NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 12 éve
De ha lesz még egy csapat 9-7-tel, akivel nem játszott a Lions, akkor mindegy a Cowboys elleni eredmény. Hármas holtversenynél csak akkor számít az egymás elleni, ha valamelyik csapat verte a másik kettőt.Ugyanezt számoltam én is.Segítsetek már!szerintem sehogy.
Hogy kerülhet a Dallas és a Giants együtt a Lions elé?Bazzani
a Giants nyer kettőt, (egyiket a Dallas ellen) 9-7
a Dallas a másik meccsét megnyeri, 9-7
Lions kikap kétszer, 9-7
így akkor a Giants nyeri a csoportot, a Dallas lenne WC, de mivel leverte a Lions, így övék a tie-breaker.Höri
Mégis mindenhol beleveszik őket a számításba.
Ehh.
Úgyis a Seattle miatt szopunk. 😉Bazzani
több mint 12 éve
Ugyanezt számoltam én is.Segítsetek már!szerintem sehogy.
Lions kikap kétszer, 9-7
így akkor a Giants nyeri a csoportot, a Dallas lenne WC, de mivel leverte a Lions, így övék a tie-breaker.Höri
Mégis mindenhol beleveszik őket a számításba.
Ehh.
Úgyis a Seattle miatt szopunk. 😉
több mint 12 éve
Segítsetek már!szerintem sehogy.
Lions kikap kétszer, 9-7
így akkor a Giants nyeri a csoportot, a Dallas lenne WC, de mivel leverte a Lions, így övék a tie-breaker.
több mint 12 éve
Most minden viccet félretéva hiába nyomom bárhogy az eredményeket,ketten együtt nem kerülhetnek elénk.Így:Lions: nem kapnak ki; akkor biztosan rájátszásban vannakSegítsetek már!
nem nyer a Cowboys és nem nyer a Bears és nem nyer a Cardinals és nem nyer a Seahawks; akkor biztosan rájátszásban vannak
nem nyer a Giants és nem nyer a Bears és nem nyer a Cardinals és nem nyer a Seahawks; akkor biztosan rájátszásban vannak
nem nyer a Bears és nem nyer a Cardinals és nem nyer a Seahawks és a Falcons nem kap ki; akkor biztosan rájátszásban vannak
Deny
Dallas+Giants>Lions
Egyébként ezt nyomogassad, hátha kidobja a három oroszlánt:
http://espn.go.com/nfl/playoffs/machineulpianus
1.Ha a Dallas nyer 2-t és a NY egyet,akkor a NY 8-8,tehát előttük vagyunk.
2.Ha a NY nyer kettőt és a Dallas nyer 1et,akkor a NY nyeri a csoportot és a Dallas 9-7,de ellenük jobb az egymás ellenink.
több mint 12 éve
Így:Lions: nem kapnak ki; akkor biztosan rájátszásban vannakSegítsetek már!
nem nyer a Cowboys és nem nyer a Bears és nem nyer a Cardinals és nem nyer a Seahawks; akkor biztosan rájátszásban vannak
nem nyer a Giants és nem nyer a Bears és nem nyer a Cardinals és nem nyer a Seahawks; akkor biztosan rájátszásban vannak
nem nyer a Bears és nem nyer a Cardinals és nem nyer a Seahawks és a Falcons nem kap ki; akkor biztosan rájátszásban vannak
Deny
Dallas+Giants>Lions
Egyébként ezt nyomogassad, hátha kidobja a három oroszlánt:
http://espn.go.com/nfl/playoffs/machine
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Lions: nem kapnak ki; akkor biztosan rájátszásban vannakSegítsetek már!
Deny
Hogy kerülhet a Dallas és a Giants együtt a Lions elé?
több mint 12 éve
The NFL’s Widest Neckshiányolom Bunkley-t
http://www.slate.com/slideshows/sports/the-nfls-widest-necks.html#slide_1Szabler
több mint 12 éve
The NFL’s Widest Neckshttp://www.slate.com/slideshows/sports/the-nfls-widest-necks.html#slide_1
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 12 éve
Múlt héthez hasonlóan egy kis rájátszás összegzést megpróbálok összedobni, de mivel az egész liga egy nagy összevisszaság, mint a fenti kép is mutatja, könnyen lehet benne hiba.Ami eddig biztos: Patriots nyerte az AFC Eastet, a Texans az AFC Southot, a Ravens és Steelers pedig biztosan legalább wild card helyet el fogja érni. A 49ers biztos nyerte NFC Westet, a Packers az NFC Northot és biztosan pihennek WC körben, míg a Saints biztosan rájátszás résztvevő már.
De nézzük csapatonként a 16. heti dolgokat:
Patriots: nyernek (vs Dolphins) és a Texans kikap (vs Colts) és a Ravens (vs Browns) kikap és a Steelers (vs Rams) kikap; akkor AFC győztesek lesznek
nyernek és a Texans nem nyer; akkor WC körben pihenhetnek
nyernek és a Ravens nem nyer és a Steelers nem nyer; akkor WC körben pihenhetnek
döntetlent játszanak és a Texans kikap; akkor a WC körben pihenhetnek
döntetlent játszanak és a Ravens kikap és a Steelers kikap; akkor a WC körben pihenhetnek
Ravens: nyernek és a Steelers kikap; akkor AFC North győztesek
nyernek és a Steelers kikap és a Texans kikap; akkor WC körben pihenhetnek
Broncos: nyernek (vs Bills) és a Raiders (vs Chiefs) nem nyer; akkor AFC West győztesek
döntetlen játszanak és a Raiders kikap és a Chargers (vs Lions) nem nyer; akkor AFC West győztesek
nyernek és a Jets (vs Giants) kikap és a Bengals (vs Cardinals) kikap és a Titans (vs Jaguars)nem nyer; akkor biztos rájátszásban vannak
Saints: nem kapnak ki (vs Falcons); akkor NFC South győztesek
Packers: nem kapnak ki (vs Bears); akkor NFC győztesek
49ers (vs Seahawks) nem nyer; akkor NFC győztesek
49ers: nyernek és a Saints kikap, akkor biztosan pihennek WC körben
Cowboys: nyernek (vs Eagles) és a Giants nem nyer; akkor NFC East győztesek
döntetlent játszanak és a Giants kikap; akkor NFC East győztesek
Falcons: nem kapnak ki; akkor biztosan rájátszásban vannak
nem nyer a Cowboys és nem nyer a Bears és nem nyer a Cardinals; akkor biztosan rájátszásban vannak
Lions: nem kapnak ki; akkor biztosan rájátszásban vannak
Azért nem lesz gyenge hét, a 16 meccsből 14-on a kimenetel kiemelt fontosságú lehet már most a rájátszáshoz, míg a Buccs-Panters és Vikes-Redskins meccs majd a holtversenyek esetén lehet fontos.
több mint 12 éve
Ez örök klasszikus. Főleg Nyíl fejével. 😊Nekem nagyon nagy kedvencem. Hatalmas lexikális tzdása van, ért is a sportokhoz, ráadásul ironikus, humoros stílusban is adja elő. Emlékezzünk csak az argentín vb csapat elemzésére, mikor lefordult a székről a Nyilasi, meg a Matuz. És az csak egy a sok közül.zavi27Ez bennem is megmaradt.
http://www.youtube.com/watch?v=X1dyIW-QINgvassadi
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Nekem nagyon nagy kedvencem. Hatalmas lexikális tzdása van, ért is a sportokhoz, ráadásul ironikus, humoros stílusban is adja elő. Emlékezzünk csak az argentín vb csapat elemzésére, mikor lefordult a székről a Nyilasi, meg a Matuz. És az csak egy a sok közül.zavi27Ez bennem is megmaradt.
http://www.youtube.com/watch?v=X1dyIW-QINg
több mint 12 éve
Nekem nagyon nagy kedvencem. Hatalmas lexikális tzdása van, ért is a sportokhoz, ráadásul ironikus, humoros stílusban is adja elő. Emlékezzünk csak az argentín vb csapat elemzésére, mikor lefordult a székről a Nyilasi, meg a Matuz. És az csak egy a sok közül.Török P. kicsit elszállt elme azért , bár én is bírom a hülyeségeivek együtt...Dehát mindent jobban is tud. Nem?Sobri Jóskajó is lenne
Sajnos nagyon nem naprakész, és ezt a fogyatékosságát nem fél úgy kompenzálni, hogy soha meg nem történt meséket adjon elő a rá jellemző magabiztos és lehengerlő stílusban. Bár számomra pont ez a stílus (és az old school sportvilág alaposabb ismerete) menti meg a faszitatapapa
van egy kb 1000 oldalas saját maga által készítgetett "kalendáriuma"
fényképek, újságcikkek,stb kb úgy néz ki mint a végtelen történetben (aki ismeri) amiből a srác olvas..
azt 1x behozatták vele a stúdióba , mikor a kommentátor nagy nehezen elvette tőle azt hittem kinyírja úgy féltette!( kicsit meg is értem)yooker
több mint 12 éve
Török P. kicsit elszállt elme azért , bár én is bírom a hülyeségeivek együtt...jó is lennedettó, gyűlölöm az arrogáns, mindent jobban tudó stílusátFucuDehát mindent jobban is tud. Nem?Sobri Jóska
Sajnos nagyon nem naprakész, és ezt a fogyatékosságát nem fél úgy kompenzálni, hogy soha meg nem történt meséket adjon elő a rá jellemző magabiztos és lehengerlő stílusban. Bár számomra pont ez a stílus (és az old school sportvilág alaposabb ismerete) menti meg a faszitatapapa
van egy kb 1000 oldalas saját maga által készítgetett "kalendáriuma"
fényképek, újságcikkek,stb kb úgy néz ki mint a végtelen történetben (aki ismeri) amiből a srác olvas..
azt 1x behozatták vele a stúdióba , mikor a kommentátor nagy nehezen elvette tőle azt hittem kinyírja úgy féltette!( kicsit meg is értem)
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Miért ne Ata? 😀SD@DETegy SD-Detroitot pedig megnéznék szívesen. mármint kb 5 nappal utána, amikor lesz rá idő 😛Szobi22
PHI@DAL
SF@SEA
hát a dallas a legkevésbé érdekes meccs, de mivel mind2 csapat népszerű, sanszos, hogy mégis az leszCSabi37
Am SD–Det lesz
több mint 12 éve
SD@DETegy SD-Detroitot pedig megnéznék szívesen. mármint kb 5 nappal utána, amikor lesz rá idő 😛
PHI@DAL
SF@SEA
hát a dallas a legkevésbé érdekes meccs, de mivel mind2 csapat népszerű, sanszos, hogy mégis az leszCSabi37
több mint 12 éve
SD@DETPHI@DAL
SF@SEA
hát a dallas a legkevésbé érdekes meccs, de mivel mind2 csapat népszerű, sanszos, hogy mégis az lesz
több mint 12 éve
Amikor ezeken túlteszed magad, akkor kezded el élvezni 😊miért, ezeken túl mi marad? 😉
Jakehomer
Ja és gumbo se rossz, ha nem ragadsz le minden apróságnál 😀Jakehomeregyetértek, ha az apróságot idézőjelbe tesszük :/
Patriots–DolphinsWyattne provokálj 😉
több mint 12 éve
Igen, hihetően mondja, de a mentő körülményed nem kicsit erőltetett.Amikor ezeken túlteszed magad, akkor kezded el élvezni 😊
Mondom, én elviselem, általában bejön a stílusa, de azt nagyon nem bírom, amikor a játékosokról úgy beszél, mintha a helyi téren játszó senkik sörmeccsét közvetítené, nem pedig a világ legjobb bajnokságát. Akkor már inkább jöjjön Ricsi ömlengése, az közelebb áll a valósághoz.atapapa
Ja és gumbo se rossz, ha nem ragadsz le minden apróságnál 😀
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
melyik eredmény nálatok a forduló legnagyobb meglepetése? 😊 nálam talán a Giants veresége.ZsocaRedskins-Giants, Chiefs-Packers, Titans-Colts
több mint 12 éve
melyik eredmény nálatok a forduló legnagyobb meglepetése? 😊 nálam talán a Giants veresége.ZsocaNálam egyértelműen a Packers@Chiefs, de azért a többi se volt gyenge
http://insidehandoff.com/