NFL csevegő
82 feliratkozó
1 hónapja
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.
Néhány statisztika:
29 tipp érkezett be
A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)
A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)
Az AFC bajnok:
Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
A Super Bowl győztes top3 pedig:
Seahawks (17.24%)
Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.
A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊
A végeredmény pedig:
1. hely: 18 pont
empty taxi - valóság
2. hely: 16 pont
zacknorb
Dzsokijuing
3. hely: 14 pont
sebii
Azért még megemlíteném, hogy az utolsó helyre gabo érkezett 4 ponttal, előtte pedig 5 ponttal empty taxi - wannabe, KeyG és jómagam végzett 😀
Szerkesztette: tenorx
több mint 12 éve
Az én meglátásom szerint az Oakland kicsit más tészta mint mi. A Lions olyan arcokat húzott mostanában akiknek a tehetségét senki sem vonta kétségbe csak red flages volt mind és be is igazolódott az előre borítékolható probléma.A Raider viszont olyanokat draftolt akiknek a tehetségét is vitatták sokan, illetve nem is a tehetségét hanem a kiválasztásuk koraiságát.
Remélem az idei draftoltjaink már nem balhéznak majd, mivel gondosan ügyelt a csapat, hogy ne vadmarhákat meg dívákat húzzunk. Állítólag ebben nagyban segített Xanders adatbázisa.
több mint 12 éve
na és az Oaklandhez mit szólsz? 😊 nincs ember, aki szándékosan képes lett volna olyan ámokfutást rendezni, amit ők műveltek az elmúlt évtizedbenjjncaakét oldala van az éremnek; Oaklandben inkább a szakmai közeg volt probléma az utóbbi években, egyszerűen senkisem fektetett le tartós alapot, nem is volt rá ideje sem! így pedig egyszerűen elkallódtak a jobb választások is
mint most Rolando is
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Dishonorary mention: Jaguars...Szerintem nem beteg csak egyszerűen kezelhetetlen.na és az Oaklandhez mit szólsz? 😊 nincs ember, aki szándékosan képes lett volna olyan ámokfutást rendezni, amit ők műveltek az elmúlt évtizedbenjjncaa
Nem mellesleg akkora pofája van, hogy ritkaság.
De ez csak magánvélemény.
Igazából nem is ez a lényeg (nekem) hanem, hogy Schwartzék milyen rendszerességgel húzzák ki az ilyen idiótákat. Az a Titus féle draft class is egyedülálló: Fairley, Titus, LeShoure, Hogue, Culbreath. 5/4 akinek rendőrségi ügye volt (Hogue nem), 3 már a csapatnál sincs.
Ilyen draftot bármelyikünk csinálna innen, különbet is.Bazzani
több mint 12 éve
Szerintem nem beteg csak egyszerűen kezelhetetlen.na és az Oaklandhez mit szólsz? 😊 nincs ember, aki szándékosan képes lett volna olyan ámokfutást rendezni, amit ők műveltek az elmúlt évtizedben
Igazából nem is ez a lényeg (nekem) hanem, hogy Schwartzék milyen rendszerességgel húzzák ki az ilyen idiótákat. Az a Titus féle draft class is egyedülálló: Fairley, Titus, LeShoure, Hogue, Culbreath. 5/4 akinek rendőrségi ügye volt (Hogue nem), 3 már a csapatnál sincs.
Ilyen draftot bármelyikünk csinálna innen, különbet is.Bazzani

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Pete Prisco Top 100 legjobb NFL játékosa az elmúlt idényben:www.cbssports.com/nfl/story/22240365/nfl-top-100-on-a-list-loaded-with-quarterbacks-rodgers-is-clear-no-1
És a 10 legjobb U23as játékos szintén Prisco szerint.
www.cbssports.com/general/blog/pete-prisco/22230397/the-nfls-best-players-under-the-age-of-23
több mint 12 éve
Nem diagnosztizáltam. Le is írtam, hogy ez csak magánvélemény és nyílván tévedek. Az egész storyban nem is ez a lényeg számomra. Szóval ne generálj vitát olyanból amiben eddig sem volt.Amúgy megint megbüntették ha jól olvastam.
több mint 12 éve
Dehát Bazzani már diagnosztizálta.Szerintem nem beteg csak egyszerűen kezelhetetlen.Marshallnál is kiderült a sokadik balhéja után h borderline skizofrén azt bogyót kéne szedni rá...empty taxi
Bazzani
Majd biztos téved innen, mikor minden leletet és kóreseményt pontosan ismer!
több mint 12 éve
Szerintem nem beteg csak egyszerűen kezelhetetlen.Marshallnál is kiderült a sokadik balhéja után h borderline skizofrén azt bogyót kéne szedni rá...
Bazzani

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Szerintem nem beteg csak egyszerűen kezelhetetlen.Nem mellesleg akkora pofája van, hogy ritkaság.
Ilyen draftot bármelyikünk csinálna innen, különbet is.
több mint 12 éve
Titus apja szerint a fia agybetegsége miatt van minden amire nem szedi a gyógyszereit. Szerintem símán csak barom.BazzaniNa!
mert ha például bipolár/skizoid a srác, arról tehet nem? 😊
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
amugy beszarás h a két letartóztatás az jónak mondható. milyen emberek már ezek?! 😀
több mint 12 éve
Ha nem lenne Titus akkor viszonylag csendes lenne a Lions körüli hangulat. Összesen két letartóztatásunk van még csak pedig május közepe van már. Lehet, hogy nem lesz meg a 10 szeptemberig?Titus apja szerint a fia agybetegsége miatt van minden amire nem szedi a gyógyszereit. Szerintem símán csak barom.
több mint 12 éve
Mindeközben érik, hogy Titus Young mugshotjaiból lutraalbum jelenjen majd meg
több mint 12 éve
A Jaguars történetének legjobb WRje, Jimmy Smith jelenleg egy Mississippibeli börtön lakója és ott is marad még 2018ig. 😕A Jags helyében elküldeném Justin Blackmont hozzá 1 napra "tanulmányi kirándulásra"...
több mint 12 éve
ha be akarod pótolni régi idők super bowljait, ezen a csatornán megteheted:én meg offolok egyet, mert itt meg egy rakat ncaa meccs van
www.youtube.com/user/SONICATTACK2013/videos?sort=p&tag_id=&view=0Höri
www.youtube.com/user/noonkick/videos
(mindkettőn '69-es mérkőzés a legkorábbi 😊)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
ha be akarod pótolni régi idők super bowljait, ezen a csatornán megteheted:www.youtube.com/user/SONICATTACK2013/videos?sort=p&tag_id=&view=0
több mint 12 éve
megelőztél, mert ma nem voltam a gépnél 😊Tudom hogy egy NFL-edző nem public employee, csak szvsz annál érdekesebb adat, minthogy a kevésbé látogatott NCAA-s részben sikkadjon el.
itt a cikk hozzá: deadspin.com/infographic-is-your-states-highest-paid-employee-a-co-489635228
külön felhívnám a figyelmet, hogy ez a legmagasabb állami alkalmazotti fizetésekre vonatkozik, tehát pl. a major ligák és a privát iskolák nem tartoznak belejjncaa
több mint 12 éve
külön felhívnám a figyelmet, hogy ez a legmagasabb állami alkalmazotti fizetésekre vonatkozik, tehát pl. a major ligák és a privát iskolák nem tartoznak belejjncaaTe a helyére is linkelted volna, az NCAA csevegőbe. 😉
több mint 12 éve
megelőztél, mert ma nem voltam a gépnél 😊itt a cikk hozzá: deadspin.com/infographic-is-your-states-highest-paid-employee-a-co-489635228
külön felhívnám a figyelmet, hogy ez a legmagasabb állami alkalmazotti fizetésekre vonatkozik, tehát pl. a major ligák és a privát iskolák nem tartoznak bele

---
több mint 12 éve
igaz, most leellenőriztem és tényleg 😀Akkor nálatok más a 19.?gondolom férfitársaim számára érthetetlen, hogy nem fér be Emma Watson egy top100-ba 😂MarioAnaszánalomdavemayer
Amúgy ez egy új hagyomány - tavaly Stephen Colbert lett a 69. Úgy tűnik mostantól lesz egy LOLnak szánt helyezett. Mondjuk az első 2 helyezett is az, de ez már nagyon nagy OFF.iktriad
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Akkor nálatok más a 19.?gondolom férfitársaim számára érthetetlen, hogy nem fér be Emma Watson egy top100-ba 😂MarioAnaszánalomdavemayer
Amúgy ez egy új hagyomány - tavaly Stephen Colbert lett a 69. Úgy tűnik mostantól lesz egy LOLnak szánt helyezett. Mondjuk az első 2 helyezett is az, de ez már nagyon nagy OFF.
több mint 12 éve
gondolom férfitársaim számára érthetetlen, hogy nem fér be Emma Watson egy top100-ba 😂MarioAnaszánalom
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Jó komoly, hogy a brutálisan magát szétbaszó hanamontána és hisztispicsa mrs exbíber a top2 😀 😀Amúgy ez a Te'ós, már volt egy korábbinál is, már akkor is ilyen poénos volt

több mint 12 éve
alja nagyon, de a 69. helyezett miatt már figyelemre méltó lista (és akkor már érdemes megnézni a többit is)www.maxim.com/hot100/2013

---