NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 650 — Axel Foley
akkor tartania kell Maystől,Olshanskytól és a többi fajtabélitől 😛Joci
no meg tőled!fetomy
Jew-ci. 😀 Amúgy meg nem értem azokat, akik még mindig képesek beleesni a sobri által állított provokációs csapdákba. 😛szaba
Az oldal támogatja a trollkodást.
Rájöhetnél már.

több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
no meg tőled!fetomy
Jew-ci. 😀 Amúgy meg nem értem azokat, akik még mindig képesek beleesni a sobri által állított provokációs csapdákba. 😛
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
no meg tőled!
több mint 12 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
hulye vagyok tehat semelyiket.
magyarazd el plz h ezt h kell erteni mert egyszeruen nem fogom mit szeretnel mondani evvel :

Vannak Tebow nélkül is jó csapatok.
És van Tebow.Fake
Oké.
Bár ismersz, és aki ismer, az tudja, hogy nem szeretem a szóaszaporítást, pláne a felesleges szóaszaporítást, de a kedvedért kifejtem:
A mindenható isten (aki bár nem létezik, de mivel mindenható, ez a nemlétezés sem okoz neki problémát) a Földre küldte Tebow-t, hogy jó legyen mindannyiunknak. De mivel csak 1 db Tebow állt a rendelkezésére, vagy csak simán nem akart zűrzavart, ezért egy csapatba tudta belerendelni. A másik 31 csapat az NFL-ben bár Tebow nélkül kénytelen játszani, de ettől függetlenül vannak köztük olyan csapatok melyek jó teljesítményt nyújtanak, meccseket nyernek. Ezek a Tebow nélküli jó csapatok. És ugye van Tebow, aki önmagában is jó, de mivel a foci csapatsport, ezért hát egy rakás más focista veszi körül, akikkel csak nyernek és nyernek, és jók és jók, míg isten jónak látja.
Én, Sobri Jóska, aki szintén jó vagyok, láthatod, még a nevemben is ott van, tebowista pápa így látom, remélem sikerült eloszlatnom a sötétséget, legyen neked világosság.
A tebowizmus egyébként toleráns hitrendszer, elfogadjuk, ha valaki nem így látja, legyen rajta is a nemlétező isten áldása, legyél te is jó.Sobri Jóska
Meggyőző hitrendszer, az egyetlen hibája, hogy Jézus is pórul járt.Dzsokijuing
akkor tartania kell Maystől,Olshanskytól és a többi fajtabélitől 😛

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 12 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
magyarazd el plz h ezt h kell erteni mert egyszeruen nem fogom mit szeretnel mondani evvel :

És van Tebow.Fake
Oké.
Bár ismersz, és aki ismer, az tudja, hogy nem szeretem a szóaszaporítást, pláne a felesleges szóaszaporítást, de a kedvedért kifejtem:
A mindenható isten (aki bár nem létezik, de mivel mindenható, ez a nemlétezés sem okoz neki problémát) a Földre küldte Tebow-t, hogy jó legyen mindannyiunknak. De mivel csak 1 db Tebow állt a rendelkezésére, vagy csak simán nem akart zűrzavart, ezért egy csapatba tudta belerendelni. A másik 31 csapat az NFL-ben bár Tebow nélkül kénytelen játszani, de ettől függetlenül vannak köztük olyan csapatok melyek jó teljesítményt nyújtanak, meccseket nyernek. Ezek a Tebow nélküli jó csapatok. És ugye van Tebow, aki önmagában is jó, de mivel a foci csapatsport, ezért hát egy rakás más focista veszi körül, akikkel csak nyernek és nyernek, és jók és jók, míg isten jónak látja.
Én, Sobri Jóska, aki szintén jó vagyok, láthatod, még a nevemben is ott van, tebowista pápa így látom, remélem sikerült eloszlatnom a sötétséget, legyen neked világosság.
A tebowizmus egyébként toleráns hitrendszer, elfogadjuk, ha valaki nem így látja, legyen rajta is a nemlétező isten áldása, legyél te is jó.Sobri Jóska
Meggyőző hitrendszer, az egyetlen hibája, hogy Jézus is pórul járt.Dzsokijuing
jah...reméljük most nem fajulnak odáig a dolgok.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
gyurczi New York Giants 2 483 — Giants fan
... aki ismer, az tudja, hogy nem szeretem a szóaszaporítást, pláne a felesleges szóaszaporítást, ... Tebow-t, ... 1 db Tebow ... Tebow ... Tebow ... Tebow, ... Sobri Jóska, ... tebowista ... tebowizmus ...Sobri Jóska
😂

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Ilyenkor mindig elgondolkozom, hogy Sobri tényleg ezt gondolja vagy csak simán trollkodik.
több mint 12 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 273 — Saturday Night Lights

És van Tebow.Fake
Oké.
Meggyőző hitrendszer, az egyetlen hibája, hogy Jézus is pórul járt.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
kar.
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 449 — #NoStress
az h nem hiszem el.Fake
De.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
az h nem hiszem el.
több mint 12 éve
koszonom szepen h megvilagosodast hoztal fullsotet eletembe. mar csak egy dolgot nem ertek.

azt mondod idezem :
" A másik 31 csapat az NFL-ben bár Tebow nélkül kénytelen játszani, de ettől függetlenül vannak köztük olyan csapatok melyek jó teljesítményt nyújtanak, meccseket nyernek. Ezek a Tebow nélküli jó csapatok. "

mi erre a bizonyitek ?Fake
Mi a bizonyíték arra, hogy ne így lenne?

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
koszonom szepen h megvilagosodast hoztal fullsotet eletembe. mar csak egy dolgot nem ertek.

azt mondod idezem :
" A másik 31 csapat az NFL-ben bár Tebow nélkül kénytelen játszani, de ettől függetlenül vannak köztük olyan csapatok melyek jó teljesítményt nyújtanak, meccseket nyernek. Ezek a Tebow nélküli jó csapatok. "

mi erre a bizonyitek ?
több mint 12 éve

És van Tebow.Fake
Oké.
A tebowizmus egyébként toleráns hitrendszer, elfogadjuk, ha valaki nem így látja, legyen rajta is a nemlétező isten áldása, legyél te is jó.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó

És van Tebow.
több mint 12 éve
nem ertem. magyarazd el plz mert hulye vagyok.Fake
Melyik részét nem érted?

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nem ertem. magyarazd el plz mert hulye vagyok.
több mint 12 éve
nem hiszem el.Fake
De.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nem hiszem el.
több mint 12 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Tebow nélkül is lehet jó egy csapat. Egy csapat Tebowval viszont csak jó lehet. Illetve minimum a legjobbWyatt
Mivel ez el van rendelve
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Tebow nélkül is lehet jó egy csapat. Egy csapat Tebowval viszont csak jó lehet. Illetve minimum a legjobb

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nem ertem. magyarazd el plz mert hulye vagyok.
több mint 12 éve
Nem úgy tűnik, hogy csak a bírók miatt nyernének.
Nekem jó kis csapatnak tűnnek saját erejükből is.
Sobri Jóska
nincs tebow es jo csapatnak tunnek ? azt meg hogy ?Fake
És van Tebow.

több mint 12 éve
Lehet benne keserű a szőlő dolog is nem tagadom.
Fantasztikus csapat a GB,talán a legjobb amit én láttam.
Ettől még a jogtalan TD nekik sem TD.Bazzani
Egy socceres mondás parafrázisával élve: az a TD amit a bíró megad.

több mint 12 éve
Blitzburgh Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 1 255 — Hunt for 7.
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d824daa82/article/only-four-teams-have-true-shot-at-winning-super-bowl-xlvi?module=HP11_cp

Olvasásra érdemes..