NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Khant Dallasban egyhangúlag megszavazták a tulajdonosok, mint új Jaguars tulajdonos. Megvan az első kisebbségi származású NFL owner. Január 4től lesz ővé a franchise hivatalosan. Yes we Khan!
több mint 12 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
ő is lelkes?

őt nem figyeltem megJanek
Ő az a néző akinek ha a nevében írsz emailt, akkor visszaküldi a sporttv, hogy nem elég jó 😀 Én legalábbis jártam így. 😛
több mint 12 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
poén lenne azért ha kapnának vagy 100sms-t emailt ezzel az aláírással 😊Janek
legyen összefogás

több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 983 — Apu ökölbeszorított keze
poén lenne azért ha kapnának vagy 100sms-t emailt ezzel az aláírással 😊

több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
ő is lelkes?

őt nem figyeltem megJanek
Ő a Sport TV sms/email HoF egyetlen tagja.
több mint 12 éve
ő is lelkes?

őt nem figyeltem meg

több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Csakis Teddy Győrből játszik

több mint 12 éve
Következő sport tv-s közvetítésre kéne egy átfogó sms email hadjárat "Gergő kispestről" fedőnéven 😊

Ki van benne?

több mint 12 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
15. hét alatt az alábbi csapatok biztosíthatják (elvileg) a rájátszás helyüket a már bejutó 3 csapat mellé (Packers, 49ers, Texans eddig a biztos csoportgyőztes):Deny
A Saints PO-szereplése is biztos, a wild card már nekik is megvan.vassadi
Jogos, javítom is.
több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
15. hét alatt az alábbi csapatok biztosíthatják (elvileg) a rájátszás helyüket a már bejutó 3 csapat mellé (Packers, 49ers, Texans eddig a biztos csoportgyőztes):Deny
A Saints PO-szereplése is biztos, a wild card már nekik is megvan.
több mint 12 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
15. hét alatt az alábbi csapatok biztosíthatják (elvileg) a rájátszás helyüket a már bejutó 4 csapat mellé (Packers, 49ers, Texans eddig a biztos csoportgyőztes, Saints legalább wild card helyezett):
Patriots: nyernek a Broncos ellen, AFC East győztesek
döntetlent játszanak és a Jets (vs Eagles) nem nyer, AFC East győztesek
Jets kikap, AFC East győztesek
döntetlent játszanak és a Benglas (vs Rams), Raiders (vs Lions), Titans (vs Colts) hármas nem nyer
Ravens: nem vesztenek a Chargers ellen
Jets kikap és a Raiders nem nyer
Jets kikap és a Titans nem nyer
Titans és a Raiders nem nyer
Steelers: nem vesztenek a 49ers ellen
Titans és a Raiders nem nyer
Broncos kikap
Jets kikap
Saints: nyernek a Vikings ellen és a Falcons nem nyer a Jaguars ellen, NFC South győztesek
döntetlent játszanak és a Falcons kikap, NFC South győztesek
Packers: nem vesztenek a Chiefs ellen, NFC győztesek
49ers nem nyer, NFC győztesek

Az alábbi csapatok pedig már biztosan nem juthatnak rájátszásba: Redskins, Panthers, Vikings, Rams, Buccaneers, Colts, Jaguars, Dolphins, Browns, Bills
több mint 12 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
McDaniels mennyivel jobb edző lenne, ha nem akarna zseniális lenni..

több mint 12 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
http://www.youtube.com/watch?v=DksSPZTZES0
Teljesen jogos hit volt.tenorx
Seymour minden évben playen kívül szándékosan megüt vkit, amiért kizárják az adott meccsen, amiért kap kb 20 ezres büntit, míg egy football hit 1 meccses eltiltás!? Mindezt úgy, hogy idén egyetlen illegal hitje sem volt. Röhej... Nem kérdés, melyik az igazi féregség. És az sem, hogy kettős mérce van.Soldados
valahol kompenzálni kell azt a sok segítséget amit kaptok. máskülönben addig jár a korsó a kútra tipikus esete.
függetlenül attól, hogy ez egy nevetséges story, full szabályos hit volt sztem.gabtsi
Szokásos urban legend ez a sok segítséget kapunk. Egyáltalán nem jellemző, de ha volt is (pl a Bengals ellen a block in the back elmaradása), nem azon múlott a meccs.

Mellesleg ugyanúgy tudnék arra is példákat, amikor ellenünk vannak rettenetes callok (pl Ravens ellen). De ott is azt mondtam, hogy bár belenyúltak a meccsbe a sporik, ha elég jók lettünk volna, nyerünk, pedig durva hazai pályát kapott a Ravens a Heinz Fielden, de nem ezen múlott, nem voltunk elég jók.

Viszont ez az eltiltás röhej, egyértelmű kettős mérce. Főleg egy olyan hitnél, ami sokak szerint (pl Prime Time) még csak szabálytalan sem volt.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt

több mint 12 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Mivel a Steelers topikba nem járok trollkodni, így itt fejezem ki az együttérzésemet a Browns szurkolókkal, ez az 1meccses eltiltás viszont vicc, a focitól kellene eltiltani azt a gyökeret. Szeretem a kemény focit, viszont nem a szándékos szabálytalanság-sérülést okozó focit. Még ha ez lenne neki az első eset, de nem. 😐MarioAna
Seymour minden évben playen kívül szándékosan megüt vkit, amiért kizárják az adott meccsen, amiért kap kb 20 ezres büntit, míg egy football hit 1 meccses eltiltás!? Mindezt úgy, hogy idén egyetlen illegal hitje sem volt. Röhej... Nem kérdés, melyik az igazi féregség. És az sem, hogy kettős mérce van.Soldados
valahol kompenzálni kell azt a sok segítséget amit kaptok. máskülönben addig jár a korsó a kútra tipikus esete.
függetlenül attól, hogy ez egy nevetséges story, full szabályos hit volt sztem.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Mivel a Steelers topikba nem járok trollkodni, így itt fejezem ki az együttérzésemet a Browns szurkolókkal, ez az 1meccses eltiltás viszont vicc, a focitól kellene eltiltani azt a gyökeret. Szeretem a kemény focit, viszont nem a szándékos szabálytalanság-sérülést okozó focit. Még ha ez lenne neki az első eset, de nem. 😐MarioAna
Seymour minden évben playen kívül szándékosan megüt vkit, amiért kizárják az adott meccsen, amiért kap kb 20 ezres büntit, míg egy football hit 1 meccses eltiltás!? Mindezt úgy, hogy idén egyetlen illegal hitje sem volt. Röhej... Nem kérdés, melyik az igazi féregség. És az sem, hogy kettős mérce van.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Teljesen jogos hit volt.
több mint 12 éve
picidzé Chicago Bears 532
Egyébként sztem inkább manapság csak retrollkodnak az ő trollkodására 😊

fetomy
Ez egy remek 21. századi nyelvtörő raccsoló kisgyerekeknek.

Torkos troll ha trollkodik attól a még troll a troll, nem leszel te jobb attól (attroll, hmm), ha cserébe retrollkodol.

Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Rodgers jó úton van ahhoz, hogy minden meccsén 100 feletti Qb rating-et hozzon össze. respektZsoca
Most csak 99.9 😀 De amúgy tényleg félelmetes, kíváncsi vagyok mikor szakad meg ez a jó formaWyatt
Hát benne van, hogy most. Kösz a jinxet Zsoca.

Na tessék, már Flynn van fenn. Ennyit a sorozatról. Ezzel még a fantasym is eldőlt. 😕szaba
ráadásul romló tendenciát mutat, kezdhetünk izgulni

több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
Rodgers jó úton van ahhoz, hogy minden meccsén 100 feletti Qb rating-et hozzon össze. respektZsoca
Most csak 99.9 😀 De amúgy tényleg félelmetes, kíváncsi vagyok mikor szakad meg ez a jó formaWyatt
Hát benne van, hogy most. Kösz a jinxet Zsoca.

Na tessék, már Flynn van fenn. Ennyit a sorozatról. Ezzel még a fantasym is eldőlt. 😕
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Most csak 99.9 😀 De amúgy tényleg félelmetes, kíváncsi vagyok mikor szakad meg ez a jó forma

több mint 12 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
Rodgers jó úton van ahhoz, hogy minden meccsén 100 feletti Qb rating-et hozzon össze. respekt

több mint 12 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 437 — no es importante
TYT-re fel is került már az ESPN-en tegnap éjszaka debütált új dokufilm, a The Marinovich Project
erősen ajánlott

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
akkor tartania kell Maystől,Olshanskytól és a többi fajtabélitől 😛Joci
no meg tőled!fetomy
Jew-ci. 😀 Amúgy meg nem értem azokat, akik még mindig képesek beleesni a sobri által állított provokációs csapdákba. 😛szaba
Egyébként sztem inkább manapság csak retrollkodnak az ő trollkodására 😊

gyurczi: nem sok különbség van 😊
több mint 12 éve
gyurczi New York Giants 2 483 — Giants fan
Az oldal támogatja a trollkodást.
Rájöhetnél már.Bazzani
Ez azért túlzás. Inkább úgy mondanám, mint mindenhova, ide is beférkőztek...

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!