NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 6 éve
katonadani
453
Kedves FK szerkesztők!Facebookon hirt adtunk rola reggel, illetve be van idozitve az alabbi cikk is, amit tavaly irtunk:
Az egész hox közösség nevében, mindannyian reméljük, hogy csak azért nem érkezett még cikk a mai sajnálatos eseményről, mert valami nagyon-nagyon-nagyon szép és megható megemlékezős cikket írtok éppen, amihez idő kell.
Egy ilyen napon, kérjük, ne az legyen már a headliner, hogy Thielennek rengeteg elkapása van, meg hogy Bell még mindig nem jelent meg.
Köszönjük.
Részletek, (ha szükséges) a hox topicban.
akdestroyer
fuzovelkifele.com/2017/09/aki-megmentette-a-seahawkst-seattle-nek-a-paul-allen-era/
Előrehozni főoldalra at kellett volna datumozni ami elbaszta volna az url-jet meg hasonlok, de az jogos, hogy ott is helye van, mindjart csinalok neki egy cikket.
több mint 6 éve
Mondjuk ebben a temaban a CNN-Fox kettost kerulnem, mintha fertozottek lennenek 😀 (Meg akkor is ha Nielsen data-ra hivatkozik).edition.cnn.com/2018/10/12/media/nfl-ratings-analysis/index.htmlEzt hol lattad? En ennek ellentmondo infokat talaltam.Azt lehet tudni, hogy mitol esett az nfl nezettsege az elmult evekben az usaban?de iden mar ujra emelkedik a rating (tavalyi + az elottihez kepest),
ZoliMP
Borbinho
undisputedly
elso 3 hetben ment lefele, de azota elvileg emelkedik.
Borbinho
Szerkesztette: undisputedly
több mint 6 éve
edition.cnn.com/2018/10/12/media/nfl-ratings-analysis/index.htmlEzt hol lattad? En ennek ellentmondo infokat talaltam.Azt lehet tudni, hogy mitol esett az nfl nezettsege az elmult evekben az usaban?de iden mar ujra emelkedik a rating (tavalyi + az elottihez kepest),
ZoliMP
Borbinho
undisputedly
elso 3 hetben ment lefele, de azota elvileg emelkedik.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
a prime time meccsek nézettsége emelkedik (legalábbis magasabb, mint tavaly), a többié stagnál vagy tovább csökkenEzt hol lattad? En ennek ellentmondo infokat talaltam.Azt lehet tudni, hogy mitol esett az nfl nezettsege az elmult evekben az usaban?de iden mar ujra emelkedik a rating (tavalyi + az elottihez kepest),
ZoliMP
Borbinho
undisputedly
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Ezt hol lattad? En ennek ellentmondo infokat talaltam.Azt lehet tudni, hogy mitol esett az nfl nezettsege az elmult evekben az usaban?de iden mar ujra emelkedik a rating (tavalyi + az elottihez kepest),
ZoliMP
Borbinho
több mint 6 éve
Azt lehet tudni, hogy mitol esett az nfl nezettsege az elmult evekben az usaban?az elmult 2 evben volt erezhetoen (merhetoen) visszaeses. akkor kezdodtek ugye a terdelesek ahogy irtak lent is, es az sem tett jot, hogy Trump tobbszor is nekiment a jatekosoknak. Ahogy otthon sokan vakon hisznek a fideszben, ugy amcsiban is vannak akik Trump miatt hagytak el az NFL koveteset.
ZoliMP
de iden mar ujra emelkedik a rating (tavalyi + az elottihez kepest), aminek fo oka sztem az altalanos pontzuhatag + a sok kielezett meccs (mar az 5/5 is rekord volt ugye hosszabbitasban, ez most 6/6ra modosult. gyanus h azert nem lesz minden heten). Aminek meg az oka, hogy a QB-kat + elkapokat bevedtek az uj szabalyokkal, kvazi nekik is kedveznek (catch rule).
+ benne van, hogy a 4 (inkabb 3) rookie QB miatt is tobben nezik. ugye a Browns-Jets par hete TNF-et vmi irgalmatlan nezettseget hozott, ami az elmult evek utan minden korabbi elvarasnak a szoges ellentetje.
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
akdestroyer
4 751
Kedves FK szerkesztők!Az egész hox közösség nevében, mindannyian reméljük, hogy csak azért nem érkezett még cikk a mai sajnálatos eseményről, mert valami nagyon-nagyon-nagyon szép és megható megemlékezős cikket írtok éppen, amihez idő kell.
Egy ilyen napon, kérjük, ne az legyen már a headliner, hogy Thielennek rengeteg elkapása van, meg hogy Bell még mindig nem jelent meg.
Köszönjük.
Részletek, (ha szükséges) a hox topicban.
több mint 6 éve
Azt lehet tudni, hogy mitol esett az nfl nezettsege az elmult evekben az usaban?a sok rednecknek nem tetszik hogy térdelnek a fekák
ZoliMP
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Azt lehet tudni, hogy mitol esett az nfl nezettsege az elmult evekben az usaban?Patriots???
ZoliMP
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
YoungZeeZee
8 561
Azt lehet tudni, hogy mitol esett az nfl nezettsege az elmult evekben az usaban?
több mint 6 éve
RedZone topic nem lesz az idén?ezt amúgy nagyon tudnám támogatni
Coolearie
több mint 6 éve
Ha kapok majd vissza admin jogot vnaponkent figyelek ra hogy nyissak. 😊Én is ezt nézem csak. Nagy kár! Pedig jó lenne összebarterolni 😊Anno én csináltam őket mindig amikor otthon voltam. En szerettem is. De idén még nem néztem otthonról vnap meccset és még admin jogom sincs, szóval egyenlőre ez a dolog több fázison is bukik.Én egész végig a Red Zone-t néztem mondjukRedZone topic nem lesz az idén?pedig jó volt anno, pedig amikor a saját csapatod nem játszik, akkor ideális :/
Coolearie
ozibozi
Wyatt
alatriste
Coolearie
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Én is ezt nézem csak. Nagy kár! Pedig jó lenne összebarterolni 😊Anno én csináltam őket mindig amikor otthon voltam. En szerettem is. De idén még nem néztem otthonról vnap meccset és még admin jogom sincs, szóval egyenlőre ez a dolog több fázison is bukik.Én egész végig a Red Zone-t néztem mondjukRedZone topic nem lesz az idén?pedig jó volt anno, pedig amikor a saját csapatod nem játszik, akkor ideális :/
Coolearie
ozibozi
Wyatt
alatriste
több mint 6 éve
Anno én csináltam őket mindig amikor otthon voltam. En szerettem is. De idén még nem néztem otthonról vnap meccset és még admin jogom sincs, szóval egyenlőre ez a dolog több fázison is bukik.Én egész végig a Red Zone-t néztem mondjukRedZone topic nem lesz az idén?pedig jó volt anno, pedig amikor a saját csapatod nem játszik, akkor ideális :/
Coolearie
ozibozi
Wyatt
Liverpool Fc
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Én egész végig a Red Zone-t néztem mondjukRedZone topic nem lesz az idén?pedig jó volt anno, pedig amikor a saját csapatod nem játszik, akkor ideális :/
Coolearie
ozibozi
több mint 6 éve
ozibozi
17 157
RedZone topic nem lesz az idén?pedig jó volt anno, pedig amikor a saját csapatod nem játszik, akkor ideális :/
Coolearie
több mint 6 éve
Hány hétig kell még némítgatom az újonnan bereggelt botokat?Írjatok Igornak, már fejlesztőnk is van, csak hozzáférése nincs, hogy aktiválja a dolgokat...
Beki
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Hány hétig kell még némítgatom az újonnan bereggelt botokat?
több mint 6 éve
RedZone topic nem lesz az idén?én annak is örülök, ha 19:10re egyáltalán bejön
Coolearie
több mint 6 éve
RedZone topic nem lesz az idén?
több mint 6 éve
batyu
630
Ahogy Elisha is! Ja, ez nem jó példa, bocs 😊Brees azért ilyen király, mert A Chargersnél tanult...pont 😉Vagy mert kiszabdult onnan😉 😛 felkiáltójel!!! 😀
Chargers LT
dande
több mint 6 éve
Brees azért ilyen király, mert A Chargersnél tanult...pont 😉Vagy mert kiszabdult onnan😉 😛 felkiáltójel!!! 😀
Chargers LT
több mint 6 éve
Brees azért ilyen király, mert A Chargersnél tanult...pont 😉
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Mivel megölted a topicotokat, ide írom, hogy ne izgulgassál, nem az első néhány meccsen kell virítania, elég, ha az év végére felveszi a ritmust és jövőre aláz^^