NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 6 éve
Indulnak az eredménykövetők, és ha jól látom megint támadnak a megrendelésre érkező orosz botok. Én tiltottam mind a 40-et, de azok akik nem, azok megint a múltheti madnessre készüljenek vagy lesz segítség? Van-e egyáltalán lehetőség az adminok kezében?Próbálunk beállítani valamit, de egyelőre sajnos nem
akdestroyer
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
akdestroyer
4 751
Indulnak az eredménykövetők, és ha jól látom megint támadnak a megrendelésre érkező orosz botok. Én tiltottam mind a 40-et, de azok akik nem, azok megint a múltheti madnessre készüljenek vagy lesz segítség? Van-e egyáltalán lehetőség az adminok kezében?
több mint 6 éve
ozibozi
17 159
ben mekadúnak sem engedték hogy kifussa az idevaló pályaívet
több mint 6 éve
Kampman
28 323
Lesz-e valaha rosszabb főedző az nfl-ben, mint jeff fisher?Lehet, hogy nem lesz, de már volt
r.baggio
en.wikipedia.org/wiki/Rich_Kotite
több mint 6 éve
A lányoknál nem olyan erős az elkötelezettség a csapat irányában, majd átneveljük..... Mármint teoretikusan, természetesen. 😊Green Bay mez, ember!😞 A szemeddel láss, ne a farka...ddal.twitter.com/seanmickeyG14/status/1043959950941310976Hát erre a hölgyikére én is vigyáznék.....😊
Black_Adder
csi77
Fast Willie
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Mehetek már nfl-be is szagérteni :pwww.theringer.com/platform/amp/nfl/2018/9/25/17899586/the-scheme-war-is-overAkkor ha jól értem, megtörtént visszavonhatatlanul a nagy egymásra találás? JJnek öröm s bódottá, küldetés teljesítve😀?
The most famous play from the most recent Super Bowl originated in high school and trickled up to college before making it to the pros. The no. 1 pick in the 2018 draft was a spread quarterback. And the Chiefs have taken the NFL by storm by embracing concepts from Texas Tech. The football world is now flat.
r.baggio
dande
Ha mindazok, akik puszta tudatlanságból ennek ellenkezőjét hangoztatták, akikkel feleslegesen kellett vitatkozni hogy mi működik a profiknál és mi nem (sorolhatnám a neveket kintről és itthonról napestig), némi önvizsgálatot tartanának, akkor lehetne boldogság, de attól még rettentő messze vagyunk...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
www.theringer.com/platform/amp/nfl/2018/9/25/17899586/the-scheme-war-is-overAkkor ha jól értem, megtörtént visszavonhatatlanul a nagy egymásra találás? JJnek öröm s bódottá, küldetés teljesítve😀?
The most famous play from the most recent Super Bowl originated in high school and trickled up to college before making it to the pros. The no. 1 pick in the 2018 draft was a spread quarterback. And the Chiefs have taken the NFL by storm by embracing concepts from Texas Tech. The football world is now flat.
r.baggio
több mint 6 éve
www.theringer.com/platform/amp/nfl/2018/9/25/17899586/the-scheme-war-is-overThe most famous play from the most recent Super Bowl originated in high school and trickled up to college before making it to the pros. The no. 1 pick in the 2018 draft was a spread quarterback. And the Chiefs have taken the NFL by storm by embracing concepts from Texas Tech. The football world is now flat.
---
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Lesz-e valaha rosszabb főedző az nfl-ben, mint jeff fisher?Hue azért elég nagy versenyben van, Fishernek legalább volt SB-részvétele
r.baggio
több mint 6 éve
Thrasher
1 100
Itt a magyarázat, csak az a baj, ha ezt a "technikát" alkalmaznák a védők és mondjuk nem sikerül teljes precizitással végrehajtani, abból 1-2 atletikus irányító simán kifordul...Hopp, véletlen én is posztoltam, de nem baj, úgyis elbasztam az embedet...
ZERO_L
Szóval amit a saját posztomhoz írtam:
"Engem az ilyen videókkal általában meg szoktak győzni, hogy mégsem akkora hülyeség egy új szabály, de eszbhaszmek, ez csak arról győzött meg, hogy tök életszerűtlen.
Gyakorlatilag ha oldalról rontasz rá, és elvisz mellette kicsit a lendület, az legal, de ha pont szemből, és nyilván rajta keresztül visz a lendület, az nem.
Oké. Külön kedvencem, amikor látom, hogy támaszt ki a karjával a földön a védő, mégis jön az »all body weight«-es hülyeség."
Szerkesztette: Thrasher
több mint 6 éve
Willie Parker
15 382
Green Bay mez, ember!😞 A szemeddel láss, ne a farka...ddal.twitter.com/seanmickeyG14/status/1043959950941310976Hát erre a hölgyikére én is vigyáznék.....😊
Black_Adder
csi77
több mint 6 éve
twitter.com/seanmickeyG14/status/1043959950941310976Hát erre a hölgyikére én is vigyáznék.....😊
Black_Adder
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Willie Parker
15 382
Itt a magyarázat, csak az a baj, ha ezt a "technikát" alkalmaznák a védők és mondjuk nem sikerül teljes precizitással végrehajtani, abból 1-2 atletikus irányító simán kifordul...Roughing the passert fújtak olyan esetre is, hogy a védő full erőből két kézzel mellkason lökte a QB-t, aki földhözbaszta a fejét. Valójában nem tudom, hogy ez legális-e, mert ugye laza agyrázkodás lehet.
twitter.com/NFLFootballOps/status/1045361569813733377
ZERO_L
Viszont az új szabály miatt a szemből érkező védőnek ki kell fordulnia oldalirányban, amiből már ACL-szakadás is lett a védőnek. Mondjuk nem tudom, h az irányítónak mennyire esik jól, ha "magával csavarja" őt is...
Gyakorlatilag teljes sebességgel nem ütközhetsz, mert a fizika törvényeinek ellentmond, hogy ilyenkor visszavegyél a testsúlyod okozta tömegterhelésből.
több mint 6 éve
London Jaguars?😀
több mint 6 éve
Itt a magyarázat, csak az a baj, ha ezt a "technikát" alkalmaznák a védők és mondjuk nem sikerül teljes precizitással végrehajtani, abból 1-2 atletikus irányító simán kifordul... twitter.com/NFLFootballOps/status/1045361569813733377
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
twitter.com/seanmickeyG14/status/1043959950941310976Episode 2
Black_Adder
twitter.com/GetUpESPN/status/1044946096240435200
nem olyan jó, mint az előző, de minél többen űznek gúnyt belőle, annál nagyobb az esélye, hogy megszabadulunk tőle.
| Mondjuk előbb fogják teljesen betiltani a sacket vagy úgy általában a védekezést |
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
nem mertem rákattintani,m azt hittem valami ruszki bot, azok szoktak ennyi linket egyszerre beágyazni :dEz mehetne az aranyköpésekbe guyz.
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
2012 óta nézek NFL-t és vagyok Browns drukker, de ez az 1-31 után éreztem h eljött az idő egy kis hypera, meme áradatra, statok megosztására, pletyka nyammogás, hátha átértékeli a világ drága csapatomat 😀😀😀www.facebook.com/hunbelieveland/Az oldal létrehozása: 2018. augusztus 18.
#bandwagon
P@trik
És azóta három meccset lejátszva sincs negatív mérleg a csapatnál! Most mondd, hogy nem vonzották be a szerencsét 😀
Wyatt
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
www.facebook.com/hunbelieveland/Az oldal létrehozása: 2018. augusztus 18.
#bandwagon
P@trik
És azóta három meccset lejátszva sincs negatív mérleg a csapatnál! Most mondd, hogy nem vonzották be a szerencsét 😀
több mint 6 éve
Willie Parker
15 382
Újabb jövőkép az NSO-ról (bocs):Brady nem lesz fiatalabb, amivel a pontossága/karereje csökken. Nincs egy erőfutó, akivel menne az sokszor hívott középső futás így az opciók csökkennek. Az elkapószekcióból hiányzik a tehetség, Edelman visszatérése javítani fog de egy fecske nem csinál nyarat. Gronk nagyon maximum 8. hétre összeszed egy szezon végét jelentő sérülést. A védelemről egyszerűen nem elég bajnoki címhez, középszerű csak. A Pats wild card vagy esetleg utána lévő körben búcsúzik hiszen reálisan csak az AFC 3-5. legerősebbje közé tartozik. Szezon végén Brady, Gronkowski bejelenti visszavonulását majd a következő évben playoffba sem jut a Pats és az öreg Bill mester is visszavonul. Így múlik el a világ dicsősége.
több mint 6 éve
Eddig, lesz ezen még szopózás főleg a playoffbantwitter.com/seanmickeyG14/status/1043959950941310976Jó a videó, de az nevetséges, ahogy ezt az új szabályt alkalmazzák és tényleg Clay Matthews a legnagyobb elszenvedője.
Black_Adder
Egon
több mint 6 éve
twitter.com/seanmickeyG14/status/1043959950941310976Jó a videó, de az nevetséges, ahogy ezt az új szabályt alkalmazzák és tényleg Clay Matthews a legnagyobb elszenvedője.
Black_Adder
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!