NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
170
17
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
80
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
70
15
22:25
Week 12
1 feliratkozó
több mint 10 éve
ÉRDEKESEBB PÁROSÍTÁSOKstreamek
forum.wiziwig.eu/threads/92285-2014-NCAA-Football-Week-12-Streaming-amp-Discussion
abc, CBS, CW, FOX, NBC: www.ustvnow.com/
Big Ten Network: xrxs.net/video/live-btn-1240.m3u8
SEC Network: jtvs-fb-uf.cdnllnwnl.nlss.neulioncloud.com/nlds/jtvs/fb-uf/as/live/fb-uf_hd_1600.m3u8
Pac-12 Network (National): xrxs.net/video/live-p12netw-2328.m3u8 -> további Pac12-es linkek: xrxs.net/
(utóbbi háromnál: VLC Player -> eszközök -> beállítások -> beállítások megtekintése: mind -> bemenet/kodekek -> hálózati gyorsítótárazás: 5000 ms // Link másolása a böngészőben -> VLC-ben ctrl+v és lejátszás)
friss eredmények: www.cbssports.com/collegefootball/scoreboard
teljes mérkőzések felvételről: noonkick.se/
több mint 10 éve
Csak ne játsszák el ugyanazt, amit a Louisville...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Montana
635
Egy biztat,hogy ilyen kezdés után csak jobb lehet.Semmi nem működik,teljes zavar
több mint 10 éve
Eddig iskola 😊 uramisten mintha más sportot játszottak volna csütörtökön ugyanebben a stadionban
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Montana
635
De szép labdaszerzés volt!
több mint 10 éve
Montana
635
Elfogadnám, ha a Miami elverné a Florida State-et!Alabama NinersNa menj aludni 😊!
több mint 10 éve
Elfogadnám, ha a Miami elverné a Florida State-et!
több mint 10 éve
Montana
635
Na végre kezdünk,Go Noles!
több mint 10 éve
Hajrá Miami!
---
több mint 10 éve
ilyet is ritkán látok ncaa-ben: 41-45-46-ról berúgott 3-at a NW kickerKlaci79azért is nagy eredmény ez, mert az XP-ket csak 88.9%-al értékesíti, 14/16 idén.
több mint 10 éve
nem kell besértődni, nem állítottam azt soha. 40-29-ről bukni hosszabbításban otthon az NW ellen. Szerintem kérdezz meg egy Irish szurkolót lehet nem fogalmazna ennyire visszafogottan.milyen jó, hogy az Alabama tökéletes csapatDexxter Tailoramatőr egy banda...amit most csináltak az első 3 playben az OT alatt az vicc, megfűszerezve a kihagyott FG-vel.Alabama NinersNotre Dame vs Northwestern 40:40!baggioÉs a committee első rangsorának nyilvánosságra hozatala után sokan még azért sírtak, hogy miért csak a 10. hely környékére sorolták be az Irish-t... (N)vassadi
több mint 10 éve
ezt a grúzia td-t nem fújják vissza?
több mint 10 éve
ilyet is ritkán látok ncaa-ben: 41-45-46-ról berúgott 3-at a NW kickerKlaci79ez az a kivétel ami erősíti a szabályt! 😀😀😀
több mint 10 éve
milyen jó, hogy az Alabama tökéletes csapatamatőr egy banda...amit most csináltak az első 3 playben az OT alatt az vicc, megfűszerezve a kihagyott FG-vel.Alabama NinersNotre Dame vs Northwestern 40:40!baggioÉs a committee első rangsorának nyilvánosságra hozatala után sokan még azért sírtak, hogy miért csak a 10. hely környékére sorolták be az Irish-t... (N)vassadi
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
ilyet is ritkán látok ncaa-ben: 41-45-46-ról berúgott 3-at a NW kicker
több mint 10 éve
here goes the Irish!
---
több mint 10 éve
Köszönöm a válaszokat. Iron Bowl hagyományokkal tisztában vagyok espn 30-as sorozatából láttam még sport tv-n a részt ami azzal foglalkozott. Ezért is drukkolok Auburnnek. Akkor Auburn sokkal gyengébb volt mint a Bama, nekem meg perverzióm a "kiscsapatnak" szurkolni.Tavalyi Iron bowl olyan élmény volt amit sport esemény nem gondoltam, hogy adhatott volna.Mondjuk én NFL-el nem hasonlítanám össze NCAA-t. Egyik sem jobb a másiknál szvsz. Mindkét ligának megvan a saját "szépsége".
több mint 10 éve
amatőr egy banda...amit most csináltak az első 3 playben az OT alatt az vicc, megfűszerezve a kihagyott FG-vel.Notre Dame vs Northwestern 40:40!baggioÉs a committee első rangsorának nyilvánosságra hozatala után sokan még azért sírtak, hogy miért csak a 10. hely környékére sorolták be az Irish-t... (N)vassadi
több mint 10 éve
vassadi
15 617
Notre Dame vs Northwestern 40:40!baggioÉs a committee első rangsorának nyilvánosságra hozatala után sokan még azért sírtak, hogy miért csak a 10. hely környékére sorolták be az Irish-t... (N)
több mint 10 éve
én azon röhögtem most a végén, mikor 18 másodperccel a vége előtt, egy időkéréssel a saját 25 yardos környékéről a szakkommentátor megszólal, hogy ő bizony még nem térdelne le... a szakkomm pedig nem más, mint Doug Flutie 😊Notre Dame vs Northwestern 40:40!baggio1:33-nál a ND megnyerhette volna, de 4. labdavesztésük után átgyalogoltak rajtuk...aztán a rúgó 45-ről berúgta, miután már egyszer 46-ról is, ami karrier csúcs neki...baromi jó meccsKlaci79
---
több mint 10 éve
Klaci79
22 221
Notre Dame vs Northwestern 40:40!baggio1:33-nál a ND megnyerhette volna, de 4. labdavesztésük után átgyalogoltak rajtuk...aztán a rúgó 45-ről berúgta, miután már egyszer 46-ról is, ami karrier csúcs neki...baromi jó meccs
több mint 10 éve
Notre Dame vs Northwestern 40:40!
---
több mint 10 éve
és ezt is visszafújják? 😀😀😀DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
több mint 10 éve
Több szempontból is nagyok a különbségek. Egy SEC középcsapat a TAMU, LSU, Georgia, Florida, Missouri, Ole Miss.Mégis mekkora a különbség egy SEC "középcsapat" és mondjuk a jelenleg még veretlen Marshall között? Lenne egyáltalán esélyük vagy sima blowout lenne 10/8-szor?KoporShowezért van a Power 5 és a Group of 5 halmaz, hogy mindenkinek világos legyen, hogy ezek nem egy ligában versenyeznek :pbaggioÚgy ahogy mondod pont ezért nem is néztem sokáig NCAA-t. Érthetetlen volt, hogy egy veretlen csapat még csak a top 25be sem kerül be amikor 2-3 vereséggel is vannak benne csapatok.KoporShowa college football pont hogy nem az igazság hazája. papíron mindenki elérhetné a bajnoki címet, de reális esélye huszonegynéhány csapatnak van és azon belül is vannak elitek. meg eliten belül is nagyobb esélyűek (alabama, LSU, auburn, +1-2 csapat).had lázadjanak, az igazság fáj mindig a legjobban!Alabama NinersAz SEC, különösen az SEC West magasan kiemelkedik az egyetemi fociból, ez tény!Alabama NinersA semleges szurkolóknak amúgy sem a szíve csücske az Alabama (és az SEC), te meg még ilyen kijelentésekkel hergeled a népet... 😊vassadi
az emberek meg nem szeretik ezt.Ventura
Ezek sokkal jobban mint a Marshall. NB1 vs NB2. Ahogy írod 10/8 biztosan a SECes csapat nyerne, vagy többször.
több mint 10 éve
😀 😀 😀
több mint 10 éve
todd gurley visszatért. kár hogy visszafújták