NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 6 éve
twitter.com/Saints/status/1049474529377116160PM a Goat 😀 de grat Breesnek a rekordokhoz!
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Iktriad vagy Sobri? 😀jax topikban van egy kis gebaszsrácok, ma meg kéne gátolni a robot inváziót.Jövő héttől tudjuk a fejlesztéseket garantálni
légyszi valaki offolja a regisztrációt héttől
shawnka
ez az utolsó ígéret, amit teszek
r.baggio
Amadeus
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 901
jax topikban van egy kis gebaszsrácok, ma meg kéne gátolni a robot inváziót.Jövő héttől tudjuk a fejlesztéseket garantálni
shawnka
r.baggio
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
Ma nekünk nem muszáj streamet keresgélni 😊srácok, ma meg kéne gátolni a robot inváziót.én offolom ha nem kell streamet keresgélni
shawnka
Janek
több mint 6 éve
srácok, ma meg kéne gátolni a robot inváziót.én offolom ha nem kell streamet keresgélni
shawnka
több mint 6 éve
Van a fórumnak tippmix szekciója, vagy ide osszam tuti 10x-es szelvényemet? 😀A fuzovelkifelés tippmix nagyon királyul van megoldva
akdestroyer
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
srácok, ma meg kéne gátolni a robot inváziót.Jövő héttől tudjuk a fejlesztéseket garantálni
shawnka
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
srácok, ma meg kéne gátolni a robot inváziót.légyszi valaki offolja a regisztrációt héttől
több mint 6 éve
akdestroyer
4 751
Van a fórumnak tippmix szekciója, vagy ide osszam tuti 10x-es szelvényemet? 😀
több mint 6 éve
twitter.com/WatchStadium/status/1047879518680244225
---
több mint 6 éve
Klaci79
22 221
több mint 6 éve
még szerencse, hogy a támadókra ugyan azok a szabályok vonatkoznaktwitter.com/MichaelDavSmith/status/1046922919769755649
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Johnny, la gente esta muy loca!www.cfl.ca/2018/09/30/johnny-manziel-throws-his-first-cfl-touchdown-pass-and-does-it-in-style/
több mint 6 éve
Nem ertem, hogy jon ide Elisha, de o nem nemecsek, tiszteld meg annyira, hogy nagybetuvel kezded a nevet.te írd be hogy Amari elit a te hangod mélyebb! Ezentúl ahányszor beírod annyi lájk.Igazából akkor leszünk nagy szarban, ha a botok elkezdik like-olni Sobrit és Stez-tnem kell ehhez bot, annyian vagytok itt ti, agyalagyultak, hogy megteszitek epp elegszer 8D
Fast Willie
Stez
eaglesmcnabb
Eli-t.
több mint 6 éve
te írd be hogy Amari elit a te hangod mélyebb! Ezentúl ahányszor beírod annyi lájk.Igazából akkor leszünk nagy szarban, ha a botok elkezdik like-olni Sobrit és Stez-tnem kell ehhez bot, annyian vagytok itt ti, agyalagyultak, hogy megteszitek epp elegszer 8D
Fast Willie
Stez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Igazából akkor leszünk nagy szarban, ha a botok elkezdik like-olni Sobrit és Stez-tnem kell ehhez bot, annyian vagytok itt ti, agyalagyultak, hogy megteszitek epp elegszer 8D
Fast Willie
több mint 6 éve
egy k*rva captcha és készCsak az a szomorú ebben az egész spambotos történetben, hogy ezt az oldalt évek óta az eredménykövető tartotta fenn, most pedig az is ellehetetlenül.Szerintem meg az,hogy üzemeltetsz egy oldalt és annyira leszarod,hogy vasárnap estére nem lövöd ki a regisztrációt 6-7 óra hosszára.Vagy a reghez csinálsz egy bot szűrőt.Általános iskola 6.osztály.
Kampman
LeviPoki
több mint 6 éve
Willie Parker
15 382
Igazából akkor leszünk nagy szarban, ha a botok elkezdik like-olni Sobrit és Stez-t
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Csak az a szomorú ebben az egész spambotos történetben, hogy ezt az oldalt évek óta az eredménykövető tartotta fenn, most pedig az is ellehetetlenül.Szerintem meg az,hogy üzemeltetsz egy oldalt és annyira leszarod,hogy vasárnap estére nem lövöd ki a regisztrációt 6-7 óra hosszára.Vagy a reghez csinálsz egy bot szűrőt.Általános iskola 6.osztály.
Kampman
több mint 6 éve
Kampman
28 323
Csak az a szomorú ebben az egész spambotos történetben, hogy ezt az oldalt évek óta az eredménykövető tartotta fenn, most pedig az is ellehetetlenül.
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
twitter.com/jonmachota/status/1045699310883491840Azért ez se vesszen el a fórum egyetlen topicjában, mert zseniális
Tony Adams
több mint 6 éve
akdestroyer
4 751
Én visszakövetelném a pénz felét, mert szart adott el 😀S tényleg nem lehet ezt vhogy kinyomozni, kideríteni vagy nem érdemes foglalkozni vele?Szimpla bot támadás, amit a streamek linkjeinek megosztása eredményezett, csak hát azzal nem számoltunk, hogy valentinx ennyire védtelenül hagyja az oldalt. Én mostanában abszolút nem tudok a bowl.hu-val foglalkozni, de ezt rettentően zavaró látni...
dande
r.baggio
több mint 6 éve
S tényleg nem lehet ezt vhogy kinyomozni, kideríteni vagy nem érdemes foglalkozni vele?Szimpla bot támadás, amit a streamek linkjeinek megosztása eredményezett, csak hát azzal nem számoltunk, hogy valentinx ennyire védtelenül hagyja az oldalt. Én mostanában abszolút nem tudok a bowl.hu-val foglalkozni, de ezt rettentően zavaró látni...
dande
---
több mint 6 éve
akdestroyer
4 751
Nem tudtok accot törölni? Illetve pluszba a regisztráció ideiglenes felfüggesztése megoldhatná a problémát.Amúgy így 2 hét után kijelenthetjük, hogy ezek a támadások eléggé célzottak nem? Nyílván nem az országos hentesszövetség hacker alosztályának áll ez érdekében.
több mint 6 éve
S tényleg nem lehet ezt vhogy kinyomozni, kideríteni vagy nem érdemes foglalkozni vele?