NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 13 éve
xrace77 Denver Broncos 4 515
Átdolgozott csapatlogók, tökéletesen reprezentálva az idei szezont:

AFC
NFCshawnka
Ötletesek, különösen tetszik a Billsé és a Chargersé. 😀
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Átdolgozott csapatlogók, tökéletesen reprezentálva az idei szezont:

AFC
NFC
több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 273 — Saturday Night Lights
A Tebow-jelenség és a vallás nyilvános gesztusai a sportban: http://www.nytimes.com/2011/11/08/sports/football/in-tebow-debate-a-clash-of-faith-and-football.html?_r=1&scp=1&sq=Faith%20in%20the%20quarterback&st=cse

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Azért az kemény, hogy az AFC és az NFC északi csoportja is jelenleg 3 csapatot delegálna a PO-ba.
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Shefter: One of the facts of the day: For the first time since divisions were realigned, all teams in the NFC West won in the same week.

😀tenorx
Ez nem semmi. 2002 óta először sikerült ezt összehozni? Elég beszédes adat.
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Shefter: One of the facts of the day: For the first time since divisions were realigned, all teams in the NFC West won in the same week.

😀
több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
History is being made by the AFC North, writes ESPN's AFC North blogger Jamison Hensley. For the first time since the division realignment in 2002, three teams within the same division have six wins through the first nine weeks of the season.
több mint 13 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
A Bears ellen konkrétan minimum 5-ször ment el mellette Urlacher úgy hogy Mathis hozzá sem tudott érni. Peters-t és Mathis-t is szanaszét istenítik, csak tudnám hogy ha 2 ekkora "sztár" van a falunkban Herremans mellé (aki minden elfogultság nélkül az utóbbi meccseken messze a megbízhatóbb falemberünk volt), akkor hogy a rákba lesz átjáróház az OL minden kibaszott mecsen. Mert itt valami nem kóser...eaglesmcnabb
akkor eldőlt, Kelce a hibás meg WatkinsHöri
AZ alap hogy ők szarok, de 2 "sztár" meg 2 szar +1 ISTEN akkor sem lenne ennyire ergya 😀 A Peters hype-ot évek óta nem értem, Mathis meg GIGALOLeaglesmcnabb
Márpedig Peters idén tényleg top5 szinten tolja, de lehet még jobb is ennél. Mathist annyira én sem értem, de van ami tényleg nem változik. 😊

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Ebből a PFF-ből a legkomolyabb azért mégiscsak Evan Mathis mint all-pro 2nd team 😀empty taxi
A Bears ellen konkrétan minimum 5-ször ment el mellette Urlacher úgy hogy Mathis hozzá sem tudott érni. Peters-t és Mathis-t is szanaszét istenítik, csak tudnám hogy ha 2 ekkora "sztár" van a falunkban Herremans mellé (aki minden elfogultság nélkül az utóbbi meccseken messze a megbízhatóbb falemberünk volt), akkor hogy a rákba lesz átjáróház az OL minden kibaszott mecsen. Mert itt valami nem kóser...eaglesmcnabb
akkor eldőlt, Kelce a hibás meg WatkinsHöri
AZ alap hogy ők szarok, de 2 "sztár" meg 2 szar +1 ISTEN akkor sem lenne ennyire ergya 😀 A Peters hype-ot évek óta nem értem, Mathis meg GIGALOL

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Köszi!

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Sport tv melyik meccset adja holnap? Megértem hogy a port.hu/tvmusor.hu/stb. nem frissíti folyamatosan a kínálatot, de azért a sport tv a saját weboldalán igazán kiírhatná melyik mérkőzést közvetítik :rolleyes:Rataxes
giants-49ers-t

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Sport tv melyik meccset adja holnap? Megértem hogy a port.hu/tvmusor.hu/stb. nem frissíti folyamatosan a kínálatot, de azért a sport tv a saját weboldalán igazán kiírhatná melyik mérkőzést közvetítik :rolleyes:

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Ebből a PFF-ből a legkomolyabb azért mégiscsak Evan Mathis mint all-pro 2nd team 😀empty taxi
akkor eldőlt, Kelce a hibás meg Watkins

több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
A Bears ellen konkrétan minimum 5-ször ment el mellette Urlacher úgy hogy Mathis hozzá sem tudott érni. Peters-t és Mathis-t is szanaszét istenítik, csak tudnám hogy ha 2 ekkora "sztár" van a falunkban Herremans mellé (aki minden elfogultság nélkül az utóbbi meccseken messze a megbízhatóbb falemberünk volt), akkor hogy a rákba lesz átjáróház az OL minden kibaszott mecsen. Mert itt valami nem kóser...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
Valaki összefoglalná az Oakland-SD meccsen felmerülő furcsa szabályokat?tamasboldizsar
Először is az volt, hogy fake puntnál nincsen pass interference, mivel amúgy is jammelik a gunnereket és akkor csak mindig kivárná a punter míg megtesznek 5 yardot és a közelükbe dobná a labdát
A második az volt, hogy ameddig nem birtokolja senki sem teljesen a labdát addig valaki olyan hozzáér aki a pályán kívül tartózkodik akkor az halott labda és a play véget ér, ez történt a nem megadott Vincent Brown TD-nél
Azt hiszem több ennyire érdekes szabály nem volt (ok volt 1-1 qb hit->incomplete, sack->fumble, de ilyen kb minden meccsen van)

http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
Valaki összefoglalná az Oakland-SD meccsen felmerülő furcsa szabályokat?
több mint 13 éve
BleedingGreen Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 2 288 — Beware the Slim Reaper!
de Vick a nyomást sem ő oldaláról kapja legtöbbször.Deny
mivel a strongsideon bassza a rezet az lenne szep ha vicket onnet beboritanak.
petersnel elobb lenne nalam long is. hogy a 3. szezon ota aktualis whitworth temat meg se emlitsuk.Fake
Egyébként Lombardi is a strongsidera tette, és Long nála a LT. 😉 Nem mondom, hogy egyértelműen a legjobb 2 tackleben van, de azért nem is ördögtől való megemlíteni. Folyamatosan javul a játéka mióta nálunk van, idén eddig talán a legjobb éve van (statisztikailag is (0.5 sack), meg szemre is). Folyamatosan olyan Qb-ket kell védenie akik imádják tartogatni a labdát és nem szabadulnak tőle gyorsan. A 12 sackes szezonja után sokan leírták és már előre kárörvendtek mikor hozzánk került, de jelenleg kevés T van akire feltétlenül elcserélném. A büntik az állandó baja, 7-9 van neki évenként, de ennek nagy része false start kb 5-6 évente.

több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
évek óta szerelmesek belé a pff-nél. már mikor nálunk volt csere, akkor is agyonszopkodták. van ami nem változik 😊

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Ebből a PFF-ből a legkomolyabb azért mégiscsak Evan Mathis mint all-pro 2nd team 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
de Vick a nyomást sem ő oldaláról kapja legtöbbször.Deny
mivel a strongsideon bassza a rezet az lenne szep ha vicket onnet beboritanak.
petersnel elobb lenne nalam long is. hogy a 3. szezon ota aktualis whitworth temat meg se emlitsuk.
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Nem láttam mindenkit szerintem sokszor még, de Peters idén tényleg nagyon jó, nem csak nevéből él. Futásblokkban elég ránézni Shady számaira, de Vick a nyomást sem ő oldaláról kapja legtöbbször.
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Finley tényleg homály egy AP csapatban idén, nálunk egyszerűen túlságosan szét vannak osztva a labdák. Jimmy sokkal inkább

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
ezen nem veszünk össze, fontos dolog a nyomás, csak a PFF arányait vélem...hm tökéletlennek. Hogy a példámnál ragadjak, Ellis szerintem egyáltalán nem jobb annyival idén (ha jobb egyáltalán), mint tavaly.atapapa
okes akkor csak elsiklottam afelett h neked a pff szamolasaval van bajod. ehhez viszont nemtudok hozzaszolni mert nemigen erdekel a statisztikabuzulas foleg ezen a magas szinten amit ok muvelnek bar nem mondom azert valami kis ertelme azert van csak sztem tulertekeltek.
több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
ezen nem veszünk össze, fontos dolog a nyomás, csak a PFF arányait vélem...hm tökéletlennek. Hogy a példámnál ragadjak, Ellis szerintem egyáltalán nem jobb annyival idén (ha jobb egyáltalán), mint tavaly.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
mondjuk en hasonlo velemenyen vagyok. ahhoz h elbizonytalanits egy qbt ahhoz nem kell egyszer sem a foldbe kalapalni. eleg ha folyamatosan ott lihegnek a seggeben es terrorizaljak. cutlernek sem az a baja adott esetben h kap 3 zacsit egy meccsen. hanem az h a maradek x-3 snap majd mindegyikeben a szajaban van egy csako amint megloditja a karjat. lehet h statisztikailag nem olyan latvanyos h egy qbnak amiatt van 10 sikertelen passza mert az a valaki folyton odaer de sokkal hasznosabb mintha ebbol a 10bol 9x koze sincs az iranyitohoz ennek a valakinek viszont csinal egy -15 yardos sacket.