NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 13 éve
JéBé
7 035
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Egy Orton trade meg egy Tebow injury és Brady Quinn már pályán is 😉Valszeg a ND sem fog feljebb menni belátható időn belül.Amadeus91Oregonnál egy jó ideig így is marad valószínűlegSzobi22nekem az tűnt fel, hogy Lockernek kell nagyon menekülni, mert most már nem csak Sancho meg Cassel hanem Palmer is ostromolja a Huskies-t 😀 (jövőre jön Barkley, már csak Leinart színrelépése hiányzik)Höri
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 910
Valszeg a ND sem fog feljebb menni belátható időn belül.nekem az tűnt fel, hogy Lockernek kell nagyon menekülni, mert most már nem csak Sancho meg Cassel hanem Palmer is ostromolja a Huskies-t 😀 (jövőre jön Barkley, már csak Leinart színrelépése hiányzik)HöriHöriOregonnál egy jó ideig így is marad valószínűlegSzobi22
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Oregonnál egy jó ideig így is marad valószínűlegSzobi22akárcsak a Hurricanesnél 😕
több mint 13 éve
nekem az tűnt fel, hogy Lockernek kell nagyon menekülni, mert most már nem csak Sancho meg Cassel hanem Palmer is ostromolja a Huskies-t 😀 (jövőre jön Barkley, már csak Leinart színrelépése hiányzik)HöriOregonnál egy jó ideig így is marad valószínűlegSzobi22
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Így van, amúgy a Denver és a Detroit biztos megtévesztő volt a kollégának, mindenesetre javítva vagyon 😊
több mint 13 éve
NSO: "Tim Tebow három perc alatt hozta vissza a meccsbe a Lionst (Fotó: Reuters)"Amadeus91Ez már a jövő heti meccs, 2 pick sixet fog dobni 17 pontos előnynél a 4. negyed első felében, aztán Stafford dob egy hail mary-t Megatronnak.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 910
NSO: "Tim Tebow három perc alatt hozta vissza a meccsbe a Lionst (Fotó: Reuters)"
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Az élen, ha Brees (ne adj' isten) lesérül, Painter majd átveszi a stafétát 😀HöriOregonnál egy jó ideig így is marad valószínűlegSzobi22
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Amit nem is ertek, hogy hogy nem lett az benn az ajanlasba. En is sajnalom most.akármennyire is a faszom van tele a Peccel és a sport1es imádatukkal, most azért egy Steelers-Pats rangosabb szerintem is, inkább azt adtam volnaStezők is inkább azt adták volna, de nem volt benne a választási lehetőségeik közöttkristof
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Lucknak össze kell kapnia magát 😛Amúgy a ND két utolsó jelöltje után kíváncsi leszek, mikor vállalnak be újabbat a csapatok (bár ők is csúsztak rendesen)
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
akármennyire is a faszom van tele a Peccel és a sport1es imádatukkal, most azért egy Steelers-Pats rangosabb szerintem is, inkább azt adtam volnaStezők is inkább azt adták volna, de nem volt benne a választási lehetőségeik között
több mint 13 éve
JoeyPorter
2 630
akármennyire is a faszom van tele a Peccel és a sport1es imádatukkal, most azért egy Steelers-Pats rangosabb szerintem is, inkább azt adtam volnaStezŐk is ezt mondták,de mivel nem volt a kiajánlottak között, így gondolom nem tudtak semmit csinálni :rolleyes:
több mint 13 éve
akármennyire is a faszom van tele a Peccel és a sport1es imádatukkal, most azért egy Steelers-Pats rangosabb szerintem is, inkább azt adtam volna
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Szerintem teljesen normális, hogy a Steelers–Patriotsot nyomták volna a 49ers–Browns helyett. De én ígyis nézem majd, szal nem fogok bőgőgörcsöt kapni 😛
több mint 13 éve
csak én nem tudok videót nézni NFL.comon? odáig minden fasza amíg kiírja hogy video will start shortly, de utána semmi.
több mint 13 éve
xrace77
4 515
Tessék lányok, lehet örülni, Pats–Steelers helyett Browns–49erst kaptokWyattHúúú ebből milyen flame war lesz itt. 😀
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Tessék lányok, lehet örülni, Pats–Steelers helyett Browns–49erst kaptok
több mint 13 éve
Nem teljesen felel meg ő sem a te elvárásaidnak, de azért megemlítem az idei újonc Danny Watkinst.Natessék. Tehát ha toborozták, akkor focizott ő már ifjoncként. Vagyis igazolja azt, hogy ahogy nem lesz zseniális soccerplaya a semmiből valaki 20 éves korára, úgy az NFL-be se kerülnek a semmiből emberek, ugyanúgy megvannak elötte a sport/focis évek.Ez ugye akkor mondjuk a 1696 rosterhelyből 3? 4? Mindenesetre ez akkor 2 ezrelék. Vagyis elhanyagolható.középiskolában focizott, a Michigan State toborozta, ahol Saban azt akarta, hogy hagyja abba a kosarazást.
Gates nem focizott se középsuliban, se egyetemen amúgy?
Az első snapje egy NFL csapat edzőtáborában érte?
Neal világbajnok birkózó volt. Ez elfogadható sportmúlt.Sobri Jóska
Ezzel ellentétesen ő a focit hagyta abba, elment az Eastern Michiganbe, majd a Kent State-be, de nem volt NBA tehetséggel bíró játékos, ezért visszatért a focihoz miután a Chargers elhívta próbajátékra.Höri
És - bár ezt nem érvnek szánom- a soccer végtelenül unalmas sport csapatszinten, mégha vannak is zsenik, míg a foci pont csapatszinten válik lenyűgözővé, nem az egyéni teljesítmények okán - legalábbis számomra.
Kivéve természetesen Tebow.Sobri Jóska
Kanadai, ebből fakadóan jégkorongozott kiskorában, középsuliban elvileg a rugbyvel is kicsit foglalkozott, mad 2007-ben egyetemista lett, de nem sportösztöndíjjal. Itt kezdett el focizni, majdnem 23 évesen. Aztán miután JuCo sztár lett, és elvégezte a tűzoltó képzést, 2009-től került Baylor csapatába, ahol 2 évet lehúzva várta az NFL, majdnem 27 évesen.
több mint 13 éve
Natessék. Tehát ha toborozták, akkor focizott ő már ifjoncként. Vagyis igazolja azt, hogy ahogy nem lesz zseniális soccerplaya a semmiből valaki 20 éves korára, úgy az NFL-be se kerülnek a semmiből emberek, ugyanúgy megvannak elötte a sport/focis évek.középiskolában focizott, a Michigan State toborozta, ahol Saban azt akarta, hogy hagyja abba a kosarazást.Antonio Gates, meg az ausztrál punterekHöriEz ugye akkor mondjuk a 1696 rosterhelyből 3? 4? Mindenesetre ez akkor 2 ezrelék. Vagyis elhanyagolható.
Ezzel ellentétesen ő a focit hagyta abba, elment az Eastern Michiganbe, majd a Kent State-be, de nem volt NBA tehetséggel bíró játékos, ezért visszatért a focihoz miután a Chargers elhívta próbajátékra.Höri
És - bár ezt nem érvnek szánom- a soccer végtelenül unalmas sport csapatszinten, mégha vannak is zsenik, míg a foci pont csapatszinten válik lenyűgözővé, nem az egyéni teljesítmények okán - legalábbis számomra.
Kivéve természetesen Tebow.
több mint 13 éve
középiskolában focizott, a Michigan State toborozta, ahol Saban azt akarta, hogy hagyja abba a kosarazást.Ez ugye akkor mondjuk a 1696 rosterhelyből 3? 4? Mindenesetre ez akkor 2 ezrelék. Vagyis elhanyagolható.Tudtommal nincs az NFL-ben olyan játékos aki ne lett volna már egyetemen focista Sobri JóskaAntonio Gates, meg az ausztrál punterekHöri
Ezzel ellentétesen ő a focit hagyta abba, elment az Eastern Michiganbe, majd a Kent State-be, de nem volt NBA tehetséggel bíró játékos, ezért visszatért a focihoz miután a Chargers elhívta próbajátékra.
több mint 13 éve
Ez ugye akkor mondjuk a 1696 rosterhelyből 3? 4? Mindenesetre ez akkor 2 ezrelék. Vagyis elhanyagolható.Tudtommal nincs az NFL-ben olyan játékos aki ne lett volna már egyetemen focista Sobri JóskaAntonio Gates, meg az ausztrál punterekHöri
Neal világbajnok birkózó volt. Ez elfogadható sportmúlt.
több mint 13 éve
Tudtommal nincs az NFL-ben olyan játékos aki ne lett volna már egyetemen focista Sobri JóskaAntonio Gates, meg az ausztrál punterek.
Stephen Neal már nem aktív