NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 12 éve
egyik meccs TVSokan nem is gondolnák, hogy mekkora az az nfl néző tömeg, amelynek csak és kizárólag a sport tv -s meccsek jelentik a heti amfoci adagot
másik meccs stream
így nem tök mindegy melyiket adják??yooker
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
A Lions meccseket mindig megoldom,hogy lássam, mert a családban van több helyen.nfl rajongó net nélkül , olyan mint katona puska nélkül. vagy micsoda... 😉egyik meccs TVÉn a Cincy-t akartam nézni. Mivel nincs otthon netem,így nem látom.
másik meccs stream
Gondolom ezzel nem én vagyok egyedül.
Úgyhogy kicsit sem mindegy.Bazzani
(természetesen ha nem elérhető , vagy nem engedheted meg magadnak akkor
hagyd figyelmen kívül )yooker
Sajnos nálunk anyagi okokból (még) nincs gép.
Csak kitaláltam a frankót,hogy GB-DET (idegenben) gépen, CIN-BAL majd NY-DAL otthon kényelmesen.
Ehelyett Denver meccs ami ugyan érdekel,de messze nem annyira mint a Cincy meccs.
több mint 12 éve
nfl rajongó net nélkül , olyan mint katona puska nélkül. vagy micsoda... 😉egyik meccs TVÉn a Cincy-t akartam nézni. Mivel nincs otthon netem,így nem látom.
másik meccs stream
Úgyhogy kicsit sem mindegy.Bazzani
(természetesen ha nem elérhető , vagy nem engedheted meg magadnak akkor
hagyd figyelmen kívül )
több mint 12 éve
egyik meccs TVÉn a Cincy-t akartam nézni. Mivel nincs otthon netem,így nem látom.
másik meccs stream
Úgyhogy kicsit sem mindegy.
több mint 12 éve
Nem min degy, mert így legalább megint össze lehetett 2 oldalnyi felesleges dumát rakni.
több mint 12 éve
egyik meccs TV másik meccs stream
így nem tök mindegy melyiket adják??
több mint 12 éve
Azt teszel fel amit akarsz - de attól még nincs úgy.azért írtam hogy tegyük fel. Tudom hogy nem ennyi csak a számolás leegyszerűsítése miatt írtam így. De mindegy is, már ez sem érdekel annyira, legfeljebb inkább a netet fogom nézni a broncost meg inkább hallgatni. csak azért írtam le a véleményem mert sztem ez nem helyes mentalitás - vagy az amerikaiaktól vagy a magyaroktól, de valaki hibázott.davemayertegyük fel hogy igazad van és a denver meccs az érdekesebb pl 60-40 arányban ill. hogy a 2 tv 50-50% arányban osztozik a nézettségendavemayer50-50 a fenét. ha lehet választani a magyar meg az angol közvetítés között, elenyésző mennyiség választja a külföldit, főleg hogy az sokkal kevesebb helyen elérhető.
ne a fórum közösségből indulj kiHöri
A kereskedelmi televíziózásban meg hidd el, más a "helyes mentalitás" mint egy karitatív egyesületnél.
Lehet, hogy kertévét csinálni egy szakma, amihez azok értenek akik csinálják? Vagy ez, mint lehetőség fel se merült?
több mint 12 éve
FViktor93
2 173
Igazából felesleges vitázni mert azért adják a Denver - KC meccset, hogy a magyar közönség is lássa a leendő HOF QB Ricky Stanzi bemutatkozását. 😛
több mint 12 éve
azért írtam hogy tegyük fel. Tudom hogy nem ennyi csak a számolás leegyszerűsítése miatt írtam így. De mindegy is, már ez sem érdekel annyira, legfeljebb inkább a netet fogom nézni a broncost meg inkább hallgatni. csak azért írtam le a véleményem mert sztem ez nem helyes mentalitás - vagy az amerikaiaktól vagy a magyaroktól, de valaki hibázott.tegyük fel hogy igazad van és a denver meccs az érdekesebb pl 60-40 arányban ill. hogy a 2 tv 50-50% arányban osztozik a nézettségendavemayer50-50 a fenét. ha lehet választani a magyar meg az angol közvetítés között, elenyésző mennyiség választja a külföldit, főleg hogy az sokkal kevesebb helyen elérhető.
ne a fórum közösségből indulj kiHöri
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
tegyük fel hogy igazad van és a denver meccs az érdekesebb pl 60-40 arányban ill. hogy a 2 tv 50-50% arányban osztozik a nézettségendavemayer50-50 a fenét. ha lehet választani a magyar meg az angol közvetítés között, elenyésző mennyiség választja a külföldit, főleg hogy az sokkal kevesebb helyen elérhető.
ne a fórum közösségből indulj ki
több mint 12 éve
tegyük fel hogy igazad van és a denver meccs az érdekesebb pl 60-40 arányban ill. hogy a 2 tv 50-50% arányban osztozik a nézettségen: ha veszem a 60 felét az csak 30 míg a másik meccs 40 lenne. Ebből is látszik hogy nem a nézők kiszolgálása a cél hanem a dögöljön meg a szomszéd tehene effektus kezd itt is előtérbe kerülni. Gratulálok.Teljesen logikus, hogy a Denver meccset adják.Most komolyan le kell futni a szokásos köröket? Ha ezt adják, az valszeg azért van mert erre van lehetőségük. Nem ők döntik el, hogy mit adjanak ők csak választhatnak. De szerintem akiknek ez nem tetszik adakozzon a sporttvnek, hogy köthessenek egy korlátlanul választható csomagot.FViktor93ha jól tudom nem ad korlátlan csomagot Európába az NFL, a sport tv-nek ugyanolyan lehetősége van a közvetítésre, ugyanazokat a feltételeket kapja mint a többi csatorna Európában. Jól tudom? Mert ha tényleg így van elég elképzelhetetlennek (vagy ha így van totál gáznak) tartom hogy a 2 igazi téttel bíró 22.00-es meccs közül csak az egyiket ajánlják ki és nem mindkettőt. A logikus számomra így kívülről nézve az lett volna hogy mivel 2 meccs közül lehet választani és 2 érdekes meccs van mindkettőt kiajánlják. Kérdem én mi volt a másik meccs a Denver mellett?davemayer
Nézd meg, a "másik" sporttévé is ezt adja.
Van pár évtized rutinjuk abban, hogy tudják, melyik tarthat nagyobb érdeklődésre számot, elhiheted.
Valamint hidd el azt is, hogy pl. a SB idején amelyik tévé nem a SB-t adja nem azért teszi ezt, mert változatos műsort kíván szolgáltatni az adott időpontban, hanem mert nincs módjában azt adni.
A kereskedelmi televíziózás nem karitatív alapon megy.
Sosem fog egyeztetni két ellenérdekelt csatorna, hogy az egyik az érdekesebb meccset adja, a másik meg a kevésbbé érdekesebbnek tartottat.
Ha módjukban áll ugyanazt adják.Sobri Jóska
Amúgy meg erősen megkérdőjelezném hogy előzetesen (!) a denver meccse lenne az érdekesebb. A cincy meccs minőségibb játékot kínálhat + mindkét csapat számára van tétje nem is kicsi. Az első meccsben benne van egy sima Denver győzelem míg a másik nagy valószínűséggel egy kiélezett, színvonalas csatának ígérkezik. még egyszer leírom hogy akkor teljesen érthető a döntés ha nem ajánlották ki nekik a meccset - de ha ez van akkor az vsz nagyon gáz, gyakorlatilag a számottevő meccsek száma a fordulóban a DEN-KC, a CIN-BAL és a SNF...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Teljesen logikus, hogy a Denver meccset adják.Most komolyan le kell futni a szokásos köröket? Ha ezt adják, az valszeg azért van mert erre van lehetőségük. Nem ők döntik el, hogy mit adjanak ők csak választhatnak. De szerintem akiknek ez nem tetszik adakozzon a sporttvnek, hogy köthessenek egy korlátlanul választható csomagot.FViktor93ha jól tudom nem ad korlátlan csomagot Európába az NFL, a sport tv-nek ugyanolyan lehetősége van a közvetítésre, ugyanazokat a feltételeket kapja mint a többi csatorna Európában. Jól tudom? Mert ha tényleg így van elég elképzelhetetlennek (vagy ha így van totál gáznak) tartom hogy a 2 igazi téttel bíró 22.00-es meccs közül csak az egyiket ajánlják ki és nem mindkettőt. A logikus számomra így kívülről nézve az lett volna hogy mivel 2 meccs közül lehet választani és 2 érdekes meccs van mindkettőt kiajánlják. Kérdem én mi volt a másik meccs a Denver mellett?davemayer
Nézd meg, a "másik" sporttévé is ezt adja.
Van pár évtized rutinjuk abban, hogy tudják, melyik tarthat nagyobb érdeklődésre számot, elhiheted.
Valamint hidd el azt is, hogy pl. a SB idején amelyik tévé nem a SB-t adja nem azért teszi ezt, mert változatos műsort kíván szolgáltatni az adott időpontban, hanem mert nincs módjában azt adni.
A kereskedelmi televíziózás nem karitatív alapon megy.
Sosem fog egyeztetni két ellenérdekelt csatorna, hogy az egyik az érdekesebb meccset adja, a másik meg a kevésbbé érdekesebbnek tartottat.
Ha módjukban áll ugyanazt adják.
több mint 12 éve
Most komolyan le kell futni a szokásos köröket? Ha ezt adják, az valszeg azért van mert erre van lehetőségük. Nem ők döntik el, hogy mit adjanak ők csak választhatnak. De szerintem akiknek ez nem tetszik adakozzon a sporttvnek, hogy köthessenek egy korlátlanul választható csomagot.FViktor93ha jól tudom nem ad korlátlan csomagot Európába az NFL, a sport tv-nek ugyanolyan lehetősége van a közvetítésre, ugyanazokat a feltételeket kapja mint a többi csatorna Európában. Jól tudom? Mert ha tényleg így van elég elképzelhetetlennek (vagy ha így van totál gáznak) tartom hogy a 2 igazi téttel bíró 22.00-es meccs közül csak az egyiket ajánlják ki és nem mindkettőt. A logikus számomra így kívülről nézve az lett volna hogy mivel 2 meccs közül lehet választani és 2 érdekes meccs van mindkettőt kiajánlják. Kérdem én mi volt a másik meccs a Denver mellett?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
FViktor93
2 173
Most komolyan le kell futni a szokásos köröket? Ha ezt adják, az valszeg azért van mert erre van lehetőségük. Nem ők döntik el, hogy mit adjanak ők csak választhatnak. De szerintem akiknek ez nem tetszik adakozzon a sporttvnek, hogy köthessenek egy korlátlanul választható csomagot.
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
A Jetsnek még meglehet a rájátszás a győzelemmel, a Lions vs Packers cserék viszont elég érdektelen. A másiknál meg elmondták, hogy ezt kapták, bár nyilván mindenki a másik mellett döntött volna, ha lehet. Akit érdekel, nézi streamen
több mint 12 éve
tibó mánia van mit csodálkoztok?Janekazért jó lenne ha az egyik szakértő megmagyarázná hogy miért nem a Bengals-meccs lesz. Ha más nem mondják meg hogy nem lehetett választani- ez az egyetlen normális indok kb... Azért hogy van 2 csatorna Mo-n aki ad meccset (értem hogy az egyik csak kisebb lefedettséggel de van) és ugyanazt adja megint. Ráadásul azok is egy gyenge Miami-Jets meccsel nyitnak pl a Lions-GB helyett (még ha ott nem is lesz nagy eresztés az elsőnél valószínűleg jobb lesz).
Várnék az első kérdésemre valami választ, köszönöm előre is.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
Az oké, hogy idén nem rossz, de egy olyan divízió egyik csapatának szurkolója, amelyikből tavaly negatív mérleggel is be lehetett jutni a rájátszásba, az ne panaszkodjon már egy másik csoport gyengeségére 😀NFC Westes csapat szurkolója szerintem ne nagyon ágáljon mostanában ilyen téma kapcsán 😀WyattMiért? Idén egész erős csoport!Sebii
Nyugi Ventura, lesz olyan év is 😊 Mondjuk remélem egy jó darabig azért még nem 😀
több mint 12 éve
olyat nem lehetne hogy se a Raiders se a Broncos ne jusson tovább? 😂he7edikinkább a new england ne került volna be 😛
(ihhjáájj de utálatos vagyok 😛)
örömmel nyugtázom, hogy azért van pár "új" csapat akik bekerültek.
több mint 12 éve
Sebii
3 536
NFC Westes csapat szurkolója szerintem ne nagyon ágáljon mostanában ilyen téma kapcsán 😀WyattMiért? Idén egész erős csoport!
több mint 12 éve
Wyatt
26 306
NFC Westes csapat szurkolója szerintem ne nagyon ágáljon mostanában ilyen téma kapcsán 😀
több mint 12 éve
xrace77
4 515
Szerintem bármelyik másik csak jobb lett volna. 😀Hát igen ez elég nagy csalódás, persze ki tudja milyen ajánlatokból választhattak egyáltalán.zavi27Vasárnap a Denver-KC meccset adja a Sporttv, a szezonzáró előtt.gamerkrMár csak ez hiányzott!xrace77
több mint 12 éve
Hát igen ez elég nagy csalódás, persze ki tudja milyen ajánlatokból választhattak egyáltalán.Vasárnap a Denver-KC meccset adja a Sporttv, a szezonzáró előtt.gamerkrMár csak ez hiányzott!xrace77
több mint 12 éve
Hmm, én is azt hittem, hogy a Bengals-Ravens lesz... Na mindegy, valahogy túléljük. 😀