NFL csevegő
81 feliratkozó
több mint 6 éve
Beugratós, mert nincs 6 ilyen csapat.Igen, túl. De várom, hogy akkor sorold fel azt a 6 afc csapatot akinek a kezdője egyértelműen erősebb mint a jaguarsé.És ennyi jogos elvárássá teszi a playoffot, amikor nyugaton és északon van legalább két komoly playoff contender, így a wild card elég long shot ebben a kiegyensúlyozott déli csoportban?Persze kifuthat egy po ettől függetlenül is, de ez 1-2 csapat kivételével mindenkire igaz. A realitás/jogos elvárás viszont nem lehet a po. Főleg nem ebben az új afc south-ban.Pedig szerintem idén tényleg csak a Colts, erős elvileg csak őket kell verniuk valahogy.
peterk2005
adam8
Nem vitázni akarok, csak a "jogos elvárás"-on akadt meg a szemem. Szerintem ahhoz azért több kell, mint az, hogy megvan rá az esély. Az NFL-ben huszonpár csapatnak van nem irreális esélye playoffba jutni egy kis szerencsével minden évben, de 14-15 csapatnál nincs több akik számára jogos elvárás is lehet, hogy be is jussanak.
Ezzel együtt persze senki véleményét nem vitatom. Ha valaki a Jaguarst playoff contendernek érzi, hát érezze. Biztosan van még jópár csapat akiket a szurkolók egy része annak érez a másik fele nem, szóval túl is toltam.
peterk2005
peach
több mint 6 éve
Igen, túl. De várom, hogy akkor sorold fel azt a 6 afc csapatot akinek a kezdője egyértelműen erősebb mint a jaguarsé.És ennyi jogos elvárássá teszi a playoffot, amikor nyugaton és északon van legalább két komoly playoff contender, így a wild card elég long shot ebben a kiegyensúlyozott déli csoportban?Persze kifuthat egy po ettől függetlenül is, de ez 1-2 csapat kivételével mindenkire igaz. A realitás/jogos elvárás viszont nem lehet a po. Főleg nem ebben az új afc south-ban.Pedig szerintem idén tényleg csak a Colts, erős elvileg csak őket kell verniuk valahogy.
peterk2005
adam8
Nem vitázni akarok, csak a "jogos elvárás"-on akadt meg a szemem. Szerintem ahhoz azért több kell, mint az, hogy megvan rá az esély. Az NFL-ben huszonpár csapatnak van nem irreális esélye playoffba jutni egy kis szerencsével minden évben, de 14-15 csapatnál nincs több akik számára jogos elvárás is lehet, hogy be is jussanak.
Ezzel együtt persze senki véleményét nem vitatom. Ha valaki a Jaguarst playoff contendernek érzi, hát érezze. Biztosan van még jópár csapat akiket a szurkolók egy része annak érez a másik fele nem, szóval túl is toltam.
peterk2005
Mert szerintem nincs hat ilyen. Keleten a New england off course, délen senki, nyugaton a kanses ésva chargers, északon meg a browns és a steelers. Nálam ennyi.
Szerkesztette: peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
És ennyi jogos elvárássá teszi a playoffot, amikor nyugaton és északon van legalább két komoly playoff contender, így a wild card elég long shot ebben a kiegyensúlyozott déli csoportban?Persze kifuthat egy po ettől függetlenül is, de ez 1-2 csapat kivételével mindenkire igaz. A realitás/jogos elvárás viszont nem lehet a po. Főleg nem ebben az új afc south-ban.Pedig szerintem idén tényleg csak a Colts, erős elvileg csak őket kell verniuk valahogy.
peterk2005
adam8
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Persze kifuthat egy po ettől függetlenül is, de ez 1-2 csapat kivételével mindenkire igaz. A realitás/jogos elvárás viszont nem lehet a po. Főleg nem ebben az új afc south-ban.Pedig szerintem idén tényleg csak a Colts, erős elvileg csak őket kell verniuk valahogy.
peterk2005
több mint 6 éve
Szerintem a tavalyi - általában az utóbbi 3 év - Jags keretei erősebbek voltak, mint az idei. Az ideiben jól mutat, hogy jött Foles, és van 1-2 nagyon-nagyon jó játékos, NFL szinten is elit, de elfogyott mellőlük a csapat. Lefogyott a keret, több poszton a minőség is kérdéses, és keret szerte vékonyak, nincs depth. Jön 1-2 sérülés és könnyen az történhet, hogy még egy jó Foles se tudja megmenteni a szezont.Mert én úgy vagyok a jagsel, hogy a tavalyi év egy kisiklott valami volt. A legnagyobb gondot sikerült orvosolni, sztem jogos elvárás egy po run mert a keret adott hozzá. Javaslom így várd te is az idényt 😊a jags szétesik ezért iktriad inni fog alkoholt. sűrűn sokat.A "Jaguars szétesik" a franchise kvázi alapállapota. Miért kezdenék alkoholizálni,
peachamikor ez menetrendszerűen bekövetkezikha netán ez megint megismétlődik emiatt pont az idén? 😊
iktriad
peach
Persze kifuthat egy po ettől függetlenül is, de ez 1-2 csapat kivételével mindenkire igaz. A realitás/jogos elvárás viszont nem lehet a po. Főleg nem ebben az új afc south-ban.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Az avatarodban a jaguár nem is ordít, hanem hányni készül.Egyik se talált, mert épp ásít. 😊
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Még az offseasonben is ez a negatív duma...Minél kisebb az általad kigondolt elvárás, annál kevesebb a csalódás esélye. Közel egy évtizednyi pofozózsák szerep beleveri ezt az emberbe. 😊Mert én úgy vagyok a jagsel, hogy a tavalyi év egy kisiklott valami volt. A legnagyobb gondot sikerült orvosolni, sztem jogos elvárás egy po run mert a keret adott hozzá. Javaslom így várd te is az idényt 😊a jags szétesik ezért iktriad inni fog alkoholt. sűrűn sokat.A "Jaguars szétesik" a franchise kvázi alapállapota. Miért kezdenék alkoholizálni,
peachamikor ez menetrendszerűen bekövetkezikha netán ez megint megismétlődik emiatt pont az idén? 😊
iktriad
peach
iktriad
Az avatarodban a jaguár nem is ordít, hanem hányni készül.
több mint 6 éve
Minél kisebb az általad kigondolt elvárás, annál kevesebb a csalódás esélye. Közel egy évtizednyi pofozózsák szerep beleveri ezt az emberbe. 😊Mert én úgy vagyok a jagsel, hogy a tavalyi év egy kisiklott valami volt. A legnagyobb gondot sikerült orvosolni, sztem jogos elvárás egy po run mert a keret adott hozzá. Javaslom így várd te is az idényt 😊a jags szétesik ezért iktriad inni fog alkoholt. sűrűn sokat.A "Jaguars szétesik" a franchise kvázi alapállapota. Miért kezdenék alkoholizálni,
iktriad
peach
több mint 6 éve
Mert én úgy vagyok a jagsel, hogy a tavalyi év egy kisiklott valami volt. A legnagyobb gondot sikerült orvosolni, sztem jogos elvárás egy po run mert a keret adott hozzá. Javaslom így várd te is az idényt 😊a jags szétesik ezért iktriad inni fog alkoholt. sűrűn sokat.A "Jaguars szétesik" a franchise kvázi alapállapota. Miért kezdenék alkoholizálni,
iktriad
több mint 6 éve
a jags szétesik ezért iktriad inni fog alkoholt. sűrűn sokat.A "Jaguars szétesik" a franchise kvázi alapállapota. Miért kezdenék alkoholizálni,
peach
több mint 6 éve
És ott van mellette Peyton Manning is!twitter.com/TomBrady/status/1143914670476201985?s=19A legjobb és a legsikeresebb irányító egy képen.
Imadom ezt a kepet 😀 legendak
Borbinho
Sobri Jóska

több mint 6 éve
twitter.com/TomBrady/status/1143914670476201985?s=19A legjobb és a legsikeresebb irányító egy képen.
Imadom ezt a kepet 😀 legendak
Borbinho
több mint 6 éve
twitter.com/TomBrady/status/1143914670476201985?s=19Imadom ezt a kepet 😀 legendak
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Az NFL-től visszavonuló Josh McCown az ESPN amerikai focis elemzőgárdájához csatlakozott.
több mint 6 éve
Nem vagyok maganyos farkas, jokat tarsasozunk mind a 14 enemmel. Tehat ez 14 sor lenne. 😛Az ingyen sör opciót, direkt csak egy másik magányos farkasnak céloztam, de akkor úgy látszik nem voltam teljesen egyértelmű 😀 Viszont alku képes vagyok társasággal kapcsolatban is bizonyos keretek közt (mondjuk 3-4 maláta nedű)Bocsi az off-ért, de jobb aktív topicot ennek a témának nem találtam.Ha viszek magammal meg husz embert, meghivsz 21 sorre? 8)
HFL döntő alatt BP-n leszek és terveztem kimenni a haverokkal. Mostanra mindenki visszamondta, egyedül meg nem az igazi. Van még itt a fórumon valaki, aki hasonló cipőben jár és szívesen csatlakozna (az illető egyébként vendégem egy sörre 😀)? Esetleg egy társaság, ahova még én is beférek?
Fontos infó, hogy jegyem még nincs, ill. az se kizáró ok, ha Packers-es, úgyis minden haverom az 😀 Akit érdekel, írjon PM-ben.
Tito05
Stez
Tito05
több mint 6 éve
Az ingyen sör opciót, direkt csak egy másik magányos farkasnak céloztam, de akkor úgy látszik nem voltam teljesen egyértelmű 😀 Viszont alku képes vagyok társasággal kapcsolatban is bizonyos keretek közt (mondjuk 3-4 maláta nedű)Bocsi az off-ért, de jobb aktív topicot ennek a témának nem találtam.Ha viszek magammal meg husz embert, meghivsz 21 sorre? 8)
HFL döntő alatt BP-n leszek és terveztem kimenni a haverokkal. Mostanra mindenki visszamondta, egyedül meg nem az igazi. Van még itt a fórumon valaki, aki hasonló cipőben jár és szívesen csatlakozna (az illető egyébként vendégem egy sörre 😀)? Esetleg egy társaság, ahova még én is beférek?
Fontos infó, hogy jegyem még nincs, ill. az se kizáró ok, ha Packers-es, úgyis minden haverom az 😀 Akit érdekel, írjon PM-ben.
Tito05
Stez
több mint 6 éve
Bocsi az off-ért, de jobb aktív topicot ennek a témának nem találtam.Ha viszek magammal meg husz embert, meghivsz 21 sorre? 8)
Tito05
több mint 6 éve
twitter.com/thecheckdown/status/1143164613636304898?s=19😀 szinte erezni ahogy remeg a fold egyik masik utan
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Fanbase rankingscholarblogs.emory.edu/esma/2019/06/24/nfl-fandom-report-2019/
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Bocsi az off-ért, de jobb aktív topicot ennek a témának nem találtam.HFL döntő alatt BP-n leszek és terveztem kimenni a haverokkal. Mostanra mindenki visszamondta, egyedül meg nem az igazi. Van még itt a fórumon valaki, aki hasonló cipőben jár és szívesen csatlakozna (az illető egyébként vendégem egy sörre 😀)? Esetleg egy társaság, ahova még én is beférek?
több mint 6 éve
Dehogy, most kerult az idealis szintbe. 8)Breesnél kifogy a tank teljesen a szezon felére, a panthers terített betlit tol ami rivera állásába kerül szezon közben, a surranó pályán viszont a tampa komoly kihívója lesz a falconsnak a csoport győzelemért.Kicsit túltoltad a cuccozást! ✌
A chicago szezonja elmegy trubiskyn, rodgers mélyebbre nyomja a packerst (lebron 2.0) a vikes-kuzin frigy zátonyra fut és a lions viszi a csoportot.
A dallas sb contender formát fut, haskins viszont jobb szezont hoz mint wentz. Nyújorkban meg megy a cirkusz egész évben.
Shanahhan és lynch bukik gerappával, a rams visszább esik viszont wilson megmutatja a hawks miért lett az ó csapata, a cards pedig asszisztál ehhez egy 8-8al.
A browns lesz az első(?) dream team amelyik hozza is az elvárást, mayfield mvp contender lesz. A steelerst betemeti a bell-brown-rösztli cirkusz, indulhat az építkezés jövőre. A dalton éra véget ér, a baltimore meg keresi még lamar stílusát.
A colts odabasz, bob-nak végre vége lesz, akárcsak a mariota érának. a jags szétesik ezért iktriad inni fog alkoholt. sűrűn sokat.
A denver meglep mindenkit, főleg a kansast és viszik a csopit egy elit te játékkal, vipera pedig meghasonul. A chargers betlizik, a raiders pedig a költözésre koncentrál.
A nyú englandről fog szólni a szezon, brady kiég, belicsek is, agyba főbe fogja verni őket az egész csoport, amit a bills köszöni szépen és behúz, josh allen pedig bebizonyítja, hogy új baszdszájba van keleten. A jets építkezik, a miami meg mindenki elképedésére fut a szabad kártyáért.
Mvp: stafford
Coach: arians
Dpoy: denzel ward
Opoy: flacco
Droy: williams
Oroy: haskins
Comeback: burfict
Kis bosa bust szagú szezont hoz.
peach
steelwolf
több mint 6 éve
Breesnél kifogy a tank teljesen a szezon felére, a panthers terített betlit tol ami rivera állásába kerül szezon közben, a surranó pályán viszont a tampa komoly kihívója lesz a falconsnak a csoport győzelemért.Kicsit túltoltad a cuccozást! ✌
A chicago szezonja elmegy trubiskyn, rodgers mélyebbre nyomja a packerst (lebron 2.0) a vikes-kuzin frigy zátonyra fut és a lions viszi a csoportot.
A dallas sb contender formát fut, haskins viszont jobb szezont hoz mint wentz. Nyújorkban meg megy a cirkusz egész évben.
Shanahhan és lynch bukik gerappával, a rams visszább esik viszont wilson megmutatja a hawks miért lett az ó csapata, a cards pedig asszisztál ehhez egy 8-8al.
A browns lesz az első(?) dream team amelyik hozza is az elvárást, mayfield mvp contender lesz. A steelerst betemeti a bell-brown-rösztli cirkusz, indulhat az építkezés jövőre. A dalton éra véget ér, a baltimore meg keresi még lamar stílusát.
A colts odabasz, bob-nak végre vége lesz, akárcsak a mariota érának. a jags szétesik ezért iktriad inni fog alkoholt. sűrűn sokat.
A denver meglep mindenkit, főleg a kansast és viszik a csopit egy elit te játékkal, vipera pedig meghasonul. A chargers betlizik, a raiders pedig a költözésre koncentrál.
A nyú englandről fog szólni a szezon, brady kiég, belicsek is, agyba főbe fogja verni őket az egész csoport, amit a bills köszöni szépen és behúz, josh allen pedig bebizonyítja, hogy új baszdszájba van keleten. A jets építkezik, a miami meg mindenki elképedésére fut a szabad kártyáért.
peach
több mint 6 éve
En csak abbol kernek, amit az iment felszolalo kollega fogyasztott. Legalabb ilyen mennyisegbenSzárnyalt az elmém tegnap 😉 😀
Wyatt
több mint 6 éve
En csak abbol kernek, amit az iment felszolalo kollega fogyasztott. Legalabb ilyen mennyisegben

több mint 6 éve
Breesnél kifogy a tank teljesen a szezon felére, a panthers terített betlit tol ami rivera állásába kerül szezon közben, a surranó pályán viszont a tampa komoly kihívója lesz a falconsnak a csoport győzelemért.A chicago szezonja elmegy trubiskyn, rodgers mélyebbre nyomja a packerst (lebron 2.0) a vikes-kuzin frigy zátonyra fut és a lions viszi a csoportot.
Szerkesztette: peach