NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Lenne egy kérdésem.
Gondolkoztam valamelyik nap vezetés közben a Lions OLine sérülésmentességén.
Az 5 emberből 4 minden meccsen kezdett, Cherilus volt csere (az sem sérülés miatt) egy meccsen a többin ő is kezdett.
Tehát az egész sor sérülés nélkül tudta le az egész évet.
Meccs közben is csak egyszer kellett cserélni,amikor Backus szemébe belenyúltak.

Ez egyedi dolog vagy máshol is előfordult?Bazzani
annyira nem egyedi eset.

több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
Calais Campbell sem kapott szavazatot pedig kurva jó volt egész évbenFucu
Konkrétan ő Justin Smith-szinten tolta, imo.
több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Calais Campbell sem kapott szavazatot pedig kurva jó volt egész évben

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 650 — Axel Foley
Lenne egy kérdésem.
Gondolkoztam valamelyik nap vezetés közben a Lions OLine sérülésmentességén.
Az 5 emberből 4 minden meccsen kezdett, Cherilus volt csere (az sem sérülés miatt) egy meccsen a többin ő is kezdett.
Tehát az egész sor sérülés nélkül tudta le az egész évet.
Meccs közben is csak egyszer kellett cserélni,amikor Backus szemébe belenyúltak.

Ez egyedi dolog vagy máshol is előfordult?

több mint 12 éve
Sanco Green Bay Packers 2 737 — Rest of the World fan
talán Doom-nál jobb voltJanek
Az is csoda, hogy ő egyáltalán kapott egy szavazatot. Mert, ha jól gondolom az 50 voksolónak kellett az általa legjobbnak gondolt 2 DE-t leírni és hát az idei nem Dumervil éve volt. Tehát sokkal inkább meglepő, hogy Dumervil valakinél bekerült a 2 közé, mint az hogy Avril senkinél sem.
több mint 12 éve
Tehát csak Calvin és Suh (ő is csak egy darabot) kapott szavazatot Lions részről.
Nem tudom,hogy Avrilnek mit kellett volna még csinálnia...
De megint én vagyok elfogult.
Pro Bowl 2.Bazzani
kinél volt jobb Avril?
Ends: Jared Allen, Minnesota, 49; Jason Pierre-Paul, New York Giants, 34; Justin Smith. San Francisco, 9; Jason Babin, Philadelphia, 7; Elvis Dumervil, Denver, 1.braxa88
+1. Mondjuk Justin Smith ne vegyük ide, de akkor is voltak nála jobbak bőven.szaba
Mondjuk ilyen alapon, Allenen és JPP-n kívül senkinek sem szabadna szavazatot kapnia.
Ekettőn kívül mindegyikkel versenyben volna.
Mondjuk én kurvára elfogult vagyok,de nagyon sok meccset eldöntő játéka volt.
Amit ugye nem mutat a statisztika.

De továbbra is állítom,hogy nem csak egy Lions játékos érdemelne legalább szavazatot.
Folytatnám a sort Tulloch-al.

több mint 12 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
talán Doom-nál jobb voltJanek
meg long meg clemons meg peppers is...
több mint 12 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 983 — Apu ökölbeszorított keze
talán Doom-nál jobb volt

több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
Íme a lista, hogy kik és mennyi szavazatot kaptak az AP All-Pro csapatának összeállításakor, illetve, hogy kik kaptak még a bekerülteken kívül voksokat:

iktriad
Tehát csak Calvin és Suh (ő is csak egy darabot) kapott szavazatot Lions részről.
Pro Bowl 2.Bazzani
kinél volt jobb Avril?
Ends: Jared Allen, Minnesota, 49; Jason Pierre-Paul, New York Giants, 34; Justin Smith. San Francisco, 9; Jason Babin, Philadelphia, 7; Elvis Dumervil, Denver, 1.braxa88
+1. Mondjuk Justin Smith ne vegyük ide, de akkor is voltak nála jobbak bőven.
több mint 12 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
Íme a lista, hogy kik és mennyi szavazatot kaptak az AP All-Pro csapatának összeállításakor, illetve, hogy kik kaptak még a bekerülteken kívül voksokat:

iktriad
Pro Bowl 2.Bazzani
kinél volt jobb Avril?
Ends: Jared Allen, Minnesota, 49; Jason Pierre-Paul, New York Giants, 34; Justin Smith. San Francisco, 9; Jason Babin, Philadelphia, 7; Elvis Dumervil, Denver, 1.
több mint 12 éve
davekid 349 — Go Big Red
van rá még esetleg esély hogy a MNF introba visszatér Hank Williams Jr? Esetleg ha netán Obama már nem lenne elnök 😀 előbb nézegettem vissza a régi introkat a mai napig és nagyon hiányzik. :/ nem volt valami kampány hogy visszajöjjön? mégiscsak egy nagyon hosszú korszaknak számított ez a MNF történetében 😐

FOLLOW @davekid12
https://twitter.com/#!/davekid12
több mint 12 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
hat en konzervativ tipus vagyok, es valahogy nem erdekel, h nem passzolt td-t kedvenc csapatom kickere. 😊
több mint 12 éve
Lance New York Giants 363 — Giants fan
Placekicker: David Akers, San Francisco, 32; Sebastian Janikowski, Oakland, 14; Rob Bironas, Tennessee, 1; Matt Bryant, Atlanta, 1; Matt Prater, Denver, 1; Josh Scobee, Jacksonville, 1.iktriad
nugentnek vegulis 15 heten at a legjobb field goal percentage-e volt a ligaban, ami ezek szerint smafu dolog.Mikey
De ő nem passzolt td-t 😊
több mint 12 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
Placekicker: David Akers, San Francisco, 32; Sebastian Janikowski, Oakland, 14; Rob Bironas, Tennessee, 1; Matt Bryant, Atlanta, 1; Matt Prater, Denver, 1; Josh Scobee, Jacksonville, 1.iktriad
nugentnek vegulis 15 heten at a legjobb field goal percentage-e volt a ligaban, ami ezek szerint smafu dolog.
több mint 12 éve

iktriad
Pro Bowl 2.

több mint 12 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 436 — no es importante
Nem csak NFL, van benne minden más is, de fantasztikus ez az 50 gif 😊 http://www.sbnation.com/2012/1/4/2676314/gifs-50-46Deny
+1

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Nem csak NFL, van benne minden más is, de fantasztikus ez az 50 gif 😊 http://www.sbnation.com/2012/1/4/2676314/gifs-50-46
több mint 12 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
bevallom csak 2 philly meccset láttam az idényből, de tényleg ennyire jó volt RT-nek Peters? mármint nem a vakoldalt védte, de tul. képpen LT. Kicsit kétkedve fogadom.sapka
Sok csapattól csak kevés meccset láttam, így többieket annyira nem tudom megitélni, de Peters először játszott kiváló szezont. Most végre tényleg nem (csak) a nevével szerzett Pro Bowl tagságot, illetve All Pro helyet, hanem teljesítményével is. Szinte az összes rá kiosztott DE-det leszedte, futásblokkolásban pedig elképesztő volt (nem egyszer fordult elő, hogy a LoS-től 8-10 yardra is még ő blokkolt McCoynak, pedig előtte is találkozott 1-2 védővel már). PFF számai szerint azt hiszem sacket nem engedett, de pressuret is ritkán.
több mint 12 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Ennek a szavazásnak a legnagyobb tanulsága számomra az, hogy JPP 99%, hogy nem lesz DPoY idén.Schleck
Ezt sajnos lehetett sejteni. :/
Néhány helyen egészen nevetséges a lista.

több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ennek a szavazásnak a legnagyobb tanulsága számomra az, hogy JPP 99%, hogy nem lesz DPoY idén.

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 846 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

OFFENSE

Quarterback: Aaron Rodgers, Green Bay, 47.5; Drew Brees, New Orleans, 2.5.

Running backs: Maurice Jones-Drew, Jacksonville, 40; LeSean McCoy, Philadelphia, 29; Ray Rice, Baltimore, 24; Arian Foster, Houston, 3; Frank Gore, San Francisco, 1; Matt Forte, Chicago, 1; Darren Sproles, New Orleans, 1.

Fullback: Vonta Leach, Baltimore, 42; John Kuhn, Green Bay, 6; Marcel Reece, Oakland, 2.

Tight end: Rob Gronkowski, New England, 44.5; Jimmy Graham, New Orleans, 5.5.

Wide receivers: Calvin Johnson, Detroit, 49; Wes Welker, New England, 23; Larry Fitzgerald, Arizona, 15; Victor Cruz, New York Giants 9; Steve Smith, Carolina, 2; Jordy Nelson, Green Bay, 1; Mike Wallace, Pittsburgh, 1.

Tackles: Jason Peters, Philadelphia, 27; Joe Thomas, Cleveland, 19; Duane Brown, Houston, 11; Joe Staley, San Francisco, 11; Eric Winston, Houston, 10; Jake Long, Miami, 5; Jermon Bushrod, New Orleans, 3; Andrew Whitworth, Cincinnati, 3; Bryan Bulaga, Green Bay, 3; Michael Oher, Baltimore, 2; Jared Veldheer, Oakland, 2; Tyron Smith, Dallas, 1; Anthony Davis, San Francisco, 1; Jordan Gross, Carolina, 1; Michael Roos, Tennessee, 1.

Guards: Jahri Evans, New Orleans, 29; Carl Nicks, New Orleans, 27; Marshal Yanda, Baltimore, 17; Logan Mankins, New England, 10; Brian Waters, New England, 5; Chris Kuper, Denver, 4; Davin Joseph, Tampa Bay, 3; Chris Snee, New York Giants, 2; Evan Mathis, Philadelphia, 2; Mike Iupati, San Francisco, 1.

Center: Maurkice Pouncey, Pittsburgh, 13; Ryan Kalil, Carolina, 11; Nick Mangold, New York Jets, 11; Chris Myers, Houston, 7; Scott Wells, Green Bay, 7; John Sullivan, Minnesota, 1.

Placekicker: David Akers, San Francisco, 32; Sebastian Janikowski, Oakland, 14; Rob Bironas, Tennessee, 1; Matt Bryant, Atlanta, 1; Matt Prater, Denver, 1; Josh Scobee, Jacksonville, 1.

Kick returner: Patrick Peterson, Arizona, 33; Devin Hester, Chicago, 10; Darren Sproles, New Orleans, 3; Ted Ginn. Jr., San Francisco, 2; Antonio Brown, Pittsburgh, 1; Joe McKnight, New York Jets, 1.

DEFENSE

Ends: Jared Allen, Minnesota, 49; Jason Pierre-Paul, New York Giants, 34; Justin Smith. San Francisco, 9; Jason Babin, Philadelphia, 7; Elvis Dumervil, Denver, 1.

Tackles: Haloti Ngata, Baltimore, 38; Justin Smith, San Francisco, 35; Geno Atkins, Cincinnati, 9; Richard Seymour, Oakland, 5; Vince Wilfork. New England, 5; B.J. Raji, Green Bay, 1; Calais Campbell, Arizona, 1; Henry Melton, Chicago, 1; Mike Patterson, Philadelphia, 1; Sione Pouha, New York Jets, 1; Jay Ratliff, Dallas, 1; Ndamukong Suh, Detroit, 1; J.J. Watt, Houston, 1.

Outside linebackers: Terrell Suggs, Baltimore, 47; DeMarcus Ware, Dallas, 42; Tamba Hali, Kansas City, 4; Von Miller, Denver, 4; Clay Matthews, Green Bay, 2; Sean Weatherspoon, Atlanta, 1.

Inside linebacker: Patrick Willis, San Francisco, 32; NaVorro Bowman, San Francisco, 16; Derrick Johnson, Kansas City, 16; Brian Cushing, Houston, 13; London Fletcher, Washington, 8; Ray Lewis, Baltimore, 3; Brian Urlacher, Chicago, 3; Daryl Washington, Arizona, 3; Lance Briggs, Chicago, 2; D'Qwell Jackson, Cleveland, 2; DeMeco Ryans, Houston, 1; Lawrence Timmons, Pittsburgh, 1.

Cornerbacks: Darrelle Revis, NY Jets, 48; Charles Woodson, Green Bay, 19; Johnathan Joseph, Houston, 18; Carlos Rogers, San Francisco, 10; Champ Bailey, Denver, 3; Brandon Flowers, Kansas City, 1; Charles Tillman, Chicago, 1.

Safeties: Troy Polamalu, Pittsburgh, 29; Eric Weddle, San Diego, 20; Ed Reed, Baltimore, 17; Earl Thomas, Seattle, 16; Kam Chancellor, Seattle, 5; Adrian Wilson, Arizona, 4; Dashon Goldson, San Francisco, 3; Jairus Byrd, Buffalo, 2; Bernard Pollard, Baltimore, 2; Roman Harper, New Orleans, 1; Tyvon Branch, Oakland, 1.

Punter: Andy Lee, San Francisco, 29; Shane Lechler, Oakland, 20; Britton Colquitt, Denver, 1.
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 846 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Pro Football Focus All-Pro csapata(i):
http://www.profootballfocus.com/blog/2012/01/05/2011-pff-all-pro-team/
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
http://content.usatoday.com/communities/thehuddle/post/2012/01/the-ap-all-pro-team-roster/1

All Pro rosterek.szaba
Semmivel sem jobb lista, mint az összevissza szapult Pro Bowl rosterek. Ennyit a nagy szakértőkről, legalábbis szerintem. Tényleg Punci a liga legjobb centere? De még ezer második dologban is kételkedem.

több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
bevallom csak 2 philly meccset láttam az idényből, de tényleg ennyire jó volt RT-nek Peters? mármint nem a vakoldalt védte, de tul. képpen LT. Kicsit kétkedve fogadom.

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
http://content.usatoday.com/communities/thehuddle/post/2012/01/the-ap-all-pro-team-roster/1

All Pro rosterek.szaba
az mi árulás hogy Justin SMith az első és második csapatban is benne van Calais Campbell meg egyikben sem?

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter