NFL Draft 2012
11 feliratkozó
több mint 13 éve
Gabriel
525
Köszi a válaszokat JJ. Mert hónap elején még egész hosszú volt az esetlegesen jelentkezők listája:Ohio State: Pryor, Herron, Posey, Adams, N. Williams, S. Thomas.
Notre Dame: Floyd.
Florida: Jenkins.
Ezekről a nevekről lehetett olvasni, de ezek szerint a nagyrésze kamu volt. Lockout hatás.
több mint 13 éve
Van már konkrét időpontja a supplemental draftnak? Vagy csak akkor lesz, ha CBA is? Kik jelentkeztek idén Pryoron kívül? Jenkins ott lesz? Van határideje a jelentkezésnek?a lockout miatt még nem hirdettek ki időpontot, Pryoron kívül más nem jelentkezett, mert Jenkins beiratkozott a
Tudom sok kérdés ez 1szerre de ha valaki válaszolna azt megköszönném 😀Gabriel
harmadosztályú North Alabamára
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Gabriel
525
Van már konkrét időpontja a supplemental draftnak? Vagy csak akkor lesz, ha CBA is? Kik jelentkeztek idén Pryoron kívül? Jenkins ott lesz? Van határideje a jelentkezésnek?Tudom sok kérdés ez 1szerre de ha valaki válaszolna azt megköszönném 😀
több mint 13 éve
még 2 év múlva is lehetett HS-ből draftolni, 2006-tól élt az őket kitiltó szabályHálisten az NBA-ben pár éven belül bevezetik, hogy ne lehessen már az oviból is draftolni. Kobe, Garnett, Lebron James se járt egyetemre. Talán a leglátványosabb változást az NBA-ben tudja hozni egy jó draft egyik évről a másikra.Persze egy jó QB draft se utolsó dolog 😀aztecJames draft class-a volt az utolsó (ha jól emlékszem) ahonnan még lehetett középsuliból is draftolni, utána hoztak egy olyan szabályt hogy középsuli után minimum egy évet egyetemen (vagy máshol, ha nem akar a kis hülyéje college-ba menni) kell játszania és csak utána jelentkezhet az nba draftra
Fucu
több mint 13 éve
Hálisten az NBA-ben pár éven belül bevezetik, hogy ne lehessen már az oviból is draftolni. Kobe, Garnett, Lebron James se járt egyetemre. Talán a leglátványosabb változást az NBA-ben tudja hozni egy jó draft egyik évről a másikra.Persze egy jó QB draft se utolsó dolog 😀aztecJames draft class-a volt az utolsó (ha jól emlékszem) ahonnan még lehetett középsuliból is draftolni, utána hoztak egy olyan szabályt hogy középsuli után minimum egy évet egyetemen (vagy máshol, ha nem akar a kis hülyéje college-ba menni) kell játszania és csak utána jelentkezhet az nba draftra
off vége
több mint 13 éve
aztec
1 360
Hálisten az NBA-ben pár éven belül bevezetik, hogy ne lehessen már az oviból is draftolni. Kobe, Garnett, Lebron James se járt egyetemre. Talán a leglátványosabb változást az NBA-ben tudja hozni egy jó draft egyik évről a másikra.Persze egy jó QB draft se utolsó dolog 😀
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 13 éve
jó mert mi általában igen csak a körök végén húzunk. 😀 A legnagyobb sztárokat elviszik elől, onnan sem játszik mindenki egyből a felnőtteknél. Plusz nhl drafton 18 éves srácokat választanak ki, nem 22éves, ereje teljében lévő atlétákat.Ezzel teljesen egyetértek.No offense, de ennek a kommentednek semmi értelmét nem látom.SchleckVisi felvázolta, hogy a különböző börzék közül melyiknek van szerinte a legnagyob közvetlen hatása az erőviszonyokraHöri
Elkezdtem anno figyelni az NHL draftot (főleg Red Wingset ugye). Vártam,hogy mire lesz képes az új játékos,erre írták,hogy 2-3 év mire a csapat közelébe kerül.
Paff.Bazzani
JT Daniels fan
több mint 13 éve
olyan az NFL-ben is van 😛 csak fektethetnek bármennyi pénzt a profi csapatok a scoutingba, ha a drafthoz is a maguk álszent attitűdjével állnak hozzáennél csak az MLB a jobb, ahol pl. néha egy-egy első körben draftolt gondolja úgy, hogy inkább focizik még egy kicsit a college-ban, baseballozni ráér később is 😊JJVagy ötvenedik körös és UDFA emberkék lesznek sztárok azonnal.Rajna
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
ennél csak az MLB a jobb, ahol pl. néha egy-egy első körben draftolt gondolja úgy, hogy inkább focizik még egy kicsit a college-ban, baseballozni ráér később is 😊JJVagy ötvenedik körös és UDFA emberkék lesznek sztárok azonnal.
több mint 13 éve
ennél csak az MLB a jobb, ahol pl. néha egy-egy első körben draftolt gondolja úgy, hogy inkább focizik még egy kicsit a college-ban, baseballozni ráér később is 😊Ezzel teljesen egyetértek.No offense, de ennek a kommentednek semmi értelmét nem látom.SchleckVisi felvázolta, hogy a különböző börzék közül melyiknek van szerinte a legnagyob közvetlen hatása az erőviszonyokraHöri
Elkezdtem anno figyelni az NHL draftot (főleg Red Wingset ugye). Vártam,hogy mire lesz képes az új játékos,erre írták,hogy 2-3 év mire a csapat közelébe kerül.
Paff.Bazzani
---
több mint 13 éve
Ezzel teljesen egyetértek.Visi felvázolta, hogy a különböző börzék közül melyiknek van szerinte a legnagyob közvetlen hatása az erőviszonyokraHöriMert az aztán olyan rohadt fontos. :/ No offense NHL fanok, de nálam a sorrend a draftok között: 1. NFL 2. NBA 3. NHL 4. MLBvisi_bNo offense, de ennek a kommentednek semmi értelmét nem látom.Schleck
Paff.
több mint 13 éve
vassadi
15 617
már tavaly is adták, ha más nem ismétlésben (magyar kommal) de biztosan emlékszem, h elcsíptem belőle pár pillanatotkristofAdták bizony, mivel a tisztelt főszerkesztő úr NHL-fan...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ha szeretnétek megtudni, milyen mikor magyar tv-n láthattok draftot, kapcsoljatok szombaton hajnalban, 1:15-kor a sport2-re, mert a csatorna eredeti kommentárral, élőben adja a 2011-es NHL játékosbörrzét...JJmár tavaly is adták, ha más nem ismétlésben (magyar kommal) de biztosan emlékszem, h elcsíptem belőle pár pillanatot
több mint 13 éve
Visi felvázolta, hogy a különböző börzék közül melyiknek van szerinte a legnagyob közvetlen hatása az erőviszonyokraNo offense, de ennek a kommentednek semmi értelmét nem látom.Schleckha szeretnétek megtudni, milyen mikor magyar tv-n láthattok draftot, kapcsoljatok szombaton hajnalban, 1:15-kor a sport2-re, mert a csatorna eredeti kommentárral, élőben adja a 2011-es NHL játékosbörrzét...JJMert az aztán olyan rohadt fontos. :/ No offense NHL fanok, de nálam a sorrend a draftok között: 1. NFL 2. NBA 3. NHL 4. MLBvisi_b
több mint 13 éve
No offense, de ennek a kommentednek semmi értelmét nem látom.ha szeretnétek megtudni, milyen mikor magyar tv-n láthattok draftot, kapcsoljatok szombaton hajnalban, 1:15-kor a sport2-re, mert a csatorna eredeti kommentárral, élőben adja a 2011-es NHL játékosbörrzét...JJMert az aztán olyan rohadt fontos. :/ No offense NHL fanok, de nálam a sorrend a draftok között: 1. NFL 2. NBA 3. NHL 4. MLBvisi_b
több mint 13 éve
ha szeretnétek megtudni, milyen mikor magyar tv-n láthattok draftot, kapcsoljatok szombaton hajnalban, 1:15-kor a sport2-re, mert a csatorna eredeti kommentárral, élőben adja a 2011-es NHL játékosbörrzét...JJMert az aztán olyan rohadt fontos. :/ No offense NHL fanok, de nálam a sorrend a draftok között: 1. NFL 2. NBA 3. NHL 4. MLB
több mint 13 éve
ha szeretnétek megtudni, milyen mikor magyar tv-n láthattok draftot, kapcsoljatok szombaton hajnalban, 1:15-kor a sport2-re, mert a csatorna eredeti kommentárral, élőben adja a 2011-es NHL játékosbörrzét...
---
több mint 13 éve
Most már biztosan nem eszem meg a Romo-mezemet 😊, egy fogadást megúsztam.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
nem értem miért nincs pólóbanmint csáki
kilátszanának a tetoválásai?
😊
több mint 13 éve
Sebii
3 536
rendkívül érett és intelligens embernek tűnik.you 'no stuff like that
vagy nem ?Höri
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=LMaj0-lqq0gJJVégén az a kínos csend nagyon jó! 😀
több mint 13 éve
http://www.youtube.com/watch?v=LMaj0-lqq0g
---
több mint 13 éve
Soccer edzés, esetleg megbeszélés hogy legyen ő is Onchocinco vagy valami egyedi.mindenesetre holnap már Ochoval edz, a twittervilág meg lélegzetvisszafojtva vár.gabtsiAztán mire, rodeóra?szaba
több mint 13 éve
szaba
10 549
mindenesetre holnap már Ochoval edz, a twittervilág meg lélegzetvisszafojtva vár.gabtsiAztán mire, rodeóra?