NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 12 éve
Azért símán feltrade-elhet eléjük bárki.Íme a jövő évi draftsorrend legeleje:hát meglehet a Browns-nak RGIII.Amadeus91
1 Indianapolis Colts
2 St. Louis Rams
3 Minnesota Vikings
4 Cleveland Browns
5 Tampa Bay Buccaneers
6 Washington Redskins
7 Jacksonville Jaguars
8 Carolina Panthers
9 Miami Dolphins
10 Buffalo Bills
*Panthers and Dolphins will go to a coin flip to determine who picks 8th.iktriad
Főleg a Redskins. 6-ról 2re nem is olyan kifizethetetlen az ár.
több mint 12 éve
A washingtoni WR-corp is kb. Browns-szintű szal azzal se lenne előrébb 😊Nem kellett volna ráhiénázni a Heisman-ra. 😊hát meglehet a Browns-nak RGIII.Amadeus91kurva boldog lesz RGIII, amikor konstatálja majd az új WR corpját, ha viszi a BrownsStez
Akkor már most készülhetne Miami-ba, Washingtonba.Sobri Jóska
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
gsn
3 548
Ok, jogos, korán volt még. 😀A kedvenc sztorim ebben a szezonban az amerikai sajtó viselkedése. Most és a Brees NFL rekord közelítésekor, illetve Newton elemzésekor a passzjáték uralmát zengik, azt, hogy 27 évig csak két játékos 5000 yard felett, most meg azonnal három, wow... Illetve, hogy Newton zseniális, megdöntötte Peyton rekordját. Megdőlt a TE rekord is, Gronkowski 18 TD, hihetetlen, stbstbstb... Most már hirtelen nem nagyon lehet kimagasló passzjáték nélkül boldogulni a ligában, és emiatt őrült nagy kereslet lesz a 17. héten Packers rekordot döntő Matt Flynnre az offseasonben... Ugyanez a sajtó hangos a Tebow mániától, ugyanez a sajtó sztárol folyamatosan egy olyan játékost, aki tökéletesen ellenkező vonulatot testesít meg. 😀 Makes sense...gsnGronkowski lesz az 😊
A Tebow hype mindig is tévedés volt, de kellenek a megmagyarázhatatlan dolgok, hisz azokban csak hinni kell, és nem kell az okokat keresni, mert az már (fárasztó) gondolkodást kívánna.gdavid
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 12 éve
A kedvenc sztorim ebben a szezonban az amerikai sajtó viselkedése. Most és a Brees NFL rekord közelítésekor, illetve Newton elemzésekor a passzjáték uralmát zengik, azt, hogy 27 évig csak két játékos 5000 yard felett, most meg azonnal három, wow... Illetve, hogy Newton zseniális, megdöntötte Peyton rekordját. Megdőlt a TE rekord is, Gronkowski 18 TD, hihetetlen, stbstbstb... Most már hirtelen nem nagyon lehet kimagasló passzjáték nélkül boldogulni a ligában, és emiatt őrült nagy kereslet lesz a 17. héten Packers rekordot döntő Matt Flynnre az offseasonben... Ugyanez a sajtó hangos a Tebow mániától, ugyanez a sajtó sztárol folyamatosan egy olyan játékost, aki tökéletesen ellenkező vonulatot testesít meg. 😀 Makes sense...gsnGronkowski lesz az 😊
A Tebow hype mindig is tévedés volt, de kellenek a megmagyarázhatatlan dolgok, hisz azokban csak hinni kell, és nem kell az okokat keresni, mert az már (fárasztó) gondolkodást kívánna.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
gsn
3 548
A kedvenc sztorim ebben a szezonban az amerikai sajtó viselkedése. Most és a Brees NFL rekord közelítésekor, illetve Newton elemzésekor a passzjáték uralmát zengik, azt, hogy 27 évig csak két játékos 5000 yard felett, most meg azonnal három, wow... Illetve, hogy Newton zseniális, megdöntötte Peyton rekordját. Megdőlt a TE rekord is, Gronkowski 18 TD, hihetetlen, stbstbstb... Most már hirtelen nem nagyon lehet kimagasló passzjáték nélkül boldogulni a ligában, és emiatt őrült nagy kereslet lesz a 17. héten Packers rekordot döntő Matt Flynnre az offseasonben... Ugyanez a sajtó hangos a Tebow mániától, ugyanez a sajtó sztárol folyamatosan egy olyan játékost, aki tökéletesen ellenkező vonulatot testesít meg. 😀 Makes sense...
Oldal: http://www.profootballbusiness.com
Hírek: http://www.twitter.com/pfbusiness
több mint 12 éve
Wild Card menetrend: Saturday, Jan. 7
AFC: No. 6 Cincinnati Bengals (9-7) at No. 3 Houston Texans (10-6), 4:30 p.m. ET (NBC)
NFC: No. 6 Detroit Lions (10-6) at No. 3 New Orleans Saints (13-3), 8 p.m. ET (NBC)
Sunday, Jan. 8
NFC: No. 5 Atlanta Falcons (10-6) at Cowboys-Giants winner, 1 p.m. ET (FOX)
AFC: No. 5 Pittsburgh Steelers (12-4) at No. 4 Denver Broncos (8-8), 4:30 p.m. ET (CBS)
több mint 12 éve
Ők nagyon örülnének neki az tuti, és szvsz a Browns is jól járna.szép lenne, ha Kendall Wrighttal egy csomagban érkezneJJMajd a 2-3. körben hoznak a Barnák RGIII-nak receivert.gdavidVagy az elsőben, mert ott is húznak még egyet az Atlanta pickjével.tenorx
több mint 12 éve
szép lenne, ha Kendall Wrighttal egy csomagban érkezneMajd a 2-3. körben hoznak a Barnák RGIII-nak receivert.gdavidVagy az elsőben, mert ott is húznak még egyet az Atlanta pickjével.tenorx
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Majd a 2-3. körben hoznak a Barnák RGIII-nak receivert.gdavidVagy az elsőben, mert ott is húznak még egyet az Atlanta pickjével.
több mint 12 éve
Majd a 2-3. körben hoznak a Barnák RGIII-nak receivert.szerk.: az Atlanta 1. köröse is a Clevelandé.
több mint 12 éve
Nem kellett volna ráhiénázni a Heisman-ra. 😊kurva boldog lesz RGIII, amikor konstatálja majd az új WR corpját, ha viszi a BrownsStezÍme a jövő évi draftsorrend legeleje:hát meglehet a Browns-nak RGIII.Amadeus91
1 Indianapolis Colts
2 St. Louis Rams
3 Minnesota Vikings
4 Cleveland Browns
5 Tampa Bay Buccaneers
6 Washington Redskins
7 Jacksonville Jaguars
8 Carolina Panthers
9 Miami Dolphins
10 Buffalo Bills
*Panthers and Dolphins will go to a coin flip to determine who picks 8th.iktriad
Akkor már most készülhetne Miami-ba, Washingtonba.
több mint 12 éve
kurva boldog lesz RGIII, amikor konstatálja majd az új WR corpját, ha viszi a BrownsÍme a jövő évi draftsorrend legeleje:hát meglehet a Browns-nak RGIII.Amadeus91
1 Indianapolis Colts
2 St. Louis Rams
3 Minnesota Vikings
4 Cleveland Browns
5 Tampa Bay Buccaneers
6 Washington Redskins
7 Jacksonville Jaguars
8 Carolina Panthers
9 Miami Dolphins
10 Buffalo Bills
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
Íme a jövő évi draftsorrend legeleje:hát meglehet a Browns-nak RGIII.
1 Indianapolis Colts
2 St. Louis Rams
3 Minnesota Vikings
4 Cleveland Browns
5 Tampa Bay Buccaneers
6 Washington Redskins
7 Jacksonville Jaguars
8 Carolina Panthers
9 Miami Dolphins
10 Buffalo Bills
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Íme a jövő évi draftsorrend legeleje:1 Indianapolis Colts
2 St. Louis Rams
3 Minnesota Vikings
4 Cleveland Browns
5 Tampa Bay Buccaneers
6 Washington Redskins
7 Jacksonville Jaguars
8 Carolina Panthers
9 Miami Dolphins
10 Buffalo Bills
*Panthers and Dolphins will go to a coin flip to determine who picks 8th.
több mint 12 éve
Igen,nekem is kicsit már sok hogy mindig a sport tv-vel van a baj.Most mondta Ricsi hogy nem volt benne a kiajánlott csomagban a Bengals-Ravens meccs. Nem kell mindig az összeesküvés elméleteket keresni.JocoEzt eddig is tudtuk, mert már hétfőn megmondták, hogy ha bent lesz, akkor azt fogják adni. Csak ezt egyeseknek nem sikerült felfogniuk...vassadi
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Most mondta Ricsi hogy nem volt benne a kiajánlott csomagban a Bengals-Ravens meccs. Nem kell mindig az összeesküvés elméleteket keresni.JocoEzt eddig is tudtuk, mert már hétfőn megmondták, hogy ha bent lesz, akkor azt fogják adni. Csak ezt egyeseknek nem sikerült felfogniuk...
több mint 12 éve
Most mondta Ricsi hogy nem volt benne a kiajánlott csomagban a Bengals-Ravens meccs. Nem kell mindig az összeesküvés elméleteket keresni.
több mint 12 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
újabb stream előtt átgubbasztott nap. BUÉK 😀és köztük rentgeteg KC és Denver szurkoló van aki most örül ,egyik meccs TVSokan nem is gondolnák, hogy mekkora az az nfl néző tömeg, amelynek csak és kizárólag a sport tv -s meccsek jelentik a heti amfoci adagotJJ
másik meccs stream
így nem tök mindegy melyiket adják??yooker
és rentgeteg Cincy és Ravens szurkoló aki szomorú...
ebben az esetben amit említesz
egyszerűen nincs igazságos megoldás ,éppen ezért nem is rájuk gondoltam...yooker
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
és köztük rentgeteg KC és Denver szurkoló van aki most örül ,egyik meccs TVSokan nem is gondolnák, hogy mekkora az az nfl néző tömeg, amelynek csak és kizárólag a sport tv -s meccsek jelentik a heti amfoci adagotJJ
másik meccs stream
és rentgeteg Cincy és Ravens szurkoló aki szomorú...
ebben az esetben amit említesz
egyszerűen nincs igazságos megoldás ,éppen ezért nem is rájuk gondoltam...
több mint 12 éve
egyik meccs TVSokan nem is gondolnák, hogy mekkora az az nfl néző tömeg, amelynek csak és kizárólag a sport tv -s meccsek jelentik a heti amfoci adagot
másik meccs stream
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
A Lions meccseket mindig megoldom,hogy lássam, mert a családban van több helyen.nfl rajongó net nélkül , olyan mint katona puska nélkül. vagy micsoda... 😉egyik meccs TVÉn a Cincy-t akartam nézni. Mivel nincs otthon netem,így nem látom.
másik meccs stream
Gondolom ezzel nem én vagyok egyedül.
Úgyhogy kicsit sem mindegy.Bazzani
(természetesen ha nem elérhető , vagy nem engedheted meg magadnak akkor
hagyd figyelmen kívül )yooker
Sajnos nálunk anyagi okokból (még) nincs gép.
Csak kitaláltam a frankót,hogy GB-DET (idegenben) gépen, CIN-BAL majd NY-DAL otthon kényelmesen.
Ehelyett Denver meccs ami ugyan érdekel,de messze nem annyira mint a Cincy meccs.
több mint 12 éve
nfl rajongó net nélkül , olyan mint katona puska nélkül. vagy micsoda... 😉egyik meccs TVÉn a Cincy-t akartam nézni. Mivel nincs otthon netem,így nem látom.
másik meccs stream
Úgyhogy kicsit sem mindegy.Bazzani
(természetesen ha nem elérhető , vagy nem engedheted meg magadnak akkor
hagyd figyelmen kívül )
több mint 12 éve
egyik meccs TVÉn a Cincy-t akartam nézni. Mivel nincs otthon netem,így nem látom.
másik meccs stream
Úgyhogy kicsit sem mindegy.
több mint 12 éve
Nem min degy, mert így legalább megint össze lehetett 2 oldalnyi felesleges dumát rakni.