NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NFL csevegő

81 feliratkozó

több mint 12 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 436 — Saturday Night Lights
Goodell legújabb ötlete:
 www.nfl.com/news/story/0ap1000000110396/article/roger-goodell-nfl-considering-expanding-playoffsvassadi
Ha az NBA által képviselt irányba akar haladni, ahol a csapatok több mint fele PO-ba jut és az alapszakasz senkit se érdekel, akkor csak hajrá.
Számomra rokonszenvesebb a mostani rendszer, szerintem a kevés rájátszó csapat miatt NFL-PO-ba jutni már önmagában egyfajta rangot jelent. atapapa
Pénzéhes fasság. És még árnyalt voltam.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 252 — #neverpunt
Goodell legújabb ötlete:
 www.nfl.com/news/story/0ap1000000110396/article/roger-goodell-nfl-considering-expanding-playoffsvassadi
Ha az NBA által képviselt irányba akar haladni, ahol a csapatok több mint fele PO-ba jut és az alapszakasz senkit se érdekel, akkor csak hajrá.
Számomra rokonszenvesebb a mostani rendszer, szerintem a kevés rájátszó csapat miatt NFL-PO-ba jutni már önmagában egyfajta rangot jelent.

több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 770
Goodell legújabb ötlete:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/kkkxtuufwgchabpxk73z
Roger Goodell: NFL considering expanding playoffs
NFL Commissioner Roger Goodell spoke about a variety of issues on Wednesday. One stuck out above the rest: Will the NFL really expand the playoffs beyond its current 12-team format?
több mint 12 éve
Szabler 1 360 — Tristero Courier

nem tudom, volt-e róla szó, de ez tetszik.
írt is egy egész jót róla:  deadspin.com/5960968/an-nfl-punter-to-the-hall-of-fame-selection-committee-ray-guy-was-great-at-his-job-youre-notSzobi22
Kapott is érte 5250 dolláros büntetést az NFL-től. "Standard for a first time uniform violation."

Ez egyébként jól rímel korábbi közéleti állásfoglalására. Vote Gay and Guy!

Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 12 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 436 — Saturday Night Lights
NFL India:  www.nytimes.com/2012/12/05/sports/football/pro-football-makes-a-play-for-india.html?ref=vikasbajaj&_r=0

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 710
 3.bp.blogspot.com/-QOUtzUVWLrc/UMYO9_jXRII/AAAAAAAAMC4/dWQTTDnT3vc/s1600/VoteRayGuy.jpg
írt is egy egész jót róla:  deadspin.com/5960968/an-nfl-punter-to-the-hall-of-fame-selection-committee-ray-guy-was-great-at-his-job-youre-notSzobi22
Ideje lenne már bekerülnie.
Évek óta a finalisták közt van, de mindig vannak nagyobb nevek...
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok

írt is egy egész jót róla:  deadspin.com/5960968/an-nfl-punter-to-the-hall-of-fame-selection-committee-ray-guy-was-great-at-his-job-youre-not

több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 106 — Vikings fan
Amióta nincs Tibi már mindenkire mindenféle jelzőket aggatnak, addig mindenkinek megvolt az állandó jelzője 😊gabokocka
Konklúzió Tibit vissza!! 😊
több mint 13 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 503 — Keep pounding
Amióta nincs Tibi már mindenkire mindenféle jelzőket aggatnak, addig mindenkinek megvolt az állandó jelzője 😊

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 13 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Összefoglalom akkor az elmúlt pár oldal tanulságát:

mindenki köcsög.Höri
mindenképpen ki kell találjunk vmit, amíg a télen zárva tart az óvoda.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 299 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

mindenki köcsög.Höri
Már nem csak Rivers az? Akkor lassan le kell védetnie ezt a jelzőt.
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

mindenki köcsög.

több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Tudom hogy nehez felfogni hogy sokan utaljak a Patset de lassan szerintem megerthetned.
Es ha ezt a kiindulopontot megerted ok-okozati kovetkeztetesekkel eljuthatsz oda hogy az emberek nem álszentek csak utaljak a Patset /Bradyt/ BB / oreg elnok foszert akinek nem jut eszembe a neve /stb

Ui.: nekem a pontgyartassal es Patsel sincs kulonosebb bajom max a szurkolokkal 😀Toca
Nekem aztán nem nehéz, én sem bírom a Barcát, meg főleg azt a kis argentin kölköt, de nem azért mert nem jók, csak túl sok a hype, már majdnem annyi, mint itt PM-nél 😛
Nem is érdekel, ha utálják, sőt, addig jó, mert addig még mindig kurva jó a csapat, és másoknak csak a pocskondiázás marad (mondjuk nem rémlik, hogy bárkit/bármit állandó jelleggel baszogatnám csak azért, mert nem kedvelem, de mások vagyunk)
De a nevetséges hülyeségek nélkül is meglenne szerintem mindenki, ha pedig ennek a kicsavarását nem érti az átlag egyorrú, a másik irányból nézve már nem tartja olyan rettenetesen mókásnak, az már annak a baja, aki fennakad rajta

több mint 13 éve
Szerencsétlen Seahawks-topic is tele van fikázva, miután szoros meccsen legyőzték a csoportriválist 😕(((((((

Mondjuk a Seattle legalább nem ment neki 4. kísérletnek nagy előnynélWyatt
Öcsém nincs nektek sajat topicotok ahol tele lehet sirni a szegyen peccet bantottak temaval a topicot?

Mondjuk teljesen jogos mi a faszt kepzel Wilson hogy 148 yardot dobott meg Flynn is 68-at , így megalazni a Cardsot...Toca
Milyen érdekes, hogy a beírásomig (azóta nem néztem) még véletlenül sem született semmi olyan jellegű, mint a Pats topicban van egy ilyennél
Továbbá mindenkinek aki marhára unja, nem kötelező elolvasni, reagálni meg pláne nem, bár ezt valószínűleg úgysem állja meg senki, ha már egyszer normálisan azt sem bírja elviselni senki, ha többször ugyanúgy futni merészel a csapat 😀 😀
Vicc ez az egész álszent hozzáállás az emberek részérőlWyatt
Tudom hogy nehez felfogni hogy sokan utaljak a Patset de lassan szerintem megerthetned.
Es ha ezt a kiindulopontot megerted ok-okozati kovetkeztetesekkel eljuthatsz oda hogy az emberek nem álszentek csak utaljak a Patset /Bradyt/ BB / oreg elnok foszert akinek nem jut eszembe a neve /stb

Ui.: nekem a pontgyartassal es Patsel sincs kulonosebb bajom max a szurkolokkal 😀
több mint 13 éve
Szerencsétlen Seahawks-topic is tele van fikázva, miután szoros meccsen legyőzték a csoportriválist 😕(((((((

Látom mély nyomot hagyott benned ez a dolog. Kicsit sok lesz már.

Teljes cseresor játszott a meccs második felében, és szinte végig futás volt. Arról meg, h PP elejti a puntot 2x meg hasonlók, nem nagyon a Hawks tehet.Duff
Ha kicsit értenéd, miről szól az egész, nyilván nem vennéd magadra, mert én aztán tacsak leszarom, hányezer pontot csinál egy csapat a másik ellen
Ha nem tudja megakadályozni, pont úgy járt

több mint 13 éve

Öcsém nincs nektek sajat topicotok ahol tele lehet sirni a szegyen peccet bantottak temaval a topicot?

Mondjuk teljesen jogos mi a faszt kepzel Wilson hogy 148 yardot dobott meg Flynn is 68-at , így megalazni a Cardsot...Toca
Milyen érdekes, hogy a beírásomig (azóta nem néztem) még véletlenül sem született semmi olyan jellegű, mint a Pats topicban van egy ilyennél
Továbbá mindenkinek aki marhára unja, nem kötelező elolvasni, reagálni meg pláne nem, bár ezt valószínűleg úgysem állja meg senki, ha már egyszer normálisan azt sem bírja elviselni senki, ha többször ugyanúgy futni merészel a csapat 😀 😀
Vicc ez az egész álszent hozzáállás az emberek részéről

több mint 13 éve

Mondjuk teljesen jogos mi a faszt kepzel Wilson hogy 148 yardot dobott meg Flynn is 68-at , így megalazni a Cardsot...
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 151

őket nem rühelljük annyira mint titeket 😀
több mint 13 éve
EasyGhost New Orleans Saints 1 397 — Saints fan

Unalmasan szar már ez. Patset a többség ugyis utálni fogja, aki nem drukkol nekik mert túl népszerűek itthon, ennyi. Törődj bele.
több mint 13 éve
Medvepapa Seattle Seahawks Washington Huskies 3 426 — Anthony Richardson fan
Itt a lényeg szvsz: arról, hogy nincs mercy rule, sem a látványosan jobb, sem a látványosan rosszabb csapat nem tehet, ergo annyit tudnak csinálni, hogy tisztességgel lejátszák a meccset. Az pedig nem tisztességtelen, hogy az épp támadó és előnyben lévő csapat megpróbál pontot szerezni, mivel ez a dolguk...nem is értem az efféle felháborodást...

Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 034 — #NoStress

Teljes cseresor játszott a meccs második felében, és szinte végig futás volt. Arról meg, h PP elejti a puntot 2x meg hasonlók, nem nagyon a Hawks tehet.Duff
Na de mit ejtegeti a puntot?
Mi a célja vele?
Térdelnének 4et, 4et felváltva, egyszer csak végetér a meccs.
Puntolgatni 30-40 pontos hátrányban, ugyan miért?
És nem csak puntolgattak, védekeztek is.
És a Pats ellen is a galád Colts. Direkt védekeztek. Teljesen ok és értelem nélkül. Mi ez? Provokáció?
Tényleg, miért nincs mercy rule az NFL-ben?
Vagy egy ilyen meccsen minek kijönni a 2. félidőre?
Mindkét GM aláírja a félidei eredményt szorozva kettővel, oszt jónapot. Nincsenek sérülések, lehet készülni a következő meccsre, hamarabb otthon van a családdal mindenki, a tévékben nem kell a reklámokról visszakapcsolni a meccsekre, ami csak megtöri a hangulatot úgyis, és még sorolhatnám.

több mint 13 éve
Duff Seattle Seahawks 3 368

Teljes cseresor játszott a meccs második felében, és szinte végig futás volt. Arról meg, h PP elejti a puntot 2x meg hasonlók, nem nagyon a Hawks tehet.
több mint 13 éve

Mondjuk a Seattle legalább nem ment neki 4. kísérletnek nagy előnynél

több mint 13 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 437 — Believelander
Rosterek, ki-hogyan-mikor került egy csapathoz.

www.profootballrosters.com/2012/12/06/2012-how-assembled-charts/

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 034 — #NoStress
Valamint ha valaki jön a faszságaival, és komolyan is gondolja, na az a faszság maga, ha meg más ugyanezen faszságokat tükörként tartja, az az irónia.

Egyébként én nem hiszem ez egyfajta Pats-utálat lenne, vagy direkt nekünk szólna.
Egyszerűen kevés csapat játsza az alapszakaszban olyan magas szinten a támadójátékot, mint a Patriots, és még kevesebb olyan ponterős alapszakaszirányító van, mint Brady.
Hogy úgy mondjam, a gourmandság/gourmetság problematikája nem igazán közegazonos Etiópiában.