NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 12 éve
De TP kivétel. Ő eltudott adni bármit fogyaszthatóan. 😛szabaÉn is imádom,ha ő van.
több mint 12 éve
Vitrayn én konkrétan többször bealudtam. Crazy Jenőt (RIP) kedveltem, mert érdekesen közvetített.
több mint 12 éve
szaba
10 553
De TP kivétel. Ő eltudott adni bármit fogyaszthatóan. 😛
több mint 12 éve
Olivér téma:A tárgyi tévedés tagadhatatlan hiba, bárki követi is el.
De Vitray (igaz, ő nem szakkomm. volt, hanem kommentátor) attól rossz szakember volt, hogy tévesztett jópárszor?
Vagy Knézy?
Azt kell megérteni, hogy a szakkommentátor funkciója szakmailag teljesen más, mint a kommentátoré.
A kommentátor feladata a közvetítés végigbeszélésén, irányításán kívül moderálni, instruálni, keretek közé szorítani egy esetlegesen csapongó, összeszedetlen, szófosásos szakit.
És a szaki feladata, hogy tele legyen infóval, sztorival, érdekességgel, amitől színesebb a közvetítés.
Gumbó valóban alkalmatlan volt a feladatra, igazi 0/10 pontos teljesítmény, de Olivér nem hiszem rosszabb lenne 6-7/10-nél.
Azt én nem tapasztaltam, hogy valakit fikázott volna. max azt, hogy tájékozatlan az illető tekintetében, és a legtöbb állásfoglalása elnagyolt, kommersz, túl általános.
Egyébként ott van érdekes kontrasztnak Török Péter és korai NBA-s szakisága.
Én szerettem hallgatni, az irgalmnatlan mennyiségű adatot, de mivel semmi érdemi hátterem nem volt az NBA-hez, teljesen fölöslegesen szakmázott számomra, hogy ki hol menynit átlagolt, festékből, 7 éve, ha xy az irányító, és ha nem, stb.
több mint 12 éve
Olivér dolgozik ezen is! 😊 Btw csak azt jeleztem, hogy szerintem sokkal közelebb van színvonalban Gumbóhoz, mint a többiekhez.Kimagaslóan a leggyengébb szakkomentátor a négyesből. Gumbóval versenyezne (versenyzett is!) az utolsó helyért.tomi-tomiGumbot nehéz lett volna ebben megverni mert ő még irritáló és nagyképű is hozzá.Delonso_
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Gumbot nehéz lett volna ebben megverni mert ő még irritáló és nagyképű is hozzá.Delonso_ezekben Olivér is egyre jobb
több mint 12 éve
Utánanéztem, hogy ki ez és azon röhögtem h egy ilyen ribanc pont arra várna, amíg Tebow engedélyezi magának a szexet. 😂 Már ha igazak, amiket Tebowról mondanak.http://sportszelep.nso.hu/sportszelep/a-szuz-csodairanyito-miatt-szakitott-volna-a-szepseges-sibajnokno-2109313Óriási kamu. Mint ahogy Lucy Pinder is.szaba
Egy kis pletyi a reggelihez...😊Blitzburgh
több mint 12 éve
szaba
10 553
http://sportszelep.nso.hu/sportszelep/a-szuz-csodairanyito-miatt-szakitott-volna-a-szepseges-sibajnokno-2109313Óriási kamu. Mint ahogy Lucy Pinder is.
Egy kis pletyi a reggelihez...😊Blitzburgh
több mint 12 éve
Gumbot nehéz lett volna ebben megverni mert ő még irritáló és nagyképű is hozzá.Olivér szakmai szemmel nézve igazán rossz!Egy nagy +1Meg kell védjem Olivért, ő nem rossz szakkomm.
Egon bá
Persze szakmai szemmel.
Szubjektív szurkolóként bármi lehet, de tévés szemmel nézve egyáltalán nem rossz.
Ugyanis:
Összeszedetten, érthetően, jól artikuláltan beszél.
Kerek egész mondatokban fogalmazza meg a gondolatait.
Általánosan tájékozott (a mainstream témákat illetően).
(Itt jegyzem meg, hogy nem szabad elfelejteni, hogy a közvetítésnek nem mi vagyunk a célcsoportja, mi akik azt is tudjuk, hogy egy sophomore WR egy nem bowlozó egyetemről hány láb magas, melyik középsuliból jött, és hány elkapása van.
A közvetítést nézők nagy részének még a PO/WC rendszer se alapinfó, új hír, hogy Favre nem igazol idén már sehova, vagy az, hogy Tebow nem rookie.
Nos számukra Olivér az alultájékozottságával - a nem mainstream témákat illetően - tökéletes infóforrás.)
Nem elfogult annyira, hogy zavaró legyen, igyekszik jó hangulatot teremteni, és mindemellett élvezi a közvetítéseket.
Itt jegyzem meg, hogy bár Gyula és Márk nagyságrendekkel többet tud a fociról, mégis, a közvetítéseiken nem érződik az, hogy élvezik a szitut. Ledarálják a mondanivalójukat (sokszor bizony eléggé szűk hangterjedelemben), de nem alakul ki Ricsivel igazi interakció, párbeszéd a közvetítések során.
Nagyjából ennyi lett volna, amit Olivér védelmében fontosnak tartottam elmondani, ettől függetlenül persze vanank hibái is, nem is sorolom, de tévés szemmel nem rossz amit csinál.Sobri Jóska
Szétveri a közvetítés dinamikáját - nála rendszeresen és jelentősen fordul elő, hogy a gondolatot nem zárja le az új play előtt 3-5 másodperccel. Sőt, gyakran egy dolgot két-három play-en keresztül beszél át. Közben a közvetítés elmarad. Éjszakai meccseken még jellemzőbb, Ricsi kevésbé figyel oda a saját feladatára.
Felkészületlen. Alapvető dolgokat nem tud a közvetített csapatokkal kapcsolatban. Ezt próbálja pótolni a mainstream témák futtatásával. Mint "tökéletes infoforrásnak" még nagyobb a felelőssége, hiszen az átlagos (tudatlan) NFL nézőt félretájékoztatja, hamis adatokkal tömi.
Elfogultsága negatív hozzáállással párosul. Nem a jót akarja meglátni, a rosszat emeli ki. Ez újabb "hibákat" szül: például (nagyon bennem ragadt) Brady statisztikája kapcsán (idegenben nagyon jó az NFC csapatok ellen, 15-3-ra emlékszem) a megjegyzése: "semleges pályán gyenge". Ami nekem Pats szurkolóként (is) baromság, mert hogy 3-1.
Az pedig, hogy élvezi... az erőszaktevő is élvezi. Nekem viszont kínszenvedés. Kimagaslóan a leggyengébb szakkomentátor a négyesből. Gumbóval versenyezne (versenyzett is!) az utolsó helyért.tomi-tomi
több mint 12 éve
http://sportszelep.nso.hu/sportszelep/a-szuz-csodairanyito-miatt-szakitott-volna-a-szepseges-sibajnokno-2109313Egy kis pletyi a reggelihez...😊
több mint 12 éve
Olivér szakmai szemmel nézve igazán rossz!Egy nagy +1Meg kell védjem Olivért, ő nem rossz szakkomm.
"Szakértők" közé meg oda lehetne rakni Olivért, hétről-hétre kritikán aluli, sőt irritáló már, amit művel. A hajnali Jax meccsből egy negyedet néztem csak, de csak addig volt legalább 10-15 akkora ordas faszsága, hogy az már nekem fájt.Egon bá
Tutira top1 lenne.Stez
Persze szakmai szemmel.
Szubjektív szurkolóként bármi lehet, de tévés szemmel nézve egyáltalán nem rossz.
Ugyanis:
(Itt jegyzem meg, hogy nem szabad elfelejteni, hogy a közvetítésnek nem mi vagyunk a célcsoportja, mi akik azt is tudjuk, hogy egy sophomore WR egy nem bowlozó egyetemről hány láb magas, melyik középsuliból jött, és hány elkapása van.
A közvetítést nézők nagy részének még a PO/WC rendszer se alapinfó, új hír, hogy Favre nem igazol idén már sehova, vagy az, hogy Tebow nem rookie.
Nos számukra Olivér az alultájékozottságával - a nem mainstream témákat illetően - tökéletes infóforrás.)
Nem elfogult annyira, hogy zavaró legyen, igyekszik jó hangulatot teremteni, és mindemellett élvezi a közvetítéseket.
Itt jegyzem meg, hogy bár Gyula és Márk nagyságrendekkel többet tud a fociról, mégis, a közvetítéseiken nem érződik az, hogy élvezik a szitut. Ledarálják a mondanivalójukat (sokszor bizony eléggé szűk hangterjedelemben), de nem alakul ki Ricsivel igazi interakció, párbeszéd a közvetítések során.
Nagyjából ennyi lett volna, amit Olivér védelmében fontosnak tartottam elmondani, ettől függetlenül persze vanank hibái is, nem is sorolom, de tévés szemmel nem rossz amit csinál.Sobri Jóska
Szétveri a közvetítés dinamikáját - nála rendszeresen és jelentősen fordul elő, hogy a gondolatot nem zárja le az új play előtt 3-5 másodperccel. Sőt, gyakran egy dolgot két-három play-en keresztül beszél át. Közben a közvetítés elmarad. Éjszakai meccseken még jellemzőbb, Ricsi kevésbé figyel oda a saját feladatára.
Felkészületlen. Alapvető dolgokat nem tud a közvetített csapatokkal kapcsolatban. Ezt próbálja pótolni a mainstream témák futtatásával. Mint "tökéletes infoforrásnak" még nagyobb a felelőssége, hiszen az átlagos (tudatlan) NFL nézőt félretájékoztatja, hamis adatokkal tömi.
Elfogultsága negatív hozzáállással párosul. Nem a jót akarja meglátni, a rosszat emeli ki. Ez újabb "hibákat" szül: például (nagyon bennem ragadt) Brady statisztikája kapcsán (idegenben nagyon jó az NFC csapatok ellen, 15-3-ra emlékszem) a megjegyzése: "semleges pályán gyenge". Ami nekem Pats szurkolóként (is) baromság, mert hogy 3-1.
Az pedig, hogy élvezi... az erőszaktevő is élvezi. Nekem viszont kínszenvedés. Kimagaslóan a leggyengébb szakkomentátor a négyesből. Gumbóval versenyezne (versenyzett is!) az utolsó helyért.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Ez egy dolog- de ő elvileg szakértő, márpedig ma hajnalban (is) akkora ordas szakmai baromságai voltak, hogy jobban voltam rá kiakadva, mint az drága csapatom mai harmatgyenge produktumára. És a másik(ami szintén meg lett említve), nagyon sokszor érződik rajta, hogy lenézően beszél játékosokról, csapatokról(főleg azokról, akiket nem nagyon ismer 😊 ).Egy nagy +1Meg kell védjem Olivért, ő nem rossz szakkomm.
"Szakértők" közé meg oda lehetne rakni Olivért, hétről-hétre kritikán aluli, sőt irritáló már, amit művel. A hajnali Jax meccsből egy negyedet néztem csak, de csak addig volt legalább 10-15 akkora ordas faszsága, hogy az már nekem fájt.Egon bá
Tutira top1 lenne.Stez
Persze szakmai szemmel.
Ugyanis:
Az Urlacher dolgot most konkrétan nem vágom. Azt tudom, hogy MJD anno savazta Cutlert a playoff során a sérülése miatt, de arról nincs infóm, hogy közülünk bárki Urlacherbe kötött volna(vagy most nem jut eszembe). Hacsak nem ő rágott be Mojora a Cutler téma miatt.Viszont én a Jax playák helyében elkezdenék tojni Urlachertől, mert a végén még őket is pofán bassza, mint ahogy azt Bensonnal tetteStezErről a sztoriról lemaradtam. Hogy volt ez?picidzé
Jövőre egyébként lesz Jags-Bears 😊
több mint 12 éve
Egy nagy +1Meg kell védjem Olivért, ő nem rossz szakkomm.
Tutira top1 lenne.Stez
Persze szakmai szemmel.
Ugyanis:
Nagyjából ennyi lett volna, amit Olivér védelmében fontosnak tartottam elmondani, ettől függetlenül persze vanank hibái is, nem is sorolom, de tévés szemmel nem rossz amit csinál.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
http://cincinnati.com/blogs/bengals/2011/12/15/report-ex-bengal-odom-arrested-on-drug-charges/Szerencsétlen...
Wyatt: T.O. tényleg kapott szerződést vagy csak irónia volt? Én hülye már mindenhol megnéztem 😀
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Egy Super Bowlon egyszerre jelen lévő Gumbó+Olivér kombónál jobb nem kell
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Egy nagy +1"Szakértők" közé meg oda lehetne rakni Olivért, hétről-hétre kritikán aluli, sőt irritáló már, amit művel. A hajnali Jax meccsből egy negyedet néztem csak, de csak addig volt legalább 10-15 akkora ordas faszsága, hogy az már nekem fájt.
Tutira top1 lenne.Stez
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Akartam már kérdezni, hogy mi vesz egy embert arra, hogy németül fészezzen, csak TO szerződése miatt elfelejtettem
több mint 12 éve
picidzé
532
Viszont én a Jax playák helyében elkezdenék tojni Urlachertől, mert a végén még őket is pofán bassza, mint ahogy azt Bensonnal tetteStezErről a sztoriról lemaradtam. Hogy volt ez?
Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
Viszont én a Jax playák helyében elkezdenék tojni Urlachertől, mert a végén még őket is pofán bassza, mint ahogy azt Bensonnal tette.Hú mi lesz még itt, Olivért nagyon megfogta a lockout, idén toronymagasan a legszánalmasabb, ami azért nagy teljesítmény így az előző évei után. 😀
több mint 12 éve
"Szakértők" közé meg oda lehetne rakni Olivért, hétről-hétre kritikán aluli, sőt irritáló már, amit művel. A hajnali Jax meccsből egy negyedet néztem csak, de csak addig volt legalább 10-15 akkora ordas faszsága, hogy az már nekem fájt.nem tudtam, hova írjam. minden egyes sacknél Gabbertet baszogatta, szerintem egyszer sem hangzott el, hogy átjáróház az OL. arról ne is beszéljünk, hogy rendszeresen lenézően beszél a játékosokról
Tutira top1 lenne.Stez
több mint 12 éve
"Szakértők" közé meg oda lehetne rakni Olivért, hétről-hétre kritikán aluli, sőt irritáló már, amit művel. A hajnali Jax meccsből egy negyedet néztem csak, de csak addig volt legalább 10-15 akkora ordas faszsága, hogy az már nekem fájt.Tutira top1 lenne.
több mint 12 éve
a legrosszabb kommentátorok a játékosok szavazatai alapján 😊http://sportsillustrated.cnn.com/multimedia/photo_gallery/1112/nfl.players.poll.worst.commentator/content.1.html
több mint 12 éve
Khant Dallasban egyhangúlag megszavazták a tulajdonosok, mint új Jaguars tulajdonos. Megvan az első kisebbségi származású NFL owner. Január 4től lesz ővé a franchise hivatalosan. Yes we Khan!iktriadAz "Öld meg Rómeót"-ban (2000-es film) az oaklandi feka maffia feje akarja megvenni a Raiderst.