NFL csevegő
81 feliratkozó
több mint 13 éve
Charles autogrammot kért Manningtől a meccs után, bowe meg lefotózta 😀
több mint 13 éve
Aki szereti az NBC játékosintróit, annak ezt látni kell
Höri
több mint 13 éve
Aki szereti az NBC játékosintróit, annak ezt látni kellEzen besírtam. Úgy látszik nem Csak Obama és Luther megy nekik.
Höri
több mint 13 éve
Rég volt már QB-csevejBrandon Moore beszólása fergeteges 😀
fauxjohnmadden.lockerdome.com/articles/102761567Wyatt

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Megihlette őket Sanchez fura fistingje, nem csodálom. Évek múlva is röhögni fog rajta mindenki.
több mint 13 éve
Kötöttfogású birkózás.. 😀 Vicces lesz..NFL will consider banning all low blocks in 2013Black_Adderez valami hihetetlenül nevetségesSzobi22
több mint 13 éve
csúnyán elvinné a játékot az egyoldalú fizikalitásbaNFL will consider banning all low blocks in 2013Black_Adderez valami hihetetlenül nevetségesSzobi22
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
NFL will consider banning all low blocks in 2013Black_Adderez valami hihetetlenül nevetséges
több mint 13 éve
NFL will consider banning all low blocks in 2013
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
The Hard Life of an N.F.L. Long Shotwww.nytimes.com/2012/11/25/magazine/the-hard-life-of-an-nfl-long-shot.html

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
összeállítottam egy kis programajánlót hálaadás alkalmábólJó van mi mán bele sem férünk amit egyébként teljes mértékben megértek 😉 😛
bowl.hu/tv-musorjjncaa
több mint 13 éve
Ezt most jól megszívtam volna. Végig azt hittem hajnalban lesz a mi meccsünk.
több mint 13 éve
összeállítottam egy kis programajánlót hálaadás alkalmából
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
És ez miért nem megy Rexynek? 😀 Mármint Ryannek...Igen, de Berry idén a Louisiana-Monroe-n egyszerre tart a pályán két QB-t 😀Úgy tudom mikor Vick odakerült a Sasokhoz Andy Reid is játszott két QB-val...apeszosTodd Berry for Redskins HC!empty taxiKétségtelen. Már csak Shanny-t kéne rávenni, hogy két QB-val játszon.. 😛apeszosGriffin rookie, kell a meccstapasztalat.. 😛apeszosCousinsnak is 😀Höri
empty taxi
több mint 13 éve
Igen, de Berry idén a Louisiana-Monroe-n egyszerre tart a pályán két QB-t 😀Úgy tudom mikor Vick odakerült a Sasokhoz Andy Reid is játszott két QB-val...apeszosTodd Berry for Redskins HC!empty taxiKétségtelen. Már csak Shanny-t kéne rávenni, hogy két QB-val játszon.. 😛apeszosGriffin rookie, kell a meccstapasztalat.. 😛apeszosCousinsnak is 😀Höri

Madden hates me.
több mint 13 éve
Úgy tudom mikor Vick odakerült a Sasokhoz Andy Reid is játszott két QB-val...Todd Berry for Redskins HC!empty taxiKétségtelen. Már csak Shanny-t kéne rávenni, hogy két QB-val játszon.. 😛apeszosGriffin rookie, kell a meccstapasztalat.. 😛apeszosCousinsnak is 😀Höri
több mint 13 éve
Pár hete sztár volt a 9 éves kiscsaj, most az NFL Network vendége voltVicces és cuki
www.nfl.com/videos/nfl-network-gameday/0ap2000000096297/Sam-Gordon-joins-NFL-GameDay-Morning
több mint 13 éve
Todd Berry for Redskins HC!Kétségtelen. Már csak Shanny-t kéne rávenni, hogy két QB-val játszon.. 😛apeszosGriffin rookie, kell a meccstapasztalat.. 😛apeszosCousinsnak is 😀Höri

Madden hates me.
több mint 13 éve
Kétségtelen. Már csak Shanny-t kéne rávenni, hogy két QB-val játszon.. 😛Griffin rookie, kell a meccstapasztalat.. 😛apeszosCousinsnak is 😀Höri
több mint 13 éve
sok jó játékos van free agencyn, akiknek nincs csapatuk sajnos, pedig egy kettő ha nem is kezdőnek, de cserének szerintem bőven elférne.
több mint 13 éve
Rakjunk össze egy bowl.hu free agent csapatot, csináltam egy alapot, lehet módosítani 😀 (tekintsünk el a sérülésektől, hiszen ezek fele sérült kb,)Fanene meglep, mert nem rossz játékos.
Defense
LE: Jonathan Fanene (30)
CB: Stanford Routt (29)
CB: Lito Sheppard (31)
ano92
(azért Raiders corner páros befigyel)