NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 12 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
melyik eredmény nálatok a forduló legnagyobb meglepetése? 😊 nálam talán a Giants veresége.

több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 449 — #NoStress
Ezek biztos mind igazak, nem is akarok meggyőzni senkit az ellenkezőjéről, viszont TP nekem tetszik, szórakoztató.
És ennek az a lényege, hogy ebben állítottam párhuzamot Olivér közvetítéseivel.
Amelyek bár szintén sok téves infót tartalmaznak, de számomra nem zavaró, hiszen tudom melyik a téves, és egy kevésbbé jól informáltnak sem zavaró, hiszen őt meg nem is igazán érdekli ilyen mélységig a dolog.
De az tény, hogy ezzel az erővel akár azt is mondhatná ami van. 😊

több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
jó is lenne
Sajnos nagyon nem naprakész, és ezt a fogyatékosságát nem fél úgy kompenzálni, hogy soha meg nem történt meséket adjon elő a rá jellemző magabiztos és lehengerlő stílusban. Bár számomra pont ez a stílus (és az old school sportvilág alaposabb ismerete) menti meg a faszitatapapa
Elhiszem, de egy tudatlan, egyszeri néző (ez volnék én) számára teljesen hihetően mondja, és dezinformálva se vagyok technikailag, mert olyan töményen jön az infó, hogy úgyse rögzül a hibás adat.
Sobri Jóska
Igen, hihetően mondja, de a mentő körülményed nem kicsit erőltetett.
Mondom, én elviselem, általában bejön a stílusa, de azt nagyon nem bírom, amikor a játékosokról úgy beszél, mintha a helyi téren játszó senkik sörmeccsét közvetítené, nem pedig a világ legjobb bajnokságát. Akkor már inkább jöjjön Ricsi ömlengése, az közelebb áll a valósághoz.atapapa
volt egy eset amikor fikázta Rose-t majdnem beledobtam valamit a TV-be. A kedvenceit ajnározza, akit meg nem bír azt meg fikázza nincs középút. És ezt mind olyan stílusban, mint aki ő szarta a spanyol viaszt. Bicskanyitogató

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Dehát mindent jobban is tud. Nem?Sobri Jóska
jó is lenne
Sajnos nagyon nem naprakész, és ezt a fogyatékosságát nem fél úgy kompenzálni, hogy soha meg nem történt meséket adjon elő a rá jellemző magabiztos és lehengerlő stílusban. Bár számomra pont ez a stílus (és az old school sportvilág alaposabb ismerete) menti meg a faszitatapapa
Elhiszem, de egy tudatlan, egyszeri néző (ez volnék én) számára teljesen hihetően mondja, és dezinformálva se vagyok technikailag, mert olyan töményen jön az infó, hogy úgyse rögzül a hibás adat.
Sobri Jóska
Igen, hihetően mondja, de a mentő körülményed nem kicsit erőltetett.
Mondom, én elviselem, általában bejön a stílusa, de azt nagyon nem bírom, amikor a játékosokról úgy beszél, mintha a helyi téren játszó senkik sörmeccsét közvetítené, nem pedig a világ legjobb bajnokságát. Akkor már inkább jöjjön Ricsi ömlengése, az közelebb áll a valósághoz.

több mint 12 éve
dettó, gyűlölöm az arrogáns, mindent jobban tudó stílusátFucu
jó is lenne
Viszont nagyon szórakoztató, és akár igaz is lehetne, vagyis nem tűnik fel semmi inkoherencia.
(Legalábbis ez az 5-7 évvel ezelötti közvetítésekre vonatkozik, azokat néztem vele.)

több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
A végén ki is írták, hogy 132-szer hangzott el a neve a műsor alatt. 😀
több mint 12 éve
nézem az ESPN countdownt.... Tíbó többet van műsoron, mint a legjobb éveikben Favre és a Dallas együttvéve.
kb. 45 percet kapott a kétórás műsorból 😀atapapa
Már 3 órás. 😛
Így már fel se tűnik, hogy picivel többet foglalkoztak vele! 😀Sanco
én kérek elnézést 😊
az esti meccsel így is el fogok oda jutni, hogy lelövöm azt is, aki csak annyit mond hogy a 15-ös Denverből

több mint 12 éve
Sanco Green Bay Packers 2 737 — Rest of the World fan
nézem az ESPN countdownt.... Tíbó többet van műsoron, mint a legjobb éveikben Favre és a Dallas együttvéve.
kb. 45 percet kapott a kétórás műsorból 😀atapapa
Már 3 órás. 😛
Így már fel se tűnik, hogy picivel többet foglalkoztak vele! 😀
több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Hát sajnos el...
több mint 12 éve
pár évnek el kell telnie, mire egy magyar NFL-szurkolónak a gumboról végre a Saints kabalaállata jut majd eszébe elsőnek

És az lesz az igazi, ha Érdit Louisiana jellegzetes étele is megelőzi majd a szurkolók fejében

szerk: nézem az ESPN countdownt.... Tíbó többet van műsoron, mint a legjobb éveikben Favre és a Dallas együttvéve.
kb. 45 percet kapott a kétórás műsorból 😀

több mint 12 éve
triangle 1 283
Ki az a Gumbó?Béczkó
boldogok a tudatlanok...[no offenz]
legendás sporttv-kommentátor, mindenki nagy kedvence volt az első nfl-es években.
több mint 12 éve
Béczkó 1 264
Jah biztos, én őt nem láttam NFL közvetítéseknél.
több mint 12 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
Ki az a Gumbó?Béczkó
Érdi Gábor

http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
Béczkó 1 264
Ki az a Gumbó?
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 650 — Axel Foley
Faszomba már:
12:00
NFL, San Francisco 49ers - Pittsburgh Steelers, 15. hét

Miért nem lehet normális időpontban ismételni?
Éjszaka nem tudom nézni,mert aludni kell meló előtt és amúgy is hamarabb megyek mint vége lenne,délre meg nem érek haza.Bazzani
Csütörtökön, 13:30-kor is ismétlik. 😊vassadi
Köszi. 😀
Addigra alighanem megtudom az eredményt.

több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Faszomba már:

Éjszaka nem tudom nézni,mert aludni kell meló előtt és amúgy is hamarabb megyek mint vége lenne,délre meg nem érek haza.Bazzani
Csütörtökön, 13:30-kor is ismétlik. 😊
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 650 — Axel Foley
Faszomba már:

Éjszaka nem tudom nézni,mert aludni kell meló előtt és amúgy is hamarabb megyek mint vége lenne,délre meg nem érek haza.

több mint 12 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Bazzdmeeg 😀
több mint 12 éve
.brk Green Bay Packers 1 890
én is azon röhögtem a legnagyobbat 😀
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
"Holy Bible is my playbook" 😂

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
http://www.sportsgrid.com/nfl/tebow-snl-sketch-video/

ez kész 😀
több mint 12 éve
Hm, akkor csak nekem nem jött át (de nekem nagyon nem...)Wyatt
jó is lenne
Sajnos nagyon nem naprakész, és ezt a fogyatékosságát nem fél úgy kompenzálni, hogy soha meg nem történt meséket adjon elő a rá jellemző magabiztos és lehengerlő stílusban. Bár számomra pont ez a stílus (és az old school sportvilág alaposabb ismerete) menti meg a faszit

több mint 12 éve
Dehát mindent jobban is tud. Nem?

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Én is birom TP-t, tény és való h kissé nagyképű, de rajta legalább tényleg látszik h képbe van elég sokmindennel.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
dettó, gyűlölöm az arrogáns, mindent jobban tudó stílusát

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter