NFL csevegő
82 feliratkozó
22 perce
Az utolsó meccs az All-University playoffban az LSU (4) vs. Michigan (5).Utána lehet összedobok pár honorable mentiont is.
| Poszt | LSU | Michigan |
| QB | Joe Burrow (CIN) | J.J. McCarthy (MIN) |
| RB | Josh Williams (TB) | Blake Corum (LAR) |
| WR | Ja'Marr Chase (CIN), Justin Jefferson (MIN), Brian Thomas Jr. (JAX) | Nico Collins (HOU), Roman Wilson (PIT) |
| TE | Mason Taylor (NYJ) | Colston Loveland (CHI), AJ Barner (SEA) |
| OT | Will Campbell (NE), Austin Deculus (TEN) | Mike Onwenu (NE), Jon Runyan (NYG) |
| OG | Damien Lewis (CAR), Ed Ingram (HOU) | Cesar Ruiz (NO), Ben Bredeson (TB) |
| C | Ethan Pocic (BAL) | Olu Oluwatimi (SEA) |
| DI | Davon Godchaux (NO), Maason Smith (ATL) | Mason Graham (CLE), Kenneth Grant (MIA) |
| ED | Danielle Hunter (HOU), Arden Key (IND) | Aidan Hutchinson (DET), Rashan Gary (DAL) |
| LB | Omar Speights (LAR), Patrick Queen (PIT) | Devin Bush (CHI), Jaishawn Barham (DAL) |
| S | Grant Delpit (CLE), AJ Haulcy (IND) | Josh Metellus (MIN), Josh Wallace (LAR) |
| CB | Derek Stingley Jr. (HOU), Cor'Dale Flott (TEN), Mansoor Delane (KC) | DJ Turner II (CIN), Jourdan Lewis (JAX), Dax Hill (CIN) |
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
53 perce
VÉGREThe NFL has eliminated the Pro Bowl games, per a league official. The focus now will shift to celebrating the honor of being a Pro-Bowl selection. pic.twitter.com/YLgdqQXwbf
— Adam Schefter (@AdamSchefter) August 26, 2026
dande2
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
11 órája
The NFL has eliminated the Pro Bowl games, per a league official. The focus now will shift to celebrating the honor of being a Pro-Bowl selection. pic.twitter.com/YLgdqQXwbf
— Adam Schefter (@AdamSchefter) August 26, 2026
12 órája
Kívánságműsorkodni lehet, Gabiiiii, Micsi sztét, Pitt, Penn sztétpls

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
14 órája
Ez College Football termékenység alapján megy?
18 órája
A következő párosítása a Georegon, azaz Georgia (3) vs. Oregon (6).| Poszt | Georgia | Oregon |
| QB | Matthew Stafford (LAR) | Justin Herbert (LAC) |
| RB | D'Andre Swift (CHI), James Cook (BUF) | Bucky Irving (TB) |
| WR | George Pickens (DAL), Ladd McConkey (LAC) | Troy Franklin (DEN), Tez Johnson (TB) |
| TE | Brock Bowers (LV) | Juwan Johnson (NO), Kenyon Sadiq (NYJ) |
| OT | Andrew Thomas (NYG), Warren McClendon Jr. (LAR) | Penei Sewell (DET), Josh Conerly Jr. (WAS) |
| OG | Tate Ratledge (DET), Dylan Fairchild (CIN) | Emmanuel Pregnon (JAX), T.J. Bass (DAL) |
| C | Jared Wilson (NE) | Jackson Powers-Johnson (LV) |
| DI | Jordan Davis (PHI), Tyrion Ingram-Dawkins (MIN) | DeForest Buckner (IND), Brandon Dorlus (ATL), Arik Armstead (JAX) |
| ED | Travon Walker (JAX), Mykel Williams (SF) | Kayvon Thibodeaux (NYG), Jordan Burch (ARI) |
| LB | Roquan Smith (BAL), Nakobe Dean (LV) | Troy Dye (LAC), Noah Sewell (CHI) |
| S | Malaki Starks (BAL), Tykee Smith (TB) | Evan Williams (GB), Jevon Holland (NYG) |
| CB | Kamari Lassiter (HOU), Eric Stokes (LV), Tyson Campbell (CLV) | Christian Gonzalez (NE), Deommodore Lenoir (SF) |

Madden hates me.
19 órája
Folyt köv. az Urban Meyer Bowl azaz Ohio State (2) vs. Florida (7)!| Poszt | Ohio State | Florida |
| QB | C.J. Stroud (HOU) | Anthony Richardson Sr. (IND) |
| RB | J.K. Dobbins (DEN) | Malik Davis (DAL) |
| WR | Jaxon Smith-Njigba (SEA), Terry McLaurin (WAS), Chris Olave (NO) | Demarcus Robinson (SF), Chimere Dike (TEN), Van Jefferson (WAS) |
| TE | Luke Farrell (SF) | Kyle Pitts (ATL) |
| OT | Paris Johnson Jr. (ARI), Josh Simmons (KC) | Jawaan Taylor (ATL), Trent Brown (HOU) |
| OG | Jonah Jackson (CHI), Donovan Jackson (MIN) | O'Cyrus Torrence (BUF), Fred Johnson (PHI) |
| C | Josh Myers (NYJ) | Jake Slaughter (LAC) |
| DI | Cameron Heyward (PIT), Tommy Togiai (HST), Zach Harrison (ATL) | Gervon Dexter Sr. (CHI), Caleb Banks (MIN), Jonathan Bullard (DAL) |
| ED | Chase Young (NO), Dre'Mont Jones (NE) | Jonathan Greenard (PHI), Dante Fowler Jr. (SEA) |
| LB | Pete Werner (NO), Arvell Reese (NYG) | Alex Anzalone (TB), Shemar James (DAL) |
| S | Ronnie Hickman Jr. (CLV), Malik Hooker (DAL) | Chauncey Gardner-Johnson (BUF), Trey Dean III (GB) |
| CB | Denzel Ward (CLV), Denzel Burke (ARI) | Jason Marshall Jr. (MIA), Devin Moore (DAL) |

Madden hates me.
21 órája
Régen csináltam már All-University csapatokat. Kezdjünk egy Alabama (1) vs. Notre Dame (8) párossal!| Poszt | Alabama | Notre Dame |
| QB | Bryce Young (CAR) | Riley Leonard (IND) |
| RB | Josh Jacobs (GB), Jahmyr Gibbs (DET) | Kyren Williams (LAR), Jeremiyah Love (ARI) |
| WR | Jaylen Waddle (DEN), DeVonta Smith (PHI) | Malachi Fields (NYG), Ben Skowronek (PIT) |
| TE | CJ Dippre (NE) | Tommy Tremble (CAR) |
| OT | JC Latham (TEN), Kadyn Proctor (MIA) | Mike McGlinchey (DEN), Ronnie Stanley (BAL) |
| OG | Tyler Steen (PHI), Tyler Booker (DAL) | Quenton Nelson (IND), Aaron Banks (GB) |
| C | Landon Dickerson (PHI) | Robert Hainsey (JAX) |
| DI | Quinnen Williams (DAL), A'Shawn Robinson (TB), Jarran Reed (SEA) | Rylie Mills (SEA), Gabriel Rubio (PIT) |
| ED | Will Anderson (HOU), Dallas Turner (MIN) | Khalid Kareem (NYG), Javontae Jean-Baptiste (WAS) |
| LB | Jihaad Campbell (PHI), Henry To'oTo'o (HOU) | Drue Tranquill (KC), Jack Kiser (JAX) |
| S | Minkah Fitzpatrick (NYJ), Xavier McKinney (GB) | Kyle Hamilton (BAL), Julian Love (SEA), Xavier Watts (ATL) |
| CB | Pat Surtain II (DEN), Kool-Aid McKinstry (NO) | Cam Hart (LAC), Benjamin Morrison (TB) |
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
2 napja
Hát nekem nem is így vonja, hanem havi 12ezer 6 hónapig.70.000 ft egy évre, vagy 6990 havonta. Nekem nem úgy tűnik hogy február - augusztus között nem fizetsz ha az évest választod.Nekem negyedik éve van. Február - július között nem fizetsz, de érvényes az előfizetésed, augusztus és január között fizeted ki az egészet, tehát 6 hónapra van az év szétdobva fizetési szempontból. (Lusta és öreg vagyok streamet keresni)Szerintem is, én sem fizettem még sosem elő, ennyiért nem is kellene. Csak írtam hogy az éves szerintem abszolút hülyeség mert február- augusztus között nincs semmi, kidobott pénz ha elő is fizet valakiÉn csak kimásoltam amit találtam. Szerintem netto átbaszás, de ha valakinek van felesleges pénze akkor jobb mint a stream guberálás.Mondjuk szerintem a havi előfizetés jobban megéri, mert február- augusztus között úgyse nézek rajta semmit mert nincs NFL.Ha haverral veszünk egy dazn előfizut, azt használhatjuk közösen különböző IP-kről? Vagy account sharing miatt bannolnak a fenébe?Season Pro:
gamerkr
Stream on 2 devices in 1 location
59 990 HUF/season
Season Pro Ultimate:
Stream on 5 devices in 2 locations
69 990 HUF/season
gyeek
kapitnono
gyeek
kapitnono
MC12
kapitnono
“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
2 napja
Gyorsan letudom a Cowboys bashing kvótámat is erre a szezonraSzámomra nagyon furcsa látni, hogy mekkora a kontraszt a pénzügyi és a szakmai sikeresség között. Nem tudnék még egy olyan dolgot mondani a világon, amihez ennyire két ellentétes jelzőt lehet társítani és abszolút nem következik az egyik a másikból.
De a legfélelmetesebb Jones vélhetően hatalmas befolyása, hogy a Cowboys még mindig kiemelt csapatként van számon tartva. Őt sehol semmilyen formában nem lehet kritizálni, pedig van egy 30 éves mintánk, ahol alig sikerült jó szakmai döntést hoznia.
szemléltetésképpen Dallas legutóbb 30 szezonnal ezelőtt jutott NFC döntőbe:
Kíváncsi voltam, ezért megnéztem a többi csapatnak azóta így alakult a részvétele a konf döntőkben, mindenkinek volt legalább egy jó szezonja, Dallasnak még mutatóba sem jött össze.

de persze hátha idén sikerül végre valami

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
2 napja
70.000 ft egy évre, vagy 6990 havonta. Nekem nem úgy tűnik hogy február - augusztus között nem fizetsz ha az évest választod.Nekem negyedik éve van. Február - július között nem fizetsz, de érvényes az előfizetésed, augusztus és január között fizeted ki az egészet, tehát 6 hónapra van az év szétdobva fizetési szempontból. (Lusta és öreg vagyok streamet keresni)Szerintem is, én sem fizettem még sosem elő, ennyiért nem is kellene. Csak írtam hogy az éves szerintem abszolút hülyeség mert február- augusztus között nincs semmi, kidobott pénz ha elő is fizet valakiÉn csak kimásoltam amit találtam. Szerintem netto átbaszás, de ha valakinek van felesleges pénze akkor jobb mint a stream guberálás.Mondjuk szerintem a havi előfizetés jobban megéri, mert február- augusztus között úgyse nézek rajta semmit mert nincs NFL.Ha haverral veszünk egy dazn előfizut, azt használhatjuk közösen különböző IP-kről? Vagy account sharing miatt bannolnak a fenébe?Season Pro:
gamerkr
59 990 HUF/season
Season Pro Ultimate:
69 990 HUF/season
gyeek
kapitnono
gyeek
kapitnono
MC12

2 napja
Én simával nézem 2 lokációval 2 eszközön. Ha otthon vagyok akkor nyilván 1 lokáció.ahaSeason Pro Ultimate:én öcsémmel veszem közösenNekem negyedik éve van. Február - július között nem fizetsz, de érvényes az előfizetésed, augusztus és január között fizeted ki az egészet, tehát 6 hónapra van az év szétdobva fizetési szempontból. (Lusta és öreg vagyok streamet keresni)Szerintem is, én sem fizettem még sosem elő, ennyiért nem is kellene. Csak írtam hogy az éves szerintem abszolút hülyeség mert február- augusztus között nincs semmi, kidobott pénz ha elő is fizet valakiÉn csak kimásoltam amit találtam. Szerintem netto átbaszás, de ha valakinek van felesleges pénze akkor jobb mint a stream guberálás.Mondjuk szerintem a havi előfizetés jobban megéri, mert február- augusztus között úgyse nézek rajta semmit mert nincs NFL.Ha haverral veszünk egy dazn előfizut, azt használhatjuk közösen különböző IP-kről? Vagy account sharing miatt bannolnak a fenébe?Season Pro:
gamerkr
59 990 HUF/season
Season Pro Ultimate:
69 990 HUF/season
gyeek
kapitnono
gyeek
kapitnono
MC12
Negritis, a vajda
69 990 HUF/season
ezzel a csomaggal?
peach
Negritis, a vajda
Nekem megér annyit a nyugodtság, hogy fizetem a Game Passt, illetve a szabad meccsválasztás is fontos nekem.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 napja
ahaSeason Pro Ultimate:én öcsémmel veszem közösenNekem negyedik éve van. Február - július között nem fizetsz, de érvényes az előfizetésed, augusztus és január között fizeted ki az egészet, tehát 6 hónapra van az év szétdobva fizetési szempontból. (Lusta és öreg vagyok streamet keresni)Szerintem is, én sem fizettem még sosem elő, ennyiért nem is kellene. Csak írtam hogy az éves szerintem abszolút hülyeség mert február- augusztus között nincs semmi, kidobott pénz ha elő is fizet valakiÉn csak kimásoltam amit találtam. Szerintem netto átbaszás, de ha valakinek van felesleges pénze akkor jobb mint a stream guberálás.Mondjuk szerintem a havi előfizetés jobban megéri, mert február- augusztus között úgyse nézek rajta semmit mert nincs NFL.Ha haverral veszünk egy dazn előfizut, azt használhatjuk közösen különböző IP-kről? Vagy account sharing miatt bannolnak a fenébe?Season Pro:
gamerkr
59 990 HUF/season
Season Pro Ultimate:
69 990 HUF/season
gyeek
kapitnono
gyeek
kapitnono
MC12
Negritis, a vajda
69 990 HUF/season
ezzel a csomaggal?
peach
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 napja
Season Pro Ultimate:én öcsémmel veszem közösenNekem negyedik éve van. Február - július között nem fizetsz, de érvényes az előfizetésed, augusztus és január között fizeted ki az egészet, tehát 6 hónapra van az év szétdobva fizetési szempontból. (Lusta és öreg vagyok streamet keresni)Szerintem is, én sem fizettem még sosem elő, ennyiért nem is kellene. Csak írtam hogy az éves szerintem abszolút hülyeség mert február- augusztus között nincs semmi, kidobott pénz ha elő is fizet valakiÉn csak kimásoltam amit találtam. Szerintem netto átbaszás, de ha valakinek van felesleges pénze akkor jobb mint a stream guberálás.Mondjuk szerintem a havi előfizetés jobban megéri, mert február- augusztus között úgyse nézek rajta semmit mert nincs NFL.Ha haverral veszünk egy dazn előfizut, azt használhatjuk közösen különböző IP-kről? Vagy account sharing miatt bannolnak a fenébe?Season Pro:
gamerkr
59 990 HUF/season
Season Pro Ultimate:
69 990 HUF/season
gyeek
kapitnono
gyeek
kapitnono
MC12
Negritis, a vajda
69 990 HUF/season
ezzel a csomaggal?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
2 napja
én öcsémmel veszem közösenNekem negyedik éve van. Február - július között nem fizetsz, de érvényes az előfizetésed, augusztus és január között fizeted ki az egészet, tehát 6 hónapra van az év szétdobva fizetési szempontból. (Lusta és öreg vagyok streamet keresni)Szerintem is, én sem fizettem még sosem elő, ennyiért nem is kellene. Csak írtam hogy az éves szerintem abszolút hülyeség mert február- augusztus között nincs semmi, kidobott pénz ha elő is fizet valakiÉn csak kimásoltam amit találtam. Szerintem netto átbaszás, de ha valakinek van felesleges pénze akkor jobb mint a stream guberálás.Mondjuk szerintem a havi előfizetés jobban megéri, mert február- augusztus között úgyse nézek rajta semmit mert nincs NFL.Ha haverral veszünk egy dazn előfizut, azt használhatjuk közösen különböző IP-kről? Vagy account sharing miatt bannolnak a fenébe?Season Pro:
gamerkr
59 990 HUF/season
Season Pro Ultimate:
69 990 HUF/season
gyeek
kapitnono
gyeek
kapitnono
MC12
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 napja
Nekem negyedik éve van. Február - július között nem fizetsz, de érvényes az előfizetésed, augusztus és január között fizeted ki az egészet, tehát 6 hónapra van az év szétdobva fizetési szempontból. (Lusta és öreg vagyok streamet keresni)Szerintem is, én sem fizettem még sosem elő, ennyiért nem is kellene. Csak írtam hogy az éves szerintem abszolút hülyeség mert február- augusztus között nincs semmi, kidobott pénz ha elő is fizet valakiÉn csak kimásoltam amit találtam. Szerintem netto átbaszás, de ha valakinek van felesleges pénze akkor jobb mint a stream guberálás.Mondjuk szerintem a havi előfizetés jobban megéri, mert február- augusztus között úgyse nézek rajta semmit mert nincs NFL.Ha haverral veszünk egy dazn előfizut, azt használhatjuk közösen különböző IP-kről? Vagy account sharing miatt bannolnak a fenébe?Season Pro:
gamerkr
59 990 HUF/season
Season Pro Ultimate:
69 990 HUF/season
gyeek
kapitnono
gyeek
kapitnono
“Kafka nem kitalálta az abszurdot, hanem először írta le, hogy működik a modern világ”
4 napja
Szerintem is, én sem fizettem még sosem elő, ennyiért nem is kellene. Csak írtam hogy az éves szerintem abszolút hülyeség mert február- augusztus között nincs semmi, kidobott pénz ha elő is fizet valakiÉn csak kimásoltam amit találtam. Szerintem netto átbaszás, de ha valakinek van felesleges pénze akkor jobb mint a stream guberálás.Mondjuk szerintem a havi előfizetés jobban megéri, mert február- augusztus között úgyse nézek rajta semmit mert nincs NFL.Ha haverral veszünk egy dazn előfizut, azt használhatjuk közösen különböző IP-kről? Vagy account sharing miatt bannolnak a fenébe?Season Pro:
gamerkr
59 990 HUF/season
Season Pro Ultimate:
69 990 HUF/season
gyeek
kapitnono
gyeek

4 napja
Én csak kimásoltam amit találtam. Szerintem netto átbaszás, de ha valakinek van felesleges pénze akkor jobb mint a stream guberálás.Mondjuk szerintem a havi előfizetés jobban megéri, mert február- augusztus között úgyse nézek rajta semmit mert nincs NFL.Ha haverral veszünk egy dazn előfizut, azt használhatjuk közösen különböző IP-kről? Vagy account sharing miatt bannolnak a fenébe?Season Pro:
gamerkr
59 990 HUF/season
Season Pro Ultimate:
69 990 HUF/season
gyeek
kapitnono
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
4 napja
Mondjuk szerintem a havi előfizetés jobban megéri, mert február- augusztus között úgyse nézek rajta semmit mert nincs NFL.Ha haverral veszünk egy dazn előfizut, azt használhatjuk közösen különböző IP-kről? Vagy account sharing miatt bannolnak a fenébe?Season Pro:
gamerkr
59 990 HUF/season
Season Pro Ultimate:
69 990 HUF/season
gyeek

4 napja
The league's competition committee had sent a memo earlier in the summer reminding teams "of their responsibility in preventing unsportsmanlike behavior at joint practices that has the potential to result in injury."Cowboys és a Saints egyenként 500'000 $ büntetést kapott a közös edzésen történt bunyóért. Szeretném azt hinni, hogy a magasztos célzatú memo utáni büntetés 100%-át a CTE kutatásokra fordítják.
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
5 napja
Nick Chubb retires after 8 seasons: 'Health is the real wealth'thescore.com/nfl/news/3583677
5 napja
Ha haverral veszünk egy dazn előfizut, azt használhatjuk közösen különböző IP-kről? Vagy account sharing miatt bannolnak a fenébe?Season Pro:
gamerkr
59 990 HUF/season
Season Pro Ultimate:
69 990 HUF/season
5 napja
Ed O'Neill reveals the exact day Neil Armstrong walked on the moon, he was cut by the Steelers, got blackout drunk with strangers in a dive bar, and was pulled over half naked by police at 3 AM
— Nichole (@NicholeDelly) August 21, 2026
"I went in the bar, it was like 2:00 in the afternoon and there were a couple of… pic.twitter.com/IMZKaKpMMf
6 napja
Ha haverral veszünk egy dazn előfizut, azt használhatjuk közösen különböző IP-kről? Vagy account sharing miatt bannolnak a fenébe?Használhatjátok, én munkába német wifiről és magyar 5G-ről szoktam tolni.
gamerkr
Nekem 2 lehetőséget mindig enged ugyanaz az account, 3-at nem.
Viszont a drágább csomag 3-nál több lehetőséget enged.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers