc, CBS, CW, FOX, NBC: www.ustvnow.com/
Big Ten Network: xrxs.net/video/live-btn-1240.m3u8
SEC Network: jtvs-fb-uf.cdnllnwnl.nlss.neulioncloud.com/nlds/jtvs/fb-uf/as/live/fb-uf_hd_1600.m3u8
Pac-12 Network (National): xrxs.net/video/live-p12netw-2328.m3u8 -> további Pac12-es linkek: xrxs.net/
(utóbbi háromnál: VLC Player -> eszközök -> beállítások -> beállítások megtekintése: mind -> bemenet/kodekek -> hálózati gyorsítótárazás: 5000 ms // Link másolása a böngészőben -> VLC-ben ctrl+v és lejátszás)
friss eredmények: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.se/
több mint 10 éve
végülis csak az eggyel előtte levő kommentbe szúrtam bebaggiomegnéztem, és akkor nem az a videó volt mint amit én szúrtam be.
több mint 10 éve
En meg a Florida meccsel kezdek de elegge akad a stream. Go Swamp.
több mint 10 éve
Gophers sikerben gazdag jó estét kívánok!
több mint 10 éve
Na nézzük mire lesz képes ma Watson.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
hajrá clemson
több mint 10 éve
esik a hó Minnesotában!baggioEddig a Clemson meccs mellé a Duke-ot raktam be, de így, hogy esik a hó lehet váltok erre, bár a múltkori után nem szeretnék Ohio State meccset nézni 😀
Who wants to leave college? College is fun - Connor Cook, Michigan State QB
több mint 10 éve
esik a hó Minnesotában!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
varju96
32
Van egy olyan érzésem, hogy ez a Nebraska@Badgers meccs a futásokról fog szólni. Ami mellettünk szól a haza pályán kívül az az, hogy futás ellen nem a legjobb a Cornhuskers. Így tehát nagyon bizakodó vagyok. 😊
több mint 10 éve
végülis csak az eggyel előtte levő kommentbe szúrtam be
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Mississipi State at Alabamatöbb mint 10 éve
18:00 #8 Ohio State @ #25 Minnesota (ABC)18:00 #19 Clemson @ #22 Georgia Tech (ESPN)
21:30 #1 Mississippi State @ #5 Alabama (CBS)
21:30 #16 Nebraska @ #20 Wisconsin (ABC)
01:15 #9 Auburn @ #15 Georgia (ESPN)
02:00 #3 Florida State @ Miami (ABC)
---
több mint 10 éve
azt szerintem rajtam kivul senki sem nezi itt..
több mint 10 éve
02:00 Tulsa @ UCF (ESPN2)
---
több mint 10 éve
Háromból három meccs egy td-n belüli különbséggel ért véget 😊
---
több mint 10 éve
Shula családfájának kutatása közben hihetetlen fordulatos mérkőzésen a Cincinnati végül 54-46-ra megverte az ECU-t, a győztes FG-t még egy védelmi TD-vel megspékelve
---
több mint 10 éve
Nagyon leeresztettek...
több mint 10 éve
pofás első félidő volt 😊bár érdekes látni, hogy fogy el a kraft meccsről-meccsre az ECU támadósorából
---
több mint 10 éve
Es nem is rosszak.
több mint 10 éve
egy, kettő, három01:00 East Carolina @ Cincinnati (ESPN2)
02:00 Southern Miss @ UTSA (CBS Sports)
03:00 California @ USC (ESPN)
---
több mint 10 éve
Montana
635
Szombaton megint nem alszunk😊
több mint 10 éve
nah Csutortoktol ez minden napra csemege.
több mint 10 éve
Ma éjszaka is tehát #MACtion!Az Akron-Buffalo felejtős, de a Toledo @ Northern Illinois a MAC nyugati divíziójának első helyéről dönt(het). Rockets győzelem esetén borítékolható a Toledo-Bowling Green döntő.
---
több mint 10 éve
Érdekesebb párosítások a tizenkettedik héten:KEDD (szerda hajnal)
02:00 Akron @ Buffalo (ESPNU)
02:00 Toledo @ Northern Illinois (ESPN2)
SZERDA (csütörtök hajnal)
02:00 Ball State @ Massachusetts (ESPNU)
02:00 Kent State @ Bowling Green (ESPN2)
CSÜTÖRTÖK (péntek hajnal)
01:00 East Carolina @ Cincinnati (ESPN2)
02:00 Southern Miss @ UTSA (CBS Sports)
03:00 California @ USC (ESPN)
PÉNTEK (szombat hajnal)
02:00 Tulsa @ UCF (ESPN2)
SZOMBAT
18:00 Ohio State @ Minnesota (ABC)
18:00 Clemson @ Georgia Tech (ESPN)
18:00 South Carolina @ Florida (SEC Network)
18:30 Pittsburgh @ North Carolina (CW)
21:30 Mississippi State @ Alabama (CBS)
21:30 Oklahoma @ Texas Tech (ESPN)
21:30 Nebraska @ Wisconsin (ABC)
21:30 Washington @ Arizona (FOX)
00:00 Utah @ Stanford (Pac-12 Network)
01:15 Auburn @ Georgia (ESPN)
01:30 Missouri @ Texas A&M (SEC Network)
01:30 Texas @ Oklahoma State (FOX)
02:00 Florida State @ Miami (ABC)
02:00 LSU @ Arkansas (ESPN2)
04:45 Arizona State @ Oregon State (ESPN)
---
több mint 10 éve
ÉRDEKESEBB PÁROSÍTÁSOKstreamek
forum.wiziwig.eu/threads/92285-2014-NCAA-Football-Week-12-Streaming-amp-Discussion
abc, CBS, CW, FOX, NBC: www.ustvnow.com/
Big Ten Network: xrxs.net/video/live-btn-1240.m3u8
SEC Network: jtvs-fb-uf.cdnllnwnl.nlss.neulioncloud.com/nlds/jtvs/fb-uf/as/live/fb-uf_hd_1600.m3u8
Pac-12 Network (National): xrxs.net/video/live-p12netw-2328.m3u8 -> további Pac12-es linkek: xrxs.net/
(utóbbi háromnál: VLC Player -> eszközök -> beállítások -> beállítások megtekintése: mind -> bemenet/kodekek -> hálózati gyorsítótárazás: 5000 ms // Link másolása a böngészőben -> VLC-ben ctrl+v és lejátszás)
friss eredmények: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.se/
---