NFL csevegő

82 feliratkozó

1 hónapja
tenorx 14 099 — fő libsi
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.
Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.

Néhány statisztika:

29 tipp érkezett be

A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)

A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)

Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Jaguars (20.69%)
Bills (17.24%)
Broncos (13.79%)
Chargers (10.34%)
Steelers (6.9%)
Texans (6.9%)

Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
Rams (37.93%)
49ers (6.9%)
Packers (6.9%)
Eagles (6.9%)
Panthers (3.45%)
Bears (0%)

A Super Bowl győztes top3 pedig:
Rams (24.14%)
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és Jaguars (10.34%)

Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.

A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊

A végeredmény pedig:

1. hely: 18 pont
empty taxi - valóság

2. hely: 16 pont
zacknorb
Dzsokijuing

3. hely: 14 pont
sebii

Azért még megemlíteném, hogy az utolsó helyre gabo érkezett 4 ponttal, előtte pedig 5 ponttal empty taxi - wannabe, KeyG és jómagam végzett 😀

Szerkesztette: tenorx
több mint 12 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Egy évvel ezelőtti cikk a témával kapcsolatban:  www.nfl.com/news/story/09000d5d82928469/article/forbes-has-no-idea-what-bill-belichick-makes

Szó szerint le lehetne ezt írni idén is

http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 358 — #neverpunt
ez speciel az nfl-ben nagyban függ a konkrét HC feladattól, pl. Reid 7.5 M-je soknak tűnik, főleg hogy eddig egyszer volt bajnokság közelében 😊, de a GM-i feladatkörökből is sokat elvisz, míg azért Sean Paytonnak az a 8 millája elég extrém, főleg a körülmények ismeretében. 😉sapka
Reid azért egy időben nonstop bevitte a PO-ba a Philit, ha nem is nyert SB-t.
Payton is több mint egy HC, főleg úgy, hogy Loomis nem egy nagy fociguru, ő inkább sapkamágus meg a gördülékeny ügymenetért felel. No meg Seant felértékelte a nélküle eltöltött 1 év kudarca, és szvsz ebben a fizuban benne van az is, hogy a bounty természetéről és unikális jellegéről mit is gondol Benson.
(Ja, és Payton árát felhajtotta az is, hogy kvázi "FA" volt, mert az eltiltása miatt automatikusan megszűnt a szerződése, legalább 2-3 csapat rögtön vitte volna)

több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 747 — no es importante
az NCAA-ben éllovas Saban 5.4 milliót keres az összehasonlítás kedvéért

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 661 — sapka
Értem, ennyire összeszedve máshol még nem jöttek velem szembe

Más, az USA 10 legjobban fizetett edzője, 8 focista, 2 kosaras
 www.forbes.com/pictures/emdm45edkig/the-highest-paid-coaches-in-american-sports-2013/atapapa
ez speciel az nfl-ben nagyban függ a konkrét HC feladattól, pl. Reid 7.5 M-je soknak tűnik, főleg hogy eddig egyszer volt bajnokság közelében 😊, de a GM-i feladatkörökből is sokat elvisz, míg azért Sean Paytonnak az a 8 millája elég extrém, főleg a körülmények ismeretében. 😉

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Értem, ennyire összeszedve máshol még nem jöttek velem szembe

Más, az USA 10 legjobban fizetett edzője, 8 focista, 2 kosaras
 www.forbes.com/pictures/emdm45edkig/the-highest-paid-coaches-in-american-sports-2013/

több mint 12 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
Egy aranybánya ez a link, playbook hegyek
 fastandfuriousfootball.com/free-playbooks-2/free-playbooks/
Olyan finomságokkal mint a '85-ös Bears D vagy a 2000-es Rams Oatapapa
A legtöbb helyen ezek vannak feltöltve.
Itt szépen csokorba is vannak szedve, többnyire a koordinátorokkal feltüntetve:  www.footballxos.com/free-football-playbooks/offense-playbooks/nfl-playbooks/
A 2001-es Jets O (Herm Edwards) és a 2003-as LeBeau D playbook nagyon jó, ott nem csak az installációs csomagok vannak, hanem előttük az "általános" rész is részletesen. Laikusoknak (vagyis nekem 😊) rengeteget segít. A LeBeau playbook különösen 😀.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 12 éve
Egy aranybánya ez a link, playbook hegyek
 fastandfuriousfootball.com/free-playbooks-2/free-playbooks/
Olyan finomságokkal mint a '85-ös Bears D vagy a 2000-es Rams O

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 218 — NFL bracket champion '26
Biztos szép lesz a helyszín, bár én jobban szeretem, ha egy SB nem verőfényes napsütésben kezdődik.atapapa
vihar még lehetHöri
meg áramszünet 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Biztos szép lesz a helyszín, bár én jobban szeretem, ha egy SB nem verőfényes napsütésben kezdődik.atapapa
vihar még lehet

több mint 12 éve
Biztos szép lesz a helyszín, bár én jobban szeretem, ha egy SB nem verőfényes napsütésben kezdődik.

több mint 12 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
érdekes amugy h santa clara kb közelebb van oaklandhez mint friscohoz 😀
bár az egész bay area egy egész város...
több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 782
vihették volna Green Baybe mondjuk, szép lett volna ott a jubileumi.Amadeus91
Nem pályáztak.

Az első Super Bowlt amúgy Kaliforniában rendezték.
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 458
vihették volna Green Baybe mondjuk, szép lett volna ott a jubileumi.
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 621 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Santa Claraban, a Frisco új stadionjában lesz az 50. Superbowl (Superbowl L). A Texans stadionjában, a Reliantben kerül megrendezésre az 51. (LI)

Ja és a Falcons új stadionjához 200 milliós kölcsönt ad a liga. Mert olyan öreg már a GeorgiaDome('92es)...
több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 782
Schefter: NFL and NFLPA are on verge of pushing back draft to May and moving up start of league year to before combine, per sources.
több mint 12 éve
ilyen is van már, bowl.hu youtube-csatorna
 www.youtube.com/user/bowlhu/

elsőre empty felpakolja a draftműsort részletekben (sokkal jobb minőségben, mint ustreamen elérhető volt eddig), aztán a többit meglátjuk 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 192
Mivel a "Teo barátnője 69. a Maxim top100-ban" sztori mindenkinek megvan, így a poént most Manti hozta:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/fqy85hn67wm6m8wytyqp
Manti Te'o attends party honoring fake girlfriend
Maxim poked fun at Manti Te'o by naming Lennay Kekua to its annual "Hot 100" list. The San Diego Chargers rookie took the jab in stride, appearing at a party honoring the fake girlfriend.
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 442 — "Grammar maci"
Mire nem jó a Google maps 😀  www.facebook.com/photo.php?fbid=10151666378219595&set=a.102871304594.112398.95501124594&type=1&theater 😛Shawn84
nekem is lehetett volna ilyen Bucs-zászlóm Londonból de eldobtam mert Bears-fan vagyok 😛 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Elvileg már jó

több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
a harmadik negyed  www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-draftelemzes-a-cimvedo-megtalalta-reed-es-lewis-utodjat-2244555Höri
Az alsóbb csapatokon lévő linkek elég furcsa helyre vezetnek. 😀Schleck
Akkor bassza meg a kurva anyját... Majd próbálok vele valamit kezdeni, addig nézzétek a táblázat feletti linket

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Mire nem jó a Google maps 😀  www.facebook.com/photo.php?fbid=10151666378219595&set=a.102871304594.112398.95501124594&type=1&theater 😛
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
a harmadik negyed  www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-draftelemzes-a-cimvedo-megtalalta-reed-es-lewis-utodjat-2244555Höri
Az alsóbb csapatokon lévő linkek elég furcsa helyre vezetnek. 😀

több mint 12 éve
tanulságos
 sports.yahoo.com/blogs/nfl-shutdown-corner/rams-wr-tavon-austin-learns-everyone-wants-money-163038738.html

---
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
a harmadik negyed  www.nemzetisport.hu/nfl/nfl-draftelemzes-a-cimvedo-megtalalta-reed-es-lewis-utodjat-2244555

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 458
Szerintem nem beteg csak egyszerűen kezelhetetlen.
Nem mellesleg akkora pofája van, hogy ritkaság.
De ez csak magánvélemény.
Igazából nem is ez a lényeg (nekem) hanem, hogy Schwartzék milyen rendszerességgel húzzák ki az ilyen idiótákat. Az a Titus féle draft class is egyedülálló: Fairley, Titus, LeShoure, Hogue, Culbreath. 5/4 akinek rendőrségi ügye volt (Hogue nem), 3 már a csapatnál sincs.
Ilyen draftot bármelyikünk csinálna innen, különbet is.Bazzani
mondjuk Fairley a draft napjakor jó picknek tűnt Suh mellé.