NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 13 éve
Aki szeretne beállni a GM játékba írjon nekem PM-et.Sms nem jó? Tedi Győrből menne, de csak sms-ben tudna jelentkezni :/
Szabályok a szabálykönyv topikban.Höri
több mint 13 éve
Aki szeretne beállni a GM játékba írjon nekem PM-et.Szabályok a szabálykönyv topikban.
több mint 13 éve
There are six proposed rule changes by the Competition Committee, along with some proposed bylaw changes:- The red-flag rule would be revised. ("Schwartz Rule")
- Instant replay proposal: Ruling of incomplete pass would be reviewable through a fumble.
- Safety proposal: Changes to PAT and field goal to reduce injuries in line. Snapper becomes defenseless player.
- Competition Committee proposes scuttling of tuck rule. New tuck rule would result in a fumble if the quarterback is in the process of moving the ball back to his body after pump.
- Competition Committee proposes allowing tight ends to wear numbers 40-49.
- Competition Committee proposes complete ban on peel back blocks, even inside tackle box.
- Competition Committee proposes preventing players to use helmet outside of tackle box. No forcible blow with top of helmet.
Bylaw proposals:
- If you claim a player on waivers, you only have to keep him one day. (Current rule: Two days.)
- PUP window for returning to practice is expanded from Week 6 to Week 11.
- Adjustment to final cut-down in preseason to accommodate possible Wednesday night opener.
több mint 13 éve
sports.yahoo.com/blogs/nfl-shutdown-corner/cosell-3-4-4-3-concepts-more-personnel-163318715--nfl.html;_ylt=AhN4WmRR8dA.cPGfgRL9gJ9YYsp_;_ylu=X3oDMTE4NWRia245BG1pdANCbG9ncyBJbmRleARwb3MDMQRzZWMDTWVkaWFCbG9nSW5kZXg-;_ylg=X3oDMTFpMm9iMzh1BGludGwDdXMEbGFuZwNlbi11cwRwc3RhaWQDBHBzdGNhdANibG9nBHB0A3NlY3Rpb25z;_ylv=3Rohadt jó cikk Coselltől.
több mint 13 éve
Pranksters Record Two NFL GMs Discussing Free Agency Over The Phonedeadspin.com/pranksters-record-two-nfl-gms-discussing-free-agency-ov-452366184

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Már ide is beférkőzött a hallgatói hálózat? :SHa-ha.danylyEllerbe on beating Patriots: "Sooner or later you have to make something happen. You have to make a play or force a turnover."danylynagy újdonságHöri

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Ha-ha.Ellerbe on beating Patriots: "Sooner or later you have to make something happen. You have to make a play or force a turnover."danylynagy újdonságHöri
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Ellerbe on beating Patriots: "Sooner or later you have to make something happen. You have to make a play or force a turnover."danylynagy újdonság
több mint 13 éve
Ellerbe on beating Patriots: "Sooner or later you have to make something happen. You have to make a play or force a turnover."
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
van e valami hasznos oldal arra ki milyen védelemmel játszik és melyik játékos melyikbe illik?
több mint 13 éve
Steve Hutchinson is visszavonult.
több mint 13 éve
Legalábbis 3-4 OLBként van csak tapasztalata, ott a legkisebb a kockázat.Nagyon hülye kérdés, de Harrison tudna 4-3 DE-t játszani?Bazzani3-4 OLB-k között is a kisebbek közé tartozott, inkább odavaló mint 4-3-ba, persze ő nagyon jó futás ellen, úgyhogy 4-3-ban sem kizárt h jó lenne vmire, de ink 3-4-be való.empty taxi
Azonban 3-4ben is lehet RILB (playmaker), megfelelő zóna alapú rendszerben. 4-3ban tökéletes tampa2 OLB. Illetve bármilyen 4-3ban ROLB. Nála sokkal rosszabbul zónázó LBk is játsszák ezen posztokat.
4-3 DE csak olyan speckó falban, ahol a sebesség (és emberelőny) a lényeg, vagy ahol őt leválasztják a falról, izolálják gyakran.
Ráadásul lehetne a ma divatos elefánt is belőle. Amit én speciel leginkább megnéznék. 😊
Viszont a fő kérdés az, hogy fizikálisan mit bír? Ezt fogják nézni nála sztem egyedül, a többi porhintés.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Mit er kb JH?JanekSzerintem 4-5 milla körül. Sokkal kevesebbért nem játszik, mert akkor maradhatott volna, sokkal többel meg nem fogják megkínálni. De majd a piac megmondja pontosan. 😊
több mint 13 éve
Köszi, csak kíváncsi voltam, hogy kiköthet e egy 4-3as csapatnál. (nem nálunk)
több mint 13 éve
Nagyon hülye kérdés, de Harrison tudna 4-3 DE-t játszani?Bazzani3-4 OLB-k között is a kisebbek közé tartozott, inkább odavaló mint 4-3-ba, persze ő nagyon jó futás ellen, úgyhogy 4-3-ban sem kizárt h jó lenne vmire, de ink 3-4-be való.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Nagyon hülye kérdés, de Harrison tudna 4-3 DE-t játszani?BazzaniNyilván tudna, csak nem gondolom hogy rögtön teljes hatékonysággal. Azaz kellene valamennyi idő hogy megtanulja a rendszert, viszont neki már túl sok éve nincs a ligában. A saját posztján viszont még a jobbak közé tartozik -nem az az ultrabrutál mint pár éve, de még mindig átlag feletti. Szerintem az ő szerződtetésének csak úgy lehet értelme, hogy 3-4 OLB posztra, 1-2 évre.
több mint 13 éve
Nagyon hülye kérdés, de Harrison tudna 4-3 DE-t játszani?
több mint 13 éve
The Commish just fined @jharrison9292 for hitting the open market.😀
Alap hogy a Saints-be jön. Foodell majd minden hétfőn ír egy tetszőleges számot a büntetőblankettára, az iroda meg kitalálja, hogy mi is legyen az indok.
több mint 13 éve
catattack
3 520
Keresek egy cikket, amit pár hónapja olvastam itt!Hagyjad! Megvan.
Volt benne minden okosság... szerződések drafttól FA-ig...
Valakinek rémlik valami?
GSN cikkre gyanakodtam, de azok között nem találtam...catattack
Most viszont olyat keresek, ahol a szerződésben foglalt összegek megnevezése, mikor adható, stb...
Lehetőleg itt írt cikk érdekel!
több mint 13 éve
a kivénhedt pittsburghiek mindig Arizonába mennek, de nálunk is elférne, van pénz a büntetésekre.
több mint 13 éve
Harrison hol köthet ki? Browns/Colts/Eagles...? Utóbbiba (hozzánk) nem biztos hogy kellene, sok helyen írják hozzánk az OLB needet de én akkor már inkább kipróbálnám a meglévő 4-3 DE-inket... Coverben Ő se jelentene előrelépést 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Akili Smith még nem jelentkezett az Oregon pro dayre?Vince Young is vissza akar térni, ott lesz a Texas Pro Dayen. Amadeus91Troy Smith meg az Ohio State-én dobált.empty taxi
több mint 13 éve
catattack
3 520
Keresek egy cikket, amit pár hónapja olvastam itt!Volt benne minden okosság... szerződések drafttól FA-ig...
Valakinek rémlik valami?
GSN cikkre gyanakodtam, de azok között nem találtam...