NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 538
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
NFL Draft 2012
11 feliratkozó
több mint 12 éve
szaba
10 543
Miért is? Seneca top3 backup.Wilsont is zsigerből utálhatja, ha Seneca Wallace-hoz hasonlította...valaki2mozgásból az 😊fetomyjó, Ryan McCrystal séróból utálja Moore-t, az ESPN-re szokott Heisman jóslásokat írni, és szinte soha nem említette meg őt... és Colt McCoy volt a kedvenc egyetemi játékosa, így azért nehéz objektív scouting reportot írnijjncaa
több mint 12 éve
Wilsont is zsigerből utálhatja, ha Seneca Wallace-hoz hasonlította...jó, Ryan McCrystal séróból utálja Moore-t, az ESPN-re szokott Heisman jóslásokat írni, és szinte soha nem említette meg őt... és Colt McCoy volt a kedvenc egyetemi játékosa, így azért nehéz objektív scouting reportot írnijjncaaMoore nem pontos irányító? uramisten...jjncaamozgásból az 😊fetomy
több mint 12 éve
senki sincs talonban momentánígértem még 3 prospectet mára, ott is van a helyénHörikik várhatóak még? Keenum esetleg Ben Jones?sapka
több mint 12 éve
jó, Ryan McCrystal séróból utálja Moore-t, az ESPN-re szokott Heisman jóslásokat írni, és szinte soha nem említette meg őt... és Colt McCoy volt a kedvenc egyetemi játékosa, így azért nehéz objektív scouting reportot írnijjncaaNa én pont ezért szoktam ha valami prospect érdekel több oldal reportját elolvasni, mivel önmagában 1 darab nem ér semmit sztem.
több mint 12 éve
jó, Ryan McCrystal séróból utálja Moore-t, az ESPN-re szokott Heisman jóslásokat írni, és szinte soha nem említette meg őt... és Colt McCoy volt a kedvenc egyetemi játékosa, így azért nehéz objektív scouting reportot írnimozgásból az 😊fetomyígértem még 3 prospectet mára, ott is van a helyénMoore nem pontos irányító? uramisten...jjncaa
Russell Wilson és Kellen Moore (QB) valamint Ryan Steed (CB)Höri
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
mozgásból az 😊ígértem még 3 prospectet mára, ott is van a helyénMoore nem pontos irányító? uramisten...jjncaa
több mint 12 éve
ígértem még 3 prospectet mára, ott is van a helyénMoore nem pontos irányító? uramisten...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
ígértem még 3 prospectet mára, ott is van a helyénHörikik várhatóak még? Keenum esetleg Ben Jones?
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
ígértem még 3 prospectet mára, ott is van a helyénRussell Wilson és Kellen Moore (QB) valamint Ryan Steed (CB)
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 896
au...sry, jogos.http://www.nfl.com/draft/story/09000d5d8287e272/article/nebraska-cb-alfonzo-dennard-arrested-on-alleged-assault?module=HP11_headline_stack3 db hozzászólást kellett volna visszaolvasni... és akkor csodálkoztok, hogy miért nem olyan fórumot választottunk, ahol a legfrissebb hsz-ek vannak legfelül 😛
Nebraska CB Alfonzo Dennard arrested on alleged assault
Former Nebraska cornerback Alfonzo Dennard was arrested early Saturday after allegedly assaulting a Lincoln, Neb., police officer, the Omaha World-Herald reported.Amadeus91
használjátok gyakrabban ezt a funkciót:
jjncaa
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
http://www.nfl.com/draft/story/09000d5d8287e272/article/nebraska-cb-alfonzo-dennard-arrested-on-alleged-assault?module=HP11_headline_stack3 db hozzászólást kellett volna visszaolvasni... és akkor csodálkoztok, hogy miért nem olyan fórumot választottunk, ahol a legfrissebb hsz-ek vannak legfelül 😛
Nebraska CB Alfonzo Dennard arrested on alleged assault
Former Nebraska cornerback Alfonzo Dennard was arrested early Saturday after allegedly assaulting a Lincoln, Neb., police officer, the Omaha World-Herald reported.Amadeus91
használjátok gyakrabban ezt a funkciót:
---
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 896
http://www.nfl.com/draft/story/09000d5d8287e272/article/nebraska-cb-alfonzo-dennard-arrested-on-alleged-assault?module=HP11_headline_stackNebraska CB Alfonzo Dennard arrested on alleged assault
Former Nebraska cornerback Alfonzo Dennard was arrested early Saturday after allegedly assaulting a Lincoln, Neb., police officer, the Omaha World-Herald reported.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Hmmm... Tannehill a barátnőjével együtt már lehet ér 1/9-t 😀
több mint 12 éve
Talán annyira nem off 😛 http://network.yardbarker.com/college_football/article_external/backyard/2012_nfl_draft_wags/10494920?refmod=backyard
több mint 12 éve
Alfonso Dennardot letartóztatták tegnap este hivatalos közeg elleni erőszakért... ha hozzáadjuk még a Jeffery elleni bunyóját a bowlmeccsen, akkor szép kis 5-6. körös steal lehetjjncaaVannak csapatok akik különösen rajonganak az ilyen játékosokért.
Bengals a 3.körben?
több mint 12 éve
Alfonso Dennardot letartóztatták tegnap este hivatalos közeg elleni erőszakért... ha hozzáadjuk még a Jeffery elleni bunyóját a bowlmeccsen, akkor szép kis 5-6. körös steal lehet
---
több mint 12 éve
Faragó Richárd, Tálosi Tibor, Stohl Bucimi számít meglepetésnek, amikor a nem meglepetések sem ismertek? 😛Szobi22aznap kiderül 😉FucuNa veled sem vagyok előrébb. 😀 😉
Meglepi vendég lesz?
Tudom, aznap kiderül.Bazzani
több mint 12 éve
Műsor közben természetesen és a webcamerás lehetőség is adott az extrovertált fórumozóknak 😊lehet jelentkezni szurkolói "betelefonálásrra" (skype-on) a műsorba 😊jjncaaElőkaparom a mikrofonom valahonnan és a Lions pick előtt/után megpróbálom.
Vagy csak az előműsor részbe lehet?Bazzani
---
több mint 12 éve
mi számít meglepetésnek, amikor a nem meglepetések sem ismertek? 😛Na veled sem vagyok előrébb. 😀 😉És azt lehet már tudni, hogy kik lesznek ott?Bazzaniaznap kiderül 😉Fucu
Meglepi vendég lesz?
Tudom, aznap kiderül.Bazzani
több mint 12 éve
Na veled sem vagyok előrébb. 😀 😉aznap kiderül 😉Fucuha itthon nem hagyom, természetesen ott leszFucuÉs azt lehet már tudni, hogy kik lesznek ott?Bazzani
Meglepi vendég lesz?
Tudom, aznap kiderül.
több mint 12 éve
lehet jelentkezni szurkolói "betelefonálásrra" (skype-on) a műsorba 😊jjncaaElőkaparom a mikrofonom valahonnan és a Lions pick előtt/után megpróbálom.
Vagy csak az előműsor részbe lehet?
több mint 12 éve
lehet jelentkezni szurkolói "betelefonálásrra" (skype-on) a műsorba 😊
---
több mint 12 éve
aznap kiderül 😉És azt lehet már tudni, hogy kik lesznek ott?BazzaniA legendás Seahawks sapi is ott lesz az élő közvetítésen?ThundersNFLha itthon nem hagyom, természetesen ott leszFucu
több mint 12 éve
És azt lehet már tudni, hogy kik lesznek ott?A legendás Seahawks sapi is ott lesz az élő közvetítésen?ThundersNFLha itthon nem hagyom, természetesen ott leszFucu
több mint 12 éve
A legendás Seahawks sapi is ott lesz az élő közvetítésen?ThundersNFLha itthon nem hagyom, természetesen ott lesz