NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 12 éve
melyik eredmény nálatok a forduló legnagyobb meglepetése? 😊 nálam talán a Giants veresége.
több mint 12 éve
Ezek biztos mind igazak, nem is akarok meggyőzni senkit az ellenkezőjéről, viszont TP nekem tetszik, szórakoztató.És ennek az a lényege, hogy ebben állítottam párhuzamot Olivér közvetítéseivel.
Amelyek bár szintén sok téves infót tartalmaznak, de számomra nem zavaró, hiszen tudom melyik a téves, és egy kevésbbé jól informáltnak sem zavaró, hiszen őt meg nem is igazán érdekli ilyen mélységig a dolog.
De az tény, hogy ezzel az erővel akár azt is mondhatná ami van. 😊
több mint 12 éve
volt egy eset amikor fikázta Rose-t majdnem beledobtam valamit a TV-be. A kedvenceit ajnározza, akit meg nem bír azt meg fikázza nincs középút. És ezt mind olyan stílusban, mint aki ő szarta a spanyol viaszt. BicskanyitogatóIgen, hihetően mondja, de a mentő körülményed nem kicsit erőltetett.jó is lenneElhiszem, de egy tudatlan, egyszeri néző (ez volnék én) számára teljesen hihetően mondja, és dezinformálva se vagyok technikailag, mert olyan töményen jön az infó, hogy úgyse rögzül a hibás adat.
Sajnos nagyon nem naprakész, és ezt a fogyatékosságát nem fél úgy kompenzálni, hogy soha meg nem történt meséket adjon elő a rá jellemző magabiztos és lehengerlő stílusban. Bár számomra pont ez a stílus (és az old school sportvilág alaposabb ismerete) menti meg a faszitatapapa
Sobri Jóska
Mondom, én elviselem, általában bejön a stílusa, de azt nagyon nem bírom, amikor a játékosokról úgy beszél, mintha a helyi téren játszó senkik sörmeccsét közvetítené, nem pedig a világ legjobb bajnokságát. Akkor már inkább jöjjön Ricsi ömlengése, az közelebb áll a valósághoz.atapapa
több mint 12 éve
Igen, hihetően mondja, de a mentő körülményed nem kicsit erőltetett.Elhiszem, de egy tudatlan, egyszeri néző (ez volnék én) számára teljesen hihetően mondja, és dezinformálva se vagyok technikailag, mert olyan töményen jön az infó, hogy úgyse rögzül a hibás adat.Dehát mindent jobban is tud. Nem?Sobri Jóskajó is lenne
Sajnos nagyon nem naprakész, és ezt a fogyatékosságát nem fél úgy kompenzálni, hogy soha meg nem történt meséket adjon elő a rá jellemző magabiztos és lehengerlő stílusban. Bár számomra pont ez a stílus (és az old school sportvilág alaposabb ismerete) menti meg a faszitatapapa
Sobri Jóska
Mondom, én elviselem, általában bejön a stílusa, de azt nagyon nem bírom, amikor a játékosokról úgy beszél, mintha a helyi téren játszó senkik sörmeccsét közvetítené, nem pedig a világ legjobb bajnokságát. Akkor már inkább jöjjön Ricsi ömlengése, az közelebb áll a valósághoz.
több mint 12 éve
Elhiszem, de egy tudatlan, egyszeri néző (ez volnék én) számára teljesen hihetően mondja, és dezinformálva se vagyok technikailag, mert olyan töményen jön az infó, hogy úgyse rögzül a hibás adat.jó is lennedettó, gyűlölöm az arrogáns, mindent jobban tudó stílusátFucuDehát mindent jobban is tud. Nem?Sobri Jóska
Viszont nagyon szórakoztató, és akár igaz is lehetne, vagyis nem tűnik fel semmi inkoherencia.
(Legalábbis ez az 5-7 évvel ezelötti közvetítésekre vonatkozik, azokat néztem vele.)
több mint 12 éve
vassadi
15 617
A végén ki is írták, hogy 132-szer hangzott el a neve a műsor alatt. 😀
több mint 12 éve
én kérek elnézést 😊nézem az ESPN countdownt.... Tíbó többet van műsoron, mint a legjobb éveikben Favre és a Dallas együttvéve.Már 3 órás. 😛
kb. 45 percet kapott a kétórás műsorból 😀atapapa
Így már fel se tűnik, hogy picivel többet foglalkoztak vele! 😀Sanco
az esti meccsel így is el fogok oda jutni, hogy lelövöm azt is, aki csak annyit mond hogy a 15-ös Denverből
több mint 12 éve
nézem az ESPN countdownt.... Tíbó többet van műsoron, mint a legjobb éveikben Favre és a Dallas együttvéve.Már 3 órás. 😛
kb. 45 percet kapott a kétórás műsorból 😀atapapa
Így már fel se tűnik, hogy picivel többet foglalkoztak vele! 😀
több mint 12 éve
Hát sajnos el...
több mint 12 éve
pár évnek el kell telnie, mire egy magyar NFL-szurkolónak a gumboról végre a Saints kabalaállata jut majd eszébe elsőnekÉs az lesz az igazi, ha Érdit Louisiana jellegzetes étele is megelőzi majd a szurkolók fejében
szerk: nézem az ESPN countdownt.... Tíbó többet van műsoron, mint a legjobb éveikben Favre és a Dallas együttvéve.
kb. 45 percet kapott a kétórás műsorból 😀
több mint 12 éve
triangle
1 283
Ki az a Gumbó?Béczkóboldogok a tudatlanok...[no offenz]
legendás sporttv-kommentátor, mindenki nagy kedvence volt az első nfl-es években.
több mint 12 éve
Béczkó
1 264
Jah biztos, én őt nem láttam NFL közvetítéseknél.
több mint 12 éve
Ki az a Gumbó?BéczkóÉrdi Gábor
http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
Béczkó
1 264
Ki az a Gumbó?
több mint 12 éve
Köszi. 😀Faszomba már:Csütörtökön, 13:30-kor is ismétlik. 😊vassadi
12:00
NFL, San Francisco 49ers - Pittsburgh Steelers, 15. hét
Miért nem lehet normális időpontban ismételni?
Éjszaka nem tudom nézni,mert aludni kell meló előtt és amúgy is hamarabb megyek mint vége lenne,délre meg nem érek haza.Bazzani
Addigra alighanem megtudom az eredményt.
több mint 12 éve
vassadi
15 617
Faszomba már:Csütörtökön, 13:30-kor is ismétlik. 😊
12:00
Éjszaka nem tudom nézni,mert aludni kell meló előtt és amúgy is hamarabb megyek mint vége lenne,délre meg nem érek haza.Bazzani
több mint 12 éve
Faszomba már:12:00
Éjszaka nem tudom nézni,mert aludni kell meló előtt és amúgy is hamarabb megyek mint vége lenne,délre meg nem érek haza.
több mint 12 éve
Bazzdmeeg 😀
több mint 12 éve
.brk
1 890
én is azon röhögtem a legnagyobbat 😀
több mint 12 éve
"Holy Bible is my playbook" 😂
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
jó is lenneDehát mindent jobban is tud. Nem?Sobri JóskaHm, akkor csak nekem nem jött át (de nekem nagyon nem...)Wyattdettó, gyűlölöm az arrogáns, mindent jobban tudó stílusátFucu
Sajnos nagyon nem naprakész, és ezt a fogyatékosságát nem fél úgy kompenzálni, hogy soha meg nem történt meséket adjon elő a rá jellemző magabiztos és lehengerlő stílusban. Bár számomra pont ez a stílus (és az old school sportvilág alaposabb ismerete) menti meg a faszit
több mint 12 éve
Dehát mindent jobban is tud. Nem?Hm, akkor csak nekem nem jött át (de nekem nagyon nem...)Wyattdettó, gyűlölöm az arrogáns, mindent jobban tudó stílusátFucu
több mint 12 éve
Én is birom TP-t, tény és való h kissé nagyképű, de rajta legalább tényleg látszik h képbe van elég sokmindennel.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Hm, akkor csak nekem nem jött át (de nekem nagyon nem...)Wyattdettó, gyűlölöm az arrogáns, mindent jobban tudó stílusát