NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 12 éve
az 😊http://www.youtube.com/watch?v=aJI1MM7BC0ENem tudom megnézni, ez a Suggsos?zolika26
Skip Bayless-gyűlölöknek alapmű 😀atapapa
több mint 12 éve
http://www.youtube.com/watch?v=aJI1MM7BC0ENem tudom megnézni, ez a Suggsos? Tegnap néztem, hát elképesztő amit csinál... Suggsnak 100%-ig igaza van, erre meg végig hülyének van nézve
Skip Bayless-gyűlölöknek alapmű 😀atapapa
http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
mondjuk a Köcsög?És mi ebben a hihetetlen?szabaa Walter Payton év embere díj döntősei: Tillman, Birk ééééééééééééééééés RIVERSHöri...háromszor dörzsöltem meg a szemem, mire elhittem :okobalu91
több mint 12 éve
In his first 10 postseason games, Tom Brady was 10-0 and threw 3 Int. In his last 11 games, he's 6-5 and has thrown 16 Int.kishasziSobri megmondta, hogy kiégett
több mint 12 éve
Eli Manning & Tom Brady will be the 3rd set of starting QB to meet in multiple Super Bowls. Others are Bradshaw-Staubach & Aikman-Jim Kelly.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
In his first 10 postseason games, Tom Brady was 10-0 and threw 3 Int. In his last 11 games, he's 6-5 and has thrown 16 Int.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Az AFC-ben változatlan dominancia. Az elmúlt 11 évből 10-szer, az elmúlt 9 évből 9-szer ugyanaz a 3 csapat képviseli a konferenciát az SB-n. Olyan év nem volt az elmúlt 9 évben, hogy a 3 csapatból legalább 2 ne jutott volna PO-ba.SoldadosCsak neked, csak most. Bár a Chargers-es részt kivttem belőle, mert ez a csapat amolyan örökígéretnek tűnik, nem sikerült domináns csapattá válnia, hiába tűnt úgy, hogy az lesz.
Évtizedes dominanciát nézve az AFC 11(!) éve ugyanarról a 3 csapatról szól: Pats, Colts, Steelers...
2001 óta, azaz legutóbbi 11 idényt nézve a 3 domináns csapat:
Pats: 9 PO (kivéve 2002 és 2008), 6 AFC-döntő (1 vereség a Coltstól), 5 SB (ebből 3 győzelem) - nincs negatív szezon
Colts: (sorozatban, ezáltal rekordbeállítás) 9 PO (kivéve 2001, 2011), 3 AFC-döntő (1 vereség a Patstől, de további 1-1 vereség a Patstől és a Steelerstől divisional roundban), 1 SB-siker - mindössze 2 negatív szezon
Steelers: 8 PO (kivéve 2003, 2006, 2009), 5 AFC-döntő (2 vereség a Patstől), 2 SB-siker - mindössze 1 negatív szezon
Tehát:
Az eddigi 33 lehetőségből (11x3) 26 PO-részvétel és mindössze 3 negatív szezon (nem volt olyan év, hogy ebből a hármasból 2 csapat is hiányozzon a PO-ból), 22 AFC-döntő (11x2) lehetőségből 14 a három csapathoz fűződik, a 11 SB lehetőségből 10-et ez a hármas nyert (a kivétel: Raiders 2002), a lehetséges 11 végső sikerből 6 fűződik ehhez a 3 csapathoz, ami most még 1-gyel nőhet, ha a Pats nyer
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
szaba
10 553
Az AFC-ben változatlan dominancia. Az elmúlt 11 évből 10-szer, az elmúlt 9 évből 9-szer ugyanaz a 3 csapat képviseli a konferenciát az SB-n. Olyan év nem volt az elmúlt 9 évben, hogy a 3 csapatból legalább 2 ne jutott volna PO-ba.SoldadosHékás, régebben ezt minden évben szép hosszan levezetted. 😕
több mint 12 éve
Az AFC-ben változatlan dominancia. Az elmúlt 11 évből 10-szer, az elmúlt 9 évből 9-szer ugyanaz a 3 csapat képviseli a konferenciát az SB-n. Olyan év nem volt az elmúlt 9 évben, hogy a 3 csapatból legalább 2 ne jutott volna PO-ba.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 12 éve
szaba
10 553
És mi ebben a hihetetlen?a Walter Payton év embere díj döntősei: Tillman, Birk ééééééééééééééééés RIVERSHöri...háromszor dörzsöltem meg a szemem, mire elhittem :okobalu91
több mint 12 éve
a Walter Payton év embere díj döntősei: Tillman, Birk ééééééééééééééééés RIVERSHöri...háromszor dörzsöltem meg a szemem, mire elhittem :o
több mint 12 éve
a Walter Payton év embere díj döntősei: Tillman, Birk ééééééééééééééééés RIVERS
több mint 12 éve
Rams HC -> Saints DCmár nem az
Saints DC -> Rams DC (ez még ugye csak pletyka)JJ
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Egyébként én maximálisan megértem TO-t is akár.Pénze rengeteg, de imád focizni.
Üljön otthon és nézze a tévét? Bassza el a pénzért Vegas-ban? Vagy bizniszeljen újabb tízmilliókért?
Ő focizni szeret, így focizik.
Se nem ciki, se nem égő, szimpla sportszeretet.
több mint 12 éve
nekem nagy perverzióm az alsó ligák kereteit bújni elfeledett sztárokat kutatva, az IFL-t már rég felfedeztem magamnak 😀http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_current_Indoor_Football_League_team_rosters
több mint 12 éve
Ezért lehet érdekes ha talál helyet ahol játszhat és az nem az NFL?Mert talán az emberek nagy része tisztában van azzal, hogy TO-nak már nincs igazán helye az NFL-ben?Denyazon gondolkodtam hogy ez rajtad kívül érdekel-e vkit!?gabtsiVégülis csak egy leendő HoF várományos focistáról van szó, miért érdekelne egy focis fórumon bárkit is?Sobri Jóska
több mint 12 éve
Mert talán az emberek nagy része tisztában van azzal, hogy TO-nak már nincs igazán helye az NFL-ben?azon gondolkodtam hogy ez rajtad kívül érdekel-e vkit!?gabtsiVégülis csak egy leendő HoF várományos focistáról van szó, miért érdekelne egy focis fórumon bárkit is?Sobri Jóska
több mint 12 éve
azon gondolkodtam hogy ez rajtad kívül érdekel-e vkit!?gabtsiVégülis csak egy leendő HoF várományos focistáról van szó, miért érdekelne egy focis fórumon bárkit is?
több mint 12 éve
Ez kb. hónapok óta nyilvánvaló.azon gondolkodtam hogy ez rajtad kívül érdekel-e vkit!?gabtsiha más nem, páran örömtüzet gyújthatnak, hogy többet nem fog az NFL-ben játszani.Amadeus91
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
azon gondolkodtam hogy ez rajtad kívül érdekel-e vkit!?gabtsiha más nem, páran örömtüzet gyújthatnak, hogy többet nem fog az NFL-ben játszani.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
azon gondolkodtam hogy ez rajtad kívül érdekel-e vkit!?
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 910
http://www.huffingtonpost.com/2012/01/19/terrell-owens-allen-wranglers-to-announcement_n_1215593.html?ref=sports&ncid=txtlnkushpmg00000021T.O.--->IFL
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve