NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 496
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
NFL Draft 2012
11 feliratkozó
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Olyan verzió nem lenne lehetséges, hogy a draft alatt eltradeljük Wayne Huntert és feljebb ugrunk Reiffért? 😀BekiÉs mégis ki a tököm adna Hunterért bármit?
több mint 12 éve
Ugyanott, ahol a stream, kérdezni pedig twitteren keresztül lehet majd, a @bowlhu csatornán keresztül, vagy facebookonállítólag a Bills menne az 1/3-ra Kalilért, idei 1+2. körüket adnák a Vikingeknek érte.HöriRemélem jó sok trade lesz. Szeretem az izgalmakat. 😀
Hol lesz a chat amúgy? Jó lenne kitalálni. Mibbit viszonylag stabil volt tavaly.Bazzani
a linkek ott vannak a legfelső cikkben a főoldalon
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Olyan verzió nem lenne lehetséges, hogy a draft alatt eltradeljük Wayne Huntert és feljebb ugrunk Reiffért? 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Vihar tudja, de valamit csak tud. 😀
több mint 12 éve
Rex valami ribanc lett es Holmes lett az uj edzo? 😀 mert manapsag mindig csak O pofazik, de mindent. 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
De szerintem a Jets akkor sem vinne DeCastrot, ha elerheto lenne meg. Inkabb WRt, pass rushert vagy Barront.StezAzért kérdeztem rá, mert tegnap Holmes azt nyilatkozta, hogy falembereket, receivereket és a defensebe keresünk embereket, ha kicsit szó szerinti fordításban írom le a dolgokat. 😊
több mint 12 éve
De szerintem a Jets akkor sem vinne DeCastrot, ha elerheto lenne meg. Inkabb WRt, pass rushert vagy Barront.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Előbbi is bőven megtenné nekem, köszönöm. 😊Szerintetek van rá esély, hogy DeCastro vagy Reiff lecsúszik 1/16-ig?BekiElőbbire adnék esélyt, utóbbi kizárt.Shawn84
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Szerintetek van rá esély, hogy DeCastro vagy Reiff lecsúszik 1/16-ig?BekiElőbbire adnék esélyt, utóbbi kizárt.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Szerintetek van rá esély, hogy DeCastro vagy Reiff lecsúszik 1/16-ig?
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Még ma lehet tippelni a játékra. Nyeremény is van!http://philly.blog.hu/2012/04/19/draftjatek_1#comment-form
több mint 12 éve
gsn
3 548
állítólag a Bills menne az 1/3-ra Kalilért, idei 1+2. körüket adnák a Vikingeknek érte.HöriHirtelen mindenki a top 5-be tradel, hirtelen minden elit prospect túlértékelt, hirtelen mindenki megbukik a doppingvizsgálaton, hirtelen akkora köd van, hogy a csapatok nem látják a saját boardjukat sem. 😀
Mindig zseniálisak ezek a draft előtti utolsó napok.
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 12 éve
állítólag a Bills menne az 1/3-ra Kalilért, idei 1+2. körüket adnák a Vikingeknek érte.HöriRemélem jó sok trade lesz. Szeretem az izgalmakat. 😀
Hol lesz a chat amúgy? Jó lenne kitalálni. Mibbit viszonylag stabil volt tavaly.
több mint 12 éve
állítólag a Bills menne az 1/3-ra Kalilért, idei 1+2. körüket adnák a Vikingeknek érte.
több mint 12 éve
College tackle-ből jóval gyakrabban lesz guard, mint fordítvaJeff Allen Illinois OL ember meg csak RT és LT volt, mégis mindenki biztosan tudja, hogy guard lesz 😊 Gondolom valami scout vagy akárki látta privát edzéseken, ahol valamiből ezt szűrte le. Egyébként meg ja, ha azt kell, berakják oda, aztán kiderül tudja-e 😊fetomya büdös életben nem volt más csak RGHöriigen, én is így tudtam, ezért nem tudom, honnan vették eztStez
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Jeff Allen Illinois OL ember meg csak RT és LT volt, mégis mindenki biztosan tudja, hogy guard lesz 😊 Gondolom valami scout vagy akárki látta privát edzéseken, ahol valamiből ezt szűrte le. Egyébként meg ja, ha azt kell, berakják oda, aztán kiderül tudja-e 😊igen, én is így tudtam, ezért nem tudom, honnan vették eztStezÉrdekes, roton azt írják, hogy több csapatnál is #3 OT DeCastro.a büdös életben nem volt más csak RGHöri
Ő bizonyítottan tudna tacklet játszani, vagy ez csak szövegelés?Stez
több mint 12 éve
mozgása alapján tudna RT lenni. Ha azt mondják neki, hogy a szélre álljál David, akkor a szélre áll David.igen, én is így tudtam, ezért nem tudom, honnan vették eztStezÉrdekes, roton azt írják, hogy több csapatnál is #3 OT DeCastro.a büdös életben nem volt más csak RGHöri
több mint 12 éve
igen, én is így tudtam, ezért nem tudom, honnan vették eztÉrdekes, roton azt írják, hogy több csapatnál is #3 OT DeCastro.a büdös életben nem volt más csak RGHöri
több mint 12 éve
Érdekes, roton azt írják, hogy több csapatnál is #3 OT DeCastro.a büdös életben nem volt más csak RG
több mint 12 éve
Érdekes, roton azt írják, hogy több csapatnál is #3 OT DeCastro.Ő bizonyítottan tudna tacklet játszani, vagy ez csak szövegelés?
több mint 12 éve
Ma éjjel lesz a draft?BéczkóIgen, a 0. kör, ahol az előzetes igényeiket jelenthetik be a csapatok
---
több mint 12 éve
Béczkó
1 264
Ma éjjel lesz a draft?
több mint 12 éve
Burfict tartja a jó iránytáruláson még nem kapták rajta? mert akkor nincs mitől tartani 😀
NFL teams were informed this week of 2 more players of note who have flunked drug tests: ASU LB Vontaze Burfict and Va Tech CB JayRon Hosleyatapapa
több mint 12 éve
Burfict tartja a jó iránytNFL teams were informed this week of 2 more players of note who have flunked drug tests: ASU LB Vontaze Burfict and Va Tech CB JayRon Hosley