NFL csevegő
82 feliratkozó
24 napja
Összesítettem a tippeket. Volt két tipp ami csak wild card roundot tippelt, azt nem vettem számításba.Empty kettőt tippelt (valóság, és wannabe), ezt majd lepontozom, de játszani csak a "valóság" fog játszani.
Néhány statisztika:
29 tipp érkezett be
A legszorosabb wild card meccs szerintünk:
Texans (48.28%) - Steelers (51.72%)
Packers (51.72%) - Bears (48.28%)
A legkevésbé szoros wild card meccs (nyilván):
Rams (93.1%) - Panthers (6.9%)
Az AFC bajnok:
Pats (24.14%)
Az NFC bajnok:
Seahawks (37.93%)
A Super Bowl győztes top3 pedig:
Seahawks (17.24%)
Pats (10.34%) és
Pontozást is csinálok majd, 1-1 pont jár a wild card kör helyes tippjeiért, 2-2 pont eltalált conference championship résztvevőkért és +2 pont eltalált konferencia bajnokért. 4 pont pedig a Super Bowl győztes eltalálásáért.
A győztesnek felajánlok egy csapatlogós kötött sapkát a havazáshoz (USAsportsfanon néztem itt), de majd a győztessel megbeszéljük 😊
Állás:
1. hely: 14 pont
empty taxi - valóság
2. hely: 12 pont
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Dzsokijuing
gamerkr
Sjoelleer van de Vrij
vpi
Szerkesztette: tenorx
több mint 6 éve
Hat ha te nem nezned, ahogy JLo es Shakira kozosen masztizik, akkor van egy kurva szar hirem. 8DShakira es Jennifer Lopez lesz a Super Bowl szuneteben. Lehet masztizni, nezni fogom!Nézni fogod a masztizást? Hát, végül is....
Stez
csi77
több mint 6 éve
Időnként megunja, hogy mindenkit megbasszon - néha kétszer is kell, fárasztó -, és akkor csak hátradől és nézi.Shakira es Jennifer Lopez lesz a Super Bowl szuneteben. Lehet masztizni, nezni fogom!Nézni fogod a masztizást? Hát, végül is....
Stez
csi77
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Shakira es Jennifer Lopez lesz a Super Bowl szuneteben. Lehet masztizni, nezni fogom!Nézni fogod a masztizást? Hát, végül is....
Stez
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
Shakira es Jennifer Lopez lesz a Super Bowl szuneteben. Lehet masztizni, nezni fogom!
több mint 6 éve
Ez elég teleshopos lett. vpiEzért le is nyomtad rögtön ismétlésben, ismétlésben, ahogy az ilyent szokás.
(Egyébként nem tudom van-e jó teleshopos cucc - életemben nem vettem így semmit -, de ez jó. A teleshopnak is beajánlom ha megkérdeznek.)
Más. Nemrég volt egy vita arról, hogy vajon akarnak-e az NFL csapatok futni, vagy utálják? Itt egy ábra arról, hogy melyik csapat pillanatnyilag hogyan gondolja. Van, aki szeretne futni és tud is, van aki szeretne de nem tud, van aki passzolna inkább és van akinek megy, másnak nem. És van a Chiefs.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
Csak kíváncsiságból kérdezem: kinek van olyan TV-je amelyik tud chromecastot? Egyáltalán ki tudja, hogy mi az a chromecast? 😀Ez elég teleshopos lett.
Azért kérdezem, mert rengetegszer olvasom a streamezéssel kapcsolatban, hogy a monitor / tablet / laptop / teló előtt kell gúvadni. Hát chromecastot tudó TV esetén nem kell. Vagy ha a TV nem tudja, akkor pl. egy Google Chromecast 3 manapság 12-13 ezer forint. Rádugod a TV-re, letöltöd a telóra a google home alkalmazást 1 perc alatt bekonfigurálod és kész is, máris fogadja telóról, pc-ről, laptopról, tabletről a chromecast streameket és teszi ki jó minőségben a TV-re. (Wifi kell persze otthonra, de az már úgyis mindenkinek van aki netezik. Ha esetleg nincs vezetékes net wifi routerrel, akkor sincs vége a sztorinak, mert a teló netjét is tudja használni hotspot módban.)
Ha megvan a chromecast, onnantól kezdve bármilyen streaming alkalmazásból (youtube, spotify, bármi) csak egy kattintás és már a TV-n is van a kép és hang (azt az eszközt amiről átküldted ki is kapcsolhatod utána). Aminek nincs külön alkalmazása, azt pedig a chrome böngészőből lehet castolni. A chrome (böngésző) át tud küldeni bármilyen oldalt a tv-re. Akár böngészhetsz is TV-n, de most nem ez a lényeg. Megnyitod a reddites streamet, átküldöd az oldalt chromecasttal a TV-re, kinagyítod a videót fullscreenbe (ilyenkor a küldő gépen a chrome nem teszi magát fullscreenbe, csak a TV-n) és kész is.
Én évek óta nem nézek PC-n, tableten, stb. meccset. Rossz is a szemem, erőltetni is kell, kényelmetlen is a szék. Kikeresem a streamet, átlököm a TV-re (akár a hálószobaira is, ha a nappali foglalt), aztán fekve nézem. Mindenkinek ajánlom aki a görnyedezést nem szereti. (A 720p fölötti streamek egész szépek már TV-n, de van már általában 1080p-is
. Akinek esetleg van gamepass-a, annak streameket sem kell keresgélnie, mert a gamepass is támogatja a chromecastot. Letöltöd a gamepasst a telóra, elindítod a meccset és átlököd a TV-re. Kifogástalan 1080P-nem nézhető így a meccs. A telót le is teheted/ki is kapcsolhatod utána.)
peterk2005
több mint 6 éve
Az igazi klasszikus az, hogy APA AZÉRT ISZIK, MERT TI SÍRTOK! 😊És ekkor jön a klasszikus: a MÁSNAP!nem a távolság fárasztja a szemet, hanem a képernyősugárzás, de erre van az oled, nem pusztúsz meg az éjszakai meccsnézéstőlAmúgy meg sokkal kényelmesebb az ágyból a laptopot nézni, mint a tévéig erőltetni a szemet, úgyhogy több streames Pats-meccset! 😕A szemet valójában az erőlteti meg, ha közelre kell nézni, ahhoz kellenek a szemizmok. A legpihentetőbb a végtelenbe fókuszálni...
Wyatt
Black_Adder
sutianap
Apa pelenkáz, apa játszóterel, apa leköt, apa apaként viselkedik, apa férjként viselkedik, apa tanul, apa győzköd, apa döntőbírál, apa megold, apa kertimunkál, apa cipel, apa bevásárol, apa micsinász, apa gyere, apa mennyé má, apa haggyá, apa szevasz, apa alszik.... vekker csörög, fasszommá' negyedik negyed van.
Jutalom a nap végén.
Fast Willie
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
És ekkor jön a klasszikus: a MÁSNAP!nem a távolság fárasztja a szemet, hanem a képernyősugárzás, de erre van az oled, nem pusztúsz meg az éjszakai meccsnézéstőlAmúgy meg sokkal kényelmesebb az ágyból a laptopot nézni, mint a tévéig erőltetni a szemet, úgyhogy több streames Pats-meccset! 😕A szemet valójában az erőlteti meg, ha közelre kell nézni, ahhoz kellenek a szemizmok. A legpihentetőbb a végtelenbe fókuszálni...
Wyatt
Black_Adder
sutianap
Apa pelenkáz, apa játszóterel, apa leköt, apa apaként viselkedik, apa férjként viselkedik, apa tanul, apa győzköd, apa döntőbírál, apa megold, apa kertimunkál, apa cipel, apa bevásárol, apa micsinász, apa gyere, apa mennyé má, apa haggyá, apa szevasz, apa alszik.... vekker csörög, fasszommá' negyedik negyed van.
Jutalom a nap végén.
több mint 6 éve
nem a távolság fárasztja a szemet, hanem a képernyősugárzás, de erre van az oled, nem pusztúsz meg az éjszakai meccsnézéstőlAmúgy meg sokkal kényelmesebb az ágyból a laptopot nézni, mint a tévéig erőltetni a szemet, úgyhogy több streames Pats-meccset! 😕A szemet valójában az erőlteti meg, ha közelre kell nézni, ahhoz kellenek a szemizmok. A legpihentetőbb a végtelenbe fókuszálni...
Wyatt
Black_Adder

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Boccs, de ehhez azért inkább egy igazán kicsi lakás kell előszörEzért kell két méteres hdmi kábel. Bárhova elér.Ez a legegyszerűbb valóban. A chromecastot azoknak ajánlottam akiknek kényelmetlen/körülményes a laptopot a TV-hez cipelni (mint pl. nekem, lusta vagyok pakolgatni. 😀 ). Egy chromecast 3 megoldja a cipelés gondjait.Csak kíváncsiságból kérdezem: kinek van olyan TV-je amelyik tud chromecastot? Egyáltalán ki tudja, hogy mi az a chromecast? 😀de laptophoz még chromecast se kell hozzá, csak egy hdmi kábel
peterk2005
Black_Adder
peterk2005
samu09
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Amúgy meg sokkal kényelmesebb az ágyból a laptopot nézni, mint a tévéig erőltetni a szemet, úgyhogy több streames Pats-meccset! 😕A szemet valójában az erőlteti meg, ha közelre kell nézni, ahhoz kellenek a szemizmok. A legpihentetőbb a végtelenbe fókuszálni...
Wyatt
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Amúgy meg sokkal kényelmesebb az ágyból a laptopot nézni, mint a tévéig erőltetni a szemet, úgyhogy több streames Pats-meccset! 😕

több mint 6 éve
Létező fogalom a trash-sznobizmus.Bonyolult.Azért nem mindegy.Ez is megoldható másképp is: lenémítva nézed a streamet, közben a háttérzajnak benyomsz YouTube-ról mondjuk egy kis Gyurcsókot 😀
Olyan duális élményt, mint a meccs nézése és Gyula teljesen szürreális trash jellegű szakkommentálása egyetlen stream se biztosít.
Sobri Jóska
empty taxi
És én Gyulát az eredeti környezetében szeretem hallgatni.
Sobri Jóska
Ma is tanultam valamit. 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
nekem 5 méteres volt és azt se volt elég 😊Ezért kell két méteres hdmi kábel. Bárhova elér.Ez a legegyszerűbb valóban. A chromecastot azoknak ajánlottam akiknek kényelmetlen/körülményes a laptopot a TV-hez cipelni (mint pl. nekem, lusta vagyok pakolgatni. 😀 ). Egy chromecast 3 megoldja a cipelés gondjait.Csak kíváncsiságból kérdezem: kinek van olyan TV-je amelyik tud chromecastot? Egyáltalán ki tudja, hogy mi az a chromecast? 😀de laptophoz még chromecast se kell hozzá, csak egy hdmi kábel
peterk2005
Black_Adder
peterk2005
samu09
több mint 6 éve
Ezért kell két méteres hdmi kábel. Bárhova elér.Ez a legegyszerűbb valóban. A chromecastot azoknak ajánlottam akiknek kényelmetlen/körülményes a laptopot a TV-hez cipelni (mint pl. nekem, lusta vagyok pakolgatni. 😀 ). Egy chromecast 3 megoldja a cipelés gondjait.Csak kíváncsiságból kérdezem: kinek van olyan TV-je amelyik tud chromecastot? Egyáltalán ki tudja, hogy mi az a chromecast? 😀de laptophoz még chromecast se kell hozzá, csak egy hdmi kábel
peterk2005
Black_Adder
peterk2005
több mint 6 éve
Ezért tehát el kellene érnem, hogy minden Eagles meccs legyen TNF. Már várom holnap 😛 😀úgy könnyű ha kihagyod a szombati ncaa dömpinget, csakvasárnap én is kemény vagyok mint a szilvalekvár, nade vombat 6kor elindítod a teljespályás letámadást, vasárnap már néplázadás vanNem azé görnyecc a laptora, tabletra mimásra me nincs teknikai tudás hanem mer nickelodeon-minecraft-disneyhercegnők bermudában elveszik az összes eszköz, neked marad a csorba. S akkor lehet menni tévéostromra ha má beállt a teljes dackorszak a gauss tetejére, s anya kéri hogy nézzél meccset, mer azon tud aludni 😁Ez a te hibád.
sutianap
Vasárnap este a gyerek nem zavar be: 7-től vacsora, fürdés, iskolatáska bepakolás, stb... ilyenkor már neki nincs tv-zés.
A hitves meg egyértelműen tudja, hogy a hét minden napján, minden órában övé a tv, kivéve amikor nfl meccs van. Működik ez, csak meg kell szervezni.😊
Jan
sutianap
több mint 6 éve
úgy könnyű ha kihagyod a szombati ncaa dömpinget, csakvasárnap én is kemény vagyok mint a szilvalekvár, nade vombat 6kor elindítod a teljespályás letámadást, vasárnap már néplázadás vanNem azé görnyecc a laptora, tabletra mimásra me nincs teknikai tudás hanem mer nickelodeon-minecraft-disneyhercegnők bermudában elveszik az összes eszköz, neked marad a csorba. S akkor lehet menni tévéostromra ha má beállt a teljes dackorszak a gauss tetejére, s anya kéri hogy nézzél meccset, mer azon tud aludni 😁Ez a te hibád.
sutianap
Vasárnap este a gyerek nem zavar be: 7-től vacsora, fürdés, iskolatáska bepakolás, stb... ilyenkor már neki nincs tv-zés.
A hitves meg egyértelműen tudja, hogy a hét minden napján, minden órában övé a tv, kivéve amikor nfl meccs van. Működik ez, csak meg kell szervezni.😊
Jan

több mint 6 éve
Én ezt úgy oldottam meg, hogy van egy saját TV-m a dolgozó szobában. A megoldás hátránya, hogy ha rászokik a család, akkor kvázi-állandóra száműzhetnek a nappaliból. 😀(A streames dolgot a miért nézünk sport tv mer görnyedni szemszeretünkre írtam.)

több mint 6 éve
Nem azé görnyecc a laptora, tabletra mimásra me nincs teknikai tudás hanem mer nickelodeon-minecraft-disneyhercegnők bermudában elveszik az összes eszköz, neked marad a csorba. S akkor lehet menni tévéostromra ha má beállt a teljes dackorszak a gauss tetejére, s anya kéri hogy nézzél meccset, mer azon tud aludni 😁Ez a te hibád.
sutianap
több mint 6 éve
Nem azé görnyecc a laptora, tabletra mimásra me nincs teknikai tudás hanem mer nickelodeon-minecraft-disneyhercegnők bermudában elveszik az összes eszköz, neked marad a csorba. S akkor lehet menni tévéostromra ha má beállt a teljes dackorszak a gauss tetejére, s anya kéri hogy nézzél meccset, mer azon tud aludni 😁

több mint 6 éve
Pont akartam mondani.Csak kíváncsiságból kérdezem: kinek van olyan TV-je amelyik tud chromecastot? Egyáltalán ki tudja, hogy mi az a chromecast? 😀de laptophoz még chromecast se kell hozzá, csak egy hdmi kábel
peterk2005
Black_Adder
Nem mindenkinek van (kell) okostévé 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
Ez a legegyszerűbb valóban. A chromecastot azoknak ajánlottam akiknek kényelmetlen/körülményes a laptopot a TV-hez cipelni (mint pl. nekem, lusta vagyok pakolgatni. 😀 ). Egy chromecast 3 megoldja a cipelés gondjait.Csak kíváncsiságból kérdezem: kinek van olyan TV-je amelyik tud chromecastot? Egyáltalán ki tudja, hogy mi az a chromecast? 😀de laptophoz még chromecast se kell hozzá, csak egy hdmi kábel
peterk2005
Black_Adder

több mint 6 éve
Csak kíváncsiságból kérdezem: kinek van olyan TV-je amelyik tud chromecastot? Egyáltalán ki tudja, hogy mi az a chromecast? 😀de laptophoz még chromecast se kell hozzá, csak egy hdmi kábel
peterk2005