NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Philadelphia Eagles
151
11
2:15, ARENA4
NFL csevegő
81 feliratkozó
több mint 13 éve
Szerintem meg igen. Ha hirtelen felindulásból történt, akkor egy konyhakést is felkapott volna. Max ő nem lesz öngyilkos.apeszosthinkprogress.org/alyssa/2012/12/03/1270841/bob-costas-jovan-belcher-gun-control/
"A domestic dispute in any home may leave a woman bloody and bruised, but in a home without a gun, it’s far less likely to leave her murdered. The presence of a firearm in the home increases the risk of homicide for women by five times, according to one study, and two-thirds of women killed with guns each year die in domestic disputes. When a domestic dispute involves a firearm, it is 12 times more likely to end in homicide. If Jovan Belcher didn’t have a gun, perhaps his mother, who watched her son shoot the mother of his three-month-old daughter, could have helped calmed the fight. If Jovan Belcher didn’t have a gun, perhaps the coaches and executives who watched him put the final bullet through his own head, or the police officers who arrived seconds too late, could have saved his life."
A hivatkozott tanulmányokra mutató linkek a cikkben. Nyilván azt is ki lehetne keresni, hogy a konyhakés mennyivel kisebb vagy esetleg nagyobb kockázati tényező, mint egy lőfegyver.
De nem akarok offolni, mert ez nem specifikusan NFL-probléma, a mostani eset csak alkalmat szolgáltatott arra, hogy megint beszédtéma legyen. Mármint a gun control. Ámbár, ha az aurorai és egyéb lövöldözések nem bírják jobb belátásra az amcsikat, Belcher-esete még kevésbé fogja.
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 13 éve
nem hinném, hogy arról van itt szó, hogy "rossz fényt vet a focira". egyszerűen csak nem érzem (és ezek szerint nem csak én) relevánsnak itt a sportolók fegyvertartásának a kérdését.Javaslom, hogy a témának legyen egy külön topikja, hogy ne itt a csevegőben kelljen kerülgetni, mint amikor az agyrázkódással kapcsolatos cikkek a virágkorukat élték.DoMAzok most is - tőlem függetlenül is - virágkorukat élik, de már nincs energiám és kedvem "propagálni" a témát.
A sportolók fegyvertartásának kérdésére meg fölösleges külön topikot létrehozni. Engem sem érdekel különösebben a téma, más meg eleve berzenkedik mindentől, ami kicsit is rossz színt vet a focira. Pláne a playoff és a bowl season előtt!
Ne aggódj, bekussoltam.
Szabler
több mint 13 éve
Javaslom, hogy a témának legyen egy külön topikja, hogy ne itt a csevegőben kelljen kerülgetni, mint amikor az agyrázkódással kapcsolatos cikkek a virágkorukat élték.DoMAzok most is - tőlem függetlenül is - virágkorukat élik, de már nincs energiám és kedvem "propagálni" a témát.
A sportolók fegyvertartásának kérdésére meg fölösleges külön topikot létrehozni. Engem sem érdekel különösebben a téma, más meg eleve berzenkedik mindentől, ami kicsit is rossz színt vet a focira. Pláne a playoff és a bowl season előtt!
Ne aggódj, bekussoltam.
több mint 13 éve
Szerintem meg igen. Ha hirtelen felindulásból történt, akkor egy konyhakést is felkapott volna. Max ő nem lesz öngyilkos.Sokan bírálják Bob Costas-t a Belcher-ügy kapcsán a vasárnap esti meccs szünetében tett kommentárjáért. A vád az, hogy az esetet meglovagolva Costas a fegyverviselés megszigorítása mellett érvelt. Egy ilyen ügy mellett síkraszállni Amerikában - még a szombati tragédia fényében is! - tényleg botor vállalkozás.pedig szerintem is rettentően igaz... akárhogy olvasom az esettel kapcsolatos beszámolókat, ez bizony hirtelen felindulásból elkövetett emberölésnek tűnik (majd emiatt lett Belcher öngyilkos), ami fegyver nélkül valószínűleg nem fajult volna el eddigjjncaa
Costas alábbi szavai az én fülemben mégis nagyon igazul csengenek.
“Give me one example of an athlete… who by virtue of his having a gun took a dangerous situation and turned it around for the better. I can’t think of a single one. But sadly, I can think of dozens where by virtue of having a gun, professional athletes… have wound up in a tragic situation.”Szabler
több mint 13 éve
a héten a sport tv műsorána port.hu szerint pedig az MNF most a sport1-n fog menni élőben

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Seau tragédiáját meg arra használták fel, hogy felhívják a figyelmet az agyrázkódások okozta veszélyekrejjncaaAz NFL és amerikaifutball jellege miatt az agyrázkódás hatásai éppen azt a szűk kört érintik, ahol a tragédia is előfordult. Semmi hasonlóság nincs a mostani esettel.
Javaslom, hogy a témának legyen egy külön topikja, hogy ne itt a csevegőben kelljen kerülgetni, mint amikor az agyrázkódással kapcsolatos cikkek a virágkorukat élték.
több mint 13 éve
Seau tragédiáját meg arra használták fel, hogy felhívják a figyelmet az agyrázkódások okozta veszélyekreHa már a fegyvertartást az NFL játékosokra (profi sportolókra) akarja kihegyezni Costas:Sokan bírálják Bob Costas-t a Belcher-ügy kapcsán a vasárnap esti meccs szünetében tett kommentárjáért. A vád az, hogy az esetet meglovagolva Costas a fegyverviselés megszigorítása mellett érvelt. Egy ilyen ügy mellett síkraszállni Amerikában - még a szombati tragédia fényében is! - tényleg botor vállalkozás.pedig szerintem is rettentően igaz... akárhogy olvasom az esettel kapcsolatos beszámolókat, ez bizony hirtelen felindulásból elkövetett emberölésnek tűnik (majd emiatt lett Belcher öngyilkos), ami fegyver nélkül valószínűleg nem fajult volna el eddigjjncaa
“Give me one example of an athlete… who by virtue of his having a gun took a dangerous situation and turned it around for the better. I can’t think of a single one. But sadly, I can think of dozens where by virtue of having a gun, professional athletes… have wound up in a tragic situation.”Szabler
sports.espn.go.com/espnmag/story?id=3710602§ion=magazine
A fegyvertartás szigorítása melletti érveléshez teljesen felesleges kiragadni egy NFL játékos és családjának a tragédiáját, mert a körülmények túl speciálisak ahhoz, hogy általánosítani lehessen belőle és csak a hangulatkeltésre jó.DoM

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Ha már a fegyvertartást az NFL játékosokra (profi sportolókra) akarja kihegyezni Costas:Sokan bírálják Bob Costas-t a Belcher-ügy kapcsán a vasárnap esti meccs szünetében tett kommentárjáért. A vád az, hogy az esetet meglovagolva Costas a fegyverviselés megszigorítása mellett érvelt. Egy ilyen ügy mellett síkraszállni Amerikában - még a szombati tragédia fényében is! - tényleg botor vállalkozás.pedig szerintem is rettentően igaz... akárhogy olvasom az esettel kapcsolatos beszámolókat, ez bizony hirtelen felindulásból elkövetett emberölésnek tűnik (majd emiatt lett Belcher öngyilkos), ami fegyver nélkül valószínűleg nem fajult volna el eddigjjncaa
sports.espn.go.com/espnmag/story?id=3710602§ion=magazine
A fegyvertartás szigorítása melletti érveléshez teljesen felesleges kiragadni egy NFL játékos és családjának a tragédiáját, mert a körülmények túl speciálisak ahhoz, hogy általánosításani lehessen belőle és csak a hangulatkeltésre jó.
több mint 13 éve
Sokan bírálják Bob Costas-t a Belcher-ügy kapcsán a vasárnap esti meccs szünetében tett kommentárjáért. A vád az, hogy az esetet meglovagolva Costas a fegyverviselés megszigorítása mellett érvelt. Egy ilyen ügy mellett síkraszállni Amerikában - még a szombati tragédia fényében is! - tényleg botor vállalkozás.pedig szerintem is rettentően igaz... akárhogy olvasom az esettel kapcsolatos beszámolókat, ez bizony hirtelen felindulásból elkövetett emberölésnek tűnik (majd emiatt lett Belcher öngyilkos), ami fegyver nélkül valószínűleg nem fajult volna el eddig

---
több mint 13 éve
Sokan bírálják Bob Costas-t a Belcher-ügy kapcsán a vasárnap esti meccs szünetében tett kommentárjáért. A vád az, hogy az esetet meglovagolva Costas a fegyverviselés megszigorítása mellett érvelt. Egy ilyen ügy mellett síkraszállni Amerikában - még a szombati tragédia fényében is! - tényleg botor vállalkozás.Costas alábbi szavai az én fülemben mégis nagyon igazul csengenek.
“Give me one example of an athlete… who by virtue of his having a gun took a dangerous situation and turned it around for the better. I can’t think of a single one. But sadly, I can think of dozens where by virtue of having a gun, professional athletes… have wound up in a tragic situation.”
több mint 13 éve
Hát eddig jobban teljesit mint várták sokan , igy értettemja hogy te ezt már most tudodMindenki bustnak várta és nem lett az 😀Westerés valami szakmai ok?briareosAmúgy az a Tannehill hate ami itt sokak részéről tetten érhető min alapszik?briareosTúl jó a nőjeWyatt
OKjjncaa
Lesz ez még így se!
több mint 13 éve
ja hogy te ezt már most tudodMindenki bustnak várta és nem lett az 😀Westerés valami szakmai ok?briareosAmúgy az a Tannehill hate ami itt sokak részéről tetten érhető min alapszik?briareosTúl jó a nőjeWyatt
OK

---
több mint 13 éve
Mindenki bustnak várta és nem lett az 😀és valami szakmai ok?briareosAmúgy az a Tannehill hate ami itt sokak részéről tetten érhető min alapszik?briareosTúl jó a nőjeWyatt
Lesz ez még így se!
több mint 13 éve
Csak 72 a passer ratingje. Lucknak meg 76. 😛és valami szakmai ok?briareosAmúgy az a Tannehill hate ami itt sokak részéről tetten érhető min alapszik?briareosTúl jó a nőjeWyatt
több mint 13 éve
és valami szakmai ok?Amúgy az a Tannehill hate ami itt sokak részéről tetten érhető min alapszik?briareosTúl jó a nőjeWyatt
több mint 13 éve
Amúgy az a Tannehill hate ami itt sokak részéről tetten érhető min alapszik?briareosTúl jó a nője

több mint 13 éve
Amúgy az a Tannehill hate ami itt sokak részéről tetten érhető min alapszik?
több mint 13 éve
úgy beszéltek róla mint szar lenne.www.profootballfocus.com/blog/2012/12/04/race-for-rookie-of-the-year-week-13/
én sem gondolom komolyan h jobb mint luck, de ennyire lenézni nem kéne őt...braxa88
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 13 éve
úgy beszéltek róla mint szar lenne.én abszolút nem nézem le Russell Wilsont.
én sem gondolom komolyan h jobb mint luck, de ennyire lenézni nem kéne őt...braxa88
Tannehillhez képest klasszis, sőt Weedenhez képest steal. A tavalyiak közül Locker, Gabbert, Ponder mind elbújhat mögötte. Dalton se jobb. Az öregebbeket most nem veszem számba.
De A Harmadikkal vagy a Chosen Onenal egy lapon nem csak őt, másokat se nagyon lehet emlegetni.
több mint 13 éve
úgy beszéltek róla mint szar lenne.én sem gondolom komolyan h jobb mint luck, de ennyire lenézni nem kéne őt...
több mint 13 éve
Persze, mert igaz. 😀és ez még mindig vicces. braxa88Igaza is van, hisz Luck és RGIII még nem tudott game winner interceptiont dobni, Wilson meg már igen. 😀 iktriadwww.usatoday.com/story/sports/nfl/seahawks/2012/12/02/richard-sherman-russell-wilson-andrew-luck-robert-griffin-iii-rgiii-bears/1741687/ténybraxa88
Seahawks' Richard Sherman says Russell Wilson better than Andrew Luck, RGIIIAmadeus91
több mint 13 éve
és ez még mindig vicces.Igaza is van, hisz Luck és RGIII még nem tudott game winner interceptiont dobni, Wilson meg már igen. 😀 iktriadwww.usatoday.com/story/sports/nfl/seahawks/2012/12/02/richard-sherman-russell-wilson-andrew-luck-robert-griffin-iii-rgiii-bears/1741687/ténybraxa88
Seahawks' Richard Sherman says Russell Wilson better than Andrew Luck, RGIIIAmadeus91
több mint 13 éve
Jó cuccot szívott..www.usatoday.com/story/sports/nfl/seahawks/2012/12/02/richard-sherman-russell-wilson-andrew-luck-robert-griffin-iii-rgiii-bears/1741687/Milyen kurva meglepő, hogy a saját csapattársa ezt mondja 😀
Wyatt