NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
minden jel arra mutat, hogy Jon Gruden 2012-től újra munkába áll edzőkéntJJ
És St.Louist emlegetik.
több mint 12 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
minden jel arra mutat, hogy Jon Gruden 2012-től újra munkába áll edzőkéntJJ
Legalább nem kell hallgatnod kommentátorként 😛 😊

több mint 12 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 437 — no es importante
minden jel arra mutat, hogy Jon Gruden 2012-től újra munkába áll edzőként

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
DiamondsHead44 2 696 — Rams fan
sorry ha már volt.
tök jó oldal arról, adott évben melyik csapat milyen szerkóban (sisak, mez, nadrág, sportszár, kiegészítők (pölö nadrágcsíkozás, sötöbö)) lépett pályára. 1933-tól vannak rajzok.
http://www.gridironuniforms.com/

STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 12 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton

Minden forumozó társamnak, békés, boldog Karácsonyt!

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 035
A Cowboys már nem Amerika csapata... Go Pack go! 😊

http://www.nfl.com/news/story/09000d5d8254ee9c/article/survey-says-packers-not-cowboys-now-americas-team?module=HP11_content_stream
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 175 — Eagles fan
Én azt tudom kezdeni az ESPN-el (az amcsival), hogy tudom melyik streamen keressem a meccset. 😉Sobri Jóska
Én általában nem csatornanév alapján keresek meccset, bár lehet hogy velem van a baj... Rákattintok a felsorolásban arra hogy Arizona State Sun Devils vs. Boise State Broncos, és a feljövő listából válogatok. De ha Te először megnézed a tv-műsorban (vagy a bowl.hu-n) hogy melyik amerikai csatornán adják a mérkőzést, és ez alapján állsz neki streamet keresni akkor kövezz meg nyugodtan. 😉

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 448 — #NoStress
Én azt tudom kezdeni az ESPN-el (az amcsival), hogy tudom melyik streamen keressem a meccset. 😉

több mint 12 éve
Nem túl lényeges infó, de azért jelzem: az NCAA Bowl beharangozós cikkekben a mainál már másodszor tűnt fel hogy olyan ESPN-es közvetítést jeleztek ami nincs (pl. a Magyarországon kábeltévén fogható ESPN ma 02:00-tól NFL meccset ad, pár nappal ezelőtt szintén volt egy ilyen téves tv-műsor-előrejelzés).Rataxes
az ESPN nálam az amerikai ESPN-t jelenti, az itthonit meg az ESPN AmericaJJ
Értem 😊 Ezzel mondjuk az olvasók többsége nem biztos hogy ugyanígy van 😊 Azért ez így Magyarországon ahol szintén van egy ESPN nevű (vagy legalábbis ilyen kezdetű) csatorna kicsit félreérthető lehet szerintem... Nem hiszem hogy a helyi lakosok (gondolom azért nagyrészt Ők teszik ki a bowl.hu olvasótáborát) túl sokat tudnak kezdeni az ESPN-el (mármint az amerikaival).

Egyébként az ESPN America holnap (vagyis már ma) 19:30-tól adja le a meccset (ha esetleg a Magyarhonban élőknek is hasznos infóval kívántok szolgálni 😊 )

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 437 — no es importante
Nem túl lényeges infó, de azért jelzem: az NCAA Bowl beharangozós cikkekben a mainál már másodszor tűnt fel hogy olyan ESPN-es közvetítést jeleztek ami nincs (pl. a Magyarországon kábeltévén fogható ESPN ma 02:00-tól NFL meccset ad, pár nappal ezelőtt szintén volt egy ilyen téves tv-műsor-előrejelzés).Rataxes
az ESPN nálam az amerikai ESPN-t jelenti, az itthonit meg az ESPN America

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Nem túl lényeges infó, de azért jelzem: az NCAA Bowl beharangozós cikkekben a mainál már másodszor tűnt fel hogy olyan ESPN-es közvetítést jeleztek ami nincs (pl. a Magyarországon kábeltévén fogható ESPN ma 02:00-tól NFL meccset ad, pár nappal ezelőtt szintén volt egy ilyen téves tv-műsor-előrejelzés).

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Lance New York Giants 363 — Giants fan
Persze ezeknek a kimeneteleknek borzasztó kicsi az esélye, de lehetséges.
Legalább akkora, mint annak, hogy a PHI nyerje a csoprotját.... 😉VIZILÓ
Persze, mivel a Giants fogja 😛
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
http://www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/09000d5d8253e8f2/Warner-s-Top-5-QBs?module=HP11_content_stream

Kurt Warner epic fail. 😀
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 983 — Apu ökölbeszorított keze
hát az most kiderül hétvégén.

ha nyer a fili és kikap a giants akkor meglesz

több mint 12 éve
VIZILÓ Dallas Cowboys Texas Longhorns 243
Ugyanezt számoltam én is.
Mégis mindenhol beleveszik őket a számításba.
Ehh.
Úgyis a Seattle miatt szopunk. 😉Bazzani
De ha lesz még egy csapat 9-7-tel, akivel nem játszott a Lions, akkor mindegy a Cowboys elleni eredmény. Hármas holtversenynél csak akkor számít az egymás elleni, ha valamelyik csapat verte a másik kettőt.Pocs
A Lionst a cardinals is kiütheti a wc helyről. A Lions kikap a Chargerstől és a GB-től, a Cardinals pedig elveri a Bengalst és a tengerihéjákat. Gondolom a confon belüli jobb eredmény dönt itt.

ESPN Machine szerint ha az atlanta, és a lions kétszer kikap, a giants kétszer nyer, a dallas pedig egyszer, akkor a Giants és a Dallas is po-ba jut, az atlantával egyetemben. Ha ezeken a feltételeken annyit változtatunk, hogy legalább 1 mérkőzést nyer a lions, akkor ők mennek be az atlanta helyett.Lance
A jelenleg WC helyen lévő ATL és DET is kieshet:
ha a maradék meccseket így hozzák (beírom a végeredményt és a CONFon belüli eserdményt)
DAL. 1-1 (9-7 és 7-5)
ATL: 0-2 (9-7 és 6-6)
DET: 0-2 (9-7 és 6-6)
NYG: 2-0 (9-7 és 5-7)
ARI: 2-0 (9-7 és 7-5)
Először eldöntik a DAL-NYG szitut a csoproton belül -> NYG csoportgyőztes, DAL a WC-ben számolódik.
Tie-breaker:
A csapatok különböző csoprotokból jönnek->
1. head-to head sweep: nincs olyan csapat, aki mindenkit megvert, vagy mindenkitől kikapott volna a másik 3 viszonylatában, ezért ez NA.
2. % a CONFon belül: itt a DET és az ATL 6-6-jával kipotyog és máris megvan a maradék két WC-pozíció gazdája....

Persze ezeknek a kimeneteleknek borzasztó kicsi az esélye, de lehetséges.
Legalább akkora, mint annak, hogy a PHI nyerje a csoprotját.... 😉
több mint 12 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
NFC leads AFC 31-29 in 2011 interconference games (4 remaining). Could be 1st time NFC wins season series since '95atapapa
16 év? 😮

szó se róla, erősebb is az NFC vitán felül. Vagyis több benne az erős csapat, így pontos.

Nagyon hiányoznak a Colts duplavék az Anti Fitness Clubnak.Höri
Úgy-úgy!

Btw a maradék négyből három kifejezetten éles meccs lesz, hat PO vadász esik egymásnak.tomi-tomi
Cincinnati-Arizona
Pittsburgh-St.Louis (na igen, ez elvileg sima AFC)
Jets-Giants
Detroit-San Diego
több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
NFC leads AFC 31-29 in 2011 interconference games (4 remaining). Could be 1st time NFC wins season series since '95atapapa
16 év? 😮

szó se róla, erősebb is az NFC vitán felül. Vagyis több benne az erős csapat, így pontos.

Nagyon hiányoznak a Colts duplavék az Anti Fitness Clubnak.Höri
Úgy-úgy!

Btw a maradék négyből három kifejezetten éles meccs lesz, hat PO vadász esik egymásnak.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
16 év? 😮
Höri
az NFC West és a North komoly ballaszt volt az NFC-nek a kétezres években. Pontosabban a az NFC West mínusz Seattle és a Detroit.

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
16 év? 😮

Nagyon hiányoznak a Colts duplavék az Anti Fitness Clubnak.

több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
NFC leads AFC 31-29 in 2011 interconference games (4 remaining). Could be 1st time NFC wins season series since '95

több mint 12 éve
Lance New York Giants 363 — Giants fan
szerintem sehogy.

a Giants nyer kettőt, (egyiket a Dallas ellen) 9-7
a Dallas a másik meccsét megnyeri, 9-7
Lions kikap kétszer, 9-7

így akkor a Giants nyeri a csoportot, a Dallas lenne WC, de mivel leverte a Lions, így övék a tie-breaker.Höri
Ehh.
De ha lesz még egy csapat 9-7-tel, akivel nem játszott a Lions, akkor mindegy a Cowboys elleni eredmény. Hármas holtversenynél csak akkor számít az egymás elleni, ha valamelyik csapat verte a másik kettőt.Pocs
A Lionst a cardinals is kiütheti a wc helyről. A Lions kikap a Chargerstől és a GB-től, a Cardinals pedig elveri a Bengalst és a tengerihéjákat. Gondolom a confon belüli jobb eredmény dönt itt.

ESPN Machine szerint ha az atlanta, és a lions kétszer kikap, a giants kétszer nyer, a dallas pedig egyszer, akkor a Giants és a Dallas is po-ba jut, az atlantával egyetemben. Ha ezeken a feltételeken annyit változtatunk, hogy legalább 1 mérkőzést nyer a lions, akkor ők mennek be az atlanta helyett.
több mint 12 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Aaron Rodgers is the 2011 Male Athlete of the Year chosen by members
of The Associated Press in the United States after his MVP performance in the Green Bay Packers'
Super Bowl victory in February and his stellar play during the team's long unbeaten run this
season.
Rodgers received 112 votes out of the 212 ballots submitted from U.S. news organizations that
make up the AP's membership. Detroit Tigers pitcher Justin Verlander finished second with 50 votes,
followed by tennis standout Novak Djokovic, Carolina Panthers rookie quarterback Cam Newton and
NASCAR champion Tony Stewart.
Rodgers is one of three quarterbacks to receive the honor in the past five years. The New
Orleans Saints' Drew Brees won last year and the New England Patriots' Tom Brady won in 2007.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
szerintem sehogy.

Lions kikap kétszer, 9-7

így akkor a Giants nyeri a csoportot, a Dallas lenne WC, de mivel leverte a Lions, így övék a tie-breaker.Höri
Ehh.
Pocs a nyerő, ezért veszik bele őket
több mint 12 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
Segítsetek már!
Hogy kerülhet a Dallas és a Giants együtt a Lions elé?Bazzani
szerintem sehogy.

Lions kikap kétszer, 9-7

Ehh.
De ha lesz még egy csapat 9-7-tel, akivel nem játszott a Lions, akkor mindegy a Cowboys elleni eredmény. Hármas holtversenynél csak akkor számít az egymás elleni, ha valamelyik csapat verte a másik kettőt.

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 650 — Axel Foley
Segítsetek már!
Hogy kerülhet a Dallas és a Giants együtt a Lions elé?Bazzani
szerintem sehogy.

Lions kikap kétszer, 9-7

Ehh.
Úgyis a Seattle miatt szopunk. 😉