NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 640
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
NFL Draft 2012
11 feliratkozó
több mint 13 éve
A védőfal emlékeim szerint jelentősen alulméretezett volt mindig is.De Long nem 3-4 DE volt a Cavaliersben?szabaKerrigant legtöbbször a Ramses Chris Longhoz hasonlítják.DoMebben lehet valami, mert most olvasom ezt a párhuzamot először, és ahogy nézegettem korábban, nekem is Long ugrott be róla. Talán kicsit robbanékonyabb nála.atapapa
több mint 13 éve
ja amúgy utánanéztem, hány fontos volt az egyetemen 4-3-ban DE-t játszó Smith, mikor draftolták? 265...Smith volt 4-3-as DE anno, még a Bengalsban, igaz nem volt elsőrangú, csak elfogadható pass rushernek, futás ellen már akkor is igen jónak számított. Kerriganben is van ilyesmi, nem elit pass rusher annyira, és futás ellen elfogadható, de az igaz szerintem is, hogy 3-4 DE nem nagyon lesz belőle.gsnJustin SmithJJ TillerSmith 3-4-es DE, kissé megtévesztő lehet ez a párhuzam egy ~260 fontos Kerrigannel.Höri
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ez nekem sántít egy kicsit. Long soha nem volt az kifejezett durva pass rusher, míg Kerriganről inkább az ugrik be nekem.Kerrigant legtöbbször a Ramses Chris Longhoz hasonlítják.DoMSmith volt 4-3-as DE anno, még a Bengalsban, igaz nem volt elsőrangú, csak elfogadható pass rushernek, futás ellen már akkor is igen jónak számított. Kerriganben is van ilyesmi, nem elit pass rusher annyira, és futás ellen elfogadható, de az igaz szerintem is, hogy 3-4 DE nem nagyon lesz belőle.gsnAz a Bengals mondjuk csak papíron volt 4-3, gyakorlatilag az egyik end volt csak "rendes" falember, a másikra Elephantként hivatkoztak (lsd. Cushing 2. Éve a USC-ben) és bőséggel ment coverage-be. Nyilván Smith nem ez volt. 😊Döme
Ami nekem furcsa, hogy pl Scott Wright is nyomta, hogy Bowersből semmi nem lesz és pl Robert Quinn mennyivel jobb nála
több mint 13 éve
fogalmam sincs mi volt, ott nem néztem, a profi játéka alapján tudom megítélniDe Long nem 3-4 DE volt a Cavaliersben?szabaKerrigant legtöbbször a Ramses Chris Longhoz hasonlítják.DoMebben lehet valami, mert most olvasom ezt a párhuzamot először, és ahogy nézegettem korábban, nekem is Long ugrott be róla. Talán kicsit robbanékonyabb nála.atapapa
több mint 13 éve
szaba
10 543
De Long nem 3-4 DE volt a Cavaliersben?ebben lehet valami, mert most olvasom ezt a párhuzamot először, és ahogy nézegettem korábban, nekem is Long ugrott be róla. Talán kicsit robbanékonyabb nála.atapapaAz a Bengals mondjuk csak papíron volt 4-3, gyakorlatilag az egyik end volt csak "rendes" falember, a másikra Elephantként hivatkoztak (lsd. Cushing 2. Éve a USC-ben) és bőséggel ment coverage-be. Nyilván Smith nem ez volt. 😊DömeKerrigant legtöbbször a Ramses Chris Longhoz hasonlítják.DoM
több mint 13 éve
ebben lehet valami, mert most olvasom ezt a párhuzamot először, és ahogy nézegettem korábban, nekem is Long ugrott be róla. Talán kicsit robbanékonyabb nála.Kerrigant legtöbbször a Ramses Chris Longhoz hasonlítják.DoMSmith volt 4-3-as DE anno, még a Bengalsban, igaz nem volt elsőrangú, csak elfogadható pass rushernek, futás ellen már akkor is igen jónak számított. Kerriganben is van ilyesmi, nem elit pass rusher annyira, és futás ellen elfogadható, de az igaz szerintem is, hogy 3-4 DE nem nagyon lesz belőle.gsnAz a Bengals mondjuk csak papíron volt 4-3, gyakorlatilag az egyik end volt csak "rendes" falember, a másikra Elephantként hivatkoztak (lsd. Cushing 2. Éve a USC-ben) és bőséggel ment coverage-be. Nyilván Smith nem ez volt. 😊Döme
több mint 13 éve
Kerrigant legtöbbször a Ramses Chris Longhoz hasonlítják.Az a Bengals mondjuk csak papíron volt 4-3, gyakorlatilag az egyik end volt csak "rendes" falember, a másikra Elephantként hivatkoztak (lsd. Cushing 2. Éve a USC-ben) és bőséggel ment coverage-be. Nyilván Smith nem ez volt. 😊DömeSmith 3-4-es DE, kissé megtévesztő lehet ez a párhuzam egy ~260 fontos Kerrigannel.HöriSmith volt 4-3-as DE anno, még a Bengalsban, igaz nem volt elsőrangú, csak elfogadható pass rushernek, futás ellen már akkor is igen jónak számított. Kerriganben is van ilyesmi, nem elit pass rusher annyira, és futás ellen elfogadható, de az igaz szerintem is, hogy 3-4 DE nem nagyon lesz belőle.gsn
több mint 13 éve
12 junior RB jelentkezett a draftra eddig.Tavaly 12 futót draftoltak összesen.
több mint 13 éve
Az a Bengals mondjuk csak papíron volt 4-3, gyakorlatilag az egyik end volt csak "rendes" falember, a másikra Elephantként hivatkoztak (lsd. Cushing 2. Éve a USC-ben) és bőséggel ment coverage-be. Nyilván Smith nem ez volt. 😊Smith volt 4-3-as DE anno, még a Bengalsban, igaz nem volt elsőrangú, csak elfogadható pass rushernek, futás ellen már akkor is igen jónak számított. Kerriganben is van ilyesmi, nem elit pass rusher annyira, és futás ellen elfogadható, de az igaz szerintem is, hogy 3-4 DE nem nagyon lesz belőle.gsnJustin SmithJJ TillerSmith 3-4-es DE, kissé megtévesztő lehet ez a párhuzam egy ~260 fontos Kerrigannel.Höri
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
érkezik Hamler (WR, Fresno), Will Hill (S, Florida) és Taiwan Jones (RB, Eastern Washington)HöriMondtam én hogy jön Hill. Na őt imádni fogják a scoutok. Tökéletes fizikalitás, buta, gyors és kurva nagyot üt.
több mint 13 éve
hohó, Bears baby!érkezik (...) Taiwan Jones (RB, Eastern Washington)Hörihttp://www.youtube.com/watch?v=64ohYkArJfUJJ Tiller
több mint 13 éve
érkezik (...) Taiwan Jones (RB, Eastern Washington)Hörihttp://www.youtube.com/watch?v=64ohYkArJfU
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
érkezik Hamler (WR, Fresno), Will Hill (S, Florida) és Taiwan Jones (RB, Eastern Washington)
több mint 13 éve
gsn
3 548
Igen, rá abszolút ráhúzható Smith "profilja".Justin Smith-re engem inkább Clayborn emlékeztet.haromtSmith 3-4-es DE, kissé megtévesztő lehet ez a párhuzam egy ~260 fontos Kerrigannel.HöriSmith volt 4-3-as DE anno, még a Bengalsban, igaz nem volt elsőrangú, csak elfogadható pass rushernek, futás ellen már akkor is igen jónak számított. Kerriganben is van ilyesmi, nem elit pass rusher annyira, és futás ellen elfogadható, de az igaz szerintem is, hogy 3-4 DE nem nagyon lesz belőle.gsn
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Justin Smith-re engem inkább Clayborn emlékeztet.Smith volt 4-3-as DE anno, még a Bengalsban, igaz nem volt elsőrangú, csak elfogadható pass rushernek, futás ellen már akkor is igen jónak számított. Kerriganben is van ilyesmi, nem elit pass rusher annyira, és futás ellen elfogadható, de az igaz szerintem is, hogy 3-4 DE nem nagyon lesz belőle.gsnJustin SmithJJ TillerSmith 3-4-es DE, kissé megtévesztő lehet ez a párhuzam egy ~260 fontos Kerrigannel.Höri
több mint 13 éve
gsn
3 548
Smith volt 4-3-as DE anno, még a Bengalsban, igaz nem volt elsőrangú, csak elfogadható pass rushernek, futás ellen már akkor is igen jónak számított. Kerriganben is van ilyesmi, nem elit pass rusher annyira, és futás ellen elfogadható, de az igaz szerintem is, hogy 3-4 DE nem nagyon lesz belőle.Smith 3-4-es DE, kissé megtévesztő lehet ez a párhuzam egy ~260 fontos Kerrigannel.HöriOn: Kerrigan stílusa kb. kihez hasonlítható a profik közül?szabaJustin SmithJJ Tiller
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nem aktuális kéréds, de jövőre az lehet, már ha nem hülyeséget mondok. Mivel Dyer a középsulit ilyen Academy-be járta, ezért jövőre ő is jelentkezhet, mint idén Lewis?valaki2Dyer egy hiperbigott HS-be járt. Keresztény izé. Csak ezért hívták academynek. Nem számít collegenek
több mint 13 éve
Nem aktuális kéréds, de jövőre az lehet, már ha nem hülyeséget mondok. Mivel Dyer a középsulit ilyen Academy-be járta, ezért jövőre ő is jelentkezhet, mint idén Lewis?
több mint 13 éve
és két játékos csak akkor hasonlíthat egymásra, ha inchre és fontra megegyeznek egymással?Smith 3-4-es DE, kissé megtévesztő lehet ez a párhuzam egy ~260 fontos Kerrigannel.HöriOn: Kerrigan stílusa kb. kihez hasonlítható a profik közül?szabaJustin SmithJJ Tiller
---
több mint 13 éve
Smith 3-4-es DE, kissé megtévesztő lehet ez a párhuzam egy ~260 fontos Kerrigannel.On: Kerrigan stílusa kb. kihez hasonlítható a profik közül?szabaJustin SmithJJ Tiller
több mint 13 éve
szaba
10 543
On: Kerrigan stílusa kb. kihez hasonlítható a profik közül?szabaegyszer már feljött ez, akkor Vrabelt mondtamHöri
Justin SmithJJEzek alapján ő nem valószínű, hogy elit 3-4es pass rusher lehet?
több mint 13 éve
On: Kerrigan stílusa kb. kihez hasonlítható a profik közül?szabaegyszer már feljött ez, akkor Vrabelt mondtam
több mint 13 éve
On: Kerrigan stílusa kb. kihez hasonlítható a profik közül?szabaJustin Smith
---
több mint 13 éve
Így már tényleg van értelme 😊Igen, erre gondoltam. 😉 😊F.SchleckKözben nem tudom, hogy mennyire volt már, de jön a kevésbé okos(Cam) Newton a draftra.F.SchleckMiért ne lenne okos, mikor jönne ha nem most?Delonso_csak tipp, és lehet, hogy faszság, de Isaac? 😀Wyatt
Na majd meglátjuk ő mit fedez fel. Én egy nagy csekkre tippelnék.
Aztán lehet ő is okkultista lesz.
MAjd évek múlva ha elverte.