NFL csevegő
82 feliratkozó
1 hónapja
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.
Néhány statisztika:
29 tipp érkezett be
A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)
A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)
Az AFC bajnok:
Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
A Super Bowl győztes top3 pedig:
Seahawks (17.24%)
Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.
A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊
A végeredmény pedig:
1. hely: 18 pont
empty taxi - valóság
2. hely: 16 pont
zacknorb
Dzsokijuing
3. hely: 14 pont
sebii
Azért még megemlíteném, hogy az utolsó helyre gabo érkezett 4 ponttal, előtte pedig 5 ponttal empty taxi - wannabe, KeyG és jómagam végzett 😀
Szerkesztette: tenorx
több mint 12 éve
Jared Allen, Chris Long, Charles Johnson, Justin HoustonA pass rushereknél meg azért vannak érdekes dolgok is, mint Mathis a top10-ben.DoMmi alapjan kene onnet kivenni ? azert mert alulertekelt ?MMMS
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
A pass rushereknél meg azért vannak érdekes dolgok is, mint Mathis a top10-ben.DoMmi alapjan kene onnet kivenni ? azert mert alulertekelt ?
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 12 éve
Az összeadott pontok érdekes Top 5t hoztak ki - főleg a 2. helyezett meglepőSokkal jobb HC-t érdemelne a Dallas. A Titans mellett őket tartom a legjobb példának arra, ahol az edzők képtelenek folyamatosan egy erős átlag feletti produkciót kihozni a csapatból. Tipikus underachiever és a legjobb példa a hatástalan HC/playcaller egyszemélyes vezetőségre - bár Rex Ryant nem könnyű felülmúlni, de Garrettnek csak sikerül.
1. Denver Broncos: 154
2. Dallas Cowboys: 125
3. Green Bay Packers: 124
4. San Francisco 49ers: 112
5. New York Giants: 111
iktriad
A listának ettől még kb. annyi relevanciája van, mint az NFL top 100 mókának. Különösen az LT-knél a top20-25 játékos között nincs olyan minőségi különbség, ami befolyással lenne egy PO csapat játékára. A pass rushereknél meg azért vannak érdekes dolgok is, mint Mathis a top10-ben.
több mint 12 éve
Na igen, jók az ilyen listákHa csak a rúgókat és a futókat nézzük, akkor pl a Vikings toronymagas esélyes

több mint 12 éve
Csak 1 OT-vel számoltam, és az én listámon nincs.Szerintem van jobb kombó a ligában az MJD+Anger+Monroe-Joeckel 4esnél.iktriadÉrdekes lista Pete PriscotólNyugi, én csináltam egy RB+P+OT listát, és nyert a Jags.Sobri Jóska
www.cbssports.com/nfl/story/22321196/fourpronged-rankings-broncos-top-list-cowboys-look-like-a-contender
Rangsorolta minden csapat kezdő QBját, Legjobb pass rusherét, CHjét és a LTt.
Az összeadott pontok érdekes Top 5t hoztak ki - főleg a 2. helyezett meglepő
Ami nem meglepő, az a Jags jól megérdemelt, tökutolsó helye a listán. .iktriad
1. Jacksonville Jaguars 138
...
több mint 12 éve
Nem véletlenül hívjuk őket mi, Jags fanok szektásoknak. Mert azok.Game over?az mondjuk tényleg óriási, hogy Tebow-t a saját szurkolói üldözték el az NFL-ből 😀jjncaa
www.chicagotribune.com/sports/football/bears/la-sp-sn-tim-tebow-nfl-20130531,0,372586.storylaccoo74
Szerintem van jobb kombó a ligában az MJD+Anger+Monroe-Joeckel 4esnél.Érdekes lista Pete PriscotólNyugi, én csináltam egy RB+P+OT listát, és nyert a Jags.Sobri Jóska
www.cbssports.com/nfl/story/22321196/fourpronged-rankings-broncos-top-list-cowboys-look-like-a-contender
több mint 12 éve
Azért volt már olyan SB győztes, SB MVP irányító, aki karrierje elején évekig az AFL-ben jeleskedett, majd előrelépett, és Európában is lehúzott egy idényt, mire valaki elkezdett "hinni" benne.Persze ahhoz kellett egy Vermeil is.
több mint 12 éve
nagy pénzt mondjuk nem tennék rá, hogy az új usfl-ből 2014-re lesz valamijövőre a USFL-be mehet, úgyis kell majd egy nagy név a ligának aki vonzza a nézőket 😛BigBen7Game over?az mondjuk tényleg óriási, hogy Tebow-t a saját szurkolói üldözték el az NFL-ből 😀jjncaa
www.chicagotribune.com/sports/football/bears/la-sp-sn-tim-tebow-nfl-20130531,0,372586.storylaccoo74

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
jövőre a USFL-be mehet, úgyis kell majd egy nagy név a ligának aki vonzza a nézőket 😛Game over?az mondjuk tényleg óriási, hogy Tebow-t a saját szurkolói üldözték el az NFL-ből 😀jjncaa
több mint 12 éve
www.nydailynews.com/topics/Tim%20TebowTalán az AFL lenne számára a járható út?
Nem vagyok nagyon járatos a témában, ha valaki tudna segíteni.
Mennyire népszerű a foci ezen fajtája?Van-e visszaút innen az Nflbe?
több mint 12 éve
Game over?az mondjuk tényleg óriási, hogy Tebow-t a saját szurkolói üldözték el az NFL-ből 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Game over?www.chicagotribune.com/sports/football/bears/la-sp-sn-tim-tebow-nfl-20130531,0,372586.story
több mint 12 éve
Érdekes lista Pete PriscotólNyugi, én csináltam egy RB+P+OT listát, és nyert a Jags.
több mint 12 éve
Érdekes lista Pete Priscotólwww.cbssports.com/nfl/story/22321196/fourpronged-rankings-broncos-top-list-cowboys-look-like-a-contender
Ami nem meglepő, az a Jags jól megérdemelt, tökutolsó helye a listán. .
több mint 12 éve

---
több mint 12 éve
2012-es alapszakasz alapján a CHFF újra összeállította táblázatát, hogy adott statisztikai mutatóban az ellenfelet domináló csapat hány %-ban tudta azokat a meccseket megnyerni:Real QB Rating – 218-38 (.852)Nem nagy meglepetés, hogy a passzolt yard a lista végén kullog, míg a több helyen lesajnált passzolási hatékonyság még mindig 80 százalék felett hozza a meccseket. Az irányítók futójátékát (yard és TD) ill. elvesztett labdákat és sacket is figyelembe vevő real QB rating is csak három százalékkal tűnik pontosabbnak.
Scoreability-Bendability – 216-40 (.844)
Passer Rating – 210-46 (.820)
Real Passing YPA – 193-63 (.754)
Passing YPA – 179-77 (.699)
Rushing Yards – 179-77 (.699)
Rushing YPA – 133-123 (.520)
Passing Yards – 128-125 (.506)
Érdekességnek a Baltimore mutatói a 2012-es rájátszásban:
Flacco minden meccsen jobb passer ratinget ért el, mint az ellenfél (125,6 vs. 59,8 - 116.2 vs. 88,3 - 106,2 vs. 62,3 - 124,2 vs. 91,7), viszont ez csak egyedül a Denver ellen jelentett több passzolt yardot is. A közvetítések alatt a védelmeket mégis rendszeresen a passzolt és futott összyard alapján rangsorolják, míg a támadóknál azért néha már elő szokott kerülni az OPR.
Kíváncsian várom, mikor fognak ezek teljesen elfelejtődni és teret nyerni a OPR és DPR, amivel jobban lehetne szemléltetni egy-egy csapatrésznek az erejét, hatékonyságát.
www.coldhardfootballfacts.com/content/real-quarterback-rating-differential-new-mother-all-stats/22908/
több mint 12 éve
Who's the best NFL quarterback age 25 and under?ööö Stafford még 9%-ot se kapott? az úgy LOL
32% Andrew Luck
9% Cam Newton
23% Robert Griffin III
19% Colin Kaepernick
17% Other
LOOOOOOOOOOOOLbraxa88
RGIII
Kaep
Luck
Wilson
Stafford
Newton
Dalton
Bradford
Freeman
Tannehill
szerintem....
több mint 12 éve
még Freeman és R.Wilson odaér az 5-6. helyre aztán teljes az afro dominancia
több mint 12 éve
Who's the best NFL quarterback age 25 and under?alapból sosem értettem miért kell 1 év profiskodás után már sorrendet állítani az irányítók között.
32% Andrew Luck
9% Cam Newton
23% Robert Griffin III
19% Colin Kaepernick
17% Other
LOOOOOOOOOOOOLbraxa88
több mint 12 éve
Who's the best NFL quarterback age 25 and under?32% Andrew Luck
9% Cam Newton
23% Robert Griffin III
19% Colin Kaepernick
17% Other
LOOOOOOOOOOOOL
több mint 12 éve
Most players from same college on NFL rosterT-1. New England Patriots-Rutgers: 8
T-1. Tampa Bay Buccaneers-Rutgers: 8 players
3. Cincinnati Bengals-Georgia: 6 players
T-4. Buffalo Bills-Florida State: 6 players
T-4. Minnesota Vikings-Florida State: 6 players

---
több mint 12 éve
www.cbssports.com/nfl/story/22286085/peyton-manning-qa-broncos-qb-details-long-road-back-ambitions
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Chuck Norris is Tebow-pártiAkkor ajánlja be Stallonnénál a Feláldozhatóak 3ba. Minket meg végre hagyjanak már Timmyvel kapcsolatban békén.
www.wnd.com/2013/05/the-ultimate-clutch-player/jjncaa
több mint 12 éve
Chuck Norris is Tebow-pártiwww.wnd.com/2013/05/the-ultimate-clutch-player/

---