NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 12 éve
kiderültek az előszezon ellenfelek. itt az országos tévés menetrend:
több mint 12 éve
A 78. helyezetten felvisítottam 😀Nem túl aktuális lista, Sanchot sajnos itt is kispadra ültették már. 😀
www.athleteswives.com/rankings/hottest-football-nfl-wives-girlfriends/empty taxi
több mint 12 éve
A 78. helyezetten felvisítottam 😀egy Wilforkos poén még belefért volna
www.athleteswives.com/rankings/hottest-football-nfl-wives-girlfriends/empty taxi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
A 78. helyezetten felvisítottam 😀www.athleteswives.com/rankings/hottest-football-nfl-wives-girlfriends/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
érdekes, hogy a PFF tavalyi top10 RT-jéből az 1. (Smith), az 5. (Clabo) és a 9. (Winston) is FA momentán.
több mint 12 éve
A következő lépés a zuhanyzók bekamerázása lesz a la Való Világ.atapapaTe'o támogatja
több mint 12 éve
A következő lépés a zuhanyzók bekamerázása lesz a la Való Világ.
több mint 12 éve
Állítólag a mostani idénytől fogva kötelező lesz a csapat öltözőkbe kamerát felszerelni ill. üzemeltetni, hogy a nézők, fanok minél többet megtudjanak a csapatról, több betekintést nyerhessenek a kulisszák mögé.danylykötelező lesz kamerákat felszerelni, viszont a felvételeket nem kötelező felhasználni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Nem élő adás lesz gondolom, úgyhogy azt vágnak ki amit akarnak! 😉Állítólag a mostani idénytől fogva kötelező lesz a csapat öltözőkbe kamerát felszerelni ill. üzemeltetni, hogy a nézők, fanok minél többet megtudjanak a csapatról, több betekintést nyerhessenek a kulisszák mögé.danylyNem tartom jó ötletnek!!!
Egy öltözőben olyanok is elhangoznak, ami nem tartozik másra, illetve nem kéne gyerekeknek hallaniuk!
Nehezen fognak a játékosok és az edzők ehhez alkalmazkodni...
De lehet, hogy leszerződött az NFL a Big Brother-rel 😉Egon

több mint 12 éve
Állítólag a mostani idénytől fogva kötelező lesz a csapat öltözőkbe kamerát felszerelni ill. üzemeltetni, hogy a nézők, fanok minél többet megtudjanak a csapatról, több betekintést nyerhessenek a kulisszák mögé.danylyNem tartom jó ötletnek!!!
Egy öltözőben olyanok is elhangoznak, ami nem tartozik másra, illetve nem kéne gyerekeknek hallaniuk!
Nehezen fognak a játékosok és az edzők ehhez alkalmazkodni...
De lehet, hogy leszerződött az NFL a Big Brother-rel 😉
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 12 éve
Állítólag a mostani idénytől fogva kötelező lesz a csapat öltözőkbe kamerát felszerelni ill. üzemeltetni, hogy a nézők, fanok minél többet megtudjanak a csapatról, több betekintést nyerhessenek a kulisszák mögé.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Cap helyzetek:www.nflplayers.com/reports/RunPublicReport.aspx?report=top51
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Április elsejei mockdraft, néhol elég jó lettwalterfootball.com/draft2013aprilfools.php
több mint 13 éve
2012 Best of SoundFX:www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vFhT2D-YjfQ
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 13 éve
Game of Thrones banners for football daveartlocker.blogspot.hu/2013/03/game-of-thrones-banners-for-football.html
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
1. A tulajdonosok a szabályok adta kereteken belül a lehető legkisebb cap emelkedést fogják elfogadni. JJ kevés lesz ahhoz, hogy ezen a mindenkinek tökéletes megoldáson alapvetően változtasson.tomi-tomiÉn úgytom, hogy 2014-től új tv szerződés lesz és mindenki azzal számol, hogy akkor a sapkák is jócskán meg lesznek emelve.
több mint 13 éve
JJ sztem két dologra játszik.1. A tulajdonosok a szabályok adta kereteken belül a lehető legkisebb cap emelkedést fogják elfogadni. JJ kevés lesz ahhoz, hogy ezen a mindenkinek tökéletes megoldáson alapvetően változtasson.
1. Nagyobb összegű cap emelkedés
2. Ezeknek a szerződéseknek nem túl szabályos kijátszása. Pld retire eseten van cap hit? Mert ha nem akkor pld nekem lenne 1-2 nem tul erkölcsös ötletem ezekkel a problémás szerződésekkel kapcsolatban. Persze kerdes a Mara fele csapat reakciója is.Blevi
2. Retire esetén is van cap hit - természetesen. 😀
Szerintem ennél sokkal egyszerűbb a dolog. Most nyert 5 millió helyet. Vett plusz 3 évet 54 millióért. 2016 után minden további nélkül válhat meg Romo-tól. Pont abba az 5 millióba fájna neki, amit most megnyert cap space-ben. (Ha 2017 előtt kivágja, akkor 54 milliót spórolna 5 millió dead money árán.)
Azon lehet polemizálni, hogy Romo ér-e 18 milliót évenként három évig, de ebben a (cap) helyzetben viszonylag olcsón megúszta a Cowboys. JJ öreg, de nem (mindig) hülye. 😀
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
JJ sztem két dologra játszik.1. Nagyobb összegű cap emelkedés
2. Ezeknek a szerződéseknek nem túl szabályos kijátszása. Pld retire eseten van cap hit? Mert ha nem akkor pld nekem lenne 1-2 nem tul erkölcsös ötletem ezekkel a problémás szerződésekkel kapcsolatban. Persze kerdes a Mara fele csapat reakciója is.
több mint 13 éve
Ugyanez megy amúgy a Lionsnál is.Átstrukturálások, meg olyan szerződések (Delmas, Houston, Bush, Quin stb) ami idén szinte semennyire nem terheli a cap-et de később nagy baj lesz belőle.
És ugye itt is jön Stafford új szerződése hamarosan.
több mint 13 éve
Jerry tényleg tud valamit: a Cowboys drukkerek és haterek pont ugyanannyira örülnek ennek a szerződésnek 😊JakehomerNem, csak rendkívül érdekes, hogy pont annak a csapatnak az egyik szurkolója fikázza a szerződést (és Romo-t), amelyik dettó ugyanezzel a folyamatos átstrukturálási stratégiával operál. Amelyik csapat idén baszarintotta seggbe Colbert eddigi fő eszközét (jellemzően nem signing bonus-ba strukturál át, hanem garantált roster bonus-ba) Harrison cut-jával. Amelyik csapat jövő évi cap-jéből a BigBen-Colon-Miller-Brown quartett 42 milliót, a Woodley-Timmons-Troy-Ike quartett bő 46 milliót foglal el. Ennek a majd 90 milliónak a garantált tartalma nincs 13 millió; kínálja magát az átstrukturálás. Melyikőjük lesz olyan barom, hogy a Harrison cut után nem ragaszkodik majd a signing bonus-hoz?
Szóval, először el kéne gondolkodni, hogy ha a saját csapatom nyolc embere viszi el a cap 3/4-ét, egy év múlva a franchise QB contract year-be lép, akkor nem lehetséges-e, hogy jövőre pont ugyanilyen helyzetben ugyanilyen "eszement" szerződést leszünk kénytelenek kötni az akkor már esetleg öt éve SB közelébe sem járó, dirib-darabra tört irányítónknak?
JJ ezektől függetlenül mint egy varsába keveredett hal, egyre jobban mélyíti a Cowboys hosszútávú cap menedzselési problémáját. Pillanatnyi és egyre jelentéktelenebb levegővételért kénytelen eladni lassan az anyja és a saját lelki üdvét is. De ez teljesen független Romo személyétől és teljesítményétől. Ő csak az alanya (és haszonélvezője) ennek a (rémült) menekülésnek.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Jerry tényleg tud valamit: a Cowboys drukkerek és haterek pont ugyanannyira örülnek ennek a szerződésnek 😊
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Szerintem ne egy Steelers szurkolónak meséld milyen ha a kezdő irányító sérülten játszik, pontosan tudom 😊Miről beszélsz? A bajnoki években szar volt a falatok? Akkor nézzetek körül nálunk, vagy Philly-ben stb, hogy mi az, hogy szar OL.... (egyébként később valóban szedett-vedett lett, de nem 2005-ben meg 2008-ban). A védelem meg ligaszerte rettegett volt, nélkülük lehet, hogy most Benőt mémelték volna ide a Kovbolyok......... 😊
www.wpxi.com/news/news/ben-roethlisbergers-injury-history-pittsburgh-stee/nS5dc/
A támadófala ugyanúgy szörnyű volt, ütötték-verték minden meccsen de azért mégis nyert 2 gyűrűt (az való igaz, hogy az elsőnél a védelem vitte a hátán az egész csapatot, ezt aláírom)BigBen7
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Szerintem ne egy Steelers szurkolónak meséld milyen ha a kezdő irányító sérülten játszik, pontosan tudom 😊Miért a masodik gyurunel bottom 3 védelme volt a stelersnek 😀
www.wpxi.com/news/news/ben-roethlisbergers-injury-history-pittsburgh-stee/nS5dc/
A támadófala ugyanúgy szörnyű volt, ütötték-verték minden meccsen de azért mégis nyert 2 gyűrűt (az való igaz, hogy az elsőnél a védelem vitte a hátán az egész csapatot, ezt aláírom)BigBen7
több mint 13 éve
Egy csapat nem egy emberből all. Az edzői gárdáról a csapat építéséről meg nem szóltam. Romo jo irányító, de ennél jóval több tényezőből all egy csapat. 5 éve minden boys meccset láttam Romo sosem lesz Brees vagy Rodgers. 2010 ben karrier éve volt de egy hulladék védelem miatt lemaradtunk a PO ról. Ha minden az iranyiton múlna Peyton 1x-szeres SB győztes lenne. Jo lenne ha csapat szinten értékelned a dolgokat nem 1 játékos alapján az 55ből.Miért neked mi a véleményed erről? HA ennyi idő alatt nem ért el a csapattal semmit, nem 35-40 éves kor között fogja megváltani a világot 😊Közhelyek es háttér infót nélkülöző alaptalan dolgokat írsz le. De ha neked ettől jo... Legyen.BleviA Redskins ellen, meg tavaly a Giants ellen kellett volna sikerre vezetnie, kicsit többet értek volna azok a győzelmek 😊Köszönöm a Dallas Cowboysnak, hogy egy Tony Romot fikázó mém lehetett a 200. kommentem 😊BigBen7Ez valami új trendi dolog Romót fikázni? És még elég büszke is vagy rá, h világgá is kürtöld még egy hszben. Az a nem semmi.
Gratulálok, igazán értékes 200+1. hsz volt.
De sebaj, remélem majd megjelenik slowmotion és a megszokott módon rendesen elküld a halál faszára, akkor talán majd nem írsz ilyen ovis stílusban egy olyan QBról aki történetesen a Bengals mellett a Steelers ellen is győzelemre vezette a Cowboys-t tavaly egy sorsdöntő meccsen.Robilluma
7 év alatt 1 PO győzelem szerintem kevés ahhoz hogy valaki 108 millió szerződést kapjon. Az egyéni statisztikái nem rosszak de amíg a csapat nem nyer vele, b*szhatják azt a 108 milliót.
A Flacco szerződés annyival jobb hogy vele legalább a csapat sikeres, még akkor is ha Flacco maximum egy átlagos irányító.BigBen7
A 2009-es szezon után szerintem egy szava nem lett volna senkinek, ha adnak neki egy jó kis szerződést, de azóta eltelt 3 év és még csak PO-ba se vezette a Cowboyst, nem hogy SB-ba ami egy ilyen múlttal és sikerekkel rendelkező csapatnál elvárás lehetne.BigBen7