NFL csevegő
81 feliratkozó
több mint 12 éve
De valóban Toca.Csak itt visszanézték nálunk nem.
Ha nem hibázott McCarty akkor mire kapták a büntit?
Ha hibázott akkor miért nézték vissza?
több mint 12 éve
csak engem zavar ez a fajta kifejezés: "AFC road to Super Bowl goes through Denver. Broncos are AFC's No. 1 seed." ?Mármint micsoda? Ha jól fordítom akkor az AFC útja az Sb-ig Denveren keresztül vezet. Ez szerintem igaz, kivétel abban az esetben, ha a Denver kiesik majd az afc döntő előtt.
mármint értem mire céloz, de egyszerűen nem igaz.Szobi22
több mint 12 éve
Ez nem volt kérdés eddig sem Toca.Miért ti nem 15 yardot kaptatok ? Ők is .
A kérdés az, hogy miért nem kapták azt a büntit mint mi?Bazzani
több mint 12 éve
2005-ös idény óta (akkor a Pats nyert a Jags ellen) nem nyert meccset a rájátszásban a Super Bowl címvédője. Ez a sorozat idén sem szakadt meg.
több mint 12 éve
nem kell ezt túlbonyolítani!, Nelson megkérte McCarthyt, hogy dobja oda neki a pirosat, és mivel jól játszott megkapta, ennyi.😛
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Ez nem volt kérdés eddig sem Toca.A kérdés az, hogy miért nem kapták azt a büntit mint mi?
több mint 12 éve
Áll a játék egy perce, már nézik vissza a szitut és McCarthy dühösen bedobja a pirosat. Nekem nem életszerű.De könyörgöm pontosan tudnia kell hogy visszafogják nézni mért nem tud ülni a seggén mint pl. Frazier ?
Láttam a meccset de nem kaptam rá egyértelmű ismétlést.Bazzani
több mint 12 éve
Áll a játék egy perce, már nézik vissza a szitut és McCarthy dühösen bedobja a pirosat. Nekem nem életszerű.Én se láttam konkrétan mikor dobta be, csak abból volt gyanús h Nelsonnak már üdítős palack van a kezében.
Láttam a meccset de nem kaptam rá egyértelmű ismétlést.Bazzani
több mint 12 éve
Áll a játék egy perce, már nézik vissza a szitut és McCarthy dühösen bedobja a pirosat. Nekem nem életszerű.Láttam a meccset de nem kaptam rá egyértelmű ismétlést.
több mint 12 éve
Tényleg várt vele, Nelson amikor felkapta a pirosat már üdítős palack volt a kezében.Mi, várt vele egy percet? Dehogy. Ez nevetséges. Tudom, bírózok. MacPhistoGB meccsen McCarthy ugyanúgy bedobta a pirosat automatikus review előtt mint Schwartz. Nem találnátok ki, de nekik volt review.azt mondták, hogy azért, mert már csak a booth review megkezdése után dobta beKampman
Ezt így most hogy?MacPhisto
több mint 12 éve
Volt már rookie QB SB győztes?patriksteelerspersze csak nem kezdőként 😀
több mint 12 éve
Bazzeg már a kissrác is tudja hogy visszanézik flag nélkül is. Nelson is tudta hogy felesleges a flag, ha ennyire hülye az edző akkor mi a rákot kezdjenek vele a bírók?Mi, várt vele egy percet? Dehogy. Ez nevetséges. Tudom, bírózok. MacPhistoGB meccsen McCarthy ugyanúgy bedobta a pirosat automatikus review előtt mint Schwartz. Nem találnátok ki, de nekik volt review.azt mondták, hogy azért, mert már csak a booth review megkezdése után dobta beKampman
több mint 12 éve
Mi, várt vele egy percet? Dehogy. Ez nevetséges. Tudom, bírózok.GB meccsen McCarthy ugyanúgy bedobta a pirosat automatikus review előtt mint Schwartz. Nem találnátok ki, de nekik volt review.azt mondták, hogy azért, mert már csak a booth review megkezdése után dobta beKampman
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 12 éve
GB meccsen McCarthy ugyanúgy bedobta a pirosat automatikus review előtt mint Schwartz. Nem találnátok ki, de nekik volt review.azt mondták, hogy azért, mert már csak a booth review megkezdése után dobta be
több mint 12 éve
GB meccsen McCarthy ugyanúgy bedobta a pirosat automatikus review előtt mint Schwartz. Nem találnátok ki, de nekik volt review. Ezt így most hogy?
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 12 éve
csak engem zavar ez a fajta kifejezés: "AFC road to Super Bowl goes through Denver. Broncos are AFC's No. 1 seed." ?mármint értem mire céloz, de egyszerűen nem igaz.
több mint 12 éve
Tényleg! 😀Mivel IFL topicot nem találtam, ezért ide teszem. 😊ehh-nek biztos tetszik 😊Robilluma
href.hu/x/j2b5
href.hu/x/j2b6Sanco
több mint 12 éve
Mivel IFL topicot nem találtam, ezért ide teszem. 😊ehh-nek biztos tetszik 😊
href.hu/x/j2b5
href.hu/x/j2b6Sanco

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 12 éve
A kép taget nem lenne rossz, ha kivennéd, mert elég óriási a méretük.Így gondoltad? 😊
Egyébként már volt szerintem, de zseniálisak még mindig. 😊Schleck
Ha volt már, akkor azért elnézést! Nekem új volt.
több mint 12 éve
A kép taget nem lenne rossz, ha kivennéd, mert elég óriási a méretük.Egyébként már volt szerintem, de zseniálisak még mindig. 😊
több mint 12 éve
THE YEAR IN NATIONAL SPORTS MEDIA FOR 2012és ez megyarra lefordítva mit jelent? 😀
Overkill award: ESPN’s unhealthy obsession with Tim Tebow, curtailed only when network president John Skipper intervened and told his producers to cool it. 😊
danyly
több mint 12 éve
THE YEAR IN NATIONAL SPORTS MEDIA FOR 2012Overkill award: ESPN’s unhealthy obsession with Tim Tebow, curtailed only when network president John Skipper intervened and told his producers to cool it. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Toca!Letölthető minden valóban.
Csak nekem nincs meg a technikai feltételem hozzá.
Lásd: nincs számítógépem itthon.
De lépjünk tovább.