NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 6 éve
twitter.com/seanmickeyG14/status/1043959950941310976
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Összefoglalók:Történelmet írtatok! Gúglizz rá az "agyondominálta" szóra! Nekem elsőre egy balul elsült S&M parti jutott róla eszembe... jó meccs volt ezek szerint? 😀
part1: fuzovelkifele.com/2018/09/vegervenyesen-a-ramse-los-angeles-penzfeldobassal-nyert-a-saints-falcons/
part2: fuzovelkifele.com/2018/09/ez-meg-mi-volt-minnesota/
part3: fuzovelkifele.com/2018/09/peterson-feltamadt-mahomes-tovabb-szarnyal/
snf: fuzovelkifele.com/2018/09/amikor-a-lions-agyondominalta-a-patriotst/
katonadani
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 6 éve
Összefoglalók:nem mertem rákattintani,m azt hittem valami ruszki bot, azok szoktak ennyi linket egyszerre beágyazni :d
part1: fuzovelkifele.com/2018/09/vegervenyesen-a-ramse-los-angeles-penzfeldobassal-nyert-a-saints-falcons/
katonadani
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
katonadani
453
MNF beharangozó: fuzovelkifele.com/2018/09/mi-a-tartosabb-a-fitzmagic-vagy-a-steelers-rossz-szeriaja-mnf-beharangozo/
több mint 6 éve
katonadani
453
Összefoglalók:part1: fuzovelkifele.com/2018/09/vegervenyesen-a-ramse-los-angeles-penzfeldobassal-nyert-a-saints-falcons/
több mint 6 éve
Komolyan be akartam írni meccs előtt hogy nap megkoronázása az lenne ha még a Pats szívna. Errre mit látol így felkelve 😛?
több mint 6 éve
Thomas Gabrielt kell letartóztatni.Ez egy tűzvész!Amit a Falcons RedZone TD-i indítottak be! 😆
peach
steelwolf
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Ez egy tűzvész!Amit a Falcons RedZone TD-i indítottak be! 😆
peach
több mint 6 éve
Ez egy tűzvész!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Most csináljanak egy önBot támadást és akkor elhisszük nekik 😉
több mint 6 éve
A tamados felelose en vagyok. Varok mindenkit szeretettel a 2nd down nevu forumra!
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 020
Nem ismerem annyira shawnkat meg a humorát és azért kérdeztem rá, mert meglepődtem, hogy ilyet tennének, ha meg csak feltételezés volt annak se szép.Shawnkán kívül senki nem állított ilyet. Az ő kommentjén is éreztem az iróniát. Te nem? 😊Teljesen komoly, mivel én vagyok.srácok, akinek van hozzáférése az adatbázishoz! valentinx és a first downosok megDDOS-olják az oldalt!Ez komoly, hogy ők csinálják vagy csak feltételezés?
légyszi bannoljátok ki az elmúlt 1 órában regelt felhasználókat, mert szétszedik az eredménykövetőket
shawnka
Solymi
Btw ne legyetek már ennyire korlároltak, shawnka poénból beírja és ennyire rákattantok. Senkinek sem kívánok rosszat, de szerintem mások nevében is elmondható, hogy a First Down leszarja mi folyik itt. Felnőtt emberek vagyunk felnőtt élettel, a saját házunk táján sepergetünk, nem foglalkozunk egy olyan fórummal amit otthagytunk.
Asbee
akdestroyer
Szóval nem kell a kérdésem miatt frászt kapni 😊
több mint 6 éve
Szóval ha guglin rakerestek az egyik linkre, akkor ezeket a kepeket hozza a kereso...www.google.hu/search?q=%22Watch+NFL+Live%3E%3E%3E:+bit.ly/2ABCt47%22&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=2ahUKEwi42p_x-dHdAhWmxIsKHfD1B8wQ7Al6BAgCEA8&biw=1920&bih=889
Mondanom sem kell, hogy Fuligjimmy az elso szamu gyanusitott 😊))))
(illetve a komplett bears topik) 😊)))
Szerkesztette: Pari
több mint 6 éve
Nagyjából így néznek ki és valószínűleg regisztráltak korábban (nem kamu névvel) mindkét fórumra.srácok, akinek van hozzáférése az adatbázishoz! valentinx és a first downosok megDDOS-olják az oldalt!Ez komoly, hogy ők csinálják vagy csak feltételezés?
légyszi bannoljátok ki az elmúlt 1 órában regelt felhasználókat, mert szétszedik az eredménykövetőket
shawnka
Solymi
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 6 éve
akdestroyer
4 751
Shawnkán kívül senki nem állított ilyet. Az ő kommentjén is éreztem az iróniát. Te nem?Teljesen komoly, mivel én vagyok.srácok, akinek van hozzáférése az adatbázishoz! valentinx és a first downosok megDDOS-olják az oldalt!Ez komoly, hogy ők csinálják vagy csak feltételezés?
shawnka
Solymi
Btw ne legyetek már ennyire korlároltak, shawnka poénból beírja és ennyire rákattantok. Senkinek sem kívánok rosszat, de szerintem mások nevében is elmondható, hogy a First Down leszarja mi folyik itt. Felnőtt emberek vagyunk felnőtt élettel, a saját házunk táján sepergetünk, nem foglalkozunk egy olyan fórummal amit otthagytunk.
Asbee
De az tény, hogy ez nem volt véletlen, ez direkt az eredménykövető széttrolkodására volt időzítve. Szóval valaki áll mögötte, és azok nem az oroszok meg nem a szabadkőművesek. Vagy a zsidó gyíkemberek.
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 6 éve
Teljesen komoly, mivel én vagyok.srácok, akinek van hozzáférése az adatbázishoz! valentinx és a first downosok megDDOS-olják az oldalt!Ez komoly, hogy ők csinálják vagy csak feltételezés?
shawnka
Solymi
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 020
srácok, akinek van hozzáférése az adatbázishoz! valentinx és a first downosok megDDOS-olják az oldalt!Ez komoly, hogy ők csinálják vagy csak feltételezés?
shawnka
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 878
"Akartok egy kis spam-et a pofátokba??!!"Nyílván nem véletlenül jöttek, ez a támadás bizony csúnyán az eredménykövetőre lett időzítve.Egy szó: SOROS ! 😀
Ha közelebb akarunk kerülni a tettesekhez, tegyük fel az ősi kérdést:
Kinek áll ez érdekében?
akdestroyer
Greengo
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Nyílván nem véletlenül jöttek, ez a támadás bizony csúnyán az eredménykövetőre lett időzítve.Egy szó: SOROS ! 😀
Kinek áll ez érdekében?
akdestroyer
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Kampman
28 323
Nyílván nem véletlenül jöttek, ez a támadás bizony csúnyán az eredménykövetőre lett időzítve.
Kinek áll ez érdekében?
akdestroyer
több mint 6 éve
akdestroyer
4 751
Nyílván nem véletlenül jöttek, ez a támadás bizony csúnyán az eredménykövetőre lett időzítve.Ha közelebb akarunk kerülni a tettesekhez, tegyük fel az ősi kérdést:
Kinek áll ez érdekében?
több mint 6 éve
Kibaszott szánalmas húzás mindenesetre, bármelyik konkurens is áll mögötte.