NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 13 éve
bmg
2 681
Az apple cuccok egy másik műfaj.ilyen alapon ipaden mondjuk senki nem tudna videokat, meccseket nezni...JJvalaki mondjon már nekem valami olcsóbb előfizetős oldalt ahol tudom nézni a meccseket mer ez nem állapot. Előfizettem a mystreams.tv-re a szombati college meccseket tudom nézni, de vasárnap az egész flash player geci akadozik. Van egy play látom a felállást a második jelenet már az hogy vége elegem van már, légyszi ha tudtok segítsetek vmi jó oldallal. Ami nem flash playert használ a lejátszáshoz.davekidSzerintem a neten minden mozgókép flash alapú, úgyhogy ez nehéz kérdés.BMG
De pl. a telómon nem megy semmilyen stream, vagy beágyazott videó (kivéve, ha youtube-os, mert akkor megnyitja a hozzá való programot), mert a készülék nem támogatja a flash-t. Vagy fordítva...
több mint 13 éve
ilyen alapon ipaden mondjuk senki nem tudna videokat, meccseket nezni...valaki mondjon már nekem valami olcsóbb előfizetős oldalt ahol tudom nézni a meccseket mer ez nem állapot. Előfizettem a mystreams.tv-re a szombati college meccseket tudom nézni, de vasárnap az egész flash player geci akadozik. Van egy play látom a felállást a második jelenet már az hogy vége elegem van már, légyszi ha tudtok segítsetek vmi jó oldallal. Ami nem flash playert használ a lejátszáshoz.davekidSzerintem a neten minden mozgókép flash alapú, úgyhogy ez nehéz kérdés.BMG
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
bmg
2 681
valaki mondjon már nekem valami olcsóbb előfizetős oldalt ahol tudom nézni a meccseket mer ez nem állapot. Előfizettem a mystreams.tv-re a szombati college meccseket tudom nézni, de vasárnap az egész flash player geci akadozik. Van egy play látom a felállást a második jelenet már az hogy vége elegem van már, légyszi ha tudtok segítsetek vmi jó oldallal. Ami nem flash playert használ a lejátszáshoz.davekidSzerintem a neten minden mozgókép flash alapú, úgyhogy ez nehéz kérdés.
több mint 13 éve
valaki mondjon már nekem valami olcsóbb előfizetős oldalt ahol tudom nézni a meccseket mer ez nem állapot. Előfizettem a mystreams.tv-re a szombati college meccseket tudom nézni, de vasárnap az egész flash player geci akadozik. Van egy play látom a felállást a második jelenet már az hogy vége elegem van már, légyszi ha tudtok segítsetek vmi jó oldallal. Ami nem flash playert használ a lejátszáshoz.
több mint 13 éve
az a baj, hogy nem ismétlik csak 45 perces verzióban.pedig látom az egyik arc az Eastern Michiganre járt, komoly FBS tapasztalat 😊
több mint 13 éve
ha valakinek délután hatkor elromlik az internete, és nincs nála espn, tehát nem tud red rivert nézni, az kapcsoljon az eurosport2-re, mert lesz egy ilyen:a Baltic Hurricanes egyébként idén elég domináns, akár európai szinten is a top csapatok között lehet, szóval érdemes megnézni, hol tart a sport a kontinensen (fel lehet venni, és akkor Höriék sem feleslegesen dolgoztak 😊)
18:00 Amerikai foci (élő) Németország, Schwabisch Hall Unicorns - Kiel Baltic Hurricanes 😀
de mondom, _csak_és_kizárólag_ akkor, ha nem tudsz college-ot nézni. nem azért dolgozzuk ki a belünket, hogy holmi bundesliga elszippantsa a nézőket. 😛Höri
több mint 13 éve
ha valakinek délután hatkor elromlik az internete, és nincs nála espn, tehát nem tud red rivert nézni, az kapcsoljon az eurosport2-re, mert lesz egy ilyen:18:00 Amerikai foci (élő) Németország, Schwabisch Hall Unicorns - Kiel Baltic Hurricanes 😀
de mondom, _csak_és_kizárólag_ akkor, ha nem tudsz college-ot nézni. nem azért dolgozzuk ki a belünket, hogy holmi bundesliga elszippantsa a nézőket. 😛
több mint 13 éve
bmg
2 681
De ha megtetszett neki a sport, akkor előbb-utóbb jobban utánanéz...Azzal nekem az a bajom, hogy a 32 csapatból jó, ha felét látja egy év alatt.DenyEgyébként szerintem egy ismerkedőnek még Red Zone Channel lehet működő dolog. Ott nincs sok reklám, szinte minden pontot lát, nem igazán lesz csapat, akit több hét után sem látott még. De persze, teljes meccsről képet nem kap így meg.Deny
Egy ismerkedőnek csakis Sport2! Vasárnap este 22:00 -tól!!
Ricsiék nagyon jól kitöltik azt a rettentő sok időt amit az amcsik el reklámoznak.ano92
Én pl. láttam egy ligarögbi vb döntőt, majd pár klubmeccset, aztán rákerestem a ligákra, csapatokra, követtem az eredményeket, lassan kedvencet is választottam...
...aztán törölték a SportKlubbot a kínálatból.
több mint 13 éve
Igen, az tényleg bajos. De a szabályok megismerése, és megértésére az a legjobb megoldás szerintem.Azzal nekem az a bajom, hogy a 32 csapatból jó, ha felét látja egy év alatt.DenyEgyébként szerintem egy ismerkedőnek még Red Zone Channel lehet működő dolog. Ott nincs sok reklám, szinte minden pontot lát, nem igazán lesz csapat, akit több hét után sem látott még. De persze, teljes meccsről képet nem kap így meg.Deny
Ricsiék nagyon jól kitöltik azt a rettentő sok időt amit az amcsik el reklámoznak.ano92
több mint 13 éve
Azzal nekem az a bajom, hogy a 32 csapatból jó, ha felét látja egy év alatt.biztos csak az en hulyesegem, de NFL-t viszont tenyleg csak sportbarban tudok nezni ugy, hogy egyszerre megy 6 meccs, de meg igy is volt olyan, hogy a hatbol hatnal reklam volt... a stadionban persze mas, mint ahogy mondtam, de hogy nem egy primetime (MNF, SNF, NCAA a CBS-en) talalkozo a legjobb eszkoz egy soccerfan amfocihoz szoktatasahoz, az biztosJJEgyébként szerintem egy ismerkedőnek még Red Zone Channel lehet működő dolog. Ott nincs sok reklám, szinte minden pontot lát, nem igazán lesz csapat, akit több hét után sem látott még. De persze, teljes meccsről képet nem kap így meg.Deny
több mint 13 éve
Egyébként szerintem egy ismerkedőnek még Red Zone Channel lehet működő dolog. Ott nincs sok reklám, szinte minden pontot lát, nem igazán lesz csapat, akit több hét után sem látott még. De persze, teljes meccsről képet nem kap így meg.DenyAzért egy-egy gyengébb primetime meccs esetén ezermillió reklámnak hála tud tényleg szagatott lenni. De erre van eredménykövető.Denybiztos csak az en hulyesegem, de NFL-t viszont tenyleg csak sportbarban tudok nezni ugy, hogy egyszerre megy 6 meccs, de meg igy is volt olyan, hogy a hatbol hatnal reklam volt... a stadionban persze mas, mint ahogy mondtam, de hogy nem egy primetime (MNF, SNF, NCAA a CBS-en) talalkozo a legjobb eszkoz egy soccerfan amfocihoz szoktatasahoz, az biztosJJ
Ricsiék nagyon jól kitöltik azt a rettentő sok időt amit az amcsik el reklámoznak.
több mint 13 éve
Egyébként szerintem egy ismerkedőnek még Red Zone Channel lehet működő dolog. Ott nincs sok reklám, szinte minden pontot lát, nem igazán lesz csapat, akit több hét után sem látott még. De persze, teljes meccsről képet nem kap így meg.Azért egy-egy gyengébb primetime meccs esetén ezermillió reklámnak hála tud tényleg szagatott lenni. De erre van eredménykövető.Denybiztos csak az en hulyesegem, de NFL-t viszont tenyleg csak sportbarban tudok nezni ugy, hogy egyszerre megy 6 meccs, de meg igy is volt olyan, hogy a hatbol hatnal reklam volt... a stadionban persze mas, mint ahogy mondtam, de hogy nem egy primetime (MNF, SNF, NCAA a CBS-en) talalkozo a legjobb eszkoz egy soccerfan amfocihoz szoktatasahoz, az biztosJJ
több mint 13 éve
Azért egy-egy gyengébb primetime meccs esetén ezermillió reklámnak hála tud tényleg szagatott lenni. De erre van eredménykövető.Denybiztos csak az en hulyesegem, de NFL-t viszont tenyleg csak sportbarban tudok nezni ugy, hogy egyszerre megy 6 meccs, de meg igy is volt olyan, hogy a hatbol hatnal reklam volt... a stadionban persze mas, mint ahogy mondtam, de hogy nem egy primetime (MNF, SNF, NCAA a CBS-en) talalkozo a legjobb eszkoz egy soccerfan amfocihoz szoktatasahoz, az biztos
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Saját ötlet? Iszonyúan tetszik, amekkora soccer hater vagyok, felteszem háttérképnek 😊DzsokijuingŐőő, jahh, végülis mondhatjuk hogy saját, bár a téma ismeretében adta magát az ötlet 😊 Utána ugye már csak a megfelelő összevagdosandó képeket kellett kikeresnem 😊 Az biztos hogy nem jött volna össze e szerencsés véletlen, ha nincs a BOWL.HU :cool:
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Erre én is rájöttem 😀 a véleménye nem zavar, az mindenkinek van (akár egyetértek vele akár nem), de attól még ez élő adásban sok, valószínűleg ha republikánusokra mondta volna akkor is ennyiDe ha megnézed akkor Obamát és Bident állítja be ellenségnek, őrájuk mondja, hogy "enemy" a hasonlítgatás részével meg egyetértek Szobival, tényleg eléggé szenzációhajhász azt kiragadni belőle, mivel azért azt pont nem mondta ki.Azért mondja rájuk, hogy enemy, mert jobboldali 😊Jakehomer
Na de ez itt abszolút OFF max a Politika topikba illenezolika26
http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
De ha megnézed akkor Obamát és Bident állítja be ellenségnek, őrájuk mondja, hogy "enemy" a hasonlítgatás részével meg egyetértek Szobival, tényleg eléggé szenzációhajhász azt kiragadni belőle, mivel azért azt pont nem mondta ki.Azért mondja rájuk, hogy enemy, mert jobboldali 😊
Na de ez itt abszolút OFF max a Politika topikba illenezolika26
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
De ha megnézed akkor Obamát és Bident állítja be ellenségnek, őrájuk mondja, hogy "enemy" a hasonlítgatás részével meg egyetértek Szobival, tényleg eléggé szenzációhajhász azt kiragadni belőle, mivel azért azt pont nem mondta ki.Nem az alelnökről van szó, hanem a képviselőház elnökéről, aki történetesen Obama legnagyobb politikai ellenfele (ezért a Hitler vs izraeli példa). Williams is elég populista volt, mert kb arról beszélt, hogy amíg ezek jól elvannak a golfpályán, addig az emberek szopnak, de Amerikának ettől az oldalától rosszul vagyok.Jakehomermost néztem meg, és tényleg. pl nem Obamát hasonlította Hitlerhez..Szobi22Ok, emiatt tényleg faszság, de mondjuk élő adásban leellenségezni az elnököt és az alelnököt sehol se jó pontzolika26
Na de ez itt abszolút OFF max a Politika topikba illene
több mint 13 éve
Nem az alelnökről van szó, hanem a képviselőház elnökéről, aki történetesen Obama legnagyobb politikai ellenfele (ezért a Hitler vs izraeli példa). Williams is elég populista volt, mert kb arról beszélt, hogy amíg ezek jól elvannak a golfpályán, addig az emberek szopnak, de Amerikának ettől az oldalától rosszul vagyok.Ok, emiatt tényleg faszság, de mondjuk élő adásban leellenségezni az elnököt és az alelnököt sehol se jó pontzolika26Ez egy igazi idióta amerikai PC faszság.Jakehomermost néztem meg, és tényleg. pl nem Obamát hasonlította Hitlerhez..Szobi22
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Ok, emiatt tényleg faszság, de mondjuk élő adásban leellenségezni az elnököt és az alelnököt sehol se jó pontzolika26persze, egy gyökér, hogy ilyet mond, ez nem is kérdés. még az is oké, hogy +letiltották". csak az a nevetséges, hogy mindenhol azt olvastam/hallottam, hogy hitlerhez hasonlította.
több mint 13 éve
Ok, emiatt tényleg faszság, de mondjuk élő adásban leellenségezni az elnököt és az alelnököt sehol se jó pontmost néztem meg, és tényleg. pl nem Obamát hasonlította Hitlerhez..Szobi22Most már állandósították ezt, tehát többet nem lesz Hank Williams Jr. az MNF-ek előttzolika26Ez egy igazi idióta amerikai PC faszság.Jakehomer
több mint 13 éve
most néztem meg, és tényleg. pl nem Obamát hasonlította Hitlerhez..Ez egy igazi idióta amerikai PC faszság.JakehomerESPN pulls Hank Williams Jr. after he compares Obama to HitlerMost már állandósították ezt, tehát többet nem lesz Hank Williams Jr. az MNF-ek előttzolika26
http://sports.yahoo.com/nfl/blog/shutdown_corner/post/ESPN-pulls-Hank-Williams-Jr-after-he-compares-O?urn=nfl-wp8592
Hank Williams Jr., the singer whose various videos for the hit song "All My Rowdy Friends Are Coming Over Monday Night" has served as the intro to "Monday Night Football" for 23 seasons, compared President Barack Obama to Adolf Hitler during a Monday morning appearance on "Fox and Friends." The statement led to ESPN pulling his popular intro segment, best known to fans for its "Are you ready for some football?" ending, for Monday night's game between the Indianapolis Colts and Tampa Bay Buccaneers.
During a discussion on the 2012 presidential race, Williams began discussing Obama's golf outing with Speaker of the House John Boehner. He said it was a political mistake, on par with "Hitler playing golf with [Israeli Prime Minister Benjamin] Netanyahu."Szabler
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 910
Tök érdekes, kedvet kaptam (volna) régebbi draft prospectek elolvasásához is a régi fórumról, mert nagyon jók azok amik már itt az újon vannak. De csak egy ilyen "jövő sztárjai...." topikot találtam. Na, de a lényeg, hogy anno kb. mindenki Bust jelöltnek írta be D-Jax-t, Talib-t, McFadden-t, volt aki még Ryan-t is. Vernon Gholston bezzeg mindenhol top5 volt. Még Bust jelöltek Flacco, Carlson, Cromartie, Mendenhall. Minden esetre tök érdekes visszaolvasni 3 év elteltével.Fetomyt idézve a végén: "és akkor majd egy 3-4-5 év múlva visszatérünk rá"
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Ez egy igazi idióta amerikai PC faszság.ESPN pulls Hank Williams Jr. after he compares Obama to HitlerMost már állandósították ezt, tehát többet nem lesz Hank Williams Jr. az MNF-ek előttzolika26
http://sports.yahoo.com/nfl/blog/shutdown_corner/post/ESPN-pulls-Hank-Williams-Jr-after-he-compares-O?urn=nfl-wp8592
Hank Williams Jr., the singer whose various videos for the hit song "All My Rowdy Friends Are Coming Over Monday Night" has served as the intro to "Monday Night Football" for 23 seasons, compared President Barack Obama to Adolf Hitler during a Monday morning appearance on "Fox and Friends." The statement led to ESPN pulling his popular intro segment, best known to fans for its "Are you ready for some football?" ending, for Monday night's game between the Indianapolis Colts and Tampa Bay Buccaneers.
During a discussion on the 2012 presidential race, Williams began discussing Obama's golf outing with Speaker of the House John Boehner. He said it was a political mistake, on par with "Hitler playing golf with [Israeli Prime Minister Benjamin] Netanyahu."Szabler
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
ESPN pulls Hank Williams Jr. after he compares Obama to HitlerMost már állandósították ezt, tehát többet nem lesz Hank Williams Jr. az MNF-ek előtt
több mint 13 éve
Saját ötlet? Iszonyúan tetszik, amekkora soccer hater vagyok, felteszem háttérképnek 😊Ééés nyomtatásban is: http://img202.imageshack.us/img202/5056/img4813eb.jpgSzerintem tök állat lett. Gratula.kittli
Nem gondoltam volna hogy egy ilyen példányszámú napilapban valaha megjelenik általam készített kép 😊 Ráadásul majdnem fél oldal... 😊 :rolleyes:Rataxes
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)