NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NFL csevegő

81 feliratkozó

több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Wyatt egy kicsit sztem túlzásba viszed.
Amikor a csapatodat ezen kritika érte akkor cirka 40 pontal vezettetek. A Broncos még nem nyerte meg akkor a meccset.Bazzani
Ha kb huszadjára hallod ugyanazokat a hülyeségeket egy olyan mérkőzésen, ahol véletlenül passzolni merünk a végén, jön a sok kéretlen provokátor a faszságaival, akkor ugyan miért ne tegyem meg ugyanezt. És még jófej is voltam, mert nem baszom szét a csapattopicot
Csak érdekes, hogy mindig mindenki a Patriotsot találja meg minden fájdalmával, a többi csapatnál meg le sem szarják 😛
(Most azzal a résszel, hogy nem nyerték meg, foglalkozni is felesleges, mert ha így érzed, akkor nem ugyanarról a meccsről beszélünk 😊)Wyatt
Értem szóval ha sok gyökér jön a faszságaival akkor az a megoldás, hogy te is gyökérré válsz és jösz a faszságaiddal 😀Toca
Tévedés, Wyatt a többiek faszságát emlegeti -szó szerint idézve. Csak ha nem a Patriots szerepel a mondatban, akkor hirtelen nyilvánvalóvá válik, hogy faszság. (Mindjárt van tengernyi megfontolandó körülmény.)

DoM, amikor először olvastam, nem akartam elhinni. Most már lehozta az nfl.com is; csak mondott ilyen okosat ez a két IQ-fighter.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 693 — capitaine du château de Vienne 1487
Merha szó nélkül hagyod, azt hiszi iGaza van.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 106 — Vikings fan
Amikor a csapatodat ezen kritika érte akkor cirka 40 pontal vezettetek. A Broncos még nem nyerte meg akkor a meccset.Bazzani
Ha kb huszadjára hallod ugyanazokat a hülyeségeket egy olyan mérkőzésen, ahol véletlenül passzolni merünk a végén, jön a sok kéretlen provokátor a faszságaival, akkor ugyan miért ne tegyem meg ugyanezt. És még jófej is voltam, mert nem baszom szét a csapattopicot
Csak érdekes, hogy mindig mindenki a Patriotsot találja meg minden fájdalmával, a többi csapatnál meg le sem szarják 😛
(Most azzal a résszel, hogy nem nyerték meg, foglalkozni is felesleges, mert ha így érzed, akkor nem ugyanarról a meccsről beszélünk 😊)Wyatt
Értem szóval ha sok gyökér jön a faszságaival akkor az a megoldás, hogy te is gyökérré válsz és jösz a faszságaiddal 😀
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Még az év hátralévő részében, ha minden lehetséges eseménynél reagálok, akkor talán elérem a tizedét annak a szennynek, ami eddig jött (ebből a szempontból biztos könnyebb a Lions-fanoknak 😛)Wyatt
A legnagyobb poén, hogy most már az is baj, hogy ugyanazt a futójátékot hívta sorozatban a Pats a Dolphins ellen és mindig sikeresek voltak vele. 😂

It was disrespectful to us to run the same play over and over and be successful.

😂 😂
több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
...Wyatt
Kellett Neked ilyen köcsög csapatot választanod 😛

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
A kiemelt rész nem igaz.
Ugyanarról a meccsről beszélünk, két labdabirtoklásnyi volt a különbség az meg nem győzelem lásd Lions-Indy.
Nem mellesleg lassan többször reagálsz már erre a dologra, mint ahányan megjegyezték, hogy miért termeltetek pontot még +40nél is.Bazzani
Még az év hátralévő részében, ha minden lehetséges eseménynél reagálok, akkor talán elérem a tizedét annak a szennynek, ami eddig jött (ebből a szempontból biztos könnyebb a Lions-fanoknak 😛)

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 004 — Axel Foley
A kiemelt rész nem igaz.
Ugyanarról a meccsről beszélünk, két labdabirtoklásnyi volt a különbség az meg nem győzelem lásd Lions-Indy.
Nem mellesleg lassan többször reagálsz már erre a dologra, mint ahányan megjegyezték, hogy miért termeltetek pontot még +40nél is.

több mint 13 éve
(Most azzal a résszel, hogy nem nyerték meg, foglalkozni is felesleges, mert ha így érzed, akkor nem ugyanarról a meccsről beszélünk 😊)

több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Ehhez a passzolunk nem passzolunk kérdéshez: én pl utálom, amikor eldőlt a meccs, és az utolsó 10 perc arról szól, hogy futás-futás-futás(esetleg passz)-punt. Borzasztó színvonaltalan szerintem, ahogy sokszor azzá teszi a cserék pályára lépése is. Miért ne játszhatna a csapat, próbálhatna ki új dolgokat?

több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 004 — Axel Foley
Amikor a csapatodat ezen kritika érte akkor cirka 40 pontal vezettetek. A Broncos még nem nyerte meg akkor a meccset.

több mint 13 éve
Most látom csak az éjjeli meccset, és a szemét pofátlan Manning gusztustalanul passzolt még 4 perccel a meccs vége előtt is, csak azért, hogy meglegyen a 300+, és ezzel a 70. ilyen találkozója – mikor már rég megnyerte az összecsapást a Broncos!
Undorító statisztikavadász, így sokkal kevesebbet ér ez a rekordja is, fúj, monnyon le meg minden

több mint 13 éve
r.baggio New York Giants James Madison Dukes 64 194 — no es importante
nem tudtam hogy hova tegyem, de muszáj megosztanom, hogy ma rendezik az általános iskolai országos focidöntőket (Pop Warner Super Bowl), az alábbi linken lesznek majd róla összefoglalók, a rájátszás többi meccseiről már most is fenn pár 😊

www.youtube.com/user/espnwwos?feature=watch

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 439 — Amerikai sportok rajongója
NFL Road Tested: The Cleveland Browns valaki látta már? Ha igen milyen?Béczkó
Leírás alapján nagyon jól hangzik. belenézek majd, elég érdekes lehet, megismerni ilyen szezonháttereket.
több mint 13 éve
Béczkó 1 264
NFL Road Tested: The Cleveland Browns valaki látta már? Ha igen milyen?
több mint 13 éve
akkor onside kick=nekimennnek a 4.nek?
érdekesbraxa88
én kifejezetten örülnék az onside kickek eltörlésének, szerintem nem is rossz ötlet

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
akkor onside kick=nekimennnek a 4.nek?
érdekes
több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
ezt még nem olvastam, de jól hangzik😊
végre újra előtérbe kerülne az ST, és nem touchbackek lennének folyamatosan a jobb kickerektől

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 151
"Roger Goodellnek az az ötlete támadt újabban, hogy eltörölné a kickoffokat, és helyette a kezdőrúgást elvégző csapat puntolhatna a saját 30 yardos vonaláról 4&15-ös szituációban. A cél ismét az, hogy kevesebb sérülés legyen. Ez az ötletet ezúttal már nem kommentáljuk."

FLAG FOCIIIIII

vicc.
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 059 — Lájkold a zsűrit!
Néhány hónapja felmerült h mit is csinál a Director of Pro Personnel, most a játékosügynök Jack Bechta írt ezzel kapcsolatban egy cikket:  www.nationalfootballpost.com/Who-is-the-Pro-Personnel-Director.html

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Jó kis önpromó, de itt benne van
 www.nemzetisport.hu/nfl/p-manning-es-peterson-orult-versenyfutasa-brees-besokallt-2197617

több mint 13 éve
Sugar611 Atlanta Falcons 1 064
nem tudja valaki, hogy hol tudnám megnézni az aktuális C'mon Man-eket??
a szezon elején még felrakta minden héten valaki a youtube-ra HD minőségben, de aztán őt letiltotta az NFL...
több mint 13 éve
erről Tank Johnsont kellene megkérdezni

sports.espn.go.com/nfl/news/story?id=3075355

---
több mint 13 éve
Szabler 1 360 — Tristero Courier
Ha én az NFL-ben játszanék, én is vennék magamnak fegyvert. Ha Sean Taylorhoz betörtek, akárki máshoz is be tudnak. Tudják, hogy gazdag vagy, nem nehéz kideríteni ki hol lakik, bármelyik éjszaka jöhet egy-két látogató aztán ha azoknál van pisztoly akkor sokra megyek a dobócsillagommal.Höri
Én ezen azért kissé megütköztem.

"Police recovered several legally owned guns from Belcher’s home." (Ezek ugye még azon felül, amivel fejbe lőtte magát.)

Mennyi lehetett az a "several"? 5? 10?
Egy helyen tárolta őket? Vagy minden szobában volt egy szükség esetére?

Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Ha én az NFL-ben játszanék, én is vennék magamnak fegyvert. Ha Sean Taylorhoz betörtek, akárki máshoz is be tudnak. Tudják, hogy gazdag vagy, nem nehéz kideríteni ki hol lakik, bármelyik éjszaka jöhet egy-két látogató aztán ha azoknál van pisztoly akkor sokra megyek a dobócsillagommal.Höri
Kevin Mawae is ezt mondta a játékosok szakszervezetének elnökeként:

I don't own a handgun. I have a hunting rifle. My job is to protect my family. If someone comes into my house? Game's on.

sports.espn.go.com/espnmag/story?id=3710602§ion=magazine
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Ha én az NFL-ben játszanék, én is vennék magamnak fegyvert. Ha Sean Taylorhoz betörtek, akárki máshoz is be tudnak. Tudják, hogy gazdag vagy, nem nehéz kideríteni ki hol lakik, bármelyik éjszaka jöhet egy-két látogató aztán ha azoknál van pisztoly akkor sokra megyek a dobócsillagommal.