NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 6 éve
Vasárnap valószínűleg megnézzük, hogy lelassítja-e a HÓ a Rams támadóit. twitter.com/AndrewSiciliano/status/1050430808295538694
több mint 6 éve
Fattyu
1 919
1. Mert Ő a legjobb ez nem kérdés és nem kell megvédeni 😀😀😀Ha arról van szó h ki a legjobb QB a ligában, akkor mindig Brady vagy Rodgers nevét mondják!én anno rákérdeztem, semmiféle visszajelzés nem érkezett Brees védelmében
Brees-t miért nem?
steelwolf
pl az mindenkinél konszenzus, hogy Brees < Rodgers?egész karriert tekintve nem látok túl nagy különbséget, a Saints esetében meg fokozattan igaz a "gyenge védelem" kifogás, tavalyit leszámítva nem tudom mikor volt mellette top10-es(scoring) D# vagy inkább mikor nem volt bottom10-es D#
ZERO_L
ZERO_L
2. Ha a Saintses topicban kérdezted akkor azért nem érkezhetett vàlasz, mert ott nem szokott ilyenről szó esni, mert nagyrészt mindenki elismeri a többi QB-t és tudjuk azt Breesnek mi hiànyzott az esetleges több gyűrűhöz. Illetve ha megnézed a csoportrivàlisok hozzàszólàsait, Ők is javarészt tisztelettel beszélnek róla.
3. Az említett 3 QB körűl màs a környezet a hírverés, a csapat, az edzői stàb, màs típusú emberek is, ezért emlegethetik Őt kevesebbszer, de ugyebàr nem kérdés azonnal be fogjàk vàlasztani a HoF-ba amint lehet a visszavonulàsa utàn.
4. NOLA-ban Brees màr legenda 😀, csak hallgasd meg F. Ricsi monológjàt erről a WAS elleni meccsen, ahogyan Brady is az màr, tetszik nem tetszik de ezt is el kell ismerni. AR-t nem tudom, Őt ilyen szempontból nem tudom hova tenni még.
több mint 6 éve
Ha arról van szó h ki a legjobb QB a ligában, akkor mindig Brady vagy Rodgers nevét mondják!én anno rákérdeztem, semmiféle visszajelzés nem érkezett Brees védelmében
Brees-t miért nem?
steelwolf
pl az mindenkinél konszenzus, hogy Brees < Rodgers?egész karriert tekintve nem látok túl nagy különbséget, a Saints esetében meg fokozattan igaz a "gyenge védelem" kifogás, tavalyit leszámítva nem tudom mikor volt mellette top10-es(scoring) D# vagy inkább mikor nem volt bottom10-es D#
ZERO_L
"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Én felírtam egy A4-re és beraktam az ágyneműtartó legaljára!kb mint az eredményközvetítőbe beszabaduló stream ajánló robotok?Azóta már egy másik van fenn (nem az övé), valami kód completely fucked up, ami nem kicsit kurva idegesítő.Bocsi, hogy ide írok, negyed órán keresztül kerestem olyan topikot, ami a fórummal kapcsolatos észrevételeknek van megnyitva, de nem találtam ilyet.Elég lenne ha Ik törölné a Playtime Percentage-os hsz-ét.
Valaki a Jaguars topikba megoldaná, hogy lehessen hozzászólást írni?
Maka
Sobri Jóska
Maka
Amúgy a jelszavaink és társai biztonságban vannak?
Rolni
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
kb mint az eredményközvetítőbe beszabaduló stream ajánló robotok?Azóta már egy másik van fenn (nem az övé), valami kód completely fucked up, ami nem kicsit kurva idegesítő.Bocsi, hogy ide írok, negyed órán keresztül kerestem olyan topikot, ami a fórummal kapcsolatos észrevételeknek van megnyitva, de nem találtam ilyet.Elég lenne ha Ik törölné a Playtime Percentage-os hsz-ét.
Maka
Sobri Jóska
Maka
Amúgy a jelszavaink és társai biztonságban vannak?
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
ÁléSzupeeeer! Akkor a Bears elleni meccsünk is tévés lehet 😀Galuska:
Vagy az, vagy az Eagles–Panthers tűnik befutónak 😊
Wyatt
"Week 7: TNF-Broncos-at-Cardinals, 10/21-19:00-Patriots-at-Bears, 22:25-Cowboys-at-Redskins, SNF-Bengals-at-Chiefs, MNF-Giants-at-Falcons"
#patschannel 😊
jr79
több mint 6 éve
jr79
80
Szupeeeer! Akkor a Bears elleni meccsünk is tévés lehet 😀Galuska:
Wyatt
"Week 7: TNF-Broncos-at-Cardinals, 10/21-19:00-Patriots-at-Bears, 22:25-Cowboys-at-Redskins, SNF-Bengals-at-Chiefs, MNF-Giants-at-Falcons"
#patschannel 😊
Szerkesztette: jr79
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Mondjuk abban nem vagyok biztos, hogy a TD-k számában elsőként vonul vissza 😊A yardoknál azért több, mint valószínű, hogy igen, mert ott Bradynek két idénnyel kellene többet játszania, amire nem látok azért már sok esélyt :d
több mint 6 éve
Mert nem a yardok száma a leglényegesebb statisztika :dhat de mingyar' megdonti a TD-ket is. Raadasul Brees nem is kocsog mint Brady
Wyatt
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Kampman
28 323
Ha arról van szó h ki a legjobb QB a ligában, akkor mindig Brady vagy Rodgers nevét mondják!Mert a Saints ebben az évtizedben kb. annyiszor nem jutott be a playoffba, mint ahányszor igen. Ez nem Brees hibája volt, de sok felületes szurkoló szemében ő "eltűnt" egy kicsit.
Brees-t miért nem?
steelwolf
több mint 6 éve
Ha arról van szó h ki a legjobb QB a ligában, akkor mindig Brady vagy Rodgers nevét mondják!Brees-t miért nem?
több mint 6 éve
xrace77
4 515
Szupeeeer! Akkor a Bears elleni meccsünk is tévés lehet 😀Ha addig nem ég ki Brady , akkor sanszos. 😊
Wyatt
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Szupeeeer! Akkor a Bears elleni meccsünk is tévés lehet 😀Vagy az, vagy az Eagles–Panthers tűnik befutónak 😊
több mint 6 éve
xrace77
4 515
A 7. héten a Chiefs - Bengals lesz a SNF, a 49ers - Rams átkerül a 22:25-ös időpontra. twitter.com/AdamSchefter/status/1049669861289447431
több mint 6 éve
Maka
2 760
Azóta már egy másik van fenn (nem az övé), valami kód completely fucked up, ami nem kicsit kurva idegesítő.Bocsi, hogy ide írok, negyed órán keresztül kerestem olyan topikot, ami a fórummal kapcsolatos észrevételeknek van megnyitva, de nem találtam ilyet.Elég lenne ha Ik törölné a Playtime Percentage-os hsz-ét.
Maka
Sobri Jóska
több mint 6 éve
mondjuk eleg felbaszos, hogy PM-et mindenhol Broncos mezben mutogatjak, Az infografikan amin Brees + Favre volt is Broncos mezben volt. Favre is lehetne ennyi erovel Jetses v Vikes mezben...Manning Broncos mezben lett all time leader, Favre még Packers mezben. I guess. Most nem néztem utána.
Borbinho
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
Bocsi, hogy ide írok, negyed órán keresztül kerestem olyan topikot, ami a fórummal kapcsolatos észrevételeknek van megnyitva, de nem találtam ilyet.Elég lenne ha Ik törölné a Playtime Percentage-os hsz-ét.
Maka
több mint 6 éve
Az teljesen más, azt a Saints tweetelte.twitter.com/Broncos/status/10494747595099832323 hozzaszolast kellett volna legorgetni 😊
Black_Adder
Borbinho
sry
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 6 éve
mondjuk eleg felbaszos, hogy PM-et mindenhol Broncos mezben mutogatjak, Az infografikan amin Brees + Favre volt is Broncos mezben volt. Favre is lehetne ennyi erovel Jetses v Vikes mezben...
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
twitter.com/Broncos/status/10494747595099832323 hozzaszolast kellett volna legorgetni 😊
Black_Adder
több mint 6 éve
twitter.com/Broncos/status/1049474759509983232
több mint 6 éve
Sziasztok!Ha van valakinek személyes tapasztalata, örülnék, ha megosztaná, sokat segítene. Októberben lehetőségünk lenne elmenni a Rams-49'ers meccsre SF-ba. Családdal mennénk, kicsit körülményes lenne, mert LA-ből kellene a meccs napjára átcuccolni San Franciscóba. Aki volt már meccsen, legyen szíves megírni: megéri a vesződséget? Van olyan jó élőben? Lehet rendesen látni? Hova érdemes jegyet venni? (Tudom... a hangulat frenetikus a meccsen, amiért én most érdeklődöm, annak az oka az, hogy a kislányommal mennék és szeretném tudni, hogy megéri -e kitenni egy két napos hercehurcának LA-ből LF-be és vissza?). Előre is köszönöm a segítséget!
Fényfaragó
több mint 6 éve
Maka
2 760
Bocsi, hogy ide írok, negyed órán keresztül kerestem olyan topikot, ami a fórummal kapcsolatos észrevételeknek van megnyitva, de nem találtam ilyet.Valaki a Jaguars topikba megoldaná, hogy lehessen hozzászólást írni?
több mint 6 éve
Gorcsev
500
twitter.com/Saints/status/1049474529377116160- Which one? 😀 😀 😀 😀
PM a Goat 😀 de grat Breesnek a rekordokhoz!
Borbinho
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/