Week 12
1 feliratkozó
több mint 11 éve
ÉRDEKESEBB PÁROSÍTÁSOKstreamek
forum.wiziwig.eu/threads/92285-2014-NCAA-Football-Week-12-Streaming-amp-Discussion
abc, CBS, CW, FOX, NBC: www.ustvnow.com/
Big Ten Network: xrxs.net/video/live-btn-1240.m3u8
SEC Network: jtvs-fb-uf.cdnllnwnl.nlss.neulioncloud.com/nlds/jtvs/fb-uf/as/live/fb-uf_hd_1600.m3u8
Pac-12 Network (National): xrxs.net/video/live-p12netw-2328.m3u8 -> további Pac12-es linkek: xrxs.net/
(utóbbi háromnál: VLC Player -> eszközök -> beállítások -> beállítások megtekintése: mind -> bemenet/kodekek -> hálózati gyorsítótárazás: 5000 ms // Link másolása a böngészőben -> VLC-ben ctrl+v és lejátszás)
friss eredmények: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.se/
több mint 11 éve
atyaég milyen elkapás volt a TCU meccsen o_o

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
"what a stand by Alabama" - mikor Dak öt yarddal túldobja a töküres embert... pfej de utálom a cbs-es kommentátorokat

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
A Kansasnál már a 2-7-es Iowa State legyőzésekor is úgy örültek a diákok, hogy befutottak a pályára és szétszedték a kapufákat... mit csinálnának ma? 😊baggioHat eleg gyengus ez az ideny nekik.
De a TCU barkinek szep skalp.
több mint 11 éve
előnnyel félidőre vonulni ... ez igen 😊
több mint 11 éve
A Kansasnál már a 2-7-es Iowa State legyőzésekor is úgy örültek a diákok, hogy befutottak a pályára és szétszedték a kapufákat... mit csinálnának ma? 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
A Kansas meg upsetet csinal meg ma?
több mint 11 éve
zero blitzet csak akkor ha jó a sec.mekkora play ! Saddler TD 😊 és ismét vezetünk az OU ellenDripKomolytalan védekezés volt, ilyen blitzet nem lehet hivni büntetlenül...Ginola
több mint 11 éve
közben a vols meccsen Dobbs és Pearson is érzik egymást 😊 2 elkapás 2 td 😛
több mint 11 éve
mekkora play ! Saddler TD 😊 és ismét vezetünk az OU ellenDripKomolytalan védekezés volt, ilyen blitzet nem lehet hivni büntetlenül...
több mint 11 éve
Az elmúlt 6-7 évben már elég sok Bama meccset láttam, viszont különösen feltűnő, hogy mennyire motiváltak a játékosok. Jó látni, hogy mennyire is akarják ezt a sikert, és mindent meg is tesznek érte!
több mint 11 éve
Nos, remeltem hogy a Miss St komolyabb ellenallast fejt ki listavezetokent... What a shame...
több mint 11 éve
mekkora play ! Saddler TD 😊 és ismét vezetünk az OU ellen
több mint 11 éve
na azért!!!! Cooper mellett azért ma Sims is remekel, pedig nekem messze nem a kedvencem, és midehhez a fal remek munkája adja meg az alapot!
több mint 11 éve
ez TD volt, aztán ejtette el a labdát
több mint 11 éve
Ez egyértelmű TD-nek tűnik.
több mint 11 éve
ez meg TD lesz

Don't blink!
több mint 11 éve
azanyád CooperDexxter TailorSzerintem az apját hívják úgy 😛 😉
több mint 11 éve
Prescottot mindjárt elássák 😊Másodszor játsza el ezt a középen futást,szerintem kezd rájönni hogy nem megyMontanaA coaching staffnak kellene feleszmélnie, hogy ezek a playek ma nem igazán működnek. (Bár nem mintha bármi is nagyon működött volna eddig a Bulldogs offense-nek.)
Közben Cooper megint. O_O
több mint 11 éve
azanyád Cooper

Don't blink!
több mint 11 éve
Prescottot mindjárt elássák 😊Másodszor játsza el ezt a középen futást,szerintem kezd rájönni hogy nem megy
több mint 11 éve
És végre az offense is végigment, 12-0.
több mint 11 éve
Nálam már az is kérdés, hogy szerez-e egyáltalán td-t ezen a meccsen a Miss State. Teljesen sansztalannak tűnnek

---
több mint 11 éve
Cooperen lehet védekezni RZ-ben 😊
több mint 11 éve
Dobbs eddig megúszta ezeket az életveszélyes passzokat de ha ez így megy tovább minimum 2 pick benne van a meccsbe :S A freshman Jalen Hurd viszont meccsről meccsre szimpatikusabb lesz 😊
több mint 11 éve
Bama D nagyon hasít..s mikor már azt gondoljuk jön a Miss St ,akkor leszednek egy pick-et 😊Prescott-nak nehéz napja van/lesz..